- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.161
4. Ayda niye göz alıcı olunuyomuş ki??merak ettim şincik:))
başınız sağolsunn canımm
Çok kafama takmıyorum açıkçası bünyem çabuk alıp verir zorluk çekmem ama ilk defa kendimi bukadar büyük hissediyorum resimlerde falan bakıyorum kendime bu benmiyim kocaman olmuşum diyorum
duygusallık fena ya zatenn sulugözümdür hamilelikte iice sulugöz oldum ama sabırlıyımdır herşeyi takan biiriydim sabrın son aşamalarına kadar geliydim hamillelikte kendime şaştımm :)
canım 4. ayda genelde fazal uyumalar, bulantılar, halsizlikler bir nebze yok olur ayrıca karında daha çok büyümediği için rahat hareket ediyor olursun ağırlaşmazsın o yüzden 4-5-6. aylar rahat derler.
4. Ayda niye göz alıcı olunuyomuş ki??merak ettim şincik:))
canım 4. ayda genelde fazal uyumalar, bulantılar, halsizlikler bir nebze yok olur ayrıca karında daha çok büyümediği için rahat hareket ediyor olursun ağırlaşmazsın o yüzden 4-5-6. aylar rahat derler.
bende kendimi ilk defa bu kadar şişko görüyorum cnm 58 i görmüştüm ama 60lara cıkmamamıştım hiö olsun bebişlerimiz kilo alıyo içerde yaşasınnnnnn....
bende aynen ilk defa 60lara çıktım yetmediiiiii 70 lere çıkacağımm
duygusallık fena ya zatenn sulugözümdür hamilelikte iice sulugöz oldum ama sabırlıyımdır herşeyi takan biiriydim sabrın son aşamalarına kadar geliydim hamillelikte kendime şaştımm :)
Günaydın kızlar. Pazarın duasını okumadım bugünler birikte okucam İnşallahh..
Annemin amcasının gelin vefat etti yengemiz yani. Zaten yoğunbakımdaydı beyin kanaması geçirmişti yaşaa bile felç kalacaktı. Dün gece vefat etmiş annemler memlekete gittiler. Çok üzüldük 56 yaşındaydı daha çok emeği vardı ailede. Tam rahata erdi ev yaptırttı ama sefasını süremedi Rabbim orada dinlendirsin İnşallah. Bir fatiha okursanız çok sevinirm kızlarr.
bu arada aşımıda oldum geldimm artık 6 ay sonra gidicez cısss olmaya :))) ama martın 15inden sonra gel doğum aşı hakkında konuşalım dedi hemşiree bakalım gideriz :))
canım ilk aşıyı 20. haftada oldum 2. yi 1 ay sonra şimdi 6 ay sonra olcam ondan sonrada senede 1 son 2 aşı kalıyo toplam 5 aşıherkese iyi akşamlar
canım başın saolsun, mekanı cennet olsun
canım ya aşı dedin de ilk aşı kaçıncı haftada oluyo ya ben daha sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım aşı günüm geçmemiştir inş. bir de kaç tane aşı yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?