Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

7VerenGul / K.GÜL CANIM DUANI OKUDUM.Allah kabul eder inşallah.Bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah

Cok ozledim sizlerle sohbet etmeyi ya

Ben suan telden giriyorum cunku benim evdeki netim olmuyor sanirim merkezi bi sorun var
Nezamn hal olur bilmiyorum cepten yazmak zor oluyor

Sedacigim basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet etsin Insaallah

Hamile arkadaslar hamileliginiz hayirli olsun Rabbim saglikli sorunsuz hamileliklerinizi surdurmeyi nasip etsin Insaallah

Bende yarin yeni dongume basliyorum. Carsamba gunu doktor terminim var Adan Zye konusacagiz Insaallah esimle birlikte gidecez
Allahim yardimcimiz olsun Insaallah bizi anlayan ve bize bastan sona kadar yardim edecek bi doktora denk geliriz Insaallah

Hepinize tatli ruyalar

Günaydın sevgili arkadaşlaaarr, bugün tahminimce ara ara girip sizlerle sık sık olabileceğim.
2 günden beri açık kahve ve çok az şekilde lekelenme görüyorum, diane35 içiyorum biliyorsunuz, bide kistim vardı geçen ay, acaba kist mi gidiyor, bu leke onun işaretimidir, bilgisi olan varmı?

günaydın canımm evet olabilir canım kist patlamalarıda öyle olabiliyormuş

Kübra'cım duanı okudum, Allah sana 4-4'lük bir eş, mutlu bir yuva, sonrasında da hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah. Evliliğin eski evlilkler gibi ömür boyu sürsün canım arkadaşım. Günahların af ve duaların hayırlısıyla kabul olsun inşallah.

gitmiştir gitmiştir sen gönlünü ferah tut eski topige baktımda bi ben kalmışım kuzusu olmayan birde sen herkes almış kucagına kimide göbegine (((((

Günaydın canlar... misafirim gitti döndüm aranıza
dün 2 li testimin sonucunu öğrendim çok şükür iyi geldi sonuç rahatladım düşük risk grubundaymışız
Kübra arkadaşın duasını da okudum canlar

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu_one / SEDA[/TD]
[TD]08.02.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]09.02.2013 c.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul / K.GÜL[/TD]
[TD]10.02.2013 pazar[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP[/TD]
[TD]11.02.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatsultan / KÜBRA[/TD]
[TD]12.02.2013 salı[/TD]
[TD]Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı birevlilik İçin[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlarım dualarınızı okudum.. ALLAH en kısa zamanda kabul eder inşallah ....

kızlar morelim bozuk eşim bana karşı hiç anlayışlı değil dün o kadar üzüldüm ki kasıklarıma ağrı girdi..gittim oturma odasında yattım ayaklarımın altına yastık koydum.. yarım sat sonra geldi hadi kalk yatağa dedi birtek sen mi hamileliği yaşıyorsun dedi..
balımızdan geçenleri biliyor sorunlu hamilelik yaşadığımıda böyle davranması beni çok üzdü... hala sağ tarafımda kasık ağrım var..

yarın keseyi görücem mi göremicem mi onun sitresi var.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ALLAH inşallah yüzüme güler de yarın kesemizi görürüz.. hayırlısıyla

günaydın herkese..kümracım dualarını okudum.Allah kabul etsin.

yasemin diane 35 in ruhsatını almış sağlık bakanlığı elinden.dün haberlerde okudum..buraya yazacaktım, hatta düşünüyorum ki kim içiyodu bu ilacı diye, doktoruna bi danış istersen, yanlış bilg i de olabilir..hoş korkma sakın ruhsat alındı diye ilaç seni zehirleyecek değil.ama aklında olsun en azından bi dahaki sefere bu ilacı içme..

yaaa oda seni üzmek istememiştir eminim..seni alıştırmak için söylemiştir. bazen erkekler kadınların üstüne düşmekter korkuyomular ne anlamıyorum..yapıyolar böle şeyler

Günaydın bayanlarrrrrr
burada bugün tatil var ve hava mis gibi
ve enerji patlaması yaşıyorum....

hayırdır niye tatil..:))??

evet inş. ama sanmam kendi adıma konuşayım seninki daha çok yeni
canım heralde biz o topikten ayrıldık diye hamile kalamadık belkide, geri mi dönsek ne yapsak :)))) demekki uğurluymuış orası tüh
ohhh maşallah canım benim hadi gözün aydın, artık rahat rahat göbüşünü şişirip büyütebilirsin Allahın izniyle
canım eşin kendi aklınca senin bukadar kafana takmaman için önemsemiyor gibi görünmeye çalışıyordur, hani o da senin gibi düşünüp heyecan yapsa seni olumsuz etkiler diye daha normal görünmeye çalışıyor bence. yani kötü bir niyeti yoktur , ama sen şimdi hamişsin ya, oyyy naziksin kıyamam sana. iyi tarafından düşünmeye çalış hep, yarın keseyi göreceksin inşallah
Günaydın bayanlarrrrrr
burada bugün tatil var ve hava mis gibi
ve enerji patlaması yaşıyorum....
ohhhhhh yesinler senin havanı yaaaa bizde burda inek gibi çalışalım
Günaydın herkesee
Başım çok ağrıyor bugün pek bir keyifsizim Sizler nasılsınız?
canım günaydın, benimde bu sabah başım ağrıdı nedense, kahvaltı edince hafifledi ama biran evvel et sende geçer inş.

hayırdır niye tatil..:))??
bugün maraşın kurtuluşu canım o yüzden tatil...

ohhhhhh yesinler senin havanı yaaaa bizde burda inek gibi çalışalım
.

ben zaten çok havalı bir gacıyım
bu arada kızlar grip olmuşum nereden çıktı anlamadım...
ama gribe rağmen enerji doluyum..
enerjimi evi temizleyerek bitirecem...sonarad ver elini çarşı pazar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…