Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

akŞAM YEMEĞİ MENÜNÜZDE NE VAR kızlar?
ben dün yahni yapmıştım , ama tencerede epey bir suyu kaldı, dökmeye kıyamadım, üstüne kuru fasulye koydum birdaha pişirdim, bu akşam tadından yenmez varya, ohh et suyuna kuru fasulye

Ohhhh miss valla..
Benimde canım kapuska çekiyor onu yapacağımm..

demi ya anlamsız günler işte beni özel günlerin dışında gelen hediyeler daha çok sevindiriyor kocişim ya çikolata getirir ya pamuk şeker ben onlarla çok mutlu oluyorum zaten 14 şubatta neymiş amannnnn :)))
akşama yemeğim falan yok benim benim annem üst sokağımızda oturuyo ve hafta içi genelde onda yiyoruz bu hafta karar aldım anneme gitmiyorum :))) biraz zorluycam kendimi ben akşama sadece çorba yapıcamm kocamında akşam antremanı var geç gelicekkk(((

Bizdee kutlmıyoruz bi ilk tanışdığımız sene kutladık sonra daha kutlamadık bana da saçma geliyor boyle gunler ama alsa da sürpriz yapsa hediyeyi hayır demezdim. :))))
Sende kendine mukayet ol yavrum adam ayda yılda bi kerem almış zevkini sür heyecanla versin sana ))

Burcuuuuu seniii çok özledimmmm bendeeee inan yokluğunı hissediyorum..
Seda da yok buaralar onu da arıyor gözlerim
👀👀

NE Kadan da marifetlisin Ben olsam dökerdim sanırım sanırım değil dökerdimm ama artık bi durur düşünürummm.. bu arada akşama yine yemeğimmm yokk

burcuuu seni çok özledimm..çay lov yuuuu:)))
bide benden tarif gelsin..sirke kokar diyosanız..sadece zeytin yağlı sabunla..bak normal sabun da değil

bende karşıyım öyle hediyeye medişyeye..ne gerek var öyle güllere pırlantalara felan:))peh:))

Bu sabah doktora gittik cok sukur bomba gibiyiiiiim

Bidahaki batimda bi cok testler yapilacak iliski onerilecek iliskiden sonra takibe alinacaz sonra catlama dollenme durumuna bakilacak
Esimin spermlerine yine bakilacak.
Bende rahim filmi sitedim onuda yapariz dedi
Cok sagolun arkadaslar eger sizlerle konusmasaydim doktorda rahim filmi istemezdim doktorda kendiliginden hamile kaldigin icin yapmazdim dedi ama icim rahat olsun diye yapcak.
Bunlar yapildiktan sonra. Herhangi bi sorun cikarsa tedaviye baslanacak cikmaz ise ya asilama ile devam edilecek yada direk tupbebek

Yani okadar sevincli gene doktorda ciktimki esime diyorumki nasil bi duygu ben bisey hissetmiyorum henuz bisey degismedi diyor
Tabi herseferinde ben gidiyorum doktora biseyiniz yok calismaya devam diyordu bana
Simdi yeni seyler duyunca insan cok mutlu oluyor ve daha cok umitleniyor
Veeeeeeee artik benimde folikasitim var. 3doktor degistirdim hepside gerek yok almana demisti bana
Simdiki doktorum olurmu hamilelik oncesi baslanmali ve onemli oldugunu soyledi

Rabbime sukurler olsun iyi bir doktor buldum
Sanki hamile kalmisim gibi mutluluktan uctum nerdeyse

Sizleri seviyorum
Rabbim en kisa zamanda bizlere tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin
Amiiinn

Canim ben evde musait oldukca gelirim buralara,ayrica hediyeni bende merak ettim, bence cok seker bir davranış :)))) kuzum sirkeli su kokmuyo, bir tas ılık suyun içine 3-5 damla koyup yikiyorum, sonradan hiç koku kalmiyor

Tabiki okurum canım, okur sana özelden yazarım :)) sende folik asidini iç, boğazına önem ver emi?? ve aman sigarayi bırak, valla küserim :)

Vay ağzını yedigim bende hepinizi cok özledim valla, şimdi girdim bi rahatladım :) göbüşe dikkat Allah'a emanet olun ikinizde

Ceptan yazdigim icin gecmisi okuyamiyorum
Guzel haberler vardir Insaallah
Allaha emanet olun
Canim gelişmeler cok güzel rabbim bunu vesile eder ve bebegin sağlıkla gelir insallah, ayşecim bende hamile kalmadan folik asit kullanmiştim hem gebe kalmayi kolaylaştiriyormuş, beslenmenede cok dikkat et emi

BUKET bende miss you baby :))) has zeytinyagli sabunu elime kullaniyordum oramada kullanirim hemde yumuş yumuş olur :)))) sirkede kokmuyo aslında hatta böyle tertemiz miss gibi oluyor, şimdi sana yazarken fotoların gözümün önüne geldi , daha güzel oldu yazması :)))))))

hayırlı akşamlar kızlar. muayeneye gittim teyzeleri bebişim şeklini almış biraz daha büyümüş miniğim benimm....

allah iyiliğini versin canım ya hiç gülmem yoktu valla süpersin sen inş rabbim güzel yüreğinin ve emeklerinin karşılığını verir canım ya. ama hep böyle umut dolu ol

inş emeklerinin karşılığını alırsın canım bu defa tedaviden güzel sonuçlar alırsın bizlere güzel haberler verirsin umarım....

Hoşgeldin Özlemcim, iyiz sen nasılsın?

ben iyiyim canım teşekkür ederim

anacım ceeee diyip kaçıveriyorsun yaaa

ceee dedim kimse cevap vermedi bedriye ve sen vardın sadece bekledim bekledim hıııh dedim bunlar beni unutmuş çıktım bende, işyerinde bulunduğum yer yol geçen hanı gibi durmadan birileri gelip geçiyor o yüzden fazla takılamıyorum, bu hafta eşim akşam vardiyasında,o geç geldiği için işten gelince annemlere geçiyorum o yüzden takılamıyorum malesef.

kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? İyisinizdir inşaallah. böyle cok zor oluyor yavvv kımseden haber alamamakk :S :S
kızlar belkı blıne vardır ben dun ıtıbarıyle bakırköY çamlık hastanesi belma hanıma gıdıyorum. :)) 50 gundur adet olmadım halaaa
daktır baktı ve sol yumurtalıgımda 3 tane yumoş gördü 8mm sagda 1 tane ( cok kucukmuss oo... rahım kalınlıgı 6mm 1 hafta sonra yumurtlıycaksın dedı sasırdımmm daha adet olmadım artık yumurtlamamam lazım degılmıı??? nasıl 1 hafta snra yumurtluyorum anlamadım :s:S kan testı verdım fsh snclarımı aldım sonuclar ıyı gibi dua edın. dua edecegım arkadalsrında ısımlerını aldım :)) oyle duzenlı gıremıycem bellıkı bu aralar yarında doktora gdyrm Allah emnet olun muckkkk

Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadım anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...

sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasında hiç birşey yapamadığımızı da...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi silkeletin....
işte de fotolarımız....

Eki Görüntüle 632566 Eki Görüntüle 632567

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…