Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım beğendim ben ama buradan da yazayım dedim elbette olucam dua listesinde ve de okucam canımm bu arada cuma günü mü başlıyor dua okumaları ben ilk mi çıktım. Yaa çok şaşırıyorum neyin nesidir farkında mısın Yaseminciğim 3 oldu bu cuma gününe denk geliyorum ya bir mesaj var bunun altında ben aksatır mıyım hiçç..

Ben üzüldüm valla Gül, böyle bir günde de mesaiye kalmasın açok bozulurdum heralde, ama çok çalıştırıyorlar senin kocayı yaaa, yazık sanaaa
öyle canım ama yapcak bişi yok teknisyen benim eşim ağır biraz eşi ama yapcak bişi yok canım evimize bi üye daha gelio baba olmak kolay değil tek kişi çalışınca böle kıyamıyorum bende ona RABBİM vücut sağlığı versin..

yuppiiiiiiiiiiii kızlarrr odamız geliomuş yarınn :119::119::119::119::119:

ayy hadi gözünüz aydın ne güzell içinde rahatlamıştır

canımm ben 16. haftadan itibaren hissettim ama coğu 20. haftadan sonra hissediomuş değişio yani..

ayy kimbilir ne güzeldir o hareketlerini hissetmek Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla balımmm

Canımm hoşgeldinn.. Ne güzel yaa anne bu bakmaz mı hiç yavrusuna kıyabilir mi hem de ne güzel bakmıştır. Benimde annem bendeydi 10 gğn falan kaldı bu sabah gitti ama yokluğu şimdiden dokundu eve gittim 10 gün yemek hazır sofra hazır ev süpürülmüş silinmiş ki her işi yaptım bir iş bırakmadım ama yaptı yine de. Hakları ödenir mi hiç. Artık aramızdasın yanii canımm..

ayy hadi gözünüz aydın ne güzell içinde rahatlamıştır

ayy kimbilir ne güzeldir o hareketlerini hissetmek Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla balımmm

sağoalsın evet canımm yarını iple çekerim şimdi güzelce temizlicem eşyalarını yıkıyıp ütüleyip yerleştircem İNŞALLAH..
RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin cnm valla cok güzel ama 1 gün oynamasa korkuyosun başlıyorum dulara etmeye zaten hep dua ediyorum ama ozaman daha bi pimpirikleniorum RABBM KORUSUN..

yuppiiiiiiiiiiii kızlarrr odamız geliomuş yarınn :119::119::119::119::119:
ayyy süpperr heyecana bak yaa yanına birini çağır ama sen şimdi heyecanlanıp tutup çekip itersin filan aman aman hee elini bile sürme.
hanımefendi gibi seyret sadece oldumu dünürüm
ayyy serap varya sen maşallah taş gibi hatunsun heralde, kanal tedavisi ne demek yaa, ı tırtıklı iğneye sinirlerini dolayıp dolayıp çekmiştir dr. ayyy doğum sancısından beterdir eminim :SSSS

canım yaaa hakkaten maşallah sana ne mübarek kızsın kuşum ilk sne çıktın ve yine cumaya denk geldin hakkaten ballısın ballı

Rabbim nazarlardan korusun bitanemm seni de tüm hamileleri de. Sağlıkla cicilerini kullanmak nasip olsunn İnşallahhh

insanoğlu işte derdimiz bitmiyor hamileler konuşmuşlar ya hani tekmeleri hissetmekle ilgili ayy diyorum ne güzell.. ben de hamile olduğmu hissetmek istiyorum, eşim gebelik testi getirecek birazdan yapıcam ki korkuyorum rengi açılmıştır diye. doktordan randevu aldım ctesi sabah 8,30 a.. (en erkeni buydu) hala belirti arıyorum hayır akıntım niye kesildi onuda anlamadım.. sonra diyorum ki en azından adetim gelmedi o da büyük bişey.. bi teselli ediyorum kendimi bi üzüyorum ammaaann işte klasik bedriye tavırları.. Allah ım sen yüzümüze gül yarabbim.. Hiç birimizin kucağını boş bırakma, hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ver inşAllah.

canım ne zamandır halay çekip şöyle kurtlarımı dökmek istiyordu... patlatıverde accık kolbastı oynayayım....

canım yaaa hakkaten maşallah sana ne mübarek kızsın kuşum ilk sne çıktın ve yine cumaya denk geldin hakkaten ballısın ballı

Ya ama gerçekten çok şaşırdım şu an ben aşılama yaptırdığım zamandan beri sanırım hep cumaya geliyor. Rabbim bana bir mesaj veriyor bende o mesajı aldım senin gönlünün temizliğine çok güveniyorum canımm içten olduğunu biliyorum.

