- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.101
AMIN CANIM INSALLAHAMİN canım sağolasın RABBİM sizede nasib etsinn..
canim benim bende dualarin gucune cok inaniyorum hatta asilamanin da dualar sayesinde tutdugundan eminim tatlim burda anlatmistim belki okumussundur cok umitsizken ALLAH nasip etticanım benimm hoşgeldinnn, ayy iyi olmana çok sevindim, Allahım sonuna kadar rahat sağlıklı güzel bir hamişlik nasibetsin inşallah sana. duaların için Allah kat ve kat razı olsun canım benim, inşallah rabbim herbirimize nasibedecek, bizler buna inanıyoruz, dualarla güçlenip, sabırla bekliyoruz
bedriyem okadar çok sevindimki.... okurken göz yaşlarımı tutamadım. Allah esirgesin seni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin dularımız nasıl da kabul oluyor Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatacak inşallah. tatlım birde lütfen sigarayı bırak doktor 2 tane iç demiş ama gönlün elverir mi bebeğini zehirlemeye üstelik bukadar zor kavuşmuşken, inşallah bırakırsın.ve geldiimmmm..
doktor ilk göbekten muayene etti herşey olabilir dedi ağladım doktor bu kadar stres altında zor dedi sonra git bi kan ver bakalım dedi bu kadar erken vakitde idrarda da çıkması tuhaf dedi.. çok yeni bir gebelik varsa bile dedi, dış gebelikten korktuk tabi kan değerim 2479 çıktı ben çok ağladım dış gebelik diye.. doktr değeri görünce haftaya gel netleştirelim dedi bende sizce dış değil mi dedim hepsi olabilir değer çok yüksek bir kese görmeliydik ama alttan muayene ettirmiyorsun dedi sonra bir hafta bekleyemem dedim alttan muayene ederken daha keseyi gördüm dedi.. kızlar ne ağladım ne ağladım şu an hala ağlıyorum bu benim 4.gebeliğim ve şu ana kadar hiç kese görmeye gidememiştim hele sonucu alınca nefesim kesildi nasıl bir çaresizlik hissi eşime dedim ki vazgeçelim olmuyor demek ki dedim benim ne günahım var bunları yaşıyorum dedim hep dış gebelik dedim..Allah beni affetsin doktor iyi ki sakin bir doktordu, hakimdi herşeye.. daha ultrason cihazını çıkarırken dedim ki bi sarılayım mı sarıldık çok ağladım eşim de çok ağladı.. Allah 2 adım arasında sınadı beni bugun.. inşAllah gücendirmemişimdir.. tek aklımda arada dedim ki o kadar dualar edildi hayırlısını diledim hep.. Kızlar sizlerde bana çok dua ettiniz Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun.. bunlar kesin anladım ki vakit saat işi vaktimiz gelmediyse ne yaparsak boş.. bugun benim için bir dönüm noktasıydı sanki Rabbim yüzümüze güldü. çok uçlardaydım ben belki size yansıtmamaya çalışıyordum ama bir çıkış kapısı istedim hep inanın boğuluyordum Babam da gitti ya ben kendimi bulamamıştım.. çok duygulsalım çok ağlıyorum.. yeğenim babamı görmüş rüyasında bu sabah ağlamayın demiş ağlamak yok.. öyle işte ya keseyi gördük.. 15 gün sonra tekrar çağırdı.. sakin ol hep sakin dedi.. fortel mi ne bişey verdi.. sonra birde bulantıların için fitil verdi ama içmeyeceğim ben bu kadar zamandır beklerken bu haberi bu kadar bu uğurda gözyaşı dökmüşken her belirtiyi hissetmek istiyorum bulantılar fazla değil içmeyeceğim ki hissedeyim günde 2 sigara iç dedi. kesme birden dedi.. sonra bırakıcaksın nasılsa dedi..
her anımda hep yanımdaydınız en önemlisi babam giderken hep dualarınızdaydık sizlerin hakkı çok bende.. ama inanın her biriniz için ayrı ayrı ennn iyiyi güzeli diliyorum yüreğimden ve inanıyorum güzel olucağına herşeyin.. 10 gün boyunca başınızı ağırtmam sonrasında kalp sesini duyar mıyım diye yerim başınızın etini.. canlarım benimm bende böyle..
canım benim ya boş ver takma kayınvaldenin sözlerini bazı insanlar patavatsızlık yaptıklarını bile anlamıyorlar. Şu an çocuğumuzun olmaması bizim suçumuz değil. Rabbim böyle takdir ediyor sabrediyoruz bizde zamanı vardır diye bekliyoruz Allahın bize o güzelliği bahşedeceği zamanı bekliyoruz ama bazı insanlar sinir bozabiliyor bu tür şeylere de sabretmeliyiz işte, inşallah Allah hepimize nasip eder.SLM kızlar nasılsınız??ben sağlam durmaya çalışıyorum babannem ameliyat olamadı tansiyonu çok yüksek pazartesine kaldı.Benim canım çok sıkkın kayınvalidem neyi bekliyorsunuz niye çocuk yapmıyorsunuz demiş eşime eşimde böyle böyle oldu demiş yokyok o hamile değildir adeti gecikmiştir sonrada adet olmuştur demiş.Eşim anne test yaptık doktor gördü demiş.Eşime şakayla karışık sana yenisini bulmak lazım ben torun sevmek istiyorum falan demiş....Yİğenim anlattı çok canım sıkıldı bize moral vereceklerine daha çok moral bozuyorlar..Ben her seferinde bu şakayla karışık laf sokmaların altından nasıl kalkıcam bilmiyorum...Hangisine üzülüp hangisine sıkılayım onuda bilmiyorum...
