- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.701
değiştirdim meleğimbenim batta 25 ağustos yasiiiiii
kızlar benim bat 2 gün geçti ne dersiniz
hadi Allah tan hayırlısı.. eğer daha önce düzensizlik yoksa adetinde hayırlısıyla inşAllah gebesindir. belirtin var mı? Gebelik testin var mı?
düzensizlik var canım pek ümitli değilim ama ümtım bu ay adet düzensizliği için bekliyorum
canım benim ALlah şifa versin inşallah, nazara gelmişsin kuzucuğum yaa, hametan diye bir krem var yara ve yanıklara birebir iyi geliyor onu tavsiye ederim.slm kızlar nasılsınız bakalım çoook uzun zaman oldu görüşemedik
geçmiş bayramınız mübarek olsun ben pek bayram geçiremedim malesef
annemlere bayramdan 2 gün önce geldik bayram sabahı kahvaltı yaparken 1 fincan çay döküldü balrım yandı baya kaç gündür onunla uğraşıyorum dua edin geçsin biran önce mide bulantılarım iştahsızlığım devam ediyo 11.haftaya girdik çok şükür çok merak etmeye başladım korkudan gidemedim dr randevu günüm 5 eylül inş bebişim iyidir sizler ne yapıyonuz nasılsınız ?
mrb kızlar nasılsınız bakalım bgn.yarına randevu aldım bakalım ne diyecek doktorum.inşallah bişey yoktur ya bakalım 7 ayda neler olmuş.çok kanamam oluyor 2 aydır kafamda kuruyorum dünden beri acaba kistmi oluştu diye.önceden yoktu ama bakalım
rabiacım ben hayıt suyu içmeye başladım, adet düzensizliği için 1 numaralı ilaç soğan kürü, onu kesin yap derim.
eğer yapamıyorsan aktarlardan hayıt suyu var, onu al sabah akşam yarım çay bardağı içeceksin tatlım bak ozaman gör nasıl 28 günde bir oluyorsun
şahsen denemiş görmüş yaşamış biriyimdir
şimdide regl dönemlerim uzamaya ve sık olmaya başladı o düzene girsin diye yine başladım ben dün itibari ile.
hayıtı hiç duymamıştım canım aktardan alayım ne zaman başlanıyor ona
kızlaarrrr 20 tane ovulasyon testim ve 6 tane gebelik testim şuan itibari ile elime ulaştı , süper hızlı geldi yaa hemde kargo bedava, toplam 20 lira ödedim bukadar şeye
saat 11 olsun gidip hemen yapıcam bakalım ne çıkıcak, gebelik testinde 2 çizgi göremedim ama inşallah bunda görürüm hayırlısıyla bari
anacım iki gün giremedik kaynatmışsınızda kaynatmışsınız..oku oku bitmedi..:126:
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..ben bu topiğin psikolojik hamilesi buket..müştakla birlikte sizlere selam ederiz...
sabah kalktım moralim bozuktu..sizin dualarınızı okudum keyfim yerine geldi...regl olduğum için namaz kılamıyorum ama dua lara devam.. az sonra çarşıya çkacağım işm var..işlerimi hallsedip öğleden sonra aktif bir şekilde aranza katılacağım..
*
beni bekleyin anacım...anlatacaklarım var..........hepinizi çok seviyorum..
niye bilmiyorum ama seviyorumm..bu çok saçma değimi?
insan hiç tanımadıklarını nasıl sever..işte böyle sever.. bu biraz insanın içiyle alakalı birazda içinde bulunduğu ortamla..burada hepimiz kendimiz gibiyiz..hepiiz aynıyız bi amaç icin uğraşıyoruz. kimimizin derdi büyük kimimizin ki küçük..insan kendi gibi olanı mı sever..olmayanı da sever.. neticede hepinizi bir vesileyle seviyorm..
bekleyin beni anacım..
Bu Bir Ovulasyon Testidir, Yanlış Anlaşılmasın
Kızlar testin içindeki kağıtta yazıyorki diğer çizgi silik çıkarsa negatiftir diyor, yani o yüzden bilemedim bende şimdi.
Eki Görüntüle 494191
canlarım ben geldim bebeğimiz şuan 2mm mişveeeeeeee kalp atışını duyduk çok güzel bişey rabbim hepinize nasip etsin
Gül ve Özlemm dualarınızı okudum canımmm Allah kabul etsin inşllhhh... Yasemincim fikir bana mantıklı geldi bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünür ama bence uygun. Çok vaktimizi alan bişey değil yani kelimei tevhidden daha kısa sürüyo Günde 2kişi için de okunabilir yani
:...DUA LİSTEMİZ GÜNCELLENMİŞTİR...::
Sevgili arkadaşlarım hergün 2 kişi için okunacak olan dua listemiz güncellenmiştir.
Örnek; cuma gübü yani yarın, bedriye için 129 adet + ipek için 129 adet tesbih çekilecektir.
Bu şekilde şuanki dua listemizi tez zamanda tamamlayıp yeni yeni dualara yelken açabileceğiz.
Çünkü el-latif tesbihi gayet kısa sürüyor, günde 2 kişi için okusakta zorlanmayız diye düşündük.
