Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyecim beni de yedin heee :))) bence git başka doktora kandır eşini sen 2 haftada kafayı yersin hehe D ben şahsen yiyorum da:)) benim gün aşırı doktora gidesim geliyo D fobisi olan ben haha cnm düşünme gerçektenn hayırlı kılsın rabbim onu inş .. öle dua et .. bende ilk kese göründüğünde doktor ne mm söledi ne başka bişe söledi 1 hafta sonra gel dedi hepsi farklı işte ne bilimm ... düşünme artık başka şeylere odaklan bebişide huzursuz etmemeye çalış cnm

evet canım bi pişik kremi emzik vs kaldı diğer herşey hazır ALLAhın izniyle :) sende hazırlarsın canım dert etme..sizdee afiyet olusnn canım yarasınn :)
Gülcüm duanı okudum, oğlun sağlıkla doğsun, ömrü uzun olsun, hayırlı ve akıllı olsun inşallah
sağol canım benim ALLAH razı olsun RABBİM en kısa zamanda sizede nasib etsin İNŞALLAH...

canımm benimm baydım di mii..
EŞİM bana diyor ki artık bebekle ilgili düşüncelerini, kesenle ilgili fikirlerini bana anlatma git topiğe söyle.. aylardır yaza yaza bitiremedin oraya, şimdi de onlar sana yazsınlar ayrıca ne denli çatlak tuhaf olduğunu da öğrensinler diyor.. ama bak sende yiyormuşsun kafayı.. bu erkekler kesinlikle tuhaflar

cnm eşim bana korkma allahın izniyle bişe olmayacak demekten bıktıı. az kafama bişe takılıyo oda topice sor ne diyolar bakalım diyo :)) oda benimle yedi kafayı başardımm DD cnm haklısın insanın elinde değil bende buraya yazıp rahatlıyorum walla iyi şeyler diyolaryaa.. ama eşinle konuş senin beni rahatlatman başka falan oda öle ilgisiz durmasın muhtemelen ilgisiz değil ama korkuyo olabilir senin gibi .. belli etmemeye çalışıyo bence..

Benim bu arada inanılmaz kasıklarım ağrıyor bide akıntım var... eşim hani herşey kontrol altında korkma gibi rahat görünmeye çalışıyor.. kasıklarım ağrıyor çok fena diyorum kesen büyüyordur diyor.. sen nerden biliyorsun diyorumm 5.çocuktan sonra öğrendim hepsini diyor Allah akıl fikir versinn hepimize ne diyimm.. bide sağlık inşAllah.. bi de huzur..

seni bize emanet etmiş desene gözü kapalı :)) Allah iyiliğini versin emi. benim eşimde aynı, bişey merak ediyorum filan, topiğe sor onlar bilir diyor bazen bana takılıyor, ben canım sıkıldı filan diyince "gir bak bakalım hamişler napıyormuş girmiyorsun epeydir " diyor bu kocalarda kolayı buldular he, bizim ilacımızı bilyorlar artık, topiğe girdikmi sesimiz kesiliyor nede olsa

kızlar size bir itirafta bulunuyorum. dımı dımı dımmmmmm
ben saf mıyım salakmıyım artık siz karar verin
ocağın 25'inde bir güzel regl oldum, 10 gün sürdü ohhh misler gibi.
3. günü dr a gittim ultrasonla baktı, kist oluşmuş doğum kontrol hapı iç 1 ay sonra gel dedi. o da tamam.
sonra 19. günüm ve 20. günümde ara kanama geçirdim, (tahminimce kistim patladı gitti)
Ama benim akılsız kafam, hala diyorki;
"kızım sen kesin hamilesin haa, şimdi o olduğun 10 günlük adet varya, o kesin üstüne görmedir.
Hani doktorun dediği kist olarak gördüğü yuvarlak varya, o kesin bebeğin kesesiydi.
Şimdi de ara kanama oldu ya, o da kesin yerleşme kanamasıdır"
diyor benim bu akılsız kafam yani bukadar olumsuz duruma karşılık bakın hala "EVRENE NASIL OLUMLU MESAJ GÖNDERİLİR" öğrenin benden

Yasemin öldürdün beni gülmektennnn yaaa Umut işte gözü kör olsun dimiiiii
YOk yok sen kesiiiiiinnnnnn hamilesiinnnn canım benim

tatlım eşin doğru sölüyor benimkide öle diyodu öle oldu çok şükürr ..bence gerçekten öle düşünmeye çalış .. bişe olacaksa olacak ama inan güzel olacak her şye ..

