Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese slm kızlar nasılsınız, sınavlarım var bu haftasonu birazdan tekrar gitcem dua edin bana hepinizi öpüyorum

bircan ve k.gül dualarınızı okudum canlarım rabbim kabul etsin inşallah

AMİN canım sağolasın RABBİM sizede nasib etsinn..
AMIN CANIM INSALLAH
canim benim bende dualarin gucune cok inaniyorum hatta asilamanin da dualar sayesinde tutdugundan eminim tatlim burda anlatmistim belki okumussundur cok umitsizken ALLAH nasip etti

gülcüm dularını okudum.Allah kabul etsin

Bu arada öteki gül: bebek odası çok güzel. güle güle büyüt bebeğini:=)

dün dua günümdü herkesten Allah razı olsun Rabbim yuvalarınızı şenlendirsin seda ve gül dualarınızı okudum Allah kabul etsin.

bedriyem okadar çok sevindimki.... okurken göz yaşlarımı tutamadım. Allah esirgesin seni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin dularımız nasıl da kabul oluyor Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatacak inşallah. tatlım birde lütfen sigarayı bırak doktor 2 tane iç demiş ama gönlün elverir mi bebeğini zehirlemeye üstelik bukadar zor kavuşmuşken, inşallah bırakırsın.
canım benim ya boş ver takma kayınvaldenin sözlerini bazı insanlar patavatsızlık yaptıklarını bile anlamıyorlar. Şu an çocuğumuzun olmaması bizim suçumuz değil. Rabbim böyle takdir ediyor sabrediyoruz bizde zamanı vardır diye bekliyoruz Allahın bize o güzelliği bahşedeceği zamanı bekliyoruz ama bazı insanlar sinir bozabiliyor bu tür şeylere de sabretmeliyiz işte, inşallah Allah hepimize nasip eder.

kızlar grçen dua listesinde sizlerin dualarını okuyamamıştım dün tamamladım,hepinizden çok çok özür diliyorum hakkınızı helal edin, rabbim tez vakitte hepinizin kucağını sağlıklı sıhhatli bebeklerinizle doldursun inşallah.

hayatsultan / KÜBRA
ranana /MESUDE
tmyomr / TÜMAY
burju82 / B.BURCU
duamnur / K.BURCU
btskn / BİRCAN
mavera49 / MERVE
buketdemet / BUKET
zakkumx / ZEYNEP
FANAA / isimsiz
tb_fb / TUBA
toplu dua günü
mervsh / MERVE
toplu dua
7VerenGul / K.GÜL
sunbal / SÜNDÜZ
gul1982 / B.GÜL
sekerkiz67 / B.TUĞBA
akyuzcigdem / ÇİĞDEM
Sibelsibel38 / SİBEL
yasemnn / K.YASEMİN

YASEMİN canım ayılar kovalamış seni kaıyamam tatlımm kuş, böcek, at, koyun bunlar daha sevimli bunlar girsin rüyana emi

BUKET tatlım tayin işinde güzel bir gelişme olmuş, maşallah devamı gelsin inşallah, bu arada fıstık gibiymişsin

GÜLCÜM bebeğinin odası çok güzel, sağlıkla gelsin, mışıl mışıl uyusun odasında ömrü uzun olsun

7VEREN GÜL canım duanı okudum Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah

kızlar evimize geldik çok şükür, yarın iş başı, hepinizi çok öptüm, hayırlı geceler

Son düzenleme:

çok sevidim ya dün girip baktım haırlı haber var mı diye okuyunca çok sevindim ama cevap yazamadım inş sağlıkla kucağına alırsın gerçekten çok sevindim darısı bizim başımıza inş

kızlar dualarınızı okuyorum ama yazamadım kusura bakmayın hala annemlerdeyim şimdi de uykum kaçtı ya çoktandır bebek için eskisi kadar üzülmüyordum yani kabullenmiştim artık ama şuanda o kadar çok istiyorumki varya boğazım düğüm düğüm ağlamak istiyorum

Günaydın kızlar herkese;

Gül'cüm odaya bayıldımm çok tatlı olmuşş, Güle güle yatsın paşamız, şen kahkahaları duyulsun hep inşallah
Ben perşembeden beri düğündü,kınaydı çok yoruldum, bugün işteyim ama hiç halim dermanım yok..
Sedacım ve Bircancım sizin dualarınızı bugün okuyabildim, hakkınızı helal edin.
K.Gül ve Zeynep sizinkileride akşam dönüşte okuyacağım inşallah..

Buketiiiiii gördümmmmm, taş gibi hatunmuş valla ama hayalimdeki Buketsin yanılmamışım

Bedriyeciğim inan okurken ağladım düğüne gidiyordum makyaj fln hep aktıı :)) ama çok sevindimmm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh...

benimki artık seslere çok tepki veriyor, kına da ve düğünde nasıl tekmeliyor varya sağlı sollu coşmuştu yanii :)))

Son düzenleme:

canımmm gözün aydın olsun kuzum bakk geçti gitti kucagına alınca hepsi silincek kafandan çok şükür diyorum rabbime inş. bizllerede nasip eder

la havle vela kuvvet bişey dicem sevgili kayınvalidene büyük konuşmayayım şimdi sen sıkma canını tatlım benim rabbim sağlıklısından nasip etsin inş.

ben anlamıyorumki derdimizemi yanalım yoksa şu etrafımızdaki boş bogaz insanlarlamı ugrasalım cık cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…