- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.181
Günaydın sevgili arkadaşlaaarr, bugün tahminimce ara ara girip sizlerle sık sık olabileceğim.
2 günden beri açık kahve ve çok az şekilde lekelenme görüyorum, diane35 içiyorum biliyorsunuz, bide kistim vardı geçen ay, acaba kist mi gidiyor, bu leke onun işaretimidir, bilgisi olan varmı?
günaydın canımm evet olabilir canım kist patlamalarıda öyle olabiliyormuş
günaydın kuşum hoşgeldin, ohh inşallah öyledir, bu ay patlamadıysa birdahaki ayda boşa geçecek çünkü. Ama ben içimde bişey hissetmiyorum inşallah gitmiştir, herhangi bir ağrı sancı batma vs yok.
gitmiştir gitmiştir sen gönlünü ferah tut eski topige baktımda bi ben kalmışım kuzusu olmayan birde sen herkes almış kucagına kimide göbegine(((((
anammm inanamıyorum gerçektenmi demek sıra bizde inişallah
Günaydın sevgili arkadaşlaaarr, bugün tahminimce ara ara girip sizlerle sık sık olabileceğim.
2 günden beri açık kahve ve çok az şekilde lekelenme görüyorum, diane35 içiyorum biliyorsunuz, bide kistim vardı geçen ay, acaba kist mi gidiyor, bu leke onun işaretimidir, bilgisi olan varmı?
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu_one / SEDA
[/TD]
[TD]08.02.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn / BİRCAN
[/TD]
[TD]09.02.2013 c.tesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul / K.GÜL
[/TD]
[TD]10.02.2013 pazar
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP
[/TD]
[TD]11.02.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatsultan / KÜBRA
[/TD]
[TD]12.02.2013 salı
[/TD]
[TD]Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı birevlilik İçin
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlarım dualarınızı okudum.. ALLAH en kısa zamanda kabul eder inşallah ....
kızlar morelim bozuk eşim bana karşı hiç anlayışlı değil dün o kadar üzüldüm ki kasıklarıma ağrı girdi..gittim oturma odasında yattım ayaklarımın altına yastık koydum.. yarım sat sonra geldi hadi kalk yatağa dedi birtek sen mi hamileliği yaşıyorsun dedi..
balımızdan geçenleri biliyor sorunlu hamilelik yaşadığımıda böyle davranması beni çok üzdü... hala sağ tarafımda kasık ağrım var..
yarın keseyi görücem mi göremicem mi onun sitresi var.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ALLAH inşallah yüzüme güler de yarın kesemizi görürüz.. hayırlısıyla
Günaydın bayanlarrrrrr
burada bugün tatil var ve hava mis gibi
ve enerji patlaması yaşıyorum....
Günaydın herkesee
Başım çok ağrıyor bugün pek bir keyifsizimSizler nasılsınız?
canım heralde biz o topikten ayrıldık diye hamile kalamadık belkide, geri mi dönsek ne yapsak :)))) demekki uğurluymuış orası tühevet inş. ama sanmam kendi adıma konuşayım seninki daha çok yeni
ohhh maşallah canım benim hadi gözün aydın, artık rahat rahat göbüşünü şişirip büyütebilirsin Allahın izniyleGünaydın canlar... misafirim gitti döndüm aranıza
dün 2 li testimin sonucunu öğrendim çok şükür iyi geldi sonuç rahatladım düşük risk grubundaymışız
Kübra arkadaşın duasını da okudum canlar
canım eşin kendi aklınca senin bukadar kafana takmaman için önemsemiyor gibi görünmeye çalışıyordur, hani o da senin gibi düşünüp heyecan yapsa seni olumsuz etkiler diye daha normal görünmeye çalışıyor bence. yani kötü bir niyeti yoktur , ama sen şimdi hamişsin ya, oyyy naziksin kıyamam sana. iyi tarafından düşünmeye çalış hep, yarın keseyi göreceksin inşallahkızlar morelim bozuk eşim bana karşı hiç anlayışlı değil dün o kadar üzüldüm ki kasıklarıma ağrı girdi..gittim oturma odasında yattım ayaklarımın altına yastık koydum.. yarım sat sonra geldi hadi kalk yatağa dedi birtek sen mi hamileliği yaşıyorsun dedi..
balımızdan geçenleri biliyor sorunlu hamilelik yaşadığımıda böyle davranması beni çok üzdü... hala sağ tarafımda kasık ağrım var..
yarın keseyi görücem mi göremicem mi onun sitresi var.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ALLAH inşallah yüzüme güler de yarın kesemizi görürüz.. hayırlısıyla
ohhhhhh yesinler senin havanı yaaaaGünaydın bayanlarrrrrr
burada bugün tatil var ve hava mis gibi
ve enerji patlaması yaşıyorum....
canım günaydın, benimde bu sabah başım ağrıdı nedense, kahvaltı edince hafifledi ama biran evvel et sende geçer inş.Günaydın herkesee
Başım çok ağrıyor bugün pek bir keyifsizimSizler nasılsınız?
geçmişler olsun canımm iyiyiz elhamdülillah
canım günaydın, benimde bu sabah başım ağrıdı nedense, kahvaltı edince hafifledi ama biran evvel et sende geçer inş.
bugün maraşın kurtuluşu canım o yüzden tatil...hayırdır niye tatil..:))??
ohhhhhh yesinler senin havanı yaaaabizde burda inek gibi çalışalım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?