- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.961
canım ben de okudum söylemiştim ama unutmuşsun galiba
DEMEK Kİ UNUTMUŞUM..HEMEN KOYDUM ARTINI..ÇOK SAĞOL..aLLAH RAZI OLSUN..aLLAH NE MURADIN VARSA VERSİN.aLLAH BOL BOL EVLAT VERSİN, aLLAH KAZA BELA NUSUBET GÖSTERMESİN, HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ KAZAYI BELAYI EŞİĞİNİZDEN BEŞİĞİNİZDEN UZAK ETSİN.aLLAHAH ALALAH ALLAH..DİLENCİ GİBİ DUA ETTİM:)))HİHİHHİ
NOT: SAYFA 845 ve Kimilerine göre SAYFA 1689'da yeni dua listemiz için isim listesi var, listede olmak isteyen arkadaşlar o mesajı beğen tuşuna bassınlar, istemeyenler basmasın onların isimlerini silicem ona göre. Yarın dua etkinliğimiz başlıyor
Yeni duamiz hem munacat hem ayetmis
Yani dua niyeti ile okunuyormus
Yasasiiiiinn busefer aksamayacak Insaallah
Kendi adima konusuyorum
canım benim ya duyuru da yapıyor aralarda.. Ellerine yüreğine sağlık Yaseminimmmm, Allah ettiğimiz edeceğimiz duaları kabul etsin inşAllah.
ayyy ALllahım şifa versin ayy nasılda anneliğe hazır bir kişi bu yaaa, bak hamişlik ihtimaline karşı anestezisiz doğum sancısı gibi diş çektirmş yerim ben seni yaaaanestezi uygulattırmadan kanal tedavisini yaptırdım dişim resmen zonk zonk ediyor...
canımmm verdiğin bilgiler için çok teşekkürler duymayanlar duyanlar herks birbirine iletsin bu durumuYeni duamiz hem munacat hem ayetmis
Yani dua niyeti ile okunuyormus
Yasasiiiiinn busefer aksamayacak Insaallah
Kendi adima konusuyorum
ALLAH kolaylık versin cnm bende gece baş ağrısından uyuyamadım dünde ağrıdı ...kahvaltımı yaptım ben uyuyım azcık...bugünde eşimle t anışalı 3.senemiz :) neyse hadi öpüldünüz...
kızlar tefriciye listemde son durum aşağıdaki gibi..
yarın öğlenden sonra bitecek heralde..gerçi farketmezde..yaso öyle demişti.
NAZAN..........................50......OKUDU
ASLI.............................100.......OKUDU
AYLİN...........................200......OKUDU
SERAH_SERAP..............500......OKUDU
YASENMİN.....................300......OKUDU
BEDRİYE........................150.......OKUDU
BURCU...........................100.......OKUDU
ÇİĞDEM.........................100
FANA..............................50
TUBA(TB_FB)..................500
MESUDE.........................50
7VERENGÜL....................144
DURUM BU..YANLIŞ YADA EKSİK OLDUYSA LÜTFEN BİLDİRİN OLUR MU??
herkese slm canlar şükür kavuşturana
uzun zamandır yoktum eşim beni annişimin yanına götürdü bildiğiniz üzre ilk aylar kötü geçiyodu.... allah eksikliğini vermesin tüm annelerin de benim annemin de, asla hakkını ödeyemem valla çok güzel baktı bana. şimdi daha iyiyim sonunda evime geldim ve bulantılarım da azaldı gün geçtikçe daha iyi oluyo. veeee sizlere de kavuştumçok geride kaldığım için geçmişi okuyamıyorum ama bundan sonra takip etcem inş. valla insan çok alışıyo burda içini döküyo herşeyi içinden geldiği gibi paylaşıyo ne güzel. hepinizi çokkk ösledim
Oooooo Yıldönümüzün kutlu olsun canım,Allah mutluluğunuz bozmasın 3.yıla 3 kişi ile giriyorsunuz , Süperrrr
Buketcim bende okudum canım bende isterim bir + ozaman
Hoşgeldin canım tekrardan aramıza ozman, iyi olmana çok sevindim, Allah Annelerimizi başımızdan eksik etmesin bana da Annem çok destek oldu.. Sende paylaş şekerim yaşadıklarını an be an anlat..
Mesela benim oğlan bu gün sabahtan beri hiç durmadı kasıklarımı tekmeleyip duruyoo, azcık dursa rahat edicem ama içerde napıyo kırıp yeniden mi inşa ediyo anlamadım valla, bugün çok hereketli maşallah
İnşallah sende görürsün bu güzel günleriiiii
Hoşgeldin canım tekrardan aramıza ozman, iyi olmana çok sevindim, Allah Annelerimizi başımızdan eksik etmesin bana da Annem çok destek oldu.. Sende paylaş şekerim yaşadıklarını an be an anlat..
Mesela benim oğlan bu gün sabahtan beri hiç durmadı kasıklarımı tekmeleyip duruyoo, azcık dursa rahat edicem ama içerde napıyo kırıp yeniden mi inşa ediyo anlamadım valla, bugün çok hereketli maşallah
İnşallah sende görürsün bu güzel günleriiiii
canımm ben 16. haftadan itibaren hissettim ama coğu 20. haftadan sonra hissediomuş değişio yani..hoşbuldum canımayyyy ne güzel yaaa valla çok sabırsızlanıyorum ya ben ne zaman hissedecem o tekmeleri canım kaçıncı haftada hissediliyo
AMİN canımm cümlemiizin...tanışma yıldönümümüzün 3. yılı :) 2.evlilik yıldönümümüzdede oğluşumuz gelicek inşallah...Oooooo Yıldönümüzün kutlu olsun canım,Allah mutluluğunuz bozmasın 3.yıla 3 kişi ile giriyorsunuz , Süperrrr
hoşbuldum canımayyyy ne güzel yaaa valla çok sabırsızlanıyorum ya ben ne zaman hissedecem o tekmeleri canım kaçıncı haftada hissediliyo
yuppiiiiiiiiiiii kızlarrr odamız geliomuş yarınn :119::119::119::119::119:
sağoalsın darısı başına canımm eşim aradı sana bi iyi bi kötü haberim var dedi bu saatlerde arayınca anlıyorum zaten kötü haber mesai var dedi..Canım 16.haftamda tam hissetmeye başlamıştım tekmecikleriydi ozmaanlarSeninde az kalmış canım benim hissedesin merak etme, kelebek gibi sanki içindeki hareketleri
hadi göznüz aydııııııııınnnnnnnnnnn günün anlam ve önemine yakışır olmuşşşşş
diş çekimi olsa iyiydi canım kanal tedavisi yapıldı dişime her iğneyi soktukça gözümden yaş geldi..ayyy ALllahım şifa versin ayy nasılda anneliğe hazır bir kişi bu yaaa, bak hamişlik ihtimaline karşı anestezisiz doğum sancısı gibi diş çektirmş yerim ben seni yaaa(
sağoalsın darısı başına canımm eşim aradı sana bi iyi bi kötü haberim var dedi bu saatlerde arayınca anlıyorum zaten kötü haber mesai var dedi..
iyi haber bebişimiizin odası yarın gelio dedi :)) ayy eşim mesaide die üzülemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?