Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim yaa teyzenin kuzusu maşallahhhh

bukeet günaydın resimlerini gördüm herkes tahmin ettiğim gibisin demiş ben seni hiç böyle tahmin etmemişim sanırım hayellerimdeki bukete benzemiyorsun

Güüüüül sana bayıldım hiç kilon yok sadece karnın çıkmış bende senin gibi olmak isterdim ama kesin öküz gibi olurum,hoş şimdiden öyleyim ya neyseee

günaydın kızlar nasılsınız...

yasemin arkadaşım nasılsın beni dua listesine alırmısın diye yazmıştım ama hala almamışsın (((((((((.. rüyamda bile gördüm.. kızz .. en son tarihi 28 şubat benide 1 martta alırmısınız...

kızlar ayın 13 üne az kaldı benim için dua edermisiniz inşallah kesemi görürüm.... bende hiç belirti falan kalmadı yaa sadece göğüslerim şiş o kadar umarım herşey yolundadır

Günayyddııınnn..
inşAllah görüceksin canım keseni.. benimde bugun sadece göğüslerimde şişlik var, o bastırınca var olan acı yok.. düşünmekten kafayı sıyırıcam o yüzden bu saat itibariyle boşveriyorum.. Allah neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.. inşAllah iyi olanı, güzel olanı, sağlıklı olanı gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılar cemii cümlemiz için..

BDRONER nasılsın canım nasıl gidiyor.. kız bende de hiç belirti falan kalmadı yaa sadece akıntı var o kadar bazen iç çamaşırım su gibi oluyor sıcaklık hissediyorum hemen koşuyorum tuvalete bakıyorum normal akıntı rahatlıyorum o sıcaklığı hissedince korkuyorum vallaa ...

sen birdaha ne zaman gidiceksin doktora canım..

haklısın canım fazlada düşünmemek lazım .. ama elimizde olmuyor işte.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Günaydın kızlar. Pazarın duasını okumadım bugünler birikte okucam İnşallahh..

Annemin amcasının gelin vefat etti yengemiz yani. Zaten yoğunbakımdaydı beyin kanaması geçirmişti yaşaa bile felç kalacaktı. Dün gece vefat etmiş annemler memlekete gittiler. Çok üzüldük 56 yaşındaydı daha çok emeği vardı ailede. Tam rahata erdi ev yaptırttı ama sefasını süremedi Rabbim orada dinlendirsin İnşallah. Bir fatiha okursanız çok sevinirm kızlarr.

Allah rahmet eylesin Seda'cım, Allah orada tattırsın inşallah burada doyamadıklarına, geride kalanlara sabır versin Rabbim..

binbirgece gamze
burju82 burcu
superz ebru
isimli arkadaşlarımızı dua listesine ekledim, herkesin bilgisi olsun canlarım.

Sedacım ALlah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah yengenizin
herkeslere günaydın, inşallah çabuk geçen bir haftaya başlamışızdır kızlar, biran evvel cuma olsun hayırlısıyla

beni ayın 23 ünde çağırdı tekrardan bende akıntı makıntı olmayalı çok zaman oldu ya.. :)) midem bulanıyor yada bi bulantı hissi oluyor aralarda ama inan onu bile kendim yapıyorum sanıyorum psikolojik olabileceğine yoruyorumm.. ya hamileler bu kesenin içine bebek gelince hissetmiş miydiniz?

ölüm işte geldi mi başa genci yaşlısı yok gerçektende .. Allah geride bıraktıklarına sabır versin, Rahmetli Yengene kabir genişliği versin, Rahmet etsin, mekanını cennet eylesin inşAllah.. Duasınıda okuyacağm birazdan..

bukeet günaydın resimlerini gördüm herkes tahmin ettiğim gibisin demiş ben seni hiç böyle tahmin etmemişim sanırım hayellerimdeki bukete benzemiyorsun

seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm..sen nasıl bekliyodun ki:???

sedacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…