- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.321
akŞAM YEMEĞİ MENÜNÜZDE NE VAR kızlar?
ben dün yahni yapmıştım , ama tencerede epey bir suyu kaldı, dökmeye kıyamadım, üstüne kuru fasulye koydum birdaha pişirdim, bu akşam tadından yenmez varya, ohh et suyuna kuru fasulye
kız aslında bende sevgililer gününde hediyeleşmeye çok sıcak bakmıyorum, uyduruk birgün gibi geliyor bana, biri atmış kafasından "sevgililer günü" diye, öylede devam eden bişey bence. ama şimdi pat diye hediye aldım diyince hönkkk diye kalakaldım "ne gerek vardı da sevgillier günü neymişte, biz sevgilimiyizde falan filan" diye cadılık yapmak istemedim
15 gündür sabrettim bu gecede edecem yani herşeye rağmen.
ben dün yahni yapmıştım , ama tencerede epey bir suyu kaldı, dökmeye kıyamadım, üstüne kuru fasulye koydum birdaha pişirdim, bu akşam tadından yenmez varya, ohh et suyuna kuru fasulye
hee kızlar benim eşim bana 2 hafta öncesinden sevgilier günü hediyesi almış, ama hayatında ilk defa yani böyle bir süpriz yapmış bunuda alt not olarak geçeyim.
tabi bana 15 gün önceden söyledi. ama ne olduğunu söylemedi allahtan. işyerindeki dolabıımda saklıyorum dedi bana, bende hergün soruyorum filan. neyse bugün dedimki, bak yarın sevgililier günü dedim, bugünden getirde , yarın unutursun filan yakarım seni dedim. valla bak yemin ederim aramıycam evde dedim. o da dediki yemin et ozaman dedi, ettim bende. ne dese beğenirsiniz???? zaten 1 haftadır evde demezmi anammmmmmm, yemin de etmiş bulundum şimdi, akşam ben nasıl tutucam kendimi evi talan etmemek için :))))))))))
canlarım şöyle geçmişi bir okudum maşallah keyifler yerinde, ben işteyken internete giremiyorum diye şişiyorum ( 10 martta sorun çözülyo) eve gelince hemen bi sizi yokluyorum, (şuan olduğu gibi) sonra yemek, vırt zırt zaman geçiyor
bide hep yazacağım unutuyorum gecen doktora gittiğimde dedimki ben vajinamı eczaneden aldığım bir jel ile temizliyorum dedim, dedi sakın boşver onları ılık sirkeli su ile vainanı temizle dedi, şaşırdım , ılık suyun içine bir keç damla damlat, arasıra temizle ,en iyisi sirkeli su dedi, yani bunu koca jinekolag bir doktor söyledi, hay ağzını öpeyim dedim içimden, dedim karbonatlı su olur mu hayır asla onun asit dengesi uygun değil dedi, ve demekki bu akşam herkes ponçiklerini sirkeli su le temizliyor
sizleri çok özledimmmmm
yasemin rüyanda beni gör boşver ayıyı
buket ben yokkende uzmanlığa devam etmişsin, hay ağzını yiyeyim
bedriye kocanı bunaltma kendini daraltma, bide sigarayı bırak, yoksa senin ağzını öpmem acı biber sürerim
canlarım şöyle geçmişi bir okudum maşallah keyifler yerinde, ben işteyken internete giremiyorum diye şişiyorum ( 10 martta sorun çözülyo) eve gelince hemen bi sizi yokluyorum, (şuan olduğu gibi) sonra yemek, vırt zırt zaman geçiyor
Bide hep yazacağım unutuyorum gecen doktora gittiğimde dedimki ben vajinamı eczaneden aldığım bir jel ile temizliyorum dedim, dedi sakın boşver onları ılık sirkeli su ile vainanı temizle dedi, şaşırdım , ılık suyun içine bir keç damla damlat, arasıra temizle ,en iyisi sirkeli su dedi, yani bunu koca jinekolag bir doktor söyledi, hay ağzını öpeyim dedim içimden, dedim karbonatlı su olur mu hayır asla onun asit dengesi uygun değil dedi, ve demekki bu akşam herkes ponçiklerini sirkeli su le temizliyor
Sizleri çok özledimmmmm
yasemin rüyanda beni gör boşver ayıyı
Buket ben yokkende uzmanlığa devam etmişsin, hay ağzını yiyeyim
Bedriye kocanı bunaltma kendini daraltma, bide sigarayı bırak, yoksa senin ağzını öpmem acı biber sürerim
azıcık dayan sende yasemin nolacak sankiSakın arama evi falan amanın herkes hediyelerden falan bahsediyooo biz hediye olayına karşıyız anacım boşuna masraf Sadce doğumgünleriii Yarın bizede sölersin dicem ama sen akşam adamı bunaltır hediyeyi istersin oda dayanamaz verir
burcu yaa 10 marta a da çok var anacım, ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımız
Iyiki doktora açık olarak ağzını öpeym dememişsin ödüm koptu bir an söyledin diye
Verdiğin sirkeli su bilgileri içinde teşekkür ederiz, fakat kocalarımız daha 3 ay yaklaşmaz bize o kokudan sonra tahminimce :)))
demi ya anlamsız günler işte beni özel günlerin dışında gelen hediyeler daha çok sevindiriyor kocişim ya çikolata getirir ya pamuk şeker ben onlarla çok mutlu oluyorum zaten 14 şubatta neymiş amannnnn :)))
akşama yemeğim falan yok benim benim annem üst sokağımızda oturuyo ve hafta içi genelde onda yiyoruz bu hafta karar aldım anneme gitmiyorum :))) biraz zorluycam kendimi ben akşama sadece çorba yapıcamm kocamında akşam antremanı var geç gelicekkk(((
Canim ben evde musait oldukca gelirim buralara,ayrica hediyeni bende merak ettim, bence cok seker bir davranış :)))) kuzum sirkeli su kokmuyo, bir tas ılık suyun içine 3-5 damla koyup yikiyorum, sonradan hiç koku kalmiyorBURCU YAA 10 MARTA a da çok var anacım, ya sabır ya selamet, ya bakırköy ya sultanahmet demiş atalarımız
iyiki doktora açık olarak ağzını öpeym dememişsin ödüm koptu bir an söyledin diye
verdiğin sirkeli su bilgileri içinde teşekkür ederiz, fakat kocalarımız daha 3 ay yaklaşmaz bize o kokudan sonra tahminimce :)))
Tabiki okurum canım, okur sana özelden yazarım :)) sende folik asidini iç, boğazına önem ver emi?? ve aman sigarayi bırak, valla küserim :)BURCUU seni gördüğüme çok çok sevindimm.. sigarayı da kimse sormuyor diye rahatım maşaAllah..
