Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah rahmet eylesin Seda'cım, Allah orada tattırsın inşallah burada doyamadıklarına, geride kalanlara sabır versin Rabbim..

seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm..sen nasıl bekliyodun ki:???

sedacım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin..

Sağolun arkadaşlar teker teker hepinizden Allah razı olsunn..

GÜNAYDINN KIZLARR hayırlı haftalar olsun herkese.....ben öğleden sonra cıssssssss (aşı) olmaya gidicemm..... kolay gele sizlere...:))
AMİN sağolasın tatlımm...:)))
AMİN canım İNŞALLAH seninkide gelince bekliyoruz resimleri..:)
aaaaaaaa çok şahaneeeeeeee iyi günlerde kullansın kuzun canım
AMİN canım benim sağolasın :)
Güüüüül sana bayıldım hiç kilon yok sadece karnın çıkmış bende senin gibi olmak isterdim ama kesin öküz gibi olurum,hoş şimdiden öyleyim ya neyseee
:))) sağol özlemcim bu 10 kilo almış halim 50 ile hamile kaldım 60 oldum 7. aydayız 2 ayımız var önümüzde bakalım :)) ama öle aman aman bi iştah açılması olmadı bende aynı yiyorum :) sende almassın canım korkma hayırlısıyla..

hamile arkdaşlar sizede çok soru soruyorum ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin

bugün tuvalete girdiğimde yoğun sarı akıntım oldu... bu normal mi bugüne kadar beyazla sarı karışıktı.. sarı olması normalmi sizce

valla canım pek bi bilgim yok ama üşütmüş olabilirsin devam ederse dr a git...

Gül'cüm göbüşüne yorum yapıcaktım unuttum bak, evet senin sadece karnın çıkmış ne güzellll, ben heryerimden aldım valla ayakkabılarım bile sıkıyor artık spor aldım 2 numara büyük kalın çorapla iyi gidiyor rahat ettim :))
Bende 56 ile hamile kaldım şuan 67 yim 11 kilo almışım poffff selülitim de çıktı zaten ama ağzım hiç boş durmuyor şuan kuru incir yiyorum acıkıyorum hep.. 70'e kapatırım dedim ama 78 falan bulur heraldee

sağlık olsun canımverirsin bişi olmaz..çok tuzlu cok tatlı şeylerden kaçın ve bol su iç.... benim aynı spor ayakkabı giyiyodum zaten onları giyiyorum hala belki 65 olurum doğuma kadar bilmiorum..

sağlık olsun canımverirsin bişi olmaz..çok tuzlu cok tatlı şeylerden kaçın ve bol su iç.... benim aynı spor ayakkabı giyiyodum zaten onları giyiyorum hala belki 65 olurum doğuma kadar bilmiorum..

Çok kafama takmıyorum açıkçası bünyem çabuk alıp verir zorluk çekmem ama ilk defa kendimi bukadar büyük hissediyorum resimlerde falan bakıyorum kendime bu benmiyim kocaman olmuşum diyorum

Çok kafama takmıyorum açıkçası bünyem çabuk alıp verir zorluk çekmem ama ilk defa kendimi bukadar büyük hissediyorum resimlerde falan bakıyorum kendime bu benmiyim kocaman olmuşum diyorum

canım benim neden takasın ki o bi dünyaya gelsin hayırlısıyla sen onu emzirirkenn tüüümm o fazlalıklar erir gider sütünle

btskn / BİRCAN 09.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
7VerenGul / K.GÜL 10.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik + kolay doğum
zakkumx / ZEYNEP 11.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

duaalrınızı okudum Allah kabul etsin inşAllah..

başınız sağolsunn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…