Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

fünaydın herkese..
gül duanı okudum.Allah kabul etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamişlik versin..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

hayatsultan / KÜBRA 12.02.2013 salı Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum

kızlar dualarınızı okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah Yarabbim.

kızlar günaydın..
ya bana lutfen bir akıl verin bir teselli verin benim hiç gebelik belirtim yok.. kendimi gebe gibide görmüyorum.. bir iki gün midem bulandı ama gebelik bulantısı gibi değildi benim midem zaten çok hassas.. ama bulandı gerçi sonuçta ama şimdi o da bulanmıyor.. çok sıkkınım kızlaryaa bir el atın Allah aşkına.şuanda sadece göğüslerde şişkinlik karnımda şişkinlik var başkada hiç birşey yok.. normal falan bişeyler der misiniz? hep kendimi kötüye hazırlama modu var içimde..

Amannnn yandan yandannn dünürümmm bizi şımartmışşşş Bak nasıl tepikliyor kaynanasııı sevindiiiii

Benim Prensesim canım gelinim napıyormuşş bakiyimmm:123:

ayy 2. annesi 2 hafta önce gördüm fındığımı zıp zıp zıplıyordu enerjik bi gelinin olacak gibi 14. haftadayız ama hala az da olsa bulantı yapıyor benim mercimek prenses aylarına başladım ama yaşayamadım henüz

kız bedriye ( ağzımı bozcam ) tüy bitti annem dilimizde miden hassassa ondandır o bulantı canım zaten daha 4. 5. haftada ne belirtisi... adet gecikmesi belirti o dönemde sadece canım bak ne diyorum benim göğüsler şişti o dönemde sadece o da azalıyor zaten yavaş yavaş panik yapma sakın bulantım da taaaaa 8. haftada başladı...

canım benimm çok sağol ben şuan 4+4 günlüğüm yanlış hesaplamıyorsamm inan ablamların falanda ağzında tüy bitmiş anlatmaktan ööle diyorlar da Allah razı olsun canımmmm benimm.. şimd panikledikçe senin bu yorumunu okuyacağımm.. ayy canım benim yaa çok sağoll.. normal yani bu süreçç..

Ohhh gelin - kaynanan fingir fingir gezerizz bizz aman hareketli olsun Maşallahhh
Allah sabır versin canım benim, az kaldıı dayan bak 2 hafta sonra artık tekmeleri hissedebilceksinnn

Bedriyeceğimm, bende taaaa 7. haftada bulantım başladı , 5 haftalık hamileyken ben daha hiç bir belirti görmüyordum kendimde.
Boşuna strese sokma kendini de bebişi dee amaaaaaaa

canım benim sen rahat ol ben o dönemde hiç hamile gibi hissetmiyordum açıkcası oturup kalkmama dikkat etmiyordum afedersin kabız olmamaya çalış olsan da zorlama ben zorlamıştım (o kadar gebe gibi hissetmiyordum yani..) kanamam olmuştu sen dikkar et canım bilmiyordum ben...
Ohhh gelin - kaynanan fingir fingir gezerizz bizz aman hareketli olsun Maşallahhh
Allah sabır versin canım benim, az kaldıı dayan bak 2 hafta sonra artık tekmeleri hissedebilceksinnn

Allah razı olsun canım ya hissederim di mi 2 haftaya nerde okusam çok erken 20. haftada anca falan yazıyor şimdiden mesela böcek yürüyormuş gibi oluyor arada ya da seyremeler oluyor ben bebek zannediyorum ama değildir barsak hareketleridir diyorlar...

o dediklerini benim gelinim yapıyor bikeremm
Valla canım ben de Gül'de 16. haftamızda hissetmişşiz, şimdiden sende de böyle kelebek çırpınması gibi oluyorsa o 'dur muhtemelen,
Sonra kuvvetlenince, o hafiflerin o olduğunu anlıyorsun tatlım benim..
Biz artık hissetmeyi geçtik dışardan bakıyoruz ne kadar vuruyor diyee :))))

Son düzenleme:
kızlar dünden beri kasık ağrılarım var ..ve bugün doktor kontrolüm de var inşallah keseyi görürüz

kızlar dualarınıza ihtiyacım var .. lütfen benim için dua edermisiniz keseyigöreyim inşallahhhh... hayırlısıyla...

birde sabah namazından sonra tuvalete girdiğimde peçete koyu reknli akıntı geldi ama az az korktum şimdi bişey yok ama korktum işte

Canım dualarımız seninle inşallah göreceksin keseyi de kalp atışlarını da sonra da kucağın da :)

gamzecim İnşallah keseyi görürsün ve hayırlı haberlerle gelirsin

Öhöööö öhhhööööööööö
Biz neciyizzz burdaa amaaaa alınıyoruz bakkkk
aaa kuşum sen gül den önce mi doğum yapacaksın, ben ilk o doğuracak diye, ilk defa onun bebeğini görücez manasında öyle dedim.
aaaa lafa bak onunki altın da sizinki bakırmı anacım olurmu öyle şey
anam cenabetmiydin neydin kızzz
fünaydın herkese..
gül duanı okudum.Allah kabul etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamişlik versin..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Fünaydın kuşum, sesin sedan çıkmıyor 1-2 gündür
Gamzecim bebeğim rahat ol, kendi kendine sabır duaları oku, çok evham yapıpta durduk yere sıkıntı çıkartma kendine lütfen.

--- Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle geleceksin inşallah...

Hoşbulduk Çiğdemcim Canım aynı durumlar halaa geçerli feci bir kasık ağrım varr (( geçmedi daha

--- Aslı'cım ne bu ya Allah aşkına korkmaya başladım valla, kaç gündür devam ediyor kistden heralde ama bilemiyorum tam,
Aksatmadan bir doktora görünsen yada soğun suyu falan yapsan ya kıyamam, insanın bütün enerjisi gider bu durumda..

--- Aramızda 1 - 2 gün var yasemincim kiminki daha sabırsızsa onunki önce gelir valla
Bak şimdiiii damadın diyeee koruyosun gibime geldiiiiii hıııııı dettttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…