- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.121
canım benim yaa teyzenin kuzusu maşallahhhhEki Görüntüle 628457 buda göbüşümün son hali...
canım hakkkınızda hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH değerin cok güzel ama inan bi bilgim yok dış gebelikle fln ilgili umarım keseyide görür en kısa zamanda..
dilberimmm iyim çok şükür tatlımmm bebişimde iyi sen nasılsınn MAŞALLAH duymuşsun kalp atışını RABBİM sorunsuz hamilleik ve sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..
canım öncellikle gecmiş olsun...RABBİM sabr versin tatlım canını sıkma İNŞALLAH en kısa zamanda RABBİM bebişini gönderecektir..
kızlar cicilerimizi yükledimmmcibinliğimizede nazarlıklarmızı işledimmmm
günaydın kızlar nasılsınız...
yasemin arkadaşım nasılsın beni dua listesine alırmısın diye yazmıştım ama hala almamışsın(((((((((.. rüyamda bile gördüm.. kızz .. en son tarihi 28 şubat benide 1 martta alırmısınız...
kızlar ayın 13 üne az kaldı benim için dua edermisiniz inşallah kesemi görürüm.... bende hiç belirti falan kalmadı yaa sadece göğüslerim şiş o kadar umarım herşey yolundadır
Günayyddııınnn..
inşAllah görüceksin canım keseni.. benimde bugun sadece göğüslerimde şişlik var, o bastırınca var olan acı yok.. düşünmekten kafayı sıyırıcam o yüzden bu saat itibariyle boşveriyorum.. Allah neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız.. inşAllah iyi olanı, güzel olanı, sağlıklı olanı gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılar cemii cümlemiz için..
Günaydın kızlar. Pazarın duasını okumadım bugünler birikte okucam İnşallahh..
Annemin amcasının gelin vefat etti yengemiz yani. Zaten yoğunbakımdaydı beyin kanaması geçirmişti yaşaa bile felç kalacaktı. Dün gece vefat etmiş annemler memlekete gittiler. Çok üzüldük 56 yaşındaydı daha çok emeği vardı ailede. Tam rahata erdi ev yaptırttı ama sefasını süremedi Rabbim orada dinlendirsin İnşallah. Bir fatiha okursanız çok sevinirm kızlarr.
BDRONER nasılsın canım nasıl gidiyor.. kız bende de hiç belirti falan kalmadı yaa sadece akıntı var o kadar bazen iç çamaşırım su gibi oluyor sıcaklık hissediyorum hemen koşuyorum tuvalete bakıyorum normal akıntı rahatlıyorum o sıcaklığı hissedince korkuyorum vallaa ...
sen birdaha ne zaman gidiceksin doktora canım..
Günaydın kızlar. Pazarın duasını okumadım bugünler birikte okucam İnşallahh..
Annemin amcasının gelin vefat etti yengemiz yani. Zaten yoğunbakımdaydı beyin kanaması geçirmişti yaşaa bile felç kalacaktı. Dün gece vefat etmiş annemler memlekete gittiler. Çok üzüldük 56 yaşındaydı daha çok emeği vardı ailede. Tam rahata erdi ev yaptırttı ama sefasını süremedi Rabbim orada dinlendirsin İnşallah. Bir fatiha okursanız çok sevinirm kızlarr.
bukeet günaydın resimlerini gördüm herkes tahmin ettiğim gibisin demiş ben seni hiç böyle tahmin etmemişim sanırım hayellerimdeki bukete benzemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?