- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.301
evet canım bi pişik kremi emzik vs kaldı diğer herşey hazır ALLAhın izniyle :) sende hazırlarsın canım dert etme..sizdee afiyet olusnn canım yarasınn :)pofff daha çok varmış yaa, nasıl dayanıcaksın Aslı. gidilmez mi daha erken?
Szinde hayırlı olsun canım benim, sen bayağı kolaylamışsın bitirmişsin hatta hazırlıkları ne güzelll
İnşallah bizde hemencecik bitiririz yaa .
Afiyet olsun, yarasın kankamıza ben yedimde geldiimmm
sağol canım benim ALLAH razı olsun RABBİM en kısa zamanda sizede nasib etsin İNŞALLAH...Gülcüm duanı okudum, oğlun sağlıkla doğsun, ömrü uzun olsun, hayırlı ve akıllı olsun inşallah
bedriyecim beni de yedin heee :))) bence git başka doktora kandır eşini sen 2 haftada kafayı yersin heheD ben şahsen yiyorum da:)) benim gün aşırı doktora gidesim geliyo D fobisi olan ben haha cnm düşünme gerçektenn hayırlı kılsın rabbim onu inş .. öle dua et .. bende ilk kese göründüğünde doktor ne mm söledi ne başka bişe söledi 1 hafta sonra gel dedi hepsi farklı işte ne bilimm ... düşünme artık başka şeylere odaklan bebişide huzursuz etmemeye çalış cnm
canımm benimmbaydım di mii..
EŞİM bana diyor ki artık bebekle ilgili düşüncelerini, kesenle ilgili fikirlerini bana anlatma git topiğe söyle.. aylardır yaza yaza bitiremedin oraya, şimdi de onlar sana yazsınlarayrıca ne denli çatlak tuhaf olduğunu da öğrensinler diyor.. ama bak sende yiyormuşsun kafayı.. bu erkekler kesinlikle tuhaflar
cnm eşim bana korkma allahın izniyle bişe olmayacak demekten bıktıı. az kafama bişe takılıyo oda topice sor ne diyolar bakalım diyo :)) oda benimle yedi kafayı başardımmDD cnm haklısın insanın elinde değil bende buraya yazıp rahatlıyorum walla iyi şeyler diyolaryaa.. ama eşinle konuş senin beni rahatlatman başka falan oda öle ilgisiz durmasın muhtemelen ilgisiz değil ama korkuyo olabilir senin gibi .. belli etmemeye çalışıyo bence..
canımm benimmbaydım di mii..
EŞİM bana diyor ki artık bebekle ilgili düşüncelerini, kesenle ilgili fikirlerini bana anlatma git topiğe söyle.. aylardır yaza yaza bitiremedin oraya, şimdi de onlar sana yazsınlarayrıca ne denli çatlak tuhaf olduğunu da öğrensinler diyor.. ama bak sende yiyormuşsun kafayı.. bu erkekler kesinlikle tuhaflar
kızlar size bir itirafta bulunuyorum. dımı dımı dımmmmmm
ben saf mıyım salakmıyım artık siz karar verin
ocağın 25'inde bir güzel regl oldum, 10 gün sürdü ohhh misler gibi.
3. günü dr a gittim ultrasonla baktı, kist oluşmuş doğum kontrol hapı iç 1 ay sonra gel dedi. o da tamam.
sonra 19. günüm ve 20. günümde ara kanama geçirdim, (tahminimce kistim patladı gitti)
Ama benim akılsız kafam, hala diyorki;
"kızım sen kesin hamilesin haa, şimdi o olduğun 10 günlük adet varya, o kesin üstüne görmedir.
Hani doktorun dediği kist olarak gördüğü yuvarlak varya, o kesin bebeğin kesesiydi.
Şimdi de ara kanama oldu ya, o da kesin yerleşme kanamasıdır"
diyor benim bu akılsız kafamyani bukadar olumsuz duruma karşılık bakın hala "EVRENE NASIL OLUMLU MESAJ GÖNDERİLİR" öğrenin benden
tatlım eşin doğru sölüyor benimkide öle diyodu öle oldu çok şükürr ..bence gerçekten öle düşünmeye çalış .. bişe olacaksa olacak ama inan güzel olacak her şye ..Benim bu arada inanılmaz kasıklarım ağrıyor bide akıntım var... eşim hani herşey kontrol altında korkma gibi rahat görünmeye çalışıyor.. kasıklarım ağrıyor çok fena diyorum kesen büyüyordur diyor.. sen nerden biliyorsun diyorumm 5.çocuktan sonra öğrendim hepsini diyorAllah akıl fikir versinn hepimize ne diyimm.. bide sağlık inşAllah.. bi de huzur..
kızlar size bir itirafta bulunuyorum. dımı dımı dımmmmmm
ben saf mıyım salakmıyım artık siz karar verin
ocağın 25'inde bir güzetl regl oldum, 10 gün sürdü ohhh misler gibi.
