Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Çiğdemcim canım sanırım biraz torpil var haklısın, nede olsa sevgili damadım yani şimdi ehehehe yalnız bizim kız pek nazlı çıktı, o da ayrı bir mevzu, damadımı inşallah hanımsız bırakmam, uğraşıyoruz bakalım ne olacak. artık gül doğurunca bende hala tık olmazsa, çocuğu özgür bırakıcam, gitsin başka gelin adayı bulsun diycem

Aslıııııı kuşum hayırdır inşallah, seninki nedir yaa, bukadar kuvvetli kasık ağrısı artık hamilelik belirtisinden çıkıyor gibi yani, dr a gitmeyi düşünmüyormusun???

hahahaha ,iahi yaseminnn deli kızzzzzzzzzzz

Canım soğan suyunu iki kez uyguladım bıraktım ama neyin nesi anlamadım doktorada adetliyken giderim o zaman muayene ediyo bakalımmm ama hiç keyfim yok valla ((

inşallah senin kistler gitmiştirde, bu ay yumurta takibiyle birlikte birde Serap'ın şu silkeletme olayını denersiniz Allahın izniyle gelir Kankamızın gelini de

amannn Yaso ne hamilelik belirtisi yawww nerdeee :))) canım hastalanayım randevu alıp gidicemm bakalımmm neyin nesiyse???

amannn Yaso ne hamilelik belirtisi yawww nerdeee :))) canım hastalanayım randevu alıp gidicemm bakalımmm neyin nesiyse???

canım bende dün adet gibi bişey oldum ama daha 19. günüm. ne oldu bizim aşşağı tarafa arkadaş, sapıttık gene, bende adetimi bekliyorum, 3. günü hemen gidicem bakalım neyin nesiymiş. benimki büyük ihtimalle 5-6 cm lik bir kist oluşmuştu heralde o çatladı patladı, onun kanamasıdır diye hayal ediyorum...
sonuda bize jinekolojik fahri dr sertifikası verecekler bu hayatta

Canım soğan suyunu iki kez uyguladım bıraktım ama neyin nesi anlamadım doktorada adetliyken giderim o zaman muayene ediyo bakalımmm ama hiç keyfim yok valla ((

Ah canım benim ya benim bir başım ağrıyoda suratsızın teki oluyorum, seni kaç gündür düşünemiyorum valla kimse yanaşmıyordur heralde işte falan
Bat nezaman peki?

demi sonun da olacağı o galiba :)inşallah canım kistin gitmiştirrrr de tedaviye ve yoğun çalışmalara başlarsınız :)

Ah canım benim ya benim bir başım ağrıyoda suratsızın teki oluyorum, seni kaç gündür düşünemiyorum valla kimse yanaşmıyordur heralde işte falan
Bat nezaman peki?

yok canım iş yerin de tek bayanım ve belli etmemeye çalışıyorum (((
25 şubatta canımm daha da var bakalım :)

gamze inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin inan nerdeyse senin kadar heyecanlıyımdır, bende doktora gitmeden önce bööle kahve lekelenmem olmuştu bu arada.. ya kızlar aklıma ne takıldı ben doktorda çok gerilince bu doktor ne bana kesenin boyunu verdi bide yolk kesesi oluyormuş netten baktım o da olmuş diye bişey demedi..

canım sen nezaman gidicen doktora, şöyle negatiflik yaymayın evrene lütfen, bak gamzeyede söylüyorum sanada, pozitif düşünceler gönderiyoruz evrene biliyorsunuz, iyi düşünüyoruz, ALlahın izniyle iyi olacak

tünaydın kızlarr anca gelebildim bebişimin eşyalarını ütüleyip yerleştirdim çantaya konulcaklarıda koydum yoruldum beee :))

ALLAH razı olsun kızlarrr İNŞALLAH yasemincimm..bu arada çiğdemle bi konuşmanız olmuş hehehhhe valla hangisi sabırsızsa o gelir önce ama benimki tarihini beklemiycek gibi gelio 2-3 gündür alttan alttan sancım var bide erken döllenme demişti dr hayırlısı bakalım cumartesi kntrol var ne diycekk..
ohhhhhhhh hayırlı olsun knkamızın odasıı cicileride gelsin öyle cek resmini daha güzel olur canım..
fünaydın herkese..
gül duanı okudum.Allah kabul etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamişlik versin..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsi inş.

Canlarrrrr Günaydınnnnnn
Gülcüm canım benim duanı okudum Allah kabul etsin inşallahhhhh

ALLAH razı olsun kızlarr sağolun :)
canım akıntı normal ama dra sor gidincede..bendede 1. ve 3. ayda adet tarihlerimde gelmişti..

gülcüümmmm meraba canım nasılsın. bebişin eşyalarına bayıldım canım hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin. canım ya göbüşünü de gördüm ne güzel ya maşallah sadece göbek var başka kilo almamışın inş bende öle olurum dicem ama hiç zannetmiyorum şimdiden şişti her yerim malesef.
canım ya bugün dr randevum var saat 14.00 te. ya şimdi bebişimin cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba

merhaba canım hoşgeldinnn sağolasın RABBİM sanada nasib etsin :)) sanmam tatlımm ben 14. hfatada öğrendim benimki bile erken arkadaşım 20. haftadan sonra öğrendi ama bellide olmaz ....

merhaba canım hoşgeldinnn sağolasın RABBİM sanada nasib etsin :)) sanmam tatlımm ben 14. hfatada öğrendim benimki bile erken arkadaşım 20. haftadan sonra öğrendi ama bellide olmaz ....

amin canım saol. hımmm anladım canım neyse ne yapalım biraz daha beklicez artıkın. erkek kız fark etmiyo canım rabbim hayırlısını versin inş. sadece dışarı çıktığımda gözüm hep takılıyo bebek eşyalarına hemen almak istiyorum neyse şimdilik bebişimi görim o da yeter

bana daha çok var taaaa şubatın 23 ünde yazdı randevuyu.. ayy yaseminimmm bazen korkuyorum sonra bir iki iyi kelime duyunca iyi oluyorum.. Hayırlısını versin inşAllah mevlam

ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz hepinizi öptüm. bu arada rabbim olmayanlara da hayırlısını nasip etsin inş arkadaşlar her zaman aklımdasınız bu sevinçleri umarım en kısa zamanda sizler de yaşarsınız diyorum ve ben kaçıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…