Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim batta 25 ağustos yasiiiiii
değiştirdim meleğim
kızlar benim bat 2 gün geçti ne dersiniz

ben geçen ay çoooook ümitlenip kendime hayalen hamileliğin tüm belirtilerini yaşattığım için şimdi kimse için kesin yorum yapmıyorum ramazan sonrası oluşan kısa bir düzensizlik olabilir tatlım. tabi inşallah bebektir ama bekleyelim ve görelim

slm kızlar nasılsınız bakalım çoook uzun zaman oldu görüşemedik
geçmiş bayramınız mübarek olsun ben pek bayram geçiremedim malesef
annemlere bayramdan 2 gün önce geldik bayram sabahı kahvaltı yaparken 1 fincan çay döküldü balrım yandı baya kaç gündür onunla uğraşıyorum dua edin geçsin biran önce mide bulantılarım iştahsızlığım devam ediyo 11.haftaya girdik çok şükür çok merak etmeye başladım korkudan gidemedim dr randevu günüm 5 eylül inş bebişim iyidir sizler ne yapıyonuz nasılsınız ?

mrb kızlar nasılsınız bakalım bgn.yarına randevu aldım bakalım ne diyecek doktorum.inşallah bişey yoktur ya bakalım 7 ayda neler olmuş.çok kanamam oluyor 2 aydır kafamda kuruyorum dünden beri acaba kistmi oluştu diye.önceden yoktu ama bakalım

kızlar 4 cuma boyunca 1000 defa ya evvel okunursa bebek sahibi olunuyormuş.şimdi ben reglim ya yarın okusam kabul olurmu yoksa öbür cumaya mı başlayayım.ben deniycem bu arada siz de deneyin isterseniz

düzensizlik var canım pek ümitli değilim ama ümtım bu ay adet düzensizliği için bekliyorum

rabiacım ben hayıt suyu içmeye başladım, adet düzensizliği için 1 numaralı ilaç soğan kürü, onu kesin yap derim.
eğer yapamıyorsan aktarlardan hayıt suyu var, onu al sabah akşam yarım çay bardağı içeceksin tatlım bak ozaman gör nasıl 28 günde bir oluyorsun
şahsen denemiş görmüş yaşamış biriyimdir
şimdide regl dönemlerim uzamaya ve sık olmaya başladı o düzene girsin diye yine başladım ben dün itibari ile.

canım benim ALlah şifa versin inşallah, nazara gelmişsin kuzucuğum yaa, hametan diye bir krem var yara ve yanıklara birebir iyi geliyor onu tavsiye ederim.

mervecim son aylarda benimkide çok oluyor, sapıttı gitti yani, ve bizim gibi birçok kişininde böyle, aklına kötü şeyler getirme, bence havalardan tüm vucudumuzun dengesi bozuldu, bide ramazanda haliyle susuz kaldık, o yüzden bi dalgalanma yaşıyor olabilirz. tabiki sen doktora git için rahatlasın, sonra banada bilgi ver bakim ne oldu diye?

hayıtı hiç duymamıştım canım aktardan alayım ne zaman başlanıyor ona

ne halsizliğim geçti ne iştahsızlığım çok yorgunum sanki bu arada sağ gözümde mikrop kapmış davul gibi şiş iltahlanmış allahın takdiri artık ne bileyim boğuldum sanki bu arada yoğun bir akıntım var her dakika lavobaya kontrole gidiyorum regl diye ama tık yok ayyy deli oldum iyice

hayıtı hiç duymamıştım canım aktardan alayım ne zaman başlanıyor ona

canım benim belirli bir vakti yok başlamak için, illaki şu gün başlayacaksın diy bişey yok yani özgürsün.
Süper bir şeydir, bak içince bana dua edeceksin ALlahın izniyle. ben yılllar yılı düzensiz adet olurdum bekarken, ne doğum kontrol hapı, ne ilaç ne iğne beni düzene sokamadı...
sonra bu hayıtı keşfettim internette gezinirken, ben ozamanlar hayıt tohumu diyip direk tohumlarını alıyordum aktardan, onu suda kaynatıp içiyordum, sonradan bi baktım suyu var, şimdi direk suyunu aldım. (herşeyin suyunu çıkartıyorlar derler ya hani, buda o hesap )
neyse işte içtim başladım ikinci aydan itibaren adetler bir düzene girdi, tam tamına 28 günde bir olmaya başladım, günü gününe yani hayatımda görmemiştim böle bişey. sonra tabi aylar sonra şımardım hemen bıraktım içmeyi, adetlerin yine düzensizleşmişti o zaman.
Evlendikten sonra yine düzene girmedi tabi, bu sefer soğan suyu kürü yaptım. Aman ALlahım o tam bir mucize, onu yaptığım günden bu yana aylar geçti hala düzenli oluyorum maşallah yani soğan suyu bana kesin çare oldu Allahın da izniyle. şimdi işte bu havalardan filan heralde uzun sürmeye başladı adetlerim, 10-15 güne uzamaya başladı, bende normal seyrine dönsün diye hayıt suyu içmeye başladım şuanda. çünkü hayıtın şöyle bir özelliği var, kadınsal hastalıklar ve cinsellikle ilgili hertürlü fazlalığı azaltıp normale çekiyor, eğer azlık varsa yani seyrek adet görüyorsan veya afedersin isteksizlik filan varsa onuda normal düzeyine çıkartıyor. yani internetten araştırırsan bulursun hep faydalarını. oyüzden topişimizdeki tüm arkadaşlarıma öneriyorum gönül rahatlığı ile