Burcu bugun çok içimden geçti senden bir ricam olucak sende benden istersen bende seve seve yerine getiririmm.. bana kısmetse önümüzde ki haftaya kadar cumartesi gününe kadar yani 23 şubata kadar daha doğrusu kuran okur musun? Ne okursan geçen sefer Selati tüncina okudum demiştin sanırımo olur okuduğun bir zaman benide yüreğinden geçirip haberdar edersen çok sevinirim.. neden illa senden kuran istedimmm bilmiyorum ama bugun o kadar gönlümden geçti ki burcu ya söylicem okur mu diye işte şimcikk söyledimm.. okursaan da okumazsanda Allah Razı olsun şimdiden ama okursan çok sevinirim..
Vay ağzını yedigim bende hepinizi cok özledim valla, şimdi girdim bi rahatladım :) göbüşe dikkat Allah'a emanet olun ikinizdeBizdee kutlmıyoruz bi ilk tanışdığımız sene kutladık sonra daha kutlamadık bana da saçma geliyor boyle gunler ama alsa da sürpriz yapsa hediyeyi hayır demezdim. :))))
Sende kendine mukayet ol yavrum adam ayda yılda bi kerem almış zevkini sür heyecanla versin sana))
Burcuuuuu seniii çok özledimmmm bendeeee inan yokluğunı hissediyorum..
Seda da yok buaralar onu da arıyor gözlerim

Canim gelişmeler cok güzel rabbim bunu vesile eder ve bebegin sağlıkla gelir insallah, ayşecim bende hamile kalmadan folik asit kullanmiştim hem gebe kalmayi kolaylaştiriyormuş, beslenmenede cok dikkat et emiCeptan yazdigim icin gecmisi okuyamiyorum
Guzel haberler vardir Insaallah
Allaha emanet olun
kızlar size bir itirafta bulunuyorum. dımı dımı dımmmmmm
ben saf mıyım salakmıyım artık siz karar verin
ocağın 25'inde bir güzel regl oldum, 10 gün sürdü ohhh misler gibi.
3. günü dr a gittim ultrasonla baktı, kist oluşmuş doğum kontrol hapı iç 1 ay sonra gel dedi. o da tamam.
sonra 19. günüm ve 20. günümde ara kanama geçirdim, (tahminimce kistim patladı gitti)
Ama benim akılsız kafam, hala diyorki;
"kızım sen kesin hamilesin haa, şimdi o olduğun 10 günlük adet varya, o kesin üstüne görmedir.
Hani doktorun dediği kist olarak gördüğü yuvarlak varya, o kesin bebeğin kesesiydi.
Şimdi de ara kanama oldu ya, o da kesin yerleşme kanamasıdır"
diyor benim bu akılsız kafamyani bukadar olumsuz duruma karşılık bakın hala "EVRENE NASIL OLUMLU MESAJ GÖNDERİLİR" öğrenin benden
Bu sabah doktora gittik cok sukur bomba gibiyiiiiim
Bidahaki batimda bi cok testler yapilacak iliski onerilecek iliskiden sonra takibe alinacaz sonra catlama dollenme durumuna bakilacak
Esimin spermlerine yine bakilacak.
Bende rahim filmi sitedim onuda yapariz dedi
Cok sagolun arkadaslar eger sizlerle konusmasaydim doktorda rahim filmi istemezdim doktorda kendiliginden hamile kaldigin icin yapmazdim dedi ama icim rahat olsun diye yapcak.
Bunlar yapildiktan sonra. Herhangi bi sorun cikarsa tedaviye baslanacak cikmaz ise ya asilama ile devam edilecek yada direk tupbebek
Yani okadar sevincli gene doktorda ciktimki esime diyorumki nasil bi duygu ben bisey hissetmiyorum henuz bisey degismedi diyor
Tabi herseferinde ben gidiyorum doktora biseyiniz yok calismaya devam diyordu bana
Simdi yeni seyler duyunca insan cok mutlu oluyor ve daha cok umitleniyor
Veeeeeeee artik benimde folikasitim var. 3doktor degistirdim hepside gerek yok almana demisti bana
Simdiki doktorum olurmu hamilelik oncesi baslanmali ve onemli oldugunu soyledi
Rabbime sukurler olsun iyi bir doktor buldum
Sanki hamile kalmisim gibi mutluluktan uctum nerