- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.941
anammm senle benim yumurtlama tarihlerimiz hep aynı denk geliyor ya, ozaman biz birlikte hamiş kalıcaz.
Bak geçen gün bedriye ile anlaşmıştık, ikiz doğuracaktık ama birini o, birini ben doğuracaktım. O mızıkçılık yaptı , tekiz bekliyor şimdi
ozaman sana teklif ediyorum bu durumu kuşum, gel biz senle ikiz doğuralım, ben kız doğurim sen oğlan, tamamlayalım birbirimizi
NOT: SAYFA 845 ve Kimilerine göre SAYFA 1689'da yeni dua listemiz için isim listesi var, listede olmak isteyen arkadaşlar o mesajı beğen tuşuna bassınlar, istemeyenler basmasın onların isimlerini silicem ona göre. Yarın dua etkinliğimiz başlıyor
ewet canım hep aynı döneme dek geliyo
Tamam canımcım ben varım amaaaaa bunları küçüklüktende beşik kertmesi yapalımmmbenim oğlan senin kızı alır baştan söleyimmm öle gelin falan aramaya ne gerek varrr hem ben çok iyi bi kayınvalide olurum hiç çektirmem kızına
Minişlerim lütfen yeni bat tarihlerinizi bildirmeyi unutmayalım, listeyi güncel tutalım ki birbirimizi takip edebilelim :82:
NOT: SAYFA 845 ve Kimilerine göre SAYFA 1689'da yeni dua listemiz için isim listesi var, listede olmak isteyen arkadaşlar o mesajı beğen tuşuna bassınlar, istemeyenler basmasın onların isimlerini silicem ona göre. Yarın dua etkinliğimiz başlıyor
aha mevzu çıkabilir bu konuda söyliyim ama, gülün oğlu alacaktı benim kızı, biz beşik kertmesi değildi, henüz benim kız olmadığı için gönül kertmesi yapmıştık onları
ama sorun değil, senin oğlunu da alabiliriz, 7 kocalı hürmüz olur kızım ne olacak sanki
yok canım zaten yumoş haftamgeçti benim... ben kendimi silkelettirdim canım bu ay... bakalım faydası olur mu... olmazsa tam gaz yola devam edeceğiz...Şimdi beklemedeyiz 15 şubat bat dınım dınım...Canlarım günaydım ben izmirdeyim kaynanam ve kayınbabamın yanına geldik eşimle pazara kadar burdayız cuma listemiz başlıyormuş ,yasemincim Allah ellerine dert vermesin bin kere razı olsun, ikiz ikiz bebek versin s
ana :)
çiğdemcim kramplar için magnezyum iç, tabiki doktora bir sor ama suda eriltilen varya hamişlerde rahat rahat içebiliyor
Serapcım sakın o aşılama yöntemini deneme :))) mis gibi doğal şırıngan var onunla hallet işı :)))))))) bide spermler hava ile buluşunca birkaç dakika içinde ölüyorlar bu anlatılan tamemen yalan, silkelenmeye devam :))))))
Gamzeeee 101'i görmüşsün hamdolsun, bol su ve tespih diyorum :))))
Buketcim kanepede yatmaya başladın mı??????
Takipteyim hepiniz Allah'a emanet olun
HEMEN YAZIYORUMMM, bu arada ne günaydınız anammm sat 12 olmuş, senin tersin düzüne çıkmış anacımgünaydın canım.benim bat 21 subat
canım helal olsun ne demek, kalpten okuduktan sonra farketmez, elbette işin gücün hastalığın olmsa gününde okurdun, kafana takmaDualari tamamlayamadan adet oldum malesef gununde okuyamiyordum ve bitirmeme cok az kalmisti yani bugun kesin bitiyordu yarinda batimdi ama bugun geldi kirmizilim
Kusuruma bakmayin yogunluk, nisan,tr gittim, is derken kaldi. Adetim biter bitmez tamamlayacagim Insaallah dualrinizi zaten liste elimde.
Yasemin emegine saglik canim Rabbim herseyi guzel gonlune gore versin
Simdi ise gidiyorum
Yeni hamislerimizi tebrik ederim. Pitpitlari duyanlarada saglikli hamilelik diliyorum
Allaha emanet olun
hemen yazıyorum kuşum sağolYeni bat 4mart canim
yeni başlıcamız dua listesi regliyken okunuyomu kızlar
anestezi uygulattırmadan kanal tedavisini yaptırdım dişim resmen zonk zonk ediyor...
zorun neydi serap..niye anestezi almadın..ihtimalleri mi düşünüyosun??
kızlar tefriciye listemde son durum aşağıdaki gibi..
yarın öğlenden sonra bitecek heralde..gerçi farketmezde..yaso öyle demişti.
NAZAN..........................50......OKUDU
ASLI.............................100.......OKUDU
AYLİN...........................200......OKUDU
SERAH_SERAP..............500......OKUDU
YASENMİN.....................300......OKUDU
BEDRİYE........................150.......OKUDU
BURCU...........................100.......OKUDU
ÇİĞDEM.........................100
FANA..............................50
TUBA(TB_TB)..................500
MESUDE.........................50
7VERENGÜL....................144
DURUM BU..YANLIŞ YADA EKSİK OLDUYSA LÜTFEN BİLDİRİN OLUR MU??
canım eksik kalırsa bildir tamamlayalım...
kızlar tefriciye listemde son durum aşağıdaki gibi..
yarın öğlenden sonra bitecek heralde..gerçi farketmezde..yaso öyle demişti.
NAZAN..........................50......OKUDU
ASLI.............................100.......OKUDU
AYLİN...........................200......OKUDU
SERAH_SERAP..............500......OKUDU
YASENMİN.....................300......OKUDU
BEDRİYE........................150.......OKUDU
BURCU...........................100.......OKUDU
ÇİĞDEM.........................100
FANA..............................50
TUBA(TB_FB)..................500
MESUDE.........................50
7VERENGÜL....................144
DURUM BU..YANLIŞ YADA EKSİK OLDUYSA LÜTFEN BİLDİRİN OLUR MU??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?