Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin canim yeni dua listesini yapmişsin ellerime saglik Allah razi olsun, kuzum benide ekle listeye, bu aralar kananamgildeyiz o yüzden giremiyorum cok fazla, simdi seda'nın duasimi okuyacagım insallah, herkese hayirli olsun

canlar ya ağustos anneleri topiğinde bi arkadaş bebeğini kaybetmiş onu okudum çok üzüldüm 11 ya da 12. haftasındaydı sanırım Allahım sabır versin ona bizim de bebeklerimizi korusun inşallah...

Allah razı olsun canım benm.. Odanız gelip kurulunca yerleştirince resmini çekte görelim yaaa

evet çok güzel başladık sayende canım bunca kşiyi biraraya toplayıp dua etmemize vesile oluyorsun Rabbim sana gönlündekini tez zamanda nasip etsinn dualarını kabul etsin.. Allah razı olsun bitanemmm benimm

Sağol canım benimm Allah razı olsun. Bende hep şanslı olduğumu düşünrüm baktığım zaman Rabbim hiç darda bırakmadı beni ne istesem kendi çabalarımla da güzel sonuççlar aldım. İyi bir evlilik yaptığımı düşünüyorum eşim dünya iyisi biri, ailem yanımda, işim gücüm var Allah'a şükür kimseye muhtaç olmadan karı koca geçinip gidiyoruz. Bunların hep bu zamana kadar ki yaptıklarımın karşlığı olarak görüyorum çok cefa çektim çok dert yaşadım ama karşılığı güzel oldu çevremde de şanslı olduğumu söylerler. Burada da böyle hep hayırlı güne denk glmesinden dolayı ayrı bir seviniyorum. Tevekkl edip bekliyoruım tek bir isteğim kaldı Yaradandan onu da güzel sonuçlandıracak inanıyorum hayırlısını istiyorum inşallah en kısa zamanda hepmiz güzel haberler vereceğiz canı gönülden inanıyorum.

Canım çok sevindim olur inşallah gönlünü ferah tut. Aminn canım ettiğimiz tüm dualar kabul olsun..

canım dikkat et kendine üşütme sıkı giyin dikkatli olmalısın sen

herkese hayırlı cumalar, kızlar nasılsınız
yasemin canım beni de dua listesine ekler misin bugün başlamışsınız galiba artık bende okumak istiyorum canım bu arada hangi duayı okucaz bilgi verirsen sevinirim

canımm ben 16. haftadan itibaren hissettim ama coğu 20. haftadan sonra hissediomuş değişio yani..

inş. bende 16. haftada hissederim canım ya nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam...

hoşbuldum canım benim aynen canım ya hiç yerimden bile kaldırmadı, benimle beraber gelip evimi temizleyip geri gitti canım annem. rabbim eksikliklerini vermesin bütün annelerin...

canım benim rabbim hayırlısından tez vakitte nasip etsin bebeğini sana çok zor hepimiz bu yollardan geçtik çok zor biliyorum ama sabır canım sen rabbime bırak bak bizlere nasip etti şükürler olsun inşallah hayırlısından sana da nasip etsin allah'ım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Süper bi haberrr hadi gel ankaraya yakıncacık oluruz birbirimize ben senin bankaya gelirim kredi çekmeye ya da paralarımı yatırmayabak dualar kabul ediliyo bizde geçen cuma erkek kardeşime başladık tefriciyyeye inşallah bugün bitecek hayırlı iş bulsun die uzun zamandır işsiz neyse dün akşam annemlerdeydim kardeşim bana dioki hani duada okuyoruz ben niye hala işe giremedim yazık nasıl üzüldüm

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

anaaaaamm..inşallah bulur iş..işsizlik kötü bi his..heleki erkek için..bende işsiz kaldığım zamanlar bunalımdaydım..anlıyorum..kardeşini..ne iş yapmak istiyo..??

nasıl yani ben suan ragliyim ve ezberelmedimde muhtemelen 1 2 günümü alır okuyamıyacakmıyım anlamadımki offfff yaaaaaaa

cnm galiba kuranı kerimden okunmadığı sürece.zaten kuranı kerim abdestsizde tutulmuyo..yani ezbere o anlamda söleniyo galiba.. kağıda yazıyorum bende ordan okuyorum bence bi sakıncası yoktur..rabbim kabul etsin..dua niyetine sonuçta hayırlısı inş..

anaaaaamm..inşallah bulur iş..işsizlik kötü bi his..heleki erkek için..bende işsiz kaldığım zamanlar bunalımdaydım..anlıyorum..kardeşini..ne iş yapmak istiyo..??

kesinlikle çok zor işsizlik canım optik işindeydi hep ama artık yapmıcak galiba başka işler bakıyo bakalım hayırlısı bizde hayırlı iş hayırlı eş die niyet ettik çektik bakalım tafriciyyemizi Allah hepimizin dualarını kabul etsin canımmm

Buketttt kimin bebeği maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasınnn anammmm ne güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin

arkadaşımın kızı..yeni doğdu..fındık kadar..çok minnak..kedi yavrusu gibi miyavlıyo:))ama çok küçük ablası bi görsen nasıl tutacağı şaşırdım..omzumda uyudu bir saat..hiç kıpırdamadım:))

Rabbim sanada nasip etsin inş.. ne güzel kokar onlar ayrılamazsında rabbim sen bilirsin içimizdeki yangını, derdi dermanımız ol yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anane kız istiyo galiba baksana süslü püslü hep bunlar ellerine sağlık annecinin

Rabbim sanada nasip etsin inş.. ne güzel kokar onlar ayrılamazsında rabbim sen bilirsin içimizdeki yangını, derdi dermanımız ol yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oğlanda olsa süslü püslü giydiririrm ben..heryerinden mavi kurdela ve mavi boncuk fırlar:))
benim oğlan çocuklarında en sevdiğim bahriyeli takımlar..ay benim kardeşimin vardı bitane bahriyeli takımı, şort ve t-shor kafasındada bahriyeli beresi vardı..mavi beyaz anam varya nasıl yakışıyo erkeklere..beyazdı bide benim kardeşim...ay çok ciciydi..(oğlan şimdi 25 yaşında ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…