Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ewet canım hep aynı döneme dek geliyo
Tamam canımcım ben varım amaaaaa bunları küçüklüktende beşik kertmesi yapalımmm benim oğlan senin kızı alır baştan söleyimmm öle gelin falan aramaya ne gerek varrr hem ben çok iyi bi kayınvalide olurum hiç çektirmem kızına

aha mevzu çıkabilir bu konuda söyliyim ama, gülün oğlu alacaktı benim kızı, biz beşik kertmesi değildi, henüz benim kız olmadığı için gönül kertmesi yapmıştık onları
ama sorun değil, senin oğlunu da alabiliriz, 7 kocalı hürmüz olur kızım ne olacak sanki

günaydın canım.benim bat 21 subat

belki senin kız benim yakışıklı oğlumu beğenecek nese karar kızımızın olsun ben araya giremem kızımız kimi beğenirse onunla kaçar :)))) zamana bırakalım artıkınnnnn

Dualari tamamlayamadan adet oldum malesef gununde okuyamiyordum ve bitirmeme cok az kalmisti yani bugun kesin bitiyordu yarinda batimdi ama bugun geldi kirmizilim

Kusuruma bakmayin yogunluk, nisan,tr gittim, is derken kaldi. Adetim biter bitmez tamamlayacagim Insaallah dualrinizi zaten liste elimde.

Yasemin emegine saglik canim Rabbim herseyi guzel gonlune gore versin
Simdi ise gidiyorum
Yeni hamislerimizi tebrik ederim. Pitpitlari duyanlarada saglikli hamilelik diliyorum
Allaha emanet olun

yok canım zaten yumoş haftamgeçti benim... ben kendimi silkelettirdim canım bu ay... bakalım faydası olur mu... olmazsa tam gaz yola devam edeceğiz...Şimdi beklemedeyiz 15 şubat bat dınım dınım...

günaydın canım.benim bat 21 subat
HEMEN YAZIYORUMMM, bu arada ne günaydınız anammm sat 12 olmuş, senin tersin düzüne çıkmış anacım

canım helal olsun ne demek, kalpten okuduktan sonra farketmez, elbette işin gücün hastalığın olmsa gününde okurdun, kafana takma
Yeni bat 4mart canim
hemen yazıyorum kuşum sağol
yeni başlıcamız dua listesi regliyken okunuyomu kızlar

canım bende biilmiyorum ama sanırım ayet değil okunur heralde

btskn / BİRCAN

21.01.2013 p.tesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

mavera49 / MERVE

22.01.2013 salı

buketdemet / BUKET

23.01.2013 çarşamba

zakkumx / ZEYNEP

24.01.2013 perşembe

dualarınızı okudum rabbım kabuıl eylesın kıslar

Bukadar dalginlik olurmu ya ise erken basladim
Hem regliyim hemde burnum tikali basim agriyor ise gideyimmi gitmeyeyimmi diye dusunurken erken geldim hihihi

Yeni dua ayet ise okuyamayacagiz regliyken ama dua ise okuyabiliriz ben bi arastirayim

kızlar tefriciye listemde son durum aşağıdaki gibi..
yarın öğlenden sonra bitecek heralde..gerçi farketmezde..yaso öyle demişti.

NAZAN..........................50......OKUDU
ASLI.............................100.......OKUDU
AYLİN...........................200......OKUDU
SERAH_SERAP..............500......OKUDU
YASENMİN.....................300......OKUDU
BEDRİYE........................150.......OKUDU
BURCU...........................100.......OKUDU
ÇİĞDEM.........................100
FANA..............................50
TUBA(TB_FB)..................500
MESUDE.........................50
7VERENGÜL....................144

DURUM BU..YANLIŞ YADA EKSİK OLDUYSA LÜTFEN BİLDİRİN OLUR MU??

Son düzenleme:

canım eksik kalırsa bildir tamamlayalım...

canım ben de okudum söylemiştim ama unutmuşsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…