Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin canım beni dua listesine eklemeni istemiştim , ben duaları okuyorum canım sen görünce listeye eklersin beni.

sedanın duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah sedacım allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Eki Görüntüle 627597 Eki Görüntüle 627599 Eki Görüntüle 627600

buda tosunum,,tosbağam..kuzenimin kızı..ooyy..bi tosunki...öylede ciddi uyuyoki:))))))

Ayy çok tatlı Maşallah SüphanAllah... Allah bağışlasınnn

çok güzeller bunlarrr inşalla bebeğine giydireceksin bunlardannn

evet çok küçük yaaa kıyamammm Maşallahhhh

sedacımm duanı okudum cnm allah kabul etsin inşallah cnmm

Canım sağoll Allah razı olsunnn

bende severim bahriyeli çok benim kardeşimin de vardı benim kardeşimde şimdi 25 yaşında demek ki o zamanlarda baya modaymışş

evett sende benim gibi zayıfsın canımmmm :26:

yok canımmm neden kızsın emin olamadım dersin ya da yeni test yaptım öğrendim dersin canımmm

dejavu_one / SEDAcım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Sağol gülümm Allah razı olsunnn...

Çok teşekkürler canım benim Allah'ım razı olsunnn..

HERkeslere günaydınnn,, ayyy eşim sınava gitti bende sabahın köründe uyandım ona kahvaltı hazırlayayaım, doğru düzgün bir eş görevi göreyim diye, tabi sonrasında yatamadım, malum hacıyatmaz ile bir akrabalığım var sanırım
ayyy rüyamda ayı kovaladı beni kızlar, hayırdır inşallah, ama nasıl biliyormusunuz, tam ayıyı gördüm arkamı döndüm koşmak istiyorum ama koşamıyorum, o anda sanki ağır çekme girdim, ama sadece ben ağır çekimdeyim, ayı hızlı çekim olarak üstüme geliyordu, ıyyyy korktum be, sabah eşime kızıyorum, "ayılar beni kovalıyorda sen nerdeydin vs vs"
kızlar yaa saat ilelesedde sokağa çıksam, mağzalar açılsa, marketler açılsa, sıkıldım evde yaa, sokağa atmalıyım kendimi.
Bu arada sedacığımın dularını dün okudum Allah kabul etsin inşallah.

ayyyy buketim nekadar sevindim yaaa, çok büyük bir gelişme olmuş resmen, ilk adımı atmışsın kuzucum
bu arada seni gördüğüme nekadar sevindim bilemezsin yaaa, resimlerine çevirdim çevirdim baktım, canım arkadaşım benim. ayrıca kızların yorumlrına da çok katılamadım, zayıf demişler ama anacım neren zayıf, birtek yüzün zayıf benim gibi, onun dışında maşallah göğüsler bacaklar vucut tam yerinde, taş gibi hatunsun. yalnız şu balkondaki bacaklarını koyacak yer bulamadığın resimlerine gülmekten öldüm:)))))))))) anam bi sağa koymuş, bi sola koymuş, bi indirmiş, sokacak yer bulamamışsın bacaklarını
resimlere yorum yapmamaya çalıştım , olur ya silmek istersin, yorum var diye silemezsin belki filan diye, ama o bacak resmine yaptım dayanamadım napim :))))
canımmm Allah şifa versin inşallah ayy kıyamam ben sana. tatlım ismini listeden kaldırdım çünkü baktım beğen e basmamışsın, birde dedim kızcağız belki müsait değil, sorupta zorlamak istemedim.
şimdi ekliyorum
yasemin canim yeni dua listesini yapmişsin ellerime saglik Allah razi olsun, kuzum benide ekle listeye, bu aralar kananamgildeyiz o yüzden giremiyorum cok fazla, simdi seda'nın duasimi okuyacagım insallah, herkese hayirli olsun
canımmm eklemezmiyim hemen yazıyorum. demin gamzeye yazdığım gibi, zorlamak istemediğim için beğene basmayanlara bişey sormadım sildim, olur ya işler yoğundur, içinden gelmemiştir belk bu ay diye. hemen yazıyorum canım.
canlar ya ağustos anneleri topiğinde bi arkadaş bebeğini kaybetmiş onu okudum çok üzüldüm 11 ya da 12. haftasındaydı sanırım Allahım sabır versin ona bizim de bebeklerimizi korusun inşallah...

tatlımmm hemen ekliyorum canımmm, ilk sayfada dua listemizin üstünde yazıyor kuşum
Okuyamadığım arkadaşlar için bugün dualarımı yaptım ve bitti..
Yeni dua listesi yapılmş Yasemin'cim öpüyorum seni.
canımmmmm bende seni çokkk öpüyorummm canım dua kardeşim benim
ayyyy bedriye kızzzz hadi bismillah kuşum, haberlerini bekliyorum 4 gözle. bak ben birazdan dışarlara çıkıcam, marmara da karşılaşalım olurmu
sağolun kızlar cicileirnide yerleştirimde çekip eklicem resimlerini :)))
dünürüm yaaa daha hala koymamışsın anacım çatladım meraktan ben

gunaydın kıslar nasılsınız cok sukur dualarımı bıtırdım bugun rabbım kabul ehglesın hakkınızı helal edın gec oldu bıras ama

