- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.281
aynen canım sağlıklı olsunda gerisi boş benimde hep alasım geliodu olsun zamanla oluyo herşey cinsiyetini öğrenince alırsın yavaş yavaş..amin canım saol. hımmm anladım canım neyse ne yapalım biraz daha beklicez artıkın. erkek kız fark etmiyo canım rabbim hayırlısını versin inş. sadece dışarı çıktığımda gözüm hep takılıyo bebek eşyalarına hemen almak istiyorumneyse şimdilik bebişimi görim o da yeter
görüşürüz canımm hadi bakalım gör bebişini :)) bende cumartesiyi bekliyorum :))ben şimdi hazırlanmaya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz hepinizi öptüm. bu arada rabbim olmayanlara da hayırlısını nasip etsin inş arkadaşlar her zaman aklımdasınız bu sevinçleri umarım en kısa zamanda sizler de yaşarsınız diyorum ve ben kaçıyorum....
bana daha çok var taaaa şubatın 23 ünde yazdı randevuyu.. ayy yaseminimmm bazen korkuyorum sonra bir iki iyi kelime duyunca iyi oluyorum.. Hayırlısını versin inşAllah mevlam
ayy canım benim, sen hep gönlünü ferah tut, dualarla bugünleri gördün çok şükür, ummadığın anda ALlah sana süprii gösterdi, herşey Onun elinde, sen üzülsende sevinsende kaderde hiçbişey değişmeyecek, onun için hayatı zehir etme, ufak şeylerden mutluluk çıkartmaya ç.alış, ki senin içindeki şey nekadar ufak bile olsa, o dünyanın en güzel ufaklığı, çok mutlu olman lazım.
demi sonun da olacağı o galiba :)inşallah canım kistin gitmiştirrrr de tedaviye ve yoğun çalışmalara başlarsınız :)
yok canım iş yerin de tek bayanım ve belli etmemeye çalışıyorum(((
25 şubatta canımm daha da var bakalım :)
tünaydın kızlarr anca gelebildim bebişimin eşyalarını ütüleyip yerleştirdim çantaya konulcaklarıda koydum yoruldum beee :))
ALLAH razı olsun kızlarrr İNŞALLAH yasemincimm..bu arada çiğdemle bi konuşmanız olmuş hehehhhe valla hangisi sabırsızsa o gelir önce ama benimki tarihini beklemiycek gibi gelio 2-3 gündür alttan alttan sancım var bide erken döllenme demişti dr hayırlısı bakalım cumartesi kntrol var ne diycekk..
ohhhhhhhh hayırlı olsun knkamızın odasıı cicileride gelsin öyle cek resmini daha güzel olur canım..
ALLAH razı olsun kızlarr sağolun :)
canım akıntı normal ama dra sor gidincede..bendede 1. ve 3. ayda adet tarihlerimde gelmişti..
görüşürüz canımm hadi bakalım gör bebişini :)) bende cumartesiyi bekliyorum :))
neyse bizde yemek yiyelim artık acıktık
kızlar nasılsınız
pofff daha çok varmış yaa, nasıl dayanıcaksın Aslı. gidilmez mi daha erken?
Szinde hayırlı olsun canım benim, sen bayağı kolaylamışsın bitirmişsin hatta hazırlıkları ne güzelll
İnşallah bizde hemencecik bitiririz yaa .
Afiyet olsun, yarasın kankamıza ben yedimde geldiimmm
Canım gidilirde ben beklicem artık dayanıcam artıkın zaten her ay bazen bu ağrının beş katını çekiyorum ağrıya dayanıklımıyım neyim hem şimdilerde de hiç doktra gidesim yok beklemeye devammm :) dayanamadığım yerde zaten beni götürürler
kızlar günaydın..
ya bana lutfen bir akıl verin bir teselli verin benim hiç gebelik belirtim yok.. kendimi gebe gibide görmüyorum.. bir iki gün midem bulandı ama gebelik bulantısı gibi değildi benim midem zaten çok hassas.. ama bulandı gerçi sonuçta ama şimdi o da bulanmıyor.. çok sıkkınım kızlaryaa bir el atın Allah aşkına.şuanda sadece göğüslerde şişkinlik karnımda şişkinlik var başkada hiç birşey yok.. normal falan bişeyler der misiniz? hep kendimi kötüye hazırlama modu var içimde..
gamze inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin inan nerdeyse senin kadar heyecanlıyımdır, bende doktora gitmeden önce bööle kahve lekelenmem olmuştu bu arada.. ya kızlar aklıma ne takıldı ben doktorda çok gerilince bu doktor ne bana kesenin boyunu verdi bide yolk kesesi oluyormuş netten baktım o da olmuş diye bişey demedi..
Deliiiii Aslı seniiiiele güne muhtaç olacağıma kendi işimi kendim halederim der anacığımm
Sende kötü olmadan bebişimm bişiler yap, hastalıklı ve ağrılı topik sakini is-te-mi-yo-ruuuuuuzzzzzzzzzz
amannn kötü ne olabilirki şekerim bi kist vardır patlamıştır belki de çok üşüttüm bilmiyorumki hoş kendime çok dikkat ediyorum ama bilemedim nseeee no problem iyiyim bennn
amannn kötü ne olabilirki şekerim bi kist vardır patlamıştır belki de çok üşüttüm bilmiyorumki hoş kendime çok dikkat ediyorum ama bilemedim nseeee no problem iyiyim bennn
bedriceyim benimde 7 haftadan sonra başladı bulantılarım.. bende bi düşük yaptım die doktor bana daaha kese gözükmeden progestan we aspirin wermişti.. belki başka doktora gitmende de fayda wardır die düşünüyorum ben ... benim keseyi gördükten sonra kesenin olduğuu yerde ağrılarım oldu hala daha arada oluyo.. afedersin aşa doğru bıçak saplanıyomuş gibi oluyo.. bende 6 haftalıkken sadece boş kese gözüktü cnm içinde başka hiç bişe gözükmüyodu 7 hafta gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm..zor ama aslında oluruna bırakmak lazım.bende pek yapamıyorum ama gerçekten her şey olacağına warıyo cnm gönlünü fera tut her şeyin hayırlısı.. gamzede inş güzel haberle gelir.. diğer bütün arkadaşlar hayırlısı inşş.. hepimiz için ...
aferim bak goruyormusunuz ey topik halkı, evrene nasıl olumlu mesajlar gönderiyor aslı arkadaşımız helal olsun
bu kistler patlıyomuymuş daa??
kafandan uydurma olum..adamı hasta etme...kistin patlasa durabilirmisin?
allah korusun.. Bence büyük bi sorun o ..ne biçim konuşuyosun sen bakiiiiiimm:))
bu kistler patlıyomuymuş daa??
kafandan uydurma olum..adamı hasta etme...kistin patlasa durabilirmisin?
allah korusun.. Bence büyük bi sorun o ..ne biçim konuşuyosun sen bakiiiiiimm:))
kızz ne kızıyorsun kıza bee, tabi patlar, ben bugün internetten araştırdım hem bikerem. benimkide dün patladı, ara kanama geçirdim, geçen aydan kalam büyük bir yumoşum vardı, çatlayamamıştı ve kiste dönüşmüştü, onu patlattım dün ben, çatlada patla
bu mesajı okuyan buket, beni çok fena mors eder, ben size diyim kızlar
bukadar çok bilmişlik başıma iş açacak bence, öyle hissediyorum, alıcam ağzımın payını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?