- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.141
Silkeletme işe yaramış mı göreceğiz artıkın...
Allah rahmet eylesin Seda'cım, Allah orada tattırsın inşallah burada doyamadıklarına, geride kalanlara sabır versin Rabbim..
binbirgece gamze
burju82 burcu
superz ebru
isimli arkadaşlarımızı dua listesine ekledim, herkesin bilgisi olsun canlarım.
Sedacım ALlah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah yengenizin
herkeslere günaydın, inşallah çabuk geçen bir haftaya başlamışızdır kızlar, biran evvel cuma olsun hayırlısıyla
ölüm işte geldi mi başa genci yaşlısı yok gerçektende .. Allah geride bıraktıklarına sabır versin, Rahmetli Yengene kabir genişliği versin, Rahmet etsin, mekanını cennet eylesin inşAllah.. Duasınıda okuyacağm birazdan..
seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm..sen nasıl bekliyodun ki:???
sedacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin..
inşallah yararda bizde silkeletiriz..
bu arada kelime çok tehlikeli:))
AMİN sağolasın tatlımm...:)))YASEMİN canım ayılar kovalamış seni kaıyamamtatlımm kuş, böcek, at, koyun bunlar daha sevimli bunlar girsin rüyana emi
BUKET tatlım tayin işinde güzel bir gelişme olmuş, maşallahdevamı gelsin inşallah, bu arada fıstık gibiymişsin
GÜLCÜM bebeğinin odası çok güzel, sağlıkla gelsin, mışıl mışıl uyusun odasında ömrü uzun olsun
7VEREN GÜL canım duanı okudum Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin, sağlıkla kucağına al inşallah
kızlar evimize geldik çok şükür, yarın iş başı, hepinizi çok öptüm, hayırlı geceler
AMİN canım İNŞALLAH seninkide gelince bekliyoruz resimleri..:)Günaydın kızlar herkese;
Gül'cüm odaya bayıldımm çok tatlı olmuşş, Güle güle yatsın paşamız, şen kahkahaları duyulsun hep inşallah
Ben perşembeden beri düğündü,kınaydı çok yoruldum, bugün işteyim ama hiç halim dermanım yok..
Sedacım ve Bircancım sizin dualarınızı bugün okuyabildim, hakkınızı helal edin.
K.Gül ve Zeynep sizinkileride akşam dönüşte okuyacağım inşallah..
Buketiiiiii gördümmmmm, taş gibi hatunmuş valla ama hayalimdeki Buketsin yanılmamışım
Bedriyeciğim inan okurken ağladım düğüne gidiyordum makyaj fln hep aktıı :)) ama çok sevindimmm Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh...
benimki artık seslere çok tepki veriyor, kına da ve düğünde nasıl tekmeliyor varya sağlı sollu coşmuştu yanii :)))
AMİN canım benim sağolasın :)aaaaaaaa çok şahaneeeeeeee iyi günlerde kullansın kuzun canım
:))) sağol özlemcim bu 10 kilo almış halim 50 ile hamile kaldım 60 oldum 7. aydayız 2 ayımız var önümüzde bakalım :)) ama öle aman aman bi iştah açılması olmadı bende aynı yiyorum :) sende almassın canım korkma hayırlısıyla..Güüüüül sana bayıldım hiç kilon yok sadece karnın çıkmış bende senin gibi olmak isterdim ama kesin öküz gibi olurum,hoş şimdiden öyleyim ya neyseee
valla canım pek bi bilgim yok ama üşütmüş olabilirsin devam ederse dr a git...hamile arkdaşlar sizede çok soru soruyorum ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin
bugün tuvalete girdiğimde yoğun sarı akıntım oldu... bu normal mi bugüne kadar beyazla sarı karışıktı.. sarı olması normalmi sizce
GÜNAYDINN KIZLARR hayırlı haftalar olsun herkese.....ben öğleden sonra cıssssssss (aşı) olmaya gidicemm..... kolay gele sizlere...:))
AMİN sağolasın tatlımm...:)))
AMİN canım İNŞALLAH seninkide gelince bekliyoruz resimleri..:)
AMİN canım benim sağolasın :)
:))) sağol özlemcim bu 10 kilo almış halim 50 ile hamile kaldım 60 oldum 7. aydayız 2 ayımız var önümüzde bakalım :)) ama öle aman aman bi iştah açılması olmadı bende aynı yiyorum :) sende almassın canım korkma hayırlısıyla..
sağlık olsun canımverirsin bişi olmaz..çok tuzlu cok tatlı şeylerden kaçın ve bol su iç.... benim aynı spor ayakkabı giyiyodum zaten onları giyiyorum hala belki 65 olurum doğuma kadar bilmiorum..Gül'cüm göbüşüne yorum yapıcaktım unuttum bak, evet senin sadece karnın çıkmış ne güzellll, ben heryerimden aldım valla ayakkabılarım bile sıkıyor artık spor aldım 2 numara büyük kalın çorapla iyi gidiyor rahat ettim :))
Bende 56 ile hamile kaldım şuan 67 yim 11 kilo almışım poffff selülitim de çıktı zatenama ağzım hiç boş durmuyor şuan kuru incir yiyorum acıkıyorum hep.. 70'e kapatırım dedim ama 78 falan bulur heraldee
sağlık olsun canımverirsin bişi olmaz..çok tuzlu cok tatlı şeylerden kaçın ve bol su iç.... benim aynı spor ayakkabı giyiyodum zaten onları giyiyorum hala belki 65 olurum doğuma kadar bilmiorum..
seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm..sen nasıl bekliyodun ki:???
sedacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin..
Çok kafama takmıyorum açıkçası bünyem çabuk alıp verir zorluk çekmem ama ilk defa kendimi bukadar büyük hissediyorum resimlerde falan bakıyorum kendime bu benmiyim kocaman olmuşum diyorum
Günaydın kızlar. Pazarın duasını okumadım bugünler birikte okucam İnşallahh..
Annemin amcasının gelin vefat etti yengemiz yani. Zaten yoğunbakımdaydı beyin kanaması geçirmişti yaşaa bile felç kalacaktı. Dün gece vefat etmiş annemler memlekete gittiler. Çok üzüldük 56 yaşındaydı daha çok emeği vardı ailede. Tam rahata erdi ev yaptırttı ama sefasını süremedi Rabbim orada dinlendirsin İnşallah. Bir fatiha okursanız çok sevinirm kızlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?