Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BEDRIYE keseyi görmüşsün canim, şükürler olsun, sigarayı unut valla kızarım bak :) bol bol dua et su iç Allah'a emanet olun

BUKET resimlerini gördüm , ne güzel durmuş kız kucagında, Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah

TUMAY, kayınvalideni hiç sallama, eşin onun lafına bakacak değıl, idare et, Allah'a havale et, ve kendini sakın yargılama, bol bol la havle.... Tespihimi cek iç huzuru veriyor Allah yardimcin olsun

Gülcüm göbüşün pek şeker Allah nazardan korusun

Kızlar ben hala izmir'deyim kaynanam meryem suresini suya okuyup bana içiriyor :))) çok önemli bir gelişme olura bana özelden yazın merak ederim :))) dualarını günü gününe okuyorum

tatlım öncelıle gecmış olsun rabbım babannene derman versın
sayfaları dolaşırken yazdıkların ılgımı cektı ve kendı yasadıgıma o kadar benzettımkı
bende gecen sene oğluma hamıle kalmadan 2 ay önce kımyasal gebelık yaşadım tabı gebelık haberını herkezle paylaştık kanda ve ıdrarda cıkmıştı dr a da gıttık kese gözukmedı malesef
sonrasında bana da adetın gecıkkı tı gec adet oldun
aaa bebek yokmuymuş
bu kadar erken söylenmez
aaa hamıle degılmışmısın gıbı pek cok benı uzen seyler duydum hem duşuk yapmak hemde bunları duymak o kadar uzmuştıkı
en yakınlarım bıle kv aglamıştı cnm benım

ınşalla sende benım gıbı arkasından hemen hamıle kalırsın cnm
ben oluma hamıle kaldıgımda hıc kımseye söylemedım kızdıgım ve ınsanlara laf anlatmakta zorlandıgım ıcın bı eşim bıde kk dakı arkadaşlarım bıldı
ne zaman kalp atışı duyulu dr artık rısk cok kucuk dedı o zaman söylledım

Bedriye canım inan yazarken bile hala ağlıyorummm o kadar çok sevindim ki anlatamam Allahım inşallah kucağına alacağın günleri de göreceksin dualarım seninle sigara konusunda da boşver canım hiç içme içmemeye çalışş canım arkadaşım babanın mekanı cennet olsun... çooookkkkk öpüyorum Allah isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsınn

sag ol canim destegin icin tesekkur ederim umarim hersey iyi olur....

bedriyeee canım gözün aydın çok sevindim inşallah bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder rabbim

çok sağol canım benim...evet çok tatlı şimdide bi tosun ki görsen..al kucağına mıncıkla mıncıkla yoğur yoğur hiç sesi çıkmıyo:)

sen anlarsın olum artistik poz onlar:)))

şaka şaka ..insanın eli kolu uzun olunca koyacak yer bulamıyo:)
özellikle halay çekerken ve otobüs yolculuklarında zorlanıyorum:) halay çekerken kollarımı kaldırınca kimse yetişemiyo g.t gibi kalıyom ortada..bide otobüslerde ayaklarımı neredeyse öndei koltuğa uzatasım geliyo:))

ay bedriyeeeeem.. valla sabahtır beri çarşılardayım.annem gille gezi yoruz.. şimdi geldik senden haber almak için girdim ve baktım ki süper bi haberle gelmişsin..

gözün aydın gözümüz aydın..inşallah sağlıkla kucağına alacaksın..

bence değere de takılma..her insanın bünyesinde daha farklı rakamlar çıkıyo:)
doktorda demiş görmemeiz gerek demiş ve görmüş..ay inşallah oldu artık bu iş rahat ol lütfen biraz..

Canimmm cok sevindim INSALLAH iki hafta sonra pit pitlarida duyarsin hayirlisiyla ALLAHIM kucagina almayi nasip etsin bundan guzel dua yoktur inan bana...
Canim INSALLAH sende hayirlisiyla once keseni gorursun sonra pit pitlari duyarsin sonra da hayirlisiyla kucagina alirsin. AMIN
ALLAHIM hep boyle guzel haberler almamizi nasip etsin INSALLAH...

inşAllah canım benim yaaa.. Rabbim hepimize yardım etsin inşAllah

Ayy tatlim MASALLAH hem gobusune hem bebisine
AMIN canim INSALLAH ALLAHIM hepimize bebegimizi kucagimiza almamizi nasip etsin INSALLAH...

Son düzenleme:
yaa canlarım benimm hepinize iyi dilekleri için çok teşşekürler.. ayy sizi çok seviyorum yaa.. buket sen gezmelerde beni merak ettin,aslıcım yazarken gözyaşı dökmüş,burcum sigaraya veda et demiş sizleri çok seviyorum.. çok çok seviyoruumm. bu topiği kuran yasemindendee bu topluluktan daa hepimizden Allah razı olsun inşAllah..

kızlar cicilerimizi yükledimmm cibinliğimizede nazarlıklarmızı işledimmmm

Eklentiler

• $IMG_0018.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_0017.webp
    11 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_0019.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0020.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bedriyemmmmm canımmm oyyy maşallah sana yaa, allahım dualarımıza hızlıca cevap veriyor sanki bu 2013 senesinde yaaa binlerce milyonlarca şükürler olsun
:92::92::92::119::119::119::118::118::118::129::129::129:
taze hamişim benim, Allahın izni ile kafanda tam netleştirince hemen hamişlik takvimi yaparsın seni hamişlere eklerim inşşallah

canım benimm hoşgeldinnn, ayy iyi olmana çok sevindim, Allahım sonuna kadar rahat sağlıklı güzel bir hamişlik nasibetsin inşallah sana. duaların için Allah kat ve kat razı olsun canım benim, inşallah rabbim herbirimize nasibedecek, bizler buna inanıyoruz, dualarla güçlenip, sabırla bekliyoruz
Kızlar ben hala izmir'deyim kaynanam meryem suresini suya okuyup bana içiriyor :))) çok önemli bir gelişme olura bana özelden yazın merak ederim :))) dualarını günü gününe okuyorum
ayyy ne güzel bir fikir suya kuyup içmek, bravo kv çok zekalı bir kadınmış helal olsun
hehehe artislik pozlarını yerim ben senin yaaa, ama varya süper anne olacak tip var sende haa, ben ilk ne sandım biliyomusun, o kızın sen olduğunu idrak edemedim, çocuğun annesi sandım, içimden de diyorum ki, "ulan bu bukette o kızın resmini koymuş ama kızın aberi varmı acaba" diye düşünüyordum. sonra jetonum düştü :))))
kızlar cicilerimizi yükledimmm cibinliğimizede nazarlıklarmızı işledimmmm
ayyyyyyyy çok sade ve şık bir oda yaa, tam benim istediğim gibi harika canım harika maşallah güle güle kullanın inşallah, bebişin içinde huzurla sağlıkla uyusunda büyüsün

AMİN canım İNŞALLAH... ben sadeseviyorum canım seninde böle bebiş odan olur İNŞALLAH tatlım...

canımm güzel haberler aldın sanırım geçmişe bakmadım ne oldu değer nedir yaaa..

Bedriyemm duanı okudum tatlım Rabbim kabul eylesin İnşallah...

Canım çok çok sevindim İnşallah bu sefer yüzün gülecek kucağına alacaksın bitanem keseyi gördün ya gerisi gelir artık Rabbimin izniyle doktorun dediği gibi kafaya takma sakin ol aklın orda olmasın lütfenn Ohh çok şükür dualarımızın karşılğını alıyoruz yavaş yavaş darısı benim ve tüm arkadaşlarımızın başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…