7verengül -gül
sunbal-sündüz
gul1982-b.gül
akyuzcigdem-çiğdem
yasemnn-k.yasemın

hayırlı hafta sonları kızlarrr...pazartesi aşım var yine 16 sı cumarteside İNŞALLAH bebişimizi görmeye gidicez..
canım yıkadım eşyalarını kurusun yerleştirip çekcem söz
:)1-2 güne kalmaz koyarım...kerata odasının geldiğini anladı heralde duramıyo yerinde...

Son düzenleme:

Gulcum nasilsin canim? MASALLAH oglusuna )) canim gobusunun de resmini koysana merak ediyorum... bu arada ben de pit pitlari duydum kendimi hala ruyadaki gibi hiss ediyorum ALLAHIM her kese tum isteyenlere tum topik arkadaslarima nasip etsin INSALLAH AMIN her zaman dualarimdasiniz canlarim.

yasemincim ALLAHIM tez zamanda sana da nasip etsin hayirlisiyla bitanem

ve geldiimmmm..
doktor ilk göbekten muayene etti herşey olabilir dedi ağladım doktor bu kadar stres altında zor dedi sonra git bi kan ver bakalım dedi bu kadar erken vakitde idrarda da çıkması tuhaf dedi.. çok yeni bir gebelik varsa bile dedi, dış gebelikten korktuk tabi kan değerim 2479 çıktı ben çok ağladım dış gebelik diye.. doktr değeri görünce haftaya gel netleştirelim dedi bende sizce dış değil mi dedim hepsi olabilir değer çok yüksek bir kese görmeliydik ama alttan muayene ettirmiyorsun dedi sonra bir hafta bekleyemem dedim alttan muayene ederken daha keseyi gördüm dedi.. kızlar ne ağladım ne ağladım şu an hala ağlıyorum bu benim 4.gebeliğim ve şu ana kadar hiç kese görmeye gidememiştim hele sonucu alınca nefesim kesildi nasıl bir çaresizlik hissi eşime dedim ki vazgeçelim olmuyor demek ki dedim benim ne günahım var bunları yaşıyorum dedim hep dış gebelik dedim..Allah beni affetsin doktor iyi ki sakin bir doktordu, hakimdi herşeye.. daha ultrason cihazını çıkarırken dedim ki bi sarılayım mı sarıldık çok ağladım eşim de çok ağladı.. Allah 2 adım arasında sınadı beni bugun.. inşAllah gücendirmemişimdir.. tek aklımda arada dedim ki o kadar dualar edildi hayırlısını diledim hep.. Kızlar sizlerde bana çok dua ettiniz Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun.. bunlar kesin anladım ki vakit saat işi vaktimiz gelmediyse ne yaparsak boş.. bugun benim için bir dönüm noktasıydı sanki Rabbim yüzümüze güldü. çok uçlardaydım ben belki size yansıtmamaya çalışıyordum ama bir çıkış kapısı istedim hep inanın boğuluyordum Babam da gitti ya ben kendimi bulamamıştım.. çok duygulsalım çok ağlıyorum.. yeğenim babamı görmüş rüyasında bu sabah ağlamayın demiş ağlamak yok.. öyle işte ya keseyi gördük.. 15 gün sonra tekrar çağırdı.. sakin ol hep sakin dedi.. fortel mi ne bişey verdi.. sonra birde bulantıların için fitil verdi ama içmeyeceğim ben bu kadar zamandır beklerken bu haberi bu kadar bu uğurda gözyaşı dökmüşken her belirtiyi hissetmek istiyorum bulantılar fazla değil içmeyeceğim ki hissedeyim günde 2 sigara iç dedi. kesme birden dedi.. sonra bırakıcaksın nasılsa dedi..
her anımda hep yanımdaydınız en önemlisi babam giderken hep dualarınızdaydık sizlerin hakkı çok bende.. ama inanın her biriniz için ayrı ayrı ennn iyiyi güzeli diliyorum yüreğimden ve inanıyorum güzel olucağına herşeyin.. 10 gün boyunca başınızı ağırtmam sonrasında kalp sesini duyar mıyım diye yerim başınızın etini.. canlarım benimm bende böyle..

canım inşallah daha da güzel haberlerini alacağız buna inan. ilk başta sakin ol doktorunun dediği gibi değerin çok güzel.. 15 gün sonra pıtpıtlarını duyacaksın bunu düşün bunu hayal et..inan okurken ağladım aynı şeyleri yaşadım...yaşamayan bilemez...mevlam sağ salim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah...

cnmm çokk duygulandım yaa rabbim inşş kucağına alacağın günleride nasip edecek inşş..dua et
bol bol ayetel kürsü oku cnmm..hadi hayırlısı :))))

Bedriye m çok sevindim allahım seni çok mutlu etsin.Bak bu bebiş bi mucize sen tüp düşünürken geldi sen sarıl kuzucuğuna bol bol dua et ben bizim burdaki duaların gücüne çok inanıyorum.Zamanı geldikçe herkes hamiş kalıcak sadece herşeyin vakti zamanı var....