Allah hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısı ile kabul eder inşallah...
slm kızlar nasılsınız bakalım çoook uzun zaman oldu görüşemedik
geçmiş bayramınız mübarek olsun ben pek bayram geçiremedim malesef
annemlere bayramdan 2 gün önce geldik bayram sabahı kahvaltı yaparken 1 fincan çay döküldü balrım yandı baya kaç gündür onunla uğraşıyorum dua edin geçsin biran önce mide bulantılarım iştahsızlığım devam ediyo 11.haftaya girdik çok şükür çok merak etmeye başladım korkudan gidemedim dr randevu günüm 5 eylül inş bebişim iyidir sizler ne yapıyonuz nasılsınız ?
canım benim ALlah şifa versin inşallah, nazara gelmişsin kuzucuğum yaa, hametan diye bir krem var yara ve yanıklara birebir iyi geliyor onu tavsiye ederim.
mervecim son aylarda benimkide çok oluyor, sapıttı gitti yani, ve bizim gibi birçok kişininde böyle, aklına kötü şeyler getirme, bence havalardan tüm vucudumuzun dengesi bozuldu, bide ramazanda haliyle susuz kaldık, o yüzden bi dalgalanma yaşıyor olabilirz. tabiki sen doktora git için rahatlasın, sonra banada bilgi ver bakim ne oldu diye?
hayırlı gunler cnm duamı yaptım RABBIM hayırlı dogum ,kolay dogum nasıp etsın.hayırlı bebış,saglıklı evlat nasıp etsın cnm.yasemın gunde ıkı dua olması guzel ıyı dusunmussun cnm .
Canım benim testlerimde gelmiiş :) Annem aradı 2-3 saat kadar önce geldi diye. Cidden çok çabuk göndermişlerYarın memlekete gidince alıcam inşallah annemden
Bizde seni seviyoruz canımm, çok açma arayı geçmişi okumak zor oluyo
Ahhhhhhhhh inşallah gebelik testinde de görürsün canım bu çizgilerii
Maşallah size canım yaa :) imrendim valla, Rabbim inşallah bizede nasib eder hayırlısı ile (amiiiiinn)
Duanıda okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun canım, çok sağol duaların için, Rabbim dualarını kabul etsin, sanada hayırlı evladlar nasib etsin inşallah :)
Çok iyi olmuş bu canım
Hayırlısı inşallah gebelik vardır deriz :)
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin inşallah
tatlım ben google chrome kullanıyorum arayıcıc olarak,o her sayfayı direk türkçeye çeviriyor,o yüzden çok kolay oluyor,zaten sonrasında ingilizceyi de rahatca kullana bilirsin,sen denemek istersen ben sana her konudan yardımcı olurum kuzummmmmmmm....canım inşallah ilk aşılamada tutar hayırlısıyla, aminnn.. dediğin gibi ben iki çizgiyide koyu görene kadar hergün aynı saatte yapim bakim bu testi.
aslında benim ilk lekelenmem 7 ağustosta başladı,1 hafta lekelenme oldu, ama sonrasında 14 ağustosta gerçekten regl oldum. yani durumum karışık, eğer lekelenmeyi sayarsak bugün 17. günüm. ama ayın 14'ü olan gerçek reglimi sayarsak bugün 10. günüm
çok sağol kuşum benim, ben gidip kendime bi dijital derece alayım ozaman, ama şu tabloların birde tükçesi olsa ne süper olur yaaa
canım kardeşim ya,inanıyormusun ben de bu gün aynı şeyi düşündüm ya,şimdi bir bakmışım sen de öyle düşünmüşsün,çok iyi fikir bence,Allah dualarımız kabul etsin inşallah....Şimdi dua listemize baktım, 21 gün daha devam edeceğiz yani 3 hafta.
Acaba diyorum hergün 2 kişi içinmi okusak, yani 129 tane A kişisi için, sonra 129 tane B kişisi için. öyle aklımdan geçti, bi söyliyim dedim. sonrasında yeni bir dua etkinliğine başlarız fazla beklemeden böylelikle diye geldi aklıma, vaktimizi güzel kullanalım diye
allllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah deriz kız ne diycez,ilahi...kızlar benim bat 2 gün geçti ne dersiniz
ben geldim..ama fazla kalamayacağım yine..bütün geçmişi okudum yine kaynatmışsınız...duanın ikişer kişi olması mantıklı..zaten kısa sürüyo..ben bugün özlemciğimin duasını yaptım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşallah..kalp atışarını da duymuş maşallah..
yasemin yumurtlama testin hayırlı olsun...hadi inşallah faydasını görürsün..aynur bütün sıkıntın hamilelikten..benim arkadaşımda senin gibiydi..ilk aylar sabretmek gerek..sonra düzeliyormuş inşallah düzelir..iştahın da keyfinde yerine gelir...
benim tüp bebek maceram başlamadan bitti..şimdi troid sorunumuzla uğraşacaz..Allah huzur mutluluk versin gerisi boş..biraz teslim olmak lazım..tabi elimizden geleni yaptıktan sonra..pazartesi işbaşı yapıcam..yarından sonra çok aktif olmayabilirim..çok kaynatmayın okuması zor oluyo yaaaaaaaaa
öpüyorum sizi heppininzi.umut meleklerim benim..beni sakın yalnız bırakmayın...........
NE UMUDUNUZU KAYBEDİN NE DE BENİM KAYBETMEME İZİN VERİN...BEN SİZİN KAYBETMENİZE İZİN VERMEYECEĞİM..EMİN OLABİLİRSİNİZ..MÜŞTAK DA ÖYLE DİYOO
ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZ MÜSTAKBEL ANNELER........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?