Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm dillerine sağlık Allah razı olsun Rabbim sana güzel gönlğne göre versin evladını sağlıkla al kucağına vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olsun İnşallahh..

ohh iyi etmişsin boşver o müdüreyi de takık zatenn sen keyfine bak gebesin sen kimse birşey diyemez sana.

dejavu_one / SEDA

08.02.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamişlik
canım duanı okudum.Rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin.tez vakitte senin de yüzünü güldürsün inşallah.Sabrının ve mücadelenin karşılığını en kısa sürede hayırlısı ile karnındaki pıtpıtlarla duyarsın inşallah

Seda canıımmmm çok ballı geliyorsun bana da maşaAllah kaç defadır listede birinci sıralardasın inşAllah şansın bahtın hep böyle açık olsun.. Duanı ettim, Rabbim inşAllah gönlündeki niyeti hayırlısıyla size kısmet etsin inşAllah.

Kızlar tefriciyeyi okuyabildiniz mi??

Haber verir misiniz.?
Işaretlemeyi unutmuşta olabilirim:))

inşAllah kızlar girerler bugunde haber verirler tefriciye günü bugun son gün diye niyet edildi de mi? Nasıl yapıcaz girmezlerse onların sayılarını tekrar pay edebiliyor muyuz? Okumuşlarsada sayı aşsa olmaz mı yani acaba?

dejavu_one / SEDA
canım duan okudum mevlam dileğini kabul etsin...

Günaydınnnnnn hayırlı cumalarrr...
Sedacım duanı okudum canım benim Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhh

Sağolun kızlarr Allah hepinizden razı olsun bana ettiğiniz dualar katıyla size geri dönsün. Bazen ilk baze ortalarda oluyorum ama ikidir ilk ben çıkıyorum galba da asıl 3-4 keredir arka arkaya cuma günlerine denk geldi benim duam ona çok şaşırdım gerçekten. Allah hepinizin gönlüne göre versin istekler dualar ortak. Yavaş yavaş açılmaya başladık güzel haberler geliyor devam da edecek Allah'ın izniyle. İyi ki varsınız sizi çok seviyorum gönlü güzel arkadaşlarımm

günaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrrr herkese

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu_one / SEDA[/TD]
[TD]08.02.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]09.02.2013 c.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul / K.GÜL[/TD]
[TD]10.02.2013 pazar[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP[/TD]
[TD]11.02.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualarınızı okudumm..RABBİM kabul etsin odamız gelcek birazdan o yüzden giremem belki bugün diğerlerinide devam ederim ALLAHA emanet olun....

hadi hayırlı olsun..cicilerinide içine yerleştirdikten sonra fotolarını çekde gönder..sevelim azıcık:))anaamm yerim ben o minnnakları:))

yaa adetli iken okunursa ne yapar eder okuruz tamamlarız

Buketim cuma vakti şuanda duasını yapmalısın, sen kalbini ferah tut, içini temiz tut, okumuşlardır inşallah, aksi bişey olsa heralde dönerlerdi sana, üzerlerine bu vebali almaz bizim kızlar akıllıdır hadi bigüzel yasin oku yine duanı tekrar et ve bitir bakalım. bende dua edeceğim sana cuma vakti kuşum.

Bu arada coşkulu bi şekilde yeni dua listemiz başladı, teşekkür ve dua eden herkese ben bin kat daha fazla teşekkür ediyorum
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun burda birlikte bir bütün oluşturduğunuz için.
Şimdi cuma vakti girdi, ben kuran okuyup dua etmeye , yani transa geçmeye gidiyorum

canım çok sağol..bizim burada cuma vakti çoktan girdi ama henüz okuyamadım..malum 12,30 da mesai bitiyo..allah kabul etsin yapılan duları..bu arada bizim tayin işinde güzel gelişmeler var.genel müdür yardımsıcıyla görüşüldü felan.. Onlarda tayin dilekçesini göndersin demişler..çok sevindirici bi haber bu..ama devlet işi malum her an herşey olabilir:)inşallah kızlar sizlerinde duaları sayesinde allah kabul etsinde artık bir araya gelelim..:))allah cumanızı mübarek etsin..allah yapılan bütün duaları kabul etsin:)amin

sedacım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

bende çok sanslı oldugunu düşünüyorum cumalara denk geliyosun rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin biran evvel evladına kavuşasın inş....

aaa ne güzel bir haber duanada kocaman bir aminnnnn canım

Ya Rabbi;

Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin...
Açtık gönlümüzü Sana,
Sen imdat eyle,
Sen affeyle,
Sen yollarımızı hayır eyle ,
Dualarımızı kabul eyle...

Cumamız mübarek olsun...

süpermiş canım inşallah tayin işin olur... bir sene çektim eşimden ayrı kaldım o zorluğu çok iyi bilirim ömrüm yollarda geçmişti..

Selamın aleykum kizlar inşallah gorusmeyeli herkes iyidir

Buketcim cnm kusura bakma hakkını helal et haber veremedim okudum 50 tane vermiştin mevlam kabul etsin insallah

yasemincim benide dua listesine eklermisin cnm.. ben dün beğenemedim çünkü biraz rahatsızlandım eve geldim şuanda da evdeyim.... arada kasıkağrılarım oluyor adet sancıısı gibi bazende gaz sancısı gibi .... evde yatıyorum kızlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…