- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.981
....ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR...
BU MESAJI CUMA GÜNÜNE KADAR BEĞENENLERİN ADI DUA LİSTESİNDE KALACAKTIR.
Çekilişi yaptım sırasıyla isimler şu şekilde çıktı aynen yazıyorum.
Topikteki sevgili arkadaşlarımın önerilerinden yola çıkarak böyle bir sistem yapıyorum. Aktif olmayanlar, okumak istemeyenleri böylece sileceğim listeden. Adı bulunmayan varsa bana bildirsin.
dejavu_one
btskn
7verengül
zakkumx
ranana
barisozlem
gul1982
tb_fb
sekerkiz67
bdroner
ecrinn07
tmyomr
mervsh
melek2828
buketdemet
sunbal
nartanesiii
hayatumuttur
graphicdesigner
kevok08
burju82
duamnur
binbirgece
akyuzcıgdem
serap_serap
mavera49
ecrin23
FANAA
öyle canım ama yapcak bişi yok teknisyen benim eşim ağır biraz eşi ama yapcak bişi yok canım evimize bi üye daha gelio baba olmak kolay değil tek kişi çalışınca böle kıyamıyorum bende ona RABBİM vücut sağlığı versin..Ben üzüldüm valla Gül, böyle bir günde de mesaiye kalmasın açok bozulurdum heralde, ama çok çalıştırıyorlar senin kocayı yaaa, yazık sanaaa
yuppiiiiiiiiiiii kızlarrr odamız geliomuş yarınn :119::119::119::119::119:
canımm ben 16. haftadan itibaren hissettim ama coğu 20. haftadan sonra hissediomuş değişio yani..
herkese slm canlar şükür kavuşturana
uzun zamandır yoktum eşim beni annişimin yanına götürdü bildiğiniz üzre ilk aylar kötü geçiyodu.... allah eksikliğini vermesin tüm annelerin de benim annemin de, asla hakkını ödeyemem valla çok güzel baktı bana. şimdi daha iyiyim sonunda evime geldim ve bulantılarım da azaldı gün geçtikçe daha iyi oluyo. veeee sizlere de kavuştumçok geride kaldığım için geçmişi okuyamıyorum ama bundan sonra takip etcem inş. valla insan çok alışıyo burda içini döküyo herşeyi içinden geldiği gibi paylaşıyo ne güzel. hepinizi çokkk ösledim
sağoalsın evet canımm yarını iple çekerim şimdi güzelce temizlicem eşyalarını yıkıyıp ütüleyip yerleştircem İNŞALLAH..ayy hadi gözünüz aydın ne güzell içinde rahatlamıştır
ayy kimbilir ne güzeldir o hareketlerini hissetmek Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla balımmm
ayyy süpperr heyecana bak yaa yanına birini çağır ama sen şimdi heyecanlanıp tutup çekip itersin filan aman aman hee elini bile sürme.yuppiiiiiiiiiiii kızlarrr odamız geliomuş yarınn :119::119::119::119::119:
ayyy serap varya sen maşallah taş gibi hatunsun heralde, kanal tedavisi ne demek yaa, ı tırtıklı iğneye sinirlerini dolayıp dolayıp çekmiştir dr. ayyy doğum sancısından beterdir eminim :SSSSdiş çekimi olsa iyiydi canım kanal tedavisi yapıldı dişime her iğneyi soktukça gözümden yaş geldi..
bata bir hafta kaldı bilmiyorum belki birşy olmayacak ama şu an huzurluyum en azından. anestezi uygulattırsaydım kendi kendimi yer bitirirdim...
canım beğendim ben ama buradan da yazayım dedim elbette olucam dua listesinde ve de okucam canımm bu arada cuma günü mü başlıyor dua okumaları ben ilk mi çıktım. Yaa çok şaşırıyorum neyin nesidir farkında mısın Yaseminciğim 3 oldu bu cuma gününe denk geliyorum ya bir mesaj var bunun altında ben aksatır mıyım hiçç..
sağoalsın evet canımm yarını iple çekerim şimdi güzelce temizlicem eşyalarını yıkıyıp ütüleyip yerleştircem İNŞALLAH..
RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin cnm valla cok güzel ama 1 gün oynamasa korkuyosun başlıyorum dulara etmeye zaten hep dua ediyorum ama ozaman daha bi pimpirikleniorum RABBM KORUSUN..
ayyy serap varya sen maşallah taş gibi hatunsun heralde, kanal tedavisi ne demek yaa, ı tırtıklı iğneye sinirlerini dolayıp dolayıp çekmiştir dr. ayyy doğum sancısından beterdir eminim :SSSS
insanoğlu işte derdimiz bitmiyor hamileler konuşmuşlar ya hani tekmeleri hissetmekle ilgili ayy diyorum ne güzell.. ben de hamile olduğmu hissetmek istiyorum, eşim gebelik testi getirecek birazdan yapıcam ki korkuyorum rengi açılmıştır diye. doktordan randevu aldım ctesi sabah 8,30 a.. (en erkeni buydu) hala belirti arıyorum hayır akıntım niye kesildi onuda anlamadım.. sonra diyorum ki en azından adetim gelmedi o da büyük bişey.. bi teselli ediyorum kendimi bi üzüyorum ammaaann işte klasik bedriye tavırları.. Allah ım sen yüzümüze gül yarabbim.. Hiç birimizin kucağını boş bırakma, hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ver inşAllah.
canım yaaa hakkaten maşallah sana ne mübarek kızsın kuşumilk sne çıktın ve yine cumaya denk geldin hakkaten ballısın ballı
evet canım görümcemi çağırdım sağolsun gelcek yarın beraber yapcaz :))) valla deliyimdir yaparım tatlımm zor tutuyorum kendimi herşey gözüme batıyo halılarımı silmek istiyorumda ahh ahh gelde sil yıkamaya verdik bikere hiç beğenmedim silmek gibisi yok..:))neyse cıkrarım acısını ilerdeayyy süpperr heyecana bak yaa yanına birini çağır ama sen şimdi heyecanlanıp tutup çekip itersin filan aman aman hee elini bile sürme.
hanımefendi gibi seyret sadece oldumu dünürüm
ayyy serap varya sen maşallah taş gibi hatunsun heralde, kanal tedavisi ne demek yaa, ı tırtıklı iğneye sinirlerini dolayıp dolayıp çekmiştir dr. ayyy doğum sancısından beterdir eminim :SSSS
canım yaaa hakkaten maşallah sana ne mübarek kızsın kuşumilk sne çıktın ve yine cumaya denk geldin hakkaten ballısın ballı
Rabbim nazarlardan korusun bitanemm seni de tüm hamileleri de. Sağlıkla cicilerini kullanmak nasip olsunn İnşallahhh
kızlar ben internette baktım biraz dua niyetiyle olanlar ezbere okunduğu sürece regliyken bile okunabilirmiş.. abdestsizde okunabilirmiş... mesela ben şu biten dua listesini abdetsiz okumamak için okuyamamıştım okunmaz diye ama okunabilirmiş .. yanlış bilgi mi acaba ? siz ne düşünüyosunuz..
Günaydınnn Hayırlı cumalarrrr Yeni Dua listemiz Başlamıştır, kurdeleyi kesiyorum, hepimiz için hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Şubat ayının son günü bitiyor ne güzel denk geldibu arada hayatsultan/kübra arkadaşımızı çekiliş yaparken ismini yazmayı unuttuğum için onu, dua listesinden adını çıkarttığım bir kişinin yerine yazdım bilginiz olsun, kızcağıza haksızlık olsun istemedim benim hatamdı çünkü
Sedacığımın duasıyla oturumu açıyorum
Günaydınnn Hayırlı cumalarrrr Yeni Dua listemiz Başlamıştır, kurdeleyi kesiyorum, hepimiz için hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Şubat ayının son günü bitiyor ne güzel denk geldibu arada hayatsultan/kübra arkadaşımızı çekiliş yaparken ismini yazmayı unuttuğum için onu, dua listesinden adını çıkarttığım bir kişinin yerine yazdım bilginiz olsun, kızcağıza haksızlık olsun istemedim benim hatamdı çünkü
Sedacığımın duasıyla oturumu açıyorum
Çok teşekkürler Yaseminciğim yine bir cuma duası yine ben Rabbimin mesajını aldım ona tevekkül ediyor sabrediyorum karşılığını mutkaka ki en hayırlı şekilde verecektir.
Günaydınlar kızlar kahvaltı yapcam gelcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?