Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya ya yardım edin kistten şüpheleniyorum daha önce hiç kistim olmadıı tecrübeli arkadşlarrr

kizlar ben calistigim icin tesbihlerinizi ise gitmeden bi oturusta birkac kisi icin cekiyorum, yani bugün gül icin 129kere, özlem icin 129, bedriye icin 129, ipek icin 129 ve bircan icin 129 kere El- Latif cektim, cünkü bazi günler firsat bulamayabiliyorum.

bu sekil cekmemin sizin icin bir sakincasi varmi yani ben günde 4-5kisi icin birden tesbihlerimi cekip duami ediyorum.
Dua günününden önce okumus oluyorum. itirazi olan varsa bana söyleyebilir bende dua gününde o kisi icin cekmeye özen gösteririm, yoksa bu sekil devam etmeyi düsünüyorum.

Ne dersiniz????

dua listesinde degisiklik yapmissin güzel olmus 2kisi icin dua edip tesbih cekmek daha iyi olur ve kalabalastigimiz icin kimse sirasini uzun uzun beklemek zorunda kalmayacak böylelikle yeni dualarimizida heyecanla erkenden baslayabilecegiz Insaallah

benim evlilik yilim yanlis yazilmis canim ben 2008de evlendim.
Sana zahmet olmazsa benim icinde hayirli ev istiyor diye ekleyebilirmisin?

ya ya yardım edin kistten şüpheleniyorum daha önce hiç kistim olmadıı tecrübeli arkadşlarrr

Canımm sakin oooolll hele bi, kistin öyle belirtileri olmaazzz. Kistler kanamayı yani adetini etkiler. Panik yapmana gerek yok
Belki üşütmüşsündür, belki yediklerindendir, belki yumurtluyosundur, belkide gebesindir... Belkide hamile olmak istediğin için vücudunu çok fazla dinliyorsundur ve oda seni kandırmak için böyle tepkiler veriyor olabilir. İhtimaller zinciri böyle uzaaaar gider işte
Bekleyelim ve görelim

Canım aslında herkesinkini günü gününe okyabilirsen daha iyi. Çünkü o gün 1 değil 2 değil 5 değil belki daha fazla kişi o gün duasını okuyacağımız arkadaşımız için dua etmiş olacak. Yani demek istediğim mesela dün benim için birçok arkadaşımız dua etti. Bunu herkes kendi istediği günde yapsa belki bu kadar içten olmaz. Ama kişiye özel günde yaparsak çok daha güçlü bir dua zinciri oluşturmuş oluruz.
İnşallah anlatabilmişimdir:44:

anliyorum canim dogru diyorsun. Ben en iyisi dua listesindeki isimleri bi kagida yazayim hangi gün kimin icin okuyacagimi yanimda bulunsun kk giremedigim zamanlar kagida bakarak okurum, sizlerede sonrada haber ederim okudgumu Insaallah

ben yatiyorum birazdan canim namazimi kilsaydim rahatlayacaktim. simdi yavas yavas abdestimi alayim namazi kildiktan sonra söyle yatagima kivrilayim. gözlerim kapaniyor

Allah rahatlik versin sana .
Iyi geceler

anliyorum canim dogru diyorsun. Ben en iyisi dua listesindeki isimleri bi kagida yazayim hangi gün kimin icin okuyacagimi yanimda bulunsun kk giremedigim zamanlar kagida bakarak okurum, sizlerede sonrada haber ederim okudgumu Insaallah

ben yatiyorum birazdan canim namazimi kilsaydim rahatlayacaktim. simdi yavas yavas abdestimi alayim namazi kildiktan sonra söyle yatagima kivrilayim. gözlerim kapaniyor

Allah rahatlik versin sana .
Iyi geceler

Tamam canım, Allah rahatlık versin.. Hayırlı geceler iyi uykular
Bende memlekete gidiyorum Pazartesiye kadar yokum canlarım...
Dua listem yanımda herkesinkiini günü gününe okurum inşallah

BUketim hoşgeldin aramıza, hakkatyen belkide bu dönüşün daha hayırlı olur senin için, ilaçlarını içerken belkide normal yolla hamiş olursun ve tüpe filan ihtiyaç kalmaz inşallah.
Canım benim testlerimde gelmiiş :) Annem aradı 2-3 saat kadar önce geldi diye. Cidden çok çabuk göndermişler Yarın memlekete gidince alıcam inşallah annemden
ben hergün saat 11 gibi testlerimi yapıcam gülcüm sende yap, testlerimizi karşılaştırırız burda
ewet canımm ramazan baya etkiledi bizi.tmm yarın yazarım sana
merakla bekliyorum mervecim hayırlı haberlerle dön inşallah.
geçen ay bu belirtilerin tıpa tıp aynısı bende de olmuştu canım, %50 ihtimalle benim gibi hayali hamilelik tribine girmiş olabilrisin
canım google chrome iyi fikir, bunu hiç düşünmemiştim süpersin tatlım zaten senle fikirlerimiz genel olarak hep aynı oluyor kardeşmiyiz yoksa çift yumurta ikizimiyiz