3. günü dr a gittim ultrasonla baktı, kist oluşmuş doğum kontrol hapı iç 1 ay sonra gel dedi. o da tamam.
sonra 19. günüm ve 20. günümde ara kanama geçirdim, (tahminimce kistim patladı gitti)
Ama benim akılsız kafam, hala diyorki;
"kızım sen kesin hamilesin haa, şimdi o olduğun 10 günlük adet varya, o kesin üstüne görmedir.
Hani doktorun dediği kist olarak gördüğü yuvarlak varya, o kesin bebeğin kesesiydi.
Şimdi de ara kanama oldu ya, o da kesin yerleşme kanamasıdır"
diyor benim bu akılsız kafamyani bukadar olumsuz duruma karşılık bakın hala "EVRENE NASIL OLUMLU MESAJ GÖNDERİLİR" öğrenin benden
kızz ne kızıyorsun kıza bee, tabi patlar, ben bugün internetten araştırdım hem bikerem. Benimkide dün patladı, ara kanama geçirdim, geçen aydan kalam büyük bir yumoşum vardı, çatlayamamıştı ve kiste dönüşmüştü, onu patlattım dün ben, çatlada patla
kızlar size bir itirafta bulunuyorum. Dımı dımı dımmmmmm
Ben saf mıyım salakmıyım artık siz karar verin
Ocağın 25'inde bir güzel regl oldum, 10 gün sürdü ohhh misler gibi.
3. Günü dr a gittim ultrasonla baktı, kist oluşmuş doğum kontrol hapı iç 1 ay sonra gel dedi. O da tamam.
Sonra 19. Günüm ve 20. Günümde ara kanama geçirdim, (tahminimce kistim patladı gitti)
ama benim akılsız kafam, hala diyorki;
şimdi de ara kanama oldu ya, o da kesin yerleşme kanamasıdır"
diyor benim bu akılsız kafamYani bukadar olumsuz duruma karşılık bakın hala "evrene nasıl olumlu mesaj gönderilir" öğrenin benden
canımm benimmBaydım di mii..
Eşim bana diyor ki artık bebekle ilgili düşüncelerini, kesenle ilgili fikirlerini bana anlatma git topiğe söyle.. Aylardır yaza yaza bitiremedin oraya, şimdi de onlar sana yazsınlarAyrıca ne denli çatlak tuhaf olduğunu da öğrensinler diyor.. Ama bak sende yiyormuşsun kafayı.. Bu erkekler kesinlikle tuhaflar
tabi canım beni birtek sen anlıyorsun işte bak, hamileyim tabiYasemin öldürdün beni gülmektennnn yaaaUmut işte gözü kör olsun dimiiiii
YOk yok sen kesiiiiiinnnnnn hamilesiinnnn canım benim
gamzecim kuşum bende sana bayılıyorumseni tebrik ederim cnm ne olursa olsun rabbimden umut kesilmez bende adet olduğum zamanlar düşünüyodum üstünemi görüyorum die bu iyi bişeD umut hep olsun olmasada üzülme ama hayırlısı inş D ewrene bayılııyorum olumlu mesajlar göndermene D
anammmmmm işte yedim paparayı en sonunda ohhh afiyet şifa olsun banasen çatlada patla..zaten yüksek bilim enstitüsünden aldığın belgeye dayanarak kistleşmiş yumurtalarının patladığını, hatta aslınınkilerin de çatladığını beyan etmişsin.. Birde üstüne mailimin devamındada görüleceği gibi yerleşme kanaması geçirdiğini iddia etmişsinki bu durum evrene olumlu mesaj göndermek değil imkansız mesaj göndermek oluyor..haa doğum kontrol hapına rağmen ve hatta puko ya rağmen hamile kalanlar yok mu? Var sende bunlardan olabilirsin ama nasıl oluyorda kistin önce patlıyor sonra yerleşiyor onu anlamadım..:)))zaten atılamayan yumurtalar kistleşiyo kistlerde atılamadığı için büyüyük takılıp kalıyosa nasıl döngü içinde patlıo yada atılıyo onuda anlamadım:))
anacım madem kistten kurtulacan döngüde patlasın çatlasın hiç mühim değil:))
bu arada diane 35 ile ilgili yazdıklarımı okumamışsın gördüğüm kadarıyla..yada ben kaçırdım??
Beni kızdırmayın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeynn,,,deli kadir buket ben:))
tabi canım beni birtek sen anlıyorsun işte bak, hamileyim tabi
Gamzecim kuşum bende sana bayılıyorum
Anammmmmm işte yedim paparayı en sonunda ohhh afiyet şifa olsun bana
Yahu ben senin paspasın olayım emi, benim bilim kadınım yaa, şu konuşmaya bak hele, şu ifade ediş tarzına, şu olayları birbirine bağlayışına bak arkadaşSen bizim üstadımızsın, anamızsın, bacımızsın sana daha ne diyeyim ben.
