Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar günaydınnnn
Zeynep ve Kübra dualarınızı okudum Rabbim kabul eder inşallahhhhh
Kızlar benim bu kasık ağrım hiç geçmedi artarak devam ediyo (( bu kadar da üşütme olurmu yaaa bide 3 gündür çok başım dönüyo acaba nedir bu ?hadi sayın doktorlarım cevaplayın lütfen :)

ben zaten çok havalı bir gacıyım
bu arada kızlar grip olmuşum nereden çıktı anlamadım...
ama gribe rağmen enerji doluyum..
enerjimi evi temizleyerek bitirecem...sonarad ver elini çarşı pazar...
HALA BİTİREMEMİŞSİN TEMİZLİĞİ ANACIM BAKIYORUM IŞIKLARIN YEŞİL YANIYOR, SEN ÇARŞI PAZARI UNUT BENCE, BUGÜN BİTMEZ O TEMİZLİK

tatlım bu ne şimdi hamilemisin sen yoksa anammmmm, kasıklarım ağrıyor diyor, birde başım dönüyor diyor.
ayyyy hamile patlaması yaşıyoruz bu yıl sanırım Allahım sana çok şükkürrüürürürür

HALA BİTİREMEMİŞSİN TEMİZLİĞİ ANACIM BAKIYORUM IŞIKLARIN YEŞİL YANIYOR, SEN ÇARŞI PAZARI UNUT BENCE, BUGÜN BİTMEZ O TEMİZLİK

temizlik yapacam dedim eşim telefonda kızdı canım otur oturduğun yerde haftasonuna kadar bekle dedi... benim de canıma minnet...topik açtım silkelet hamiş kal diye...millete laf yetiştiriyom orada...
dışarı çıkacaktım da trabzon caddesi var burada bütün mağazalar orada daha tören bitmemiş o kalabalığa girmek istemedim... belki akşam üzeri atarım kendimi caddeye...

hep bahane hep bahane...

hehehe süpermiş yaa, yerim senin yeni topiğini, deminden beri ismini görüyorum o topiğin, bi girip bakmadım demek senmişsin, hayırlı uğurlu olsun canım.
inşallah sende silkelenip hamiş kalanlardan olursun

cnmm benimde kasık ağrılarım baya olmuştu üşütmeye bağlamıştım aadetimden 10 gün önce başlamıştı ağrılarım .. hamileliktenmiş ama inş seninkide öle bişedir...ayrıca canlarrr doktora gittim çok iükür şimdilik her şey yolunda hamdolsun o amniyotik bantlar bebekten uzak doktor azalmış deedi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi .. . dediki bugün rahat gördüm seni dedimki her şey allahtan yapabilceğim bişe yokkii.. dediki tewekkül yapmayı öğretti sana bu durum hayırlısı inş dedi.. bebek haftasınla uyumlu çok şükür büyümüş :)) rabbime emanetiz .. inş hepimiz için her şey çok güzel olacak rabbimin izniyle...

ayyyy çok şükür canım yaaa ohh, inan yazını okuyunca bir oh çektim. ALlahımıza binlerce şükürler olsun, inşallah bundan sonrada hep herşey yolunda gider. artık sende bizlere bol bol dua et kuşum, belki hamilenin duası kabul olur

inşallah cnmm aminn.. ediyorum cnm etmem mi siz benden eksik etmediniz allah razı olsun bende sizler için tabiki ediyorumm ...alla kabul etsin inş..

günaydın kızlarrrr hayırlı günler..

çiğdemcim al bendende okadar bende bi kaç gündür öyleyim sersem gibiyim bide sanki beynim uyuşuyo..

Aynen valla şu an kafamın içinde at koşturuyolar sanki zonkluyor, iş stresi de ayrı zaten (bu kadını bi gün boğacağım) offf çok bunaldım !

Ayyy Aslııııı kafamda hemen bir ampul belirdiii :111: şimdi o smile ı bulamadım ama bu da baş dönmen için gelsin

Hadi hayırlısı canım benimmmm, inşallah güzel haberler alırız?

Yesinler senin bahaneniiii canım senin bata az kaldı zaten dayan azcık daha belkim işe yaramıştır silkelettirmek

Arkadaşlar sizin dualarınızı okudum haber etmemiştim sanırım, günü günü okumaya çalışıyorum, ALlah kabul etsin inşallah..

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]

[TR]
[TD]dejavu_one / SEDA[/TD]
[TD]08.02.2013 cuma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / BİRCAN[/TD]
[TD]09.02.2013 c.tesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7VerenGul / K.GÜL[/TD]
[TD]10.02.2013 pazar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx / ZEYNEP[/TD]
[TD]11.02.2013 pazartesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatsultan / KÜBRA[/TD]
[TD]12.02.2013 salı[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Canlarım benim korkum içimde daha kötü bişelerin olması hamilelik hiçççç aklıma bile gelmiyo çünkümmm kocayı bulamıyorum geçti canımmm yımırtlama dönemlerim dünde gelmiş dioki ne zamndı bende dedim geçti canım geçti sonra kızdı bana nie sölemedin die seni görenmi var
Galiba bi doktora gitmem gerek endişeleniyorum artık hiç böle olmazdı :26::26::26:

tatlım bak sen çalışmaları öyle 1-2 güne sığdırma, ben geçen ay takip yaptırdım ya, birşey öğrenmiş oldum.
şimdi düzgün 28-30 günde bir olan klişiler için söylüyorum;
yumoşlar 12. günden itibaren gerekli olgunluklara gelmeye başlıyorlar, biri 13 ünde çatlıyor, biri 14 ünde, diğeri 15 inde, diğeri 16 sında vs vs yani hepsi aynı gün çatlamıyor kuşum. dr bana 12 ila 20. günler arası 2 günde bir muayene edip hergün ilişki önerdi, ve hakkatende gözlerimle görüyordum, hergün 1-2 tanesi daha kaybıoluyordu, yani lütfen dar zamana sıkıştırmayın bu işi, ara ara yapın

Yesinler senin bahaneniiii canım senin bata az kaldı zaten dayan azcık daha belkim işe yaramıştır silkelettirmek

yesinler canım yesinlerrr...evet bata kaldı 3 gün dınım dınım...tuhafım delirdim herhalde...işe yaradı mı yaramadı mı 3 gün sonra dananın kuyruğu kopunca belli olacak...

Tamam Yasemin hocammmm öle yaparız bizde 18.gündeyim çalışmaya devam edeyimmi acaba ??? hoş olsa olsa bugün olur sonra hafta sonu maç var (( yine olamaz amannnn zor işim valllaaa

Tamam Yasemin hocammmm öle yaparız bizde 18.gündeyim çalışmaya devam edeyimmi acaba ??? hoş olsa olsa bugün olur sonra hafta sonu maç var (( yine olamaz amannnn zor işim valllaaa

bence değerlendir son şansını da kaçırma, benim 18. gün bile çatlayan yumoşlar olmuştu, ALlahtan ümit kesilmez. ama varya eğer bu gün yapıpta hanile kalırsan çocuğunun adını yasemin koyucaksın ona göre. benim sayemde olacak nede olsa

adını Yaseminmi koyayım :))) tamam canım da erkek olursa napıyım???

ayyyy Yaseminnn sen beni güldürdünn Allah da seni güldürsün :))))kızım Yasemin oğlum Yasinnn

aminnn canım inşallah yaa,
benimde bugün 19. günüm d.kontrol içiyorum, kist vardı bende büyükçe 1 tane , onun için bu ay o hapı verdi dr bana çatlasın gitsin diye, 2 günden beri lekelenmem var, şimdi wc ye gittim baya artmış, inşallah o çatlamıştır gitmiştir yaa, yoksa 1 ay daha boşa geçecek(
acaba diane35 in yan etkisi olarak mı lekelenme oldum, yoksa kist mi gitti çatlıycam meraktan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…