- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.001
günaydın prenseslerim... açılışı ben yapıyorum duadahafta sonu arkadaşım gelecek canlar pazartesiye kadar kalır iyi olacak benim için çok bunalmıştım o yüzden salıya kadar duaları okudum sabah nolur nolmaz diye...
Seda, Bircan ,küçük Gül ve Zeynepcim dualarınızı okudum canlarım...
Günaydiiiiiinnnnnnn güzel ülkemin güzel insanlarii :)))) cumamiz mübarek olsun, Allah dualarimizi kabul eylesin..
Yeni dua listemiz hayirli olsun, klavyeye basan yasemincigimin parmak uclari dert gormesin insallah) hep hayirli islerde en önde bulunasin...
Dün aksam kuzenimin kinasi vardi bi horon teptim gormeyinn coookkkk eglendimm :)) ama gecenin ilerleyen saatlerinde ayaklarim sisti sandaltenin ustine uzattim bende. Bugun ise gidemedim ayaklarim cok agriyo ama olsun keyfim yerindee :)))) uyuz mudurem aksam kinada daha az oynamaliydin diyor gelemeyecegimi soyledigimde :))) Pııırrrrttttttt sana sorcaktım sankiiiiiiii hihiiiiii 
Kızlar tefriciyeyi okuyabildiniz mi??
Haber verir misiniz.?
Işaretlemeyi unutmuşta olabilirim:))
dejavu_one / SEDA
canım duan okudum mevlam dileğini kabul etsin...
Günaydınnnnnn hayırlı cumalarrr...
Sedacım duanı okudum canım benim Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhh
dejavu_one / SEDA
08.02.2013 cuma
sağlıklı sorunsuz hamişlik
canım duanı okudum.Rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin.tez vakitte senin de yüzünü güldürsün inşallah.Sabrının ve mücadelenin karşılığını en kısa sürede hayırlısı ile karnındaki pıtpıtlarla duyarsın inşallah
Seda canıımmmm çok ballı geliyorsun bana da maşaAllah kaç defadır listede birinci sıralardasın inşAllah şansın bahtın hep böyle açık olsun.. Duanı ettim, Rabbim inşAllah gönlündeki niyeti hayırlısıyla size kısmet etsin inşAllah.
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrrr herkese
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu_one / SEDA
[/TD]
[TD]08.02.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN
[/TD]
[TD]09.02.2013 c.tesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul / K.GÜL
[/TD]
[TD]10.02.2013 pazar
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP
[/TD]
[TD]11.02.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualarınızı okudumm..RABBİM kabul etsin odamız gelcek birazdan o yüzden giremem belki bugün diğerlerinide devam ederim ALLAHA emanet olun....
inşAllah kızlar girerler bugunde haber verirler tefriciye günü bugun son gün diye niyet edildi de mi? Nasıl yapıcaz girmezlerse onların sayılarını tekrar pay edebiliyor muyuz? Okumuşlarsada sayı aşsa olmaz mı yani acaba?
buketim cuma vakti şuanda duasını yapmalısın, sen kalbini ferah tut, içini temiz tut, okumuşlardır inşallah, aksi bişey olsa heralde dönerlerdi sana, üzerlerine bu vebali almaz bizim kızlar akıllıdırhadi bigüzel yasin oku yine duanı tekrar et ve bitir bakalım. Bende dua edeceğim sana cuma vakti kuşum.
Bu arada coşkulu bi şekilde yeni dua listemiz başladı, teşekkür ve dua eden herkese ben bin kat daha fazla teşekkür ediyorum
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun burda birlikte bir bütün oluşturduğunuz için.
şimdi cuma vakti girdi, ben kuran okuyup dua etmeye , yani transa geçmeye gidiyorum
canım çok sağol..bizim burada cuma vakti çoktan girdi ama henüz okuyamadım..malum 12,30 da mesai bitiyo..allah kabul etsin yapılan duları..bu arada bizim tayin işinde güzel gelişmeler var.genel müdür yardımsıcıyla görüşüldü felan.. Onlarda tayin dilekçesini göndersin demişler..çok sevindirici bi haber bu..ama devlet işi malum her an herşey olabilir:)inşallah kızlar sizlerinde duaları sayesinde allah kabul etsinde artık bir araya gelelim..:))allah cumanızı mübarek etsin..allah yapılan bütün duaları kabul etsin:)amin
canım çok sağol..bizim burada cuma vakti çoktan girdi ama henüz okuyamadım..malum 12,30 da mesai bitiyo..allah kabul etsin yapılan duları..bu arada bizim tayin işinde güzel gelişmeler var.genel müdür yardımsıcıyla görüşüldü felan.. Onlarda tayin dilekçesini göndersin demişler..çok sevindirici bi haber bu..ama devlet işi malum her an herşey olabilir:)inşallah kızlar sizlerinde duaları sayesinde allah kabul etsinde artık bir araya gelelim..:))allah cumanızı mübarek etsin..allah yapılan bütün duaları kabul etsin:)amin
yasemincim benide dua listesine eklermisin cnm.. ben dün beğenemedim çünkü biraz rahatsızlandım eve geldim şuanda da evdeyim.... arada kasıkağrılarım oluyor adet sancıısı gibi bazende gaz sancısı gibi .... evde yatıyorum kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?