- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.021
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalarrrrr herkese
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu_one / SEDA[/TD]
[TD]08.02.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]09.02.2013 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul / K.GÜL[/TD]
[TD]10.02.2013 pazar[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP[/TD]
[TD]11.02.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualarınızı okudumm..RABBİM kabul etsin odamız gelcek birazdan o yüzden giremem belki bugün diğerlerinide devam ederim ALLAHA emanet olun....
Buketim cuma vakti şuanda duasını yapmalısın, sen kalbini ferah tut, içini temiz tut, okumuşlardır inşallah, aksi bişey olsa heralde dönerlerdi sana, üzerlerine bu vebali almaz bizim kızlar akıllıdırhadi bigüzel yasin oku yine duanı tekrar et ve bitir bakalım. bende dua edeceğim sana cuma vakti kuşum.
Bu arada coşkulu bi şekilde yeni dua listemiz başladı, teşekkür ve dua eden herkese ben bin kat daha fazla teşekkür ediyorum
Allah hepinizden kat ve kat razı olsun burda birlikte bir bütün oluşturduğunuz için.
Şimdi cuma vakti girdi, ben kuran okuyup dua etmeye , yani transa geçmeye gidiyorum
sedacım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
bende çok sanslı oldugunu düşünüyorum cumalara denk geliyosun rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin biran evvel evladına kavuşasın inş....
canım çok sağol..bizim burada cuma vakti çoktan girdi ama henüz okuyamadım..malum 12,30 da mesai bitiyo..allah kabul etsin yapılan duları..bu arada bizim tayin işinde güzel gelişmeler var.genel müdür yardımsıcıyla görüşüldü felan.. Onlarda tayin dilekçesini göndersin demişler..çok sevindirici bi haber bu..ama devlet işi malum her an herşey olabilir:)inşallah kızlar sizlerinde duaları sayesinde allah kabul etsinde artık bir araya gelelim..:))allah cumanızı mübarek etsin..allah yapılan bütün duaları kabul etsin:)amin
yasemincim benide dua listesine eklermisin cnm.. ben dün beğenemedim çünkü biraz rahatsızlandım eve geldim şuanda da evdeyim.... arada kasıkağrılarım oluyor adet sancıısı gibi bazende gaz sancısı gibi .... evde yatıyorum kızlar ..
canımm ben 16. haftadan itibaren hissettim ama coğu 20. haftadan sonra hissediomuş değişio yani..
Canım 16.haftamda tam hissetmeye başlamıştım tekmecikleriydi ozmaanlarSeninde az kalmış canım benim hissedesin merak etme, kelebek gibi sanki içindeki hareketleri
evet canım az kaldı ama hemen hissetmek istiyorum işte... rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canımm hoşgeldinn.. Ne güzel yaa anne bu bakmaz mı hiç yavrusuna kıyabilir mi hem de ne güzel bakmıştır. Benimde annem bendeydi 10 gğn falan kaldı bu sabah gitti ama yokluğu şimdiden dokundu eve gittim 10 gün yemek hazır sofra hazır ev süpürülmüş silinmiş ki her işi yaptım bir iş bırakmadım ama yaptı yine de. Hakları ödenir mi hiç. Artık aramızdasın yanii canımm..
insanoğlu işte derdimiz bitmiyor hamileler konuşmuşlar ya hani tekmeleri hissetmekle ilgili ayy diyorum ne güzell.. ben de hamile olduğmu hissetmek istiyorum, eşim gebelik testi getirecek birazdan yapıcam ki korkuyorum rengi açılmıştır diye. doktordan randevu aldım ctesi sabah 8,30 a.. (en erkeni buydu) hala belirti arıyorum hayır akıntım niye kesildi onuda anlamadım.. sonra diyorum ki en azından adetim gelmedi o da büyük bişey.. bi teselli ediyorum kendimi bi üzüyorum ammaaann işte klasik bedriye tavırları.. Allah ım sen yüzümüze gül yarabbim.. Hiç birimizin kucağını boş bırakma, hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar ver inşAllah.
yasemincim benide dua listesine eklermisin cnm.. ben dün beğenemedim çünkü biraz rahatsızlandım eve geldim şuanda da evdeyim.... arada kasıkağrılarım oluyor adet sancıısı gibi bazende gaz sancısı gibi .... evde yatıyorum kızlar ..
canım çok sağol..bizim burada cuma vakti çoktan girdi ama henüz okuyamadım..malum 12,30 da mesai bitiyo..allah kabul etsin yapılan duları..bu arada bizim tayin işinde güzel gelişmeler var.genel müdür yardımsıcıyla görüşüldü felan.. Onlarda tayin dilekçesini göndersin demişler..çok sevindirici bi haber bu..ama devlet işi malum her an herşey olabilir:)inşallah kızlar sizlerinde duaları sayesinde allah kabul etsinde artık bir araya gelelim..:))allah cumanızı mübarek etsin..allah yapılan bütün duaları kabul etsin:)amin
Süper bi haberrr hadi gel ankarayayakıncacık oluruz birbirimize ben senin bankaya gelirim kredi çekmeye ya da paralarımı yatırmaya bak dualar kabul ediliyo bizde geçen cuma erkek kardeşime başladık tefriciyyeye inşallah bugün bitecek hayırlı iş bulsun die uzun zamandır işsiz neyse dün akşam annemlerdeydim kardeşim bana dioki hani duada okuyoruz ben niye hala işe giremedim yazık nasıl üzüldüm
Süper bi haberrr hadi gel ankarayayakıncacık oluruz birbirimize ben senin bankaya gelirim kredi çekmeye ya da paralarımı yatırmaya bak dualar kabul ediliyo bizde geçen cuma erkek kardeşime başladık tefriciyyeye inşallah bugün bitecek hayırlı iş bulsun die uzun zamandır işsiz neyse dün akşam annemlerdeydim kardeşim bana dioki hani duada okuyoruz ben niye hala işe giremedim yazık nasıl üzüldüm
nasıl yani ben suan ragliyim ve ezberelmedimde muhtemelen 1 2 günümü alır okuyamıyacakmıyım anlamadımki offfff yaaaaaaa
anaaaaamm..inşallah bulur iş..işsizlik kötü bi his..heleki erkek için..bende işsiz kaldığım zamanlar bunalımdaydım..anlıyorum..kardeşini..ne iş yapmak istiyo..??
Eki Görüntüle 627588 Eki Görüntüle 627590 Eki Görüntüle 627595
kızlar ben bunu yirim...fındık kurdu bu ..minik minnacık..minna minnak,
yatıyoz bizz:)))
Buketttt kimin bebeği maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasınnnanammmm ne güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin
arkadaşımın kızı..yeni doğdu..fındık kadar..çok minnak..kedi yavrusu gibi miyavlıyo:))ama çok küçük ablası bi görsen nasıl tutacağı şaşırdım..omzumda uyudu bir saat..hiç kıpırdamadım:))
anane kız istiyo galiba baksana süslü püslü hep bunlar ellerine sağlık annecinin
Rabbim sanada nasip etsin inş.. ne güzel kokar onlar ayrılamazsında rabbim sen bilirsin içimizdeki yangını, derdi dermanımız ol yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?