Ama herşeye rağmen, patlayan kistlerime, çatlayamayan yumurtalarıma ve sürekli tekrar eden reglilerime, ayrıca pco lu milyonlarca kistime rağmen belkide hamileyimdir
Ayrıca diane35 i okudum kuşum, birdaha ağzıma sürermiyim ben onu, son birkaç tane kaldı, bitsin hayatımdan silicem kendisini.
Benim bu arada inanılmaz kasıklarım ağrıyor bide akıntım var... eşim hani herşey kontrol altında korkma gibi rahat görünmeye çalışıyor.. kasıklarım ağrıyor çok fena diyorum kesen büyüyordur diyor.. sen nerden biliyorsun diyorumm 5.çocuktan sonra öğrendim hepsini diyorAllah akıl fikir versinn hepimize ne diyimm.. bide sağlık inşAllah.. bi de huzur..
sen çatlada patla..zaten yüksek bilim enstitüsünden aldığın belgeye dayanarak kistleşmiş yumurtalarının patladığını, hatta aslınınkilerin de çatladığını beyan etmişsin.. Birde üstüne mailimin devamındada görüleceği gibi yerleşme kanaması geçirdiğini iddia etmişsinki bu durum evrene olumlu mesaj göndermek değil imkansız mesaj göndermek oluyor..haa doğum kontrol hapına rağmen ve hatta puko ya rağmen hamile kalanlar yok mu? Var sende bunlardan olabilirsin ama nasıl oluyorda kistin önce patlıyor sonra yerleşiyor onu anlamadım..:)))zaten atılamayan yumurtalar kistleşiyo kistlerde atılamadığı için büyüyük takılıp kalıyosa nasıl döngü içinde patlıo yada atılıyo onuda anlamadım:))
anacım madem kistten kurtulacan döngüde patlasın çatlasın hiç mühim değil:))
bu arada diane 35 ile ilgili yazdıklarımı okumamışsın gördüğüm kadarıyla..yada ben kaçırdım??
bedriye..adamı sıkma..daralamaz bunlar sıkıntıya gelemez..zaten zannımca senin hamile kalabilmenden çok, hamile kalmış olman onların omuzlarına daha büyük bi yük yüklüyo..panik oluyolar..bide adamı sen germe..gerilecek bişey varsa, kocanında dediği gibi gel buraya anlat biz seni gevşetiriz,...
Beni kızdırmayın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeynn,,,deli kadir buket ben:))
hee kızlar benim eşim bana 2 hafta öncesinden sevgilier günü hediyesi almış, ama hayatında ilk defa yani böyle bir süpriz yapmış bunuda alt not olarak geçeyim.
tabi bana 15 gün önceden söyledi. ama ne olduğunu söylemedi allahtan. işyerindeki dolabıımda saklıyorum dedi bana, bende hergün soruyorum filan. neyse bugün dedimki, bak yarın sevgililier günü dedim, bugünden getirde , yarın unutursun filan yakarım seni dedim. valla bak yemin ederim aramıycam evde dedim. o da dediki yemin et ozaman dedi, ettim bende. ne dese beğenirsiniz???? zaten 1 haftadır evde demezmi anammmmmmm, yemin de etmiş bulundum şimdi, akşam ben nasıl tutucam kendimi evi talan etmemek için :))))))))))
azıcık dayan sende Yasemin nolacak sankisakın arama evi falan amanın herkes hediyelerden falan bahsediyooo biz hediye olayına karşıyız anacım boşuna masraf sadce doğumgünleriii yarın bizede sölersin dicem ama sen akşam adamı bunaltır hediyeyi istersin oda dayanamaz verir
canlarım şöyle geçmişi bir okudum maşallah keyifler yerinde, ben işteyken internete giremiyorum diye şişiyorum ( 10 martta sorun çözülyo) eve gelince hemen bi sizi yokluyorum, (şuan olduğu gibi) sonra yemek, vırt zırt zaman geçiyor
bide hep yazacağım unutuyorum gecen doktora gittiğimde dedimki ben vajinamı eczaneden aldığım bir jel ile temizliyorum dedim, dedi sakın boşver onları ılık sirkeli su ile vainanı temizle dedi, şaşırdım , ılık suyun içine bir keç damla damlat, arasıra temizle ,en iyisi sirkeli su dedi, yani bunu koca jinekolag bir doktor söyledi, hay ağzını öpeyim dedim içimden, dedim karbonatlı su olur mu hayır asla onun asit dengesi uygun değil dedi, ve demekki bu akşam herkes ponçiklerini sirkeli su le temizliyor
sizleri çok özledimmmmm
yasemin rüyanda beni gör boşver ayıyı
buket ben yokkende uzmanlığa devam etmişsin, hay ağzını yiyeyim
bedriye kocanı bunaltma kendini daraltma, bide sigarayı bırak, yoksa senin ağzını öpmem acı biber sürerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?