benim evlilik yilim yanlis yazilmis canim ben 2008de evlendim.
Sana zahmet olmazsa benim icinde hayirli ev istiyor diye ekleyebilirmisin?
canım benim hemen düzeltiyorum, nerden de uydurmuşum onu ben
süper benimde herkese tavsiye ettiğim şey bu ayşecim
Bende memlekete gidiyorum Pazartesiye kadar yokum canlarım...
Dua listem yanımda herkesinkiini günü gününe okurum inşallah
Allah yolunu açık etsin kazasız sağlıkla git gel inşallah gülcüm

Canlarım , Ballarım Günaydın
Hepimizin Cuması Mübarek, Duaları Kabul olsunnnn
ALlah bu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine dualarımızı hayırlısı ile boş çevirmesin..
İçiniz Huzur, Göbekleriniz Bebiş dolsunn
Cuma Duamızı ilk sayfaya koydum yine, cuma vakti canı gönülden okumanızı dilerim, çok ferahlık veren, insana ümit depolayan bir dua olduğunu düşünüyorum...

Son düzenleme:

tanıdığımın da bebeği yoktu sonra onlarda uğraşırken troid sorununu farkettiler ameliyat oldu. doktor şimdi tüp bebeğe geçelim dedi.. ve gerek kalmadan hamile kaldı bebeğini doğurdu.. inşAllah sende öyle olursun yani ameliyata falan hayırlısıyla gerek kalmazda inşAllah. o kadar gittin ettin mutlaka vardır bir hayır.. inşAllah güzel haberler alıcağız senden yakın zamanda.

günaydın tatlım evet okudum almışsın inş. onla kolayca hamile kalırsın yok ben hiç kullanmadım bakalım düşünmüyoda deilim hayırlısı artık

canım benim Allah ım inşAllah kabul etsin. hayırlısıyla burada edilen duaların hürmetine Cenab-ı Allah hayırlısıyla bize sağlıklı gebelikler, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin Yarabbim. Bende kısmet olursa haftaya tatile gidiyorum.. bende arkadaşlarımınkini birleştirerek okuyacağım nasıl olsa zikirlerimizi okuyum o kişinin ismine bağışlıyoruz. yine kişiye özel oluyor kanaatimce Rabbim kabul ederse inşAllah eder zaten gönüllerimizi biliyor Yaradan.

kızllaaarr günaydınnn...
nasılsınız? Ya ben uçağa bineceğim ya çok heyecanlı çok korkar durumdayım.. uçağa bindikçe daha çok korkan bi ben varımdır heralde.. hiç tadım yok.. resmen tatil modunda değilim.. gitmeyelim diyorum eşime.. ayyyyyyyyyy çokk korkuyorum.. Allah ım hayırlara çıkarsın.

yasemin ben dün akşamda testi yaptım yine silik oldu sonra koyulaştı.. ama ilişki olmadı ben dedim ki hemen koyu olması gerekiyordu.. ben bu ay göz göre göre kaçırıyorum sanırım günlerimi hakkımızda hayırlısı..

günaydın tatlım evet okudum almışsın inş. onla kolayca hamile kalırsın yok ben hiç kullanmadım bakalım düşünmüyoda deilim hayırlısı artık
kuşum bence sende al, internette fiyatları çok uygun, eczanelerde çok pahalı. Buda bir umut
Bedriyecim bütün bildiğin duaları oku, sonrada tut eşinin elinden lay lay lom moduna girmeye çalış, insan kendi psikolojisini yönlendirebiliyor çoğu zaman, öyle yapmayı dene canımcım

Tatlım ben dün akşam test yapmadım ama yinede geceyi değerlendirdim zar zor aman ALlahım yaa ne engeller çıktı yapmiyim diye ama engelleri aştım deldim, gelen giden arayan soran vs vs bakalım hergün saat 11 de testi tekrarlayacağım inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi yakalarım, ve sende inşallah yakalarsın. ayrıca tatilde insan relax olduğu için birççok kişi tatilde hamiş kalıyor, çok iyi değerlendir bence. mesela bizim topikteki alaraburcu tatilde hamiş kalanlardan nereye gitmeyi planladınız?

bugun benimde dua günüm.. bi arkadaşımla beraber.. Yer gök dua ile.. ben çok inanıyorum Hayırlısıyla Allah ım bu okunan duaların hürmetine yüzümüzü güldürecek. Hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip edip, sağlıklı evlat vericek.. Allah ım hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın, bu dünyadan gittiğimizde arkamızdaN bize dua edicek, bu dünyada hayırlı tez vakitlerde hayırlı sağlıklı bir evlat ver bizlere, sana el açan biz kullarının elllerini boş çevirme Yarabbim.. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…