- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.221
aminnn canım inşallah yaa,
benimde bugün 19. günüm d.kontrol içiyorum, kist vardı bende büyükçe 1 tane , onun için bu ay o hapı verdi dr bana çatlasın gitsin diye, 2 günden beri lekelenmem var, şimdi wc ye gittim baya artmış, inşallah o çatlamıştır gitmiştir yaa, yoksa 1 ay daha boşa geçecek(
acaba diane35 in yan etkisi olarak mı lekelenme oldum, yoksa kist mi gitti çatlıycam meraktan:18:
anammm benim bugün 21.günüm Yasemin yanlış hesaplamışım :26::26:
Canım inşallah kist gidiyodur da ondandır bu lekelenmeler gitsinki gelecek ay çalışmalara tam gaz devam edin
diane35 neki ben hiççç bilmiyorum ????
doğum kontrol hapının adı kuşum.
yalnız sen fırsatı kaçırmışsın gibi görünüyor, hiç kendimizi yormayın bence sıcak sıcak sarılıp uyuyun bu saatten sonra
çalışıyosun oda ayrı tabi seninkide zor canım ALLAH kolaylık versin ayy uyumuşum biraz ama pestil gibiyimAynen valla şu an kafamın içinde at koşturuyolar sanki zonkluyor, iş stresi de ayrı zaten (bu kadını bi gün boğacağım) offf çok bunaldım !
canlar iyi akşamlar, benim cep telefonun internet paketi 10 martta yenileniyor, şimdi cepte interntim yok,o yüzden işteyken internete giremiyorum, eve gelincede iş, yemek, ütü falan fırt hemen girip çıkıyorum, ama dularınızı tam gaz düzenli okunuyorum haberiniz olsun, bilmem gereken çoooooooook önemli bir gelişme olursa özelden yazın, hepiniz Allah'a emanet olun, her duamda toplu olarak varsınız, öptüm cicikuşlar
Günaydınnnnn herkese iyi hafta ortaları diliyorum, çok şükür bu haftayıda ortaladık arkadaşlar
Dünürüm duanı okudum Allah kabul etsin inşallah, topiğimiz sayende dünyalar güzeli bir bebiş görecek inşallah
günaydınn kuzucuklar
aykızlarr dün ne oldu bir bilseniz işte çıktım tam idim servisten otobüsüm geçiyo koşup yetişeyim derken tepe taklak düştüm her tarafım camura bulandı otobüste durmadı tabi neyse her yanım çamur üstümü başımı temizledim yakınlar amacamlar vardı orada sonra tekrar otobüse bidim allahım tam yarı yolda otobüs bozuldumu hay allah neyse la havle dedim dışarda kalsam kim bilir daha neler olcaktı evime attım kenimi
günaydın güzelliklerGülcüm duanı okudum canım bebişinle kocanla sağlıklı sıhhatlı mutlu bi hayatın olur inşallah...
Çiğdemcim tatlım benim damadımın yanında brad pitt kaka yesin bence bırak yasoyutopiğimizin bütün bebişleri dünya güzeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?