AMİN canım sağolasın RABBİM daha güzellerini size nasib etsin İNŞALLAH..gülcüm dularını okudum.Allah kabul etsin
Bu arada öteki gül: bebek odası çok güzel. güle güle büyüt bebeğini:=)
özlemcim nasılsın canım,ne var ne yok yoksun bu aralar???
ve geldiimmmm..
doktor ilk göbekten muayene etti herşey olabilir dedi ağladım doktor bu kadar stres altında zor dedi sonra git bi kan ver bakalım dedi bu kadar erken vakitde idrarda da çıkması tuhaf dedi.. çok yeni bir gebelik varsa bile dedi, dış gebelikten korktuk tabi kan değerim 2479 çıktı ben çok ağladım dış gebelik diye.. doktr değeri görünce haftaya gel netleştirelim dedi bende sizce dış değil mi dedim hepsi olabilir değer çok yüksek bir kese görmeliydik ama alttan muayene ettirmiyorsun dedi sonra bir hafta bekleyemem dedim alttan muayene ederken daha keseyi gördüm dedi.. kızlar ne ağladım ne ağladım şu an hala ağlıyorum bu benim 4.gebeliğim ve şu ana kadar hiç kese görmeye gidememiştim hele sonucu alınca nefesim kesildi nasıl bir çaresizlik hissi eşime dedim ki vazgeçelim olmuyor demek ki dedim benim ne günahım var bunları yaşıyorum dedim hep dış gebelik dedim..Allah beni affetsin doktor iyi ki sakin bir doktordu, hakimdi herşeye.. daha ultrason cihazını çıkarırken dedim ki bi sarılayım mı sarıldık çok ağladım eşim de çok ağladı.. Allah 2 adım arasında sınadı beni bugun.. inşAllah gücendirmemişimdir.. tek aklımda arada dedim ki o kadar dualar edildi hayırlısını diledim hep.. Kızlar sizlerde bana çok dua ettiniz Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun.. bunlar kesin anladım ki vakit saat işi vaktimiz gelmediyse ne yaparsak boş.. bugun benim için bir dönüm noktasıydı sanki Rabbim yüzümüze güldü. çok uçlardaydım ben belki size yansıtmamaya çalışıyordum ama bir çıkış kapısı istedim hep inanın boğuluyordum Babam da gitti ya ben kendimi bulamamıştım.. çok duygulsalım çok ağlıyorum.. yeğenim babamı görmüş rüyasında bu sabah ağlamayın demiş ağlamak yok.. öyle işte ya keseyi gördük.. 15 gün sonra tekrar çağırdı.. sakin ol hep sakin dedi.. fortel mi ne bişey verdi.. sonra birde bulantıların için fitil verdi ama içmeyeceğim ben bu kadar zamandır beklerken bu haberi bu kadar bu uğurda gözyaşı dökmüşken her belirtiyi hissetmek istiyorum bulantılar fazla değil içmeyeceğim ki hissedeyim günde 2 sigara iç dedi. kesme birden dedi.. sonra bırakıcaksın nasılsa dedi..
her anımda hep yanımdaydınız en önemlisi babam giderken hep dualarınızdaydık sizlerin hakkı çok bende.. ama inanın her biriniz için ayrı ayrı ennn iyiyi güzeli diliyorum yüreğimden ve inanıyorum güzel olucağına herşeyin.. 10 gün boyunca başınızı ağırtmam sonrasında kalp sesini duyar mıyım diye yerim başınızın etini.. canlarım benimm bende böyle..
ve geldiimmmm..
SLM kızlar nasılsınız??ben sağlam durmaya çalışıyorum babannem ameliyat olamadı tansiyonu çok yüksek pazartesine kaldı.Benim canım çok sıkkın kayınvalidem neyi bekliyorsunuz niye çocuk yapmıyorsunuz demiş eşime eşimde böyle böyle oldu demiş yokyok o hamile değildir adeti gecikmiştir sonrada adet olmuştur demiş.Eşim anne test yaptık doktor gördü demiş.Eşime şakayla karışık sana yenisini bulmak lazım ben torun sevmek istiyorum falan demiş....Yİğenim anlattı çok canım sıkıldı bize moral vereceklerine daha çok moral bozuyorlar..Ben her seferinde bu şakayla karışık laf sokmaların altından nasıl kalkıcam bilmiyorum...Hangisine üzülüp hangisine sıkılayım onuda bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?