ben geldim..ama fazla kalamayacağım yine..bütün geçmişi okudum yine kaynatmışsınız...duanın ikişer kişi olması mantıklı..zaten kısa sürüyo..ben bugün özlemciğimin duasını yaptım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşallah..kalp atışarını da duymuş maşallah..
yasemin yumurtlama testin hayırlı olsun...hadi inşallah faydasını görürsün..aynur bütün sıkıntın hamilelikten..benim arkadaşımda senin gibiydi..ilk aylar sabretmek gerek..sonra düzeliyormuş inşallah düzelir..iştahın da keyfinde yerine gelir...
benim tüp bebek maceram başlamadan bitti..şimdi troid sorunumuzla uğraşacaz..Allah huzur mutluluk versin gerisi boş..biraz teslim olmak lazım..tabi elimizden geleni yaptıktan sonra..pazartesi işbaşı yapıcam..yarından sonra çok aktif olmayabilirim..çok kaynatmayın okuması zor oluyo yaaaaaaaaa
öpüyorum sizi heppininzi.umut meleklerim benim..beni sakın yalnız bırakmayın...........
NE UMUDUNUZU KAYBEDİN NE DE BENİM KAYBETMEME İZİN VERİN...BEN SİZİN KAYBETMENİZE İZİN VERMEYECEĞİM..EMİN OLABİLİRSİNİZ..MÜŞTAK DA ÖYLE DİYOO

ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZ MÜSTAKBEL ANNELER........

Canım benim testlerimde gelmiiş :) Annem aradı 2-3 saat kadar önce geldi diye. Cidden çok çabuk göndermişler Yarın memlekete gidince alıcam inşallah annemden

Bizde seni seviyoruz canımm, çok açma arayı geçmişi okumak zor oluyo

Bu Bir Ovulasyon Testidir, Yanlış Anlaşılmasın
Kızlar testin içindeki kağıtta yazıyorki diğer çizgi silik çıkarsa negatiftir diyor, yani o yüzden bilemedim bende şimdi.
Eki Görüntüle 494191

Ahhhhhhhhh inşallah gebelik testinde de görürsün canım bu çizgilerii

canlarım ben geldim bebeğimiz şuan 2mm miş veeeeeeee kalp atışını duyduk çok güzel bişey rabbim hepinize nasip etsin

Maşallah size canım yaa :) imrendim valla, Rabbim inşallah bizede nasib eder hayırlısı ile (amiiiiinn)
Duanıda okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah.

Allah razı olsun canım, çok sağol duaların için, Rabbim dualarını kabul etsin, sanada hayırlı evladlar nasib etsin inşallah :)

Çok iyi olmuş bu canım

Hayırlısı inşallah gebelik vardır deriz :)

Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin inşallah

Son düzenleme:

ewet canımm ramazan baya etkiledi bizi.tmm yarın yazarım sana

hayırlı gunler cnm duamı yaptım RABBIM hayırlı dogum ,kolay dogum nasıp etsın.hayırlı bebış,saglıklı evlat nasıp etsın cnm.yasemın gunde ıkı dua olması guzel ıyı dusunmussun cnm .

hayırlı gunler cnm duamı yaptım RABBIM hayırlı dogum ,kolay dogum nasıp etsın.hayırlı bebış,saglıklı evlat nasıp etsın cnm.yasemın gunde ıkı dua olması guzel ıyı dusunmussun cnm .

bugün benim dua günüm diye üstüme alınıyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun

teşekkür ederim canım yaa rabbim en kısa zamanda hepinize tattırsın hayırlısı ile , dua için teşekkür ederim Allah razı olsun

Bende sıradaki iki arkadaşımıza da duamı yaptım İnşallah kabul olur. Sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına.

evet canlarım,tüm gün miydemin halinden,halsizlikden aranlza düzenli katılamıyorum,ama aklım hep sizde ya,yine ne kaynatıyorlar acaba düşünüyorum hep.benim bulantılar iki gündü akşama doğru geçiyor,bu na da şükür ya,en azından akşamları rahat oluyorum.
gülcüm senin duanı dün okumuşdum ama burdan belirtmeyi unutmuşum,özlemcim seninki ni de okudum,Allahım kabul etsin inşalllllllah....
tatlım ben google chrome kullanıyorum arayıcıc olarak,o her sayfayı direk türkçeye çeviriyor,o yüzden çok kolay oluyor,zaten sonrasında ingilizceyi de rahatca kullana bilirsin,sen denemek istersen ben sana her konudan yardımcı olurum kuzummmmmmmm....
canım kardeşim ya,inanıyormusun ben de bu gün aynı şeyi düşündüm ya,şimdi bir bakmışım sen de öyle düşünmüşsün,çok iyi fikir bence,Allah dualarımız kabul etsin inşallah....
allllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah deriz kız ne diycez,ilahi...

evet ya biliyorumkuzum ormal ama,insanın bütün günün ele alıyor.senin için de hayırlısı belki bu tedavi güzelce sonuç vericek ve tüpe ihtiyaç kalmıycak kuzum,inşallah tatlım ya,umudunun olması çok güzel,zaten dün yeni gelen o arkadaşdan onun yazdıklarından sonra umudu kaybetmek çok saçma olur bence,her şey için,her zaman umut vardır...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaaaar neredesinizz yardım edinn bugün annmlerdeydim tıka basa yemek yedm sonra da eve yürüyelim dedik Yürürken

afedersiniz biraz sıkıştım karnımın alt tarafında kasılmalar oldu(son zamanlarda sık sık oluyo)zor yürüdm keşke arabaya binseydim dedim.Eve gldikyen sonra tuvalte gittim.yine afedesiniz k. tvltimi yaparken sol tarafımda acı hiisstm .:26:ya telaş yaptım sizce neden byle olduu nolur birşey deyiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…