Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kız anaaaaaaaaaaaam resimler silinmiyomuş..önceki resimlerimde silinmedi..bak sen rezalete..
Bunu da silemedim başka resim ekledimx:)))tövbe yav

ben daha tombiş bişe bekliyodum buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum şuan kızz buket yemiyonmu yediginimi inkar ediyon

evet Nazan bende daha tombiş bekliyodum hayalimdeki Buket değil şaka bi yana da yavrum sen bayaa zayıfsın
Kız anaaaaaaaaaaaam resimler silinmiyomuş..önceki resimlerimde silinmedi..bak sen rezalete..
Bunu da silemedim başka resim ekledimx:)))tövbe yav

silinir bence canım yaww hiç denemedim ama

buket birde alıntı yapsaydık yaa nolurduu döverdin yolardın lee bizi

buket nereye ekliyonda siliyon de bakem ögrenelim lazım olur belki

mailin içine ekledim sonra silemedim..siliyorum ama eklentiler kalıyo..sonra, eklemeleri silemedim, başka resim ekledim

zaten aslı alıntı yapmış yine çıkmış resmim..

Evet zayıfım, zayıfsın, zayıfffffffffff

buket kızzz sıyah elbiseyi aldınmı yok aykıştırdım şahsennnn

albümünde çok hoş tatlımmm

almadım..orada gözükmüyor ama bitarAFImın başına kadar yırtmacı var :)benim herif onu giydirir mi:)
bide alıp yırtmaç dikmekle uğraşacam:)

Son düzenleme:
ooo bukeeettt bukkeeettt sarışınsın diye hep düşünüyordum ben seni zayıf olmana şaşırmadım böyle tahmin ediyormuşumm inşAllah kendi bebişlerini de alıcaksın ööle kucağına..

seni şaşırtmadığıma sevindim..:)güzeldileklerin için sağol:)inşallah sende alacaksın karnındakini kucağına:)

yarın doktora gidiyorum doktor kızar mı acaba ya neden bu zamana kadar kan testi yaptırmadım diye.. ayy çok korkuyorum bu doktorlardan ben yaa. şu anda yüreğim pırpır inanın.. alttan muayene olmak istemediğimi söylicem kendilerine, Allah ım sen hepimize yardım et ne olur.. yarına sizler toplanana kadar ben heralde gelip size yazmış olurum.. umarım çok güzel şeyler paylaşmak nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…