- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.241
hahhhhaaatalihsiz serüvenler dizisii gibiii ..
Evde de başına bişi gelmedi miii
Amannnn yandan yandannn dünürümmm bizi şımartmışşşşBak nasıl tepikliyor kaynanasııı sevindiiiii
Benim Prensesim canım gelinim napıyormuşş bakiyimmm:123:
kızlar günaydın..
ya bana lutfen bir akıl verin bir teselli verin benim hiç gebelik belirtim yok.. kendimi gebe gibide görmüyorum.. bir iki gün midem bulandı ama gebelik bulantısı gibi değildi benim midem zaten çok hassas.. ama bulandı gerçi sonuçta ama şimdi o da bulanmıyor.. çok sıkkınım kızlaryaa bir el atın Allah aşkına.şuanda sadece göğüslerde şişkinlik karnımda şişkinlik var başkada hiç birşey yok.. normal falan bişeyler der misiniz? hep kendimi kötüye hazırlama modu var içimde..
kız bedriye ( ağzımı bozcam ) tüy bitti annem dilimizdemiden hassassa ondandır o bulantı canım zaten daha 4. 5. haftada ne belirtisi... adet gecikmesi belirti o dönemde sadece canım bak ne diyorum benim göğüsler şişti o dönemde sadece o da azalıyor zaten yavaş yavaş panik yapma sakın bulantım da taaaaa 8. haftada başladı...
ayy 2. annesi 2 hafta önce gördüm fındığımı zıp zıp zıplıyordu enerjik bi gelinin olacak gibi14. haftadayız ama hala az da olsa bulantı yapıyor benim mercimek prenses aylarına başladım ama yaşayamadım henüz
canım benimm çok sağol ben şuan 4+4 günlüğüm yanlış hesaplamıyorsamm inan ablamların falanda ağzında tüy bitmiş anlatmaktan ööle diyorlar da Allah razı olsun canımmmm benimm.. şimd panikledikçe senin bu yorumunu okuyacağımm.. ayy canım benim yaa çok sağoll.. normal yani bu süreçç..
canım benim sen rahat ol ben o dönemde hiç hamile gibi hissetmiyordum açıkcası oturup kalkmama dikkat etmiyordum afedersin kabız olmamaya çalış olsan da zorlama ben zorlamıştım (o kadar gebe gibi hissetmiyordum yani..) kanamam olmuştu sen dikkar et canım bilmiyordum ben...
canım benimm çok sağol ben şuan 4+4 günlüğüm yanlış hesaplamıyorsamm inan ablamların falanda ağzında tüy bitmiş anlatmaktan ööle diyorlar da Allah razı olsun canımmmm benimm.. şimd panikledikçe senin bu yorumunu okuyacağımm.. ayy canım benim yaa çok sağoll.. normal yani bu süreçç..
Ohhh gelin - kaynanan fingir fingir gezerizz bizz aman hareketli olsunMaşallahhh
Allah sabır versin canım benim, az kaldıı dayan bak 2 hafta sonra artık tekmeleri hissedebilceksinnn
canım benim sen rahat ol ben o dönemde hiç hamile gibi hissetmiyordum açıkcası oturup kalkmama dikkat etmiyordum afedersin kabız olmamaya çalış olsan da zorlama ben zorlamıştım (o kadar gebe gibi hissetmiyordum yani..) kanamam olmuştu sen dikkar et canım bilmiyordum ben...
Allah razı olsun canım ya hissederim di mi 2 haftaya nerde okusam çok erken 20. haftada anca falan yazıyor şimdiden mesela böcek yürüyormuş gibi oluyor arada ya da seyremeler oluyor ben bebek zannediyorum ama değildir barsak hareketleridir diyorlar...
Aslı'cım hoşgeldin, nasıl oldun canım?
kızlar dünden beri kasık ağrılarım var ..ve bugün doktor kontrolüm de var inşallah keseyi görürüz
kızlar dualarınıza ihtiyacım var .. lütfen benim için dua edermisiniz keseyigöreyim inşallahhhh... hayırlısıyla...
birde sabah namazından sonra tuvalete girdiğimde peçete koyu reknli akıntı geldi ama az az korktum şimdi bişey yok ama korktum işte
gamzecim İnşallah keseyi görürsün ve hayırlı haberlerle gelirsinkızlar dünden beri kasık ağrılarım var ..ve bugün doktor kontrolüm de var inşallah keseyi görürüz
kızlar dualarınıza ihtiyacım var .. lütfen benim için dua edermisiniz keseyigöreyim inşallahhhh... hayırlısıyla...
birde sabah namazından sonra tuvalete girdiğimde peçete koyu reknli akıntı geldi ama az az korktum şimdi bişey yok ama korktum işte
aaa kuşum sen gül den önce mi doğum yapacaksın, ben ilk o doğuracak diye, ilk defa onun bebeğini görücez manasında öyle dedim.Öhöööö öhhhööööööööö
Biz neciyizzz burdaa amaaaa alınıyoruz bakkkk
anam cenabetmiydin neydin kızzzgünaydınn kuzucuklar
aykızlarr dün ne oldu bir bilseniz işte çıktım tam idim servisten otobüsüm geçiyo koşup yetişeyim derken tepe taklak düştüm her tarafım camura bulandı otobüste durmadı tabi neyse her yanım çamur üstümü başımı temizledim yakınlar amacamlar vardı orada sonra tekrar otobüse bidim allahım tam yarı yolda otobüs bozuldumu hay allah neyse la havle dedim dışarda kalsam kim bilir daha neler olcaktı evime attım kenimi
fünaydın herkese..
gül duanı okudum.Allah kabul etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamişlik versin..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
kızlar dünden beri kasık ağrılarım var ..ve bugün doktor kontrolüm de var inşallah keseyi görürüz
Hoşbulduk ÇiğdemcimCanım aynı durumlar halaa geçerli feci bir kasık ağrım varr (( geçmedi daha
aaa kuşum sen gül den önce mi doğum yapacaksın, ben ilk o doğuracak diye, ilk defa onun bebeğini görücez manasında öyle dedim.
aaaa lafa bak onunki altın da sizinki bakırmı anacım olurmu öyle şey
anam cenabetmiydin neydin kızzz
Fünaydın kuşum, sesin sedan çıkmıyor 1-2 gündür
Gamzecim bebeğim rahat ol, kendi kendine sabır duaları oku, çok evham yapıpta durduk yere sıkıntı çıkartma kendine lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?