- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.261
aaa kuşum sen gül den önce mi doğum yapacaksın, ben ilk o doğuracak diye, ilk defa onun bebeğini görücez manasında öyle dedim.
aaaa lafa bak onunki altın da sizinki bakırmı anacım olurmu öyle şey
anam cenabetmiydin neydin kızzz
Fünaydın kuşum, sesin sedan çıkmıyor 1-2 gündür
Gamzecim bebeğim rahat ol, kendi kendine sabır duaları oku, çok evham yapıpta durduk yere sıkıntı çıkartma kendine lütfen.
--- Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle geleceksin inşallah...
--- Aslı'cım ne bu ya Allah aşkına korkmaya başladım valla, kaç gündür devam ediyor kistden heralde ama bilemiyorum tam,
Aksatmadan bir doktora görünsen yada soğun suyu falan yapsan ya kıyamam, insanın bütün enerjisi gider bu durumda..
--- Aramızda 1 - 2 gün var yasemincim kiminki daha sabırsızsa onunki önce gelir valla
Bak şimdiiii damadın diyeee koruyosun gibime geldiiiiii hıııııı dettttttttt
Çiğdemcim canım sanırım biraz torpil var haklısın, nede olsa sevgili damadım yani şimdi eheheheyalnız bizim kız pek nazlı çıktı, o da ayrı bir mevzu, damadımı inşallah hanımsız bırakmam, uğraşıyoruz bakalım ne olacak. artık gül doğurunca bende hala tık olmazsa, çocuğu özgür bırakıcam, gitsin başka gelin adayı bulsun diycem
Aslıııııı kuşum hayırdır inşallah, seninki nedir yaa, bukadar kuvvetli kasık ağrısı artık hamilelik belirtisinden çıkıyor gibi yani, dr a gitmeyi düşünmüyormusun???
Çiğdemcim canım sanırım biraz torpil var haklısın, nede olsa sevgili damadım yani şimdi eheheheyalnız bizim kız pek nazlı çıktı, o da ayrı bir mevzu, damadımı inşallah hanımsız bırakmam, uğraşıyoruz bakalım ne olacak. artık gül doğurunca bende hala tık olmazsa, çocuğu özgür bırakıcam, gitsin başka gelin adayı bulsun diycem
Aslıııııı kuşum hayırdır inşallah, seninki nedir yaa, bukadar kuvvetli kasık ağrısı artık hamilelik belirtisinden çıkıyor gibi yani, dr a gitmeyi düşünmüyormusun???
amannn Yaso ne hamilelik belirtisi yawww nerdeee :))) canım hastalanayım randevu alıp gidicemm bakalımmm neyin nesiyse???
Canım soğan suyunu iki kez uyguladım bıraktım ama neyin nesi anlamadımdoktorada adetliyken giderim o zaman muayene ediyo bakalımmm ama hiç keyfim yok valla ((
Ben yemeğe gidiyorum kızlar çoooookkkk acıktımmmmm
demi sonun da olacağı o galiba :)inşallah canım kistin gitmiştirrrr de tedaviye ve yoğun çalışmalara başlarsınız :)canım bende dün adet gibi bişey oldum ama daha 19. günüm. ne oldu bizim aşşağı tarafa arkadaş, sapıttık gene, bende adetimi bekliyorum, 3. günü hemen gidicem bakalım neyin nesiymiş. benimki büyük ihtimalle 5-6 cm lik bir kist oluşmuştu heralde o çatladı patladı, onun kanamasıdır diye hayal ediyorum...
sonuda bize jinekolojik fahri dr sertifikası verecekler bu hayatta
Ah canım benim ya benim bir başım ağrıyoda suratsızın teki oluyorum, seni kaç gündür düşünemiyorum valla kimse yanaşmıyordur heralde işte falan
Bat nezaman peki?
kızlar dünden beri kasık ağrılarım var ..ve bugün doktor kontrolüm de var inşallah keseyi görürüz
kızlar dualarınıza ihtiyacım var .. lütfen benim için dua edermisiniz keseyigöreyim inşallahhhh... hayırlısıyla...
birde sabah namazından sonra tuvalete girdiğimde peçete koyu reknli akıntı geldi ama az az korktum şimdi bişey yok ama korktum işte
gamze inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin inan nerdeyse senin kadar heyecanlıyımdır, bende doktora gitmeden önce bööle kahve lekelenmem olmuştu bu arada.. ya kızlar aklıma ne takıldı ben doktorda çok gerilince bu doktor ne bana kesenin boyunu verdi bide yolk kesesi oluyormuş netten baktım o da olmuş diye bişey demedi..
7VerenGul / K.GÜL 10.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik + kolay doğum
zakkumx / ZEYNEP 11.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / KÜBRA 12.02.2013 salı Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
allah kabul etsin inşallah dualarınızı okudum ...haırlısıyla rabbim hayırlı kılsın inş...
ALLAH razı olsun kızlarrr İNŞALLAH yasemincimm..bu arada çiğdemle bi konuşmanız olmuş hehehhhe valla hangisi sabırsızsa o gelir önce ama benimki tarihini beklemiycek gibi gelio 2-3 gündür alttan alttan sancım var bide erken döllenme demişti dr hayırlısı bakalım cumartesi kntrol var ne diycekk..Günaydınnnnn herkese iyi hafta ortaları diliyorum, çok şükür bu haftayıda ortaladık arkadaşlar
Dünürüm duanı okudum Allah kabul etsin inşallah, topiğimiz sayende dünyalar güzeli bir bebiş görecek inşallah
ohhhhhhhh hayırlı olsun knkamızın odasıı cicileride gelsin öyle cek resmini daha güzel olur canım..Günaydııııınnnnnnn herkeseee;
Bugün enerji patlaması yaşıyorum neden bilmem kiiiiiii,
DÜn akşam oğluşumuzun odasını boyadıkk, pek bi canlı oldu ama bitince resmini çekip göstereceğim şimdi demem hihiii
fünaydın herkese..
gül duanı okudum.Allah kabul etsin.sağlıklı sıhhatli bir hamişlik versin..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsi inş.
hayatsultan / KÜBRA 12.02.2013 salı Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah Yarabbim.
Canlarrrrr Günaydınnnnnn
Gülcüm canım benim duanı okudum Allah kabul etsin inşallahhhhh
canım akıntı normal ama dra sor gidincede..bendede 1. ve 3. ayda adet tarihlerimde gelmişti..kızlar dünden beri kasık ağrılarım var ..ve bugün doktor kontrolüm de var inşallah keseyi görürüz
kızlar dualarınıza ihtiyacım var .. lütfen benim için dua edermisiniz keseyigöreyim inşallahhhh... hayırlısıyla...
birde sabah namazından sonra tuvalete girdiğimde peçete koyu reknli akıntı geldi ama az az korktum şimdi bişey yok ama korktum işte
sağol canım ALLAH razı olsun..herkese merabalar
kübra ve B.gül dualarınızı okudum canlarım rabbim kabul etsin tez vakitte inşallah amin
merhaba canım hoşgeldinnn sağolasın RABBİM sanada nasib etsin :)) sanmam tatlımm ben 14. hfatada öğrendim benimki bile erken arkadaşım 20. haftadan sonra öğrendi ama bellide olmaz ....gülcüümmmm meraba canım nasılsın. bebişin eşyalarına bayıldım canım hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin. canım ya göbüşünü de gördüm ne güzel ya maşallah sadece göbek var başka kilo almamışın inş bende öle olurum dicem ama hiç zannetmiyorum şimdiden şişti her yerim malesef.
canım ya bugün dr randevum var saat 14.00 te. ya şimdi bebişimin cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba
merhaba canım hoşgeldinnn sağolasın RABBİM sanada nasib etsin :)) sanmam tatlımm ben 14. hfatada öğrendim benimki bile erken arkadaşım 20. haftadan sonra öğrendi ama bellide olmaz ....
canım sen nezaman gidicen doktora, şöyle negatiflik yaymayın evrene lütfen, bak gamzeyede söylüyorum sanada, pozitif düşünceler gönderiyoruz evrene biliyorsunuz, iyi düşünüyoruz, ALlahın izniyle iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?