çok sevindim cnm aynı zamanda hamile kaldık seninlee... ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşalahhhhh...

ben daha keseyi göremedim ayın 13 ünde biiyorsun değerim düşük olmasına rağmen idrarda çıkmıştı ve 2 gün sonra 32 den 101 e yükselmişti ..progestron değerin normal dedi.. inşallahh benim değerim de yükselir ve ayın 13 ünde kesemi görürüm ALLAH a çok dua ediyorum...

bdroner sana sormak istediğim dış gebelik geçirdiiğin ağrıları yaşımayordun demi .. kendim için soruyorum cnm..

benim kahvaltıdan sonra çok az mide bulantım oluyor arada adet olcak gibi kasık ağrılarım oluyor... göğüslerim acıyor belirtilerim bunlar birde sarı akıntım çok oluyor...dua edermisin kızlar ayın 13ünde bende kesey göreyim... duanıza ihtiyacım var

SLM kızlar nasılsınız??ben sağlam durmaya çalışıyorum babannem ameliyat olamadı tansiyonu çok yüksek pazartesine kaldı.Benim canım çok sıkkın kayınvalidem neyi bekliyorsunuz niye çocuk yapmıyorsunuz demiş eşime eşimde böyle böyle oldu demiş yokyok o hamile değildir adeti gecikmiştir sonrada adet olmuştur demiş.Eşim anne test yaptık doktor gördü demiş.Eşime şakayla karışık sana yenisini bulmak lazım ben torun sevmek istiyorum falan demiş....Yİğenim anlattı çok canım sıkıldı bize moral vereceklerine daha çok moral bozuyorlar..Ben her seferinde bu şakayla karışık laf sokmaların altından nasıl kalkıcam bilmiyorum...Hangisine üzülüp hangisine sıkılayım onuda bilmiyorum...

İnşAllah canım benim hep beraber hep güzel haberler alalım.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah..

cnmm çokk duygulandım yaa rabbim inşş kucağına alacağın günleride nasip edecek inşş..dua et
bol bol ayetel kürsü oku cnmm..hadi hayırlısı :))))

Canım benim çok çok sağoll..dualarla devam dediğin gibi.. duadan ötesi yok gerçekten..

Tümayımm kuzum benimm hep braber gülecek yüzümüz bende çok inanıyorum..

canım benimm inşAllah hayırlısıyla sende keseni görüceksin, gamzeciim bende amanda aman çok belirti olmadı zaten ve benim dış gebeliktede belirtim olmamıştı zaten.. hiç ağrım sızım olmadı zaten ben dış gebelikte değerim kendisi yükseldi sonra müdahale edilmeden zamanla kendisi düştü sol tüpümüde tıkamış işte .. ben dış gebeliği adetime bi kaç gün varken 2000 değerle öğrenmiştim bugun de sonuç yine yüksek olunca o yüzden korktum.. stres bitmeeezzzz kese oldu mu , kalp atışı oldu mu derken hep sorular bizleri bekliyor demek ki.. benle seni kıyaslayınca senin daha çok gebelik belirtilerin var, bende mide bulantısı çookk nadir hatta onu kendim psikolojik olarak da yapıyor olabilirim.. kasık ağrısı oldu ama bir iki gün önce

tÜMAYIMM hiç takma benim kvde aynıııı o yüzden hiç doktora gittiğimide söylemedim çok da iyi anlıyorum seni.. canımsın benim tıka kulaklarını bırak konuşsunlar aynı konuşmaları inan yaşadımm gülerek bizde kumalık yok rahat ol demelerii boşveeeerr.. Allah kalbimizi biliyor gönlümüzü biliyor inşAllah kefaret onlar snaa.. benim eşimin anneciğide derdi oda bana diyordu ki işte acele ediyorsun adetin geçsin diye..

buda göbüşümün son hali...

canım hakkkınızda hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH değerin cok güzel ama inan bi bilgim yok dış gebelikle fln ilgili umarım keseyide görür en kısa zamanda..

dilberimmm iyim çok şükür tatlımmm bebişimde iyi sen nasılsınn MAŞALLAH duymuşsun kalp atışını RABBİM sorunsuz hamilleik ve sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..
canım öncellikle gecmiş olsun...RABBİM sabr versin tatlım canını sıkma İNŞALLAH en kısa zamanda RABBİM bebişini gönderecektir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…