Aslında bu zamana kadar hep hayıflandım hayatı yaşayayım, eşimle zaman geçireyim aman şu aman bu derken erteledik bebeği sonra sağlık sorunlarım çıktı geçen sene hiç deneyemedik bile bebeği sonra normal yolla olmayacağı anlaşıldı. Ben isyan da ettim ağladım da ama son zamanlarda çok tevekkül eder oldum tamamen Rabbime bıraktım ona sığındım olmazsa da kader dedim napalım.. Bir yandan çalışıyorum şehir dışına gitsem nasıl olacak dedim yıllık iznim hem kontrollere gitmeye hem tedaviden sonra dinlenmeye yetmeyecekti. Kara kara düşündüm. Aşılama nasıl olacak rahim filmi nasıl çıkacak ama bak rahim filmim temiz çıktı, aşılamam inanıyorum ki buradakilern duaları ile de çok rahat geçti vee tedavi gördüğüm acıbamdem de tüp bebek merkezi açılacağnıı öğrendim o negatifi aldığım en umutsuz olduğum anda birdenbire umutla doldum Rabbim şükürler olsun sana dedim. O kadar çıkmazdayken bu haberi aldım. Belki o da tutmayabilir ama tedaviye rahat başlamak yakınında olması çok önemli böylece iğneler ve kontrollerdee işe gelicem toplamadan itibaren iznimi alıcam dinlenmeye de vaktim kalacak üstelik yaza yetişecek İnşallah.. Rabbim çok büyük yeter ki biz mücadele edecek gücü bulalım kendimizde ben çok uğraş verdim çok dr gezdim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyrum artık 2. aşılama, tüp bana hikaye geliyor seviniyorum bile bu aşamaya geldiğim için artık. Sende herşeyin iyi yanlarını görmesini bil ilk olumszlukta koyverme olur mu. Ne yaptın sen son durumlar ne gittin mi doktora..

evet canım görümcemi çağırdım sağolsun gelcek yarın beraber yapcaz :))) valla deliyimdir yaparım tatlımm zor tutuyorum kendimi herşey gözüme batıyo halılarımı silmek istiyorumda ahh ahh gelde sil yıkamaya verdik bikere hiç beğenmedim silmek gibisi yok..:))neyse cıkrarım acısını ilerde

Rabbim nazarlardan korusun bitanemm seni de tüm hamileleri de. Sağlıkla cicilerini kullanmak nasip olsunn İnşallahhh

sağol tatlım benim ALLAH razı olsun RABBİM seninde gönlünden gecen tüm güzellikleri nasib eylesin tez zamanda İNŞALLAH..

kızlar ben internette baktım biraz dua niyetiyle olanlar ezbere okunduğu sürece regliyken bile okunabilirmiş.. abdestsizde okunabilirmiş... mesela ben şu biten dua listesini abdetsiz okumamak için okuyamamıştım okunmaz diye ama okunabilirmiş .. yanlış bilgi mi acaba ? siz ne düşünüyosunuz..

nasıl yani ben suan ragliyim ve ezberelmedimde muhtemelen 1 2 günümü alır okuyamıyacakmıyım anlamadımki offfff yaaaaaaa

günaydın herkese bu sancılar uyutmadı gece beni kaçta sızdım bilmiyorum daldıgım bir anda rüyamda oturdugum ilçedeki hemşireler bana geliyolar ellerinde bir bebek bana aşı yapcaklarmış bebegi alıyorum seviyorum falan neyse hikmeti bilinç altımda neler oluyo acaba ha birdee su regl sancısını çok deil 1 saat erkeklerede yaşatsalar nasıl dayanması zor bişey alasalar gıcık oluyorum yaaaaaa

Günaydınnn Hayırlı cumalarrrr Yeni Dua listemiz Başlamıştır, kurdeleyi kesiyorum, hepimiz için hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Şubat ayının son günü bitiyor ne güzel denk geldi bu arada hayatsultan/kübra arkadaşımızı çekiliş yaparken ismini yazmayı unuttuğum için onu, dua listesinden adını çıkarttığım bir kişinin yerine yazdım bilginiz olsun, kızcağıza haksızlık olsun istemedim benim hatamdı çünkü
Sedacığımın duasıyla oturumu açıyorum

Çok teşekkürler Yaseminciğim yine bir cuma duası yine ben Rabbimin mesajını aldım ona tevekkül ediyor sabrediyorum karşılığını mutkaka ki en hayırlı şekilde verecektir.

Günaydınlar kızlar kahvaltı yapcam gelcemm

günaydın prenseslerim... açılışı ben yapıyorum duada hafta sonu arkadaşım gelecek canlar pazartesiye kadar kalır iyi olacak benim için çok bunalmıştım o yüzden salıya kadar duaları okudum sabah nolur nolmaz diye...
Seda, Bircan ,küçük Gül ve Zeynepcim dualarınızı okudum canlarım...

günaydın tatlılar ben de kahvaltımı yapayım

dinimiz islam diye bi yer var orada bu duanın adetli iken ukanabilecegi yazıyo ben okucam kızlar

Sual 5: Hayzlı La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin âyetini okuyabilir mi?
CEVAP
Bu âyeti tesbih niyeti ile okur.

Günaydiiiiiinnnnnnn güzel ülkemin güzel insanlarii :)))) cumamiz mübarek olsun, Allah dualarimizi kabul eylesin..
Yeni dua listemiz hayirli olsun, klavyeye basan yasemincigimin parmak uclari dert gormesin insallah ) hep hayirli islerde en önde bulunasin...
Dün aksam kuzenimin kinasi vardi bi horon teptim gormeyinn coookkkk eglendimm :)) ama gecenin ilerleyen saatlerinde ayaklarim sisti sandaltenin ustine uzattim bende. Bugun ise gidemedim ayaklarim cok agriyo ama olsun keyfim yerindee :)))) uyuz mudurem aksam kinada daha az oynamaliydin diyor gelemeyecegimi soyledigimde :))) Pııırrrrttttttt sana sorcaktım sankiiiiiiii hihiiiiii 😝😝😝😝😝😝😝😝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…