seni tebrik ederim cnm ne olursa olsun rabbimden umut kesilmez bende adet olduğum zamanlar düşünüyodum üstünemi görüyorum die bu iyi bişe D umut hep olsun olmasada üzülme ama hayırlısı inş D ewrene bayılııyorum olumlu mesajlar göndermene D

sen çatlada patla..zaten yüksek bilim enstitüsünden aldığın belgeye dayanarak kistleşmiş yumurtalarının patladığını, hatta aslınınkilerin de çatladığını beyan etmişsin.. Birde üstüne mailimin devamındada görüleceği gibi yerleşme kanaması geçirdiğini iddia etmişsinki bu durum evrene olumlu mesaj göndermek değil imkansız mesaj göndermek oluyor..haa doğum kontrol hapına rağmen ve hatta puko ya rağmen hamile kalanlar yok mu? Var sende bunlardan olabilirsin ama nasıl oluyorda kistin önce patlıyor sonra yerleşiyor onu anlamadım..:)))zaten atılamayan yumurtalar kistleşiyo kistlerde atılamadığı için büyüyük takılıp kalıyosa nasıl döngü içinde patlıo yada atılıyo onuda anlamadım:))
anacım madem kistten kurtulacan döngüde patlasın çatlasın hiç mühim değil:))

bu arada diane 35 ile ilgili yazdıklarımı okumamışsın gördüğüm kadarıyla..yada ben kaçırdım??

bedriye..adamı sıkma..daralamaz bunlar sıkıntıya gelemez..zaten zannımca senin hamile kalabilmenden çok, hamile kalmış olman onların omuzlarına daha büyük bi yük yüklüyo..panik oluyolar..bide adamı sen germe..gerilecek bişey varsa, kocanında dediği gibi gel buraya anlat biz seni gevşetiriz,...

Beni kızdırmayın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeynn,,,deli kadir buket ben:))

Yasemin öldürdün beni gülmektennnn yaaa Umut işte gözü kör olsun dimiiiii
YOk yok sen kesiiiiiinnnnnn hamilesiinnnn canım benim
tabi canım beni birtek sen anlıyorsun işte bak, hamileyim tabi
gamzecim kuşum bende sana bayılıyorum
anammmmmm işte yedim paparayı en sonunda ohhh afiyet şifa olsun bana
yahu ben senin paspasın olayım emi, benim bilim kadınım yaa, şu konuşmaya bak hele, şu ifade ediş tarzına, şu olayları birbirine bağlayışına bak arkadaş sen bizim üstadımızsın, anamızsın, bacımızsın sana daha ne diyeyim ben.
Ama herşeye rağmen, patlayan kistlerime, çatlayamayan yumurtalarıma ve sürekli tekrar eden reglilerime, ayrıca pco lu milyonlarca kistime rağmen belkide hamileyimdir
Ayrıca diane35 i okudum kuşum, birdaha ağzıma sürermiyim ben onu, son birkaç tane kaldı, bitsin hayatımdan silicem kendisini.

estağfirullah beni sizler varettiniz sevgili halkım:))puhahahahaha

hee kızlar benim eşim bana 2 hafta öncesinden sevgilier günü hediyesi almış, ama hayatında ilk defa yani böyle bir süpriz yapmış bunuda alt not olarak geçeyim.
tabi bana 15 gün önceden söyledi. ama ne olduğunu söylemedi allahtan. işyerindeki dolabıımda saklıyorum dedi bana, bende hergün soruyorum filan. neyse bugün dedimki, bak yarın sevgililier günü dedim, bugünden getirde , yarın unutursun filan yakarım seni dedim. valla bak yemin ederim aramıycam evde dedim. o da dediki yemin et ozaman dedi, ettim bende. ne dese beğenirsiniz???? zaten 1 haftadır evde demezmi anammmmmmm, yemin de etmiş bulundum şimdi, akşam ben nasıl tutucam kendimi evi talan etmemek için :))))))))))

bedriyeeeeeeeeee, benim bir arkadaş benden hemen sonra hamile kalmıştı, bende bulantı, yorgunlık , kokuya hassas,yet en üst seviyede yani bütün hamilelik belirtilerim 100 puan! neyse onda hiçbir belirti yok, göğüsler fıs, bizzat elletti, yumuşacık, bulantı yok, aş erme yok, halsizlik yok, kokuya hassasiyet yok, hep bana özendi, ve korktu, sonunda ne oldu, arkadaşım doğurdu, ben doğurmadım, yani bunun belirtiyle hiçbir alakası yok, ayrıca kasık ağrının sebebi de rahim büyüdüğü için ordaki kaslar çalışıyor, ilk aylarda kasık ağsrısı iyi bişey aslında, şimdi al eline bir tespih, çek, iyi beslen yat sefa sür

BUKEEETTT bugun kaç oldu sana yazmak istedimm bana bağırırmısın kendime gelirim diye.. ama belki bağırma modunda değildir dedim ama çok şükür o moddaymışsınn.. yaaa evet artık eşimle konuşmamaya karar verdim çünkü Allah korusun ters bişey olsa bana diyecek ki sen panik oldun ondan oldu.. ikide bir çünkü sen bu kadar panik durumdayken bebek nasıl rahat edicek ki falan demeye başladı.. artık hep size anlatıcammm zaten eşim diye demiyorum gönlümüde ferahlatamıyor laf aramızda uğraşmaya gerek yok.. sizle ne güzel güle oynaya bağrışa çağrışa yazışıyoruz ohh bee..

canlarım şöyle geçmişi bir okudum maşallah keyifler yerinde, ben işteyken internete giremiyorum diye şişiyorum ( 10 martta sorun çözülyo) eve gelince hemen bi sizi yokluyorum, (şuan olduğu gibi) sonra yemek, vırt zırt zaman geçiyor

bide hep yazacağım unutuyorum gecen doktora gittiğimde dedimki ben vajinamı eczaneden aldığım bir jel ile temizliyorum dedim, dedi sakın boşver onları ılık sirkeli su ile vainanı temizle dedi, şaşırdım , ılık suyun içine bir keç damla damlat, arasıra temizle ,en iyisi sirkeli su dedi, yani bunu koca jinekolag bir doktor söyledi, hay ağzını öpeyim dedim içimden, dedim karbonatlı su olur mu hayır asla onun asit dengesi uygun değil dedi, ve demekki bu akşam herkes ponçiklerini sirkeli su le temizliyor

sizleri çok özledimmmmm

yasemin rüyanda beni gör boşver ayıyı
buket ben yokkende uzmanlığa devam etmişsin, hay ağzını yiyeyim
bedriye kocanı bunaltma kendini daraltma, bide sigarayı bırak, yoksa senin ağzını öpmem acı biber sürerim

azıcık dayan sende Yasemin nolacak sanki sakın arama evi falan amanın herkes hediyelerden falan bahsediyooo biz hediye olayına karşıyız anacım boşuna masraf sadce doğumgünleriii yarın bizede sölersin dicem ama sen akşam adamı bunaltır hediyeyi istersin oda dayanamaz verir

BURCU YAA 10 MARTA a da çok var anacım, ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımız
iyiki doktora açık olarak ağzını öpeym dememişsin ödüm koptu bir an söyledin diye
verdiğin sirkeli su bilgileri içinde teşekkür ederiz, fakat kocalarımız daha 3 ay yaklaşmaz bize o kokudan sonra tahminimce :)))

kız aslında bende sevgililer gününde hediyeleşmeye çok sıcak bakmıyorum, uyduruk birgün gibi geliyor bana, biri atmış kafasından "sevgililer günü" diye, öylede devam eden bişey bence. ama şimdi pat diye hediye aldım diyince hönkkk diye kalakaldım "ne gerek vardı da sevgillier günü neymişte, biz sevgilimiyizde falan filan" diye cadılık yapmak istemedim
15 gündür sabrettim bu gecede edecem yani herşeye rağmen.

BURCUU seni gördüğüme çok çok sevindimm.. sigarayı da kimse sormuyor diye rahatım maşaAllah..
Burcu bugun çok içimden geçti senden bir ricam olucak sende benden istersen bende seve seve yerine getiririmm.. bana kısmetse önümüzde ki haftaya kadar cumartesi gününe kadar yani 23 şubata kadar daha doğrusu kuran okur musun? Ne okursan geçen sefer Selati tüncina okudum demiştin sanırım o olur okuduğun bir zaman benide yüreğinden geçirip haberdar edersen çok sevinirim.. neden illa senden kuran istedimmm bilmiyorum ama bugun o kadar gönlümden geçti ki burcu ya söylicem okur mu diye işte şimcikk söyledimm.. okursaan da okumazsanda Allah Razı olsun şimdiden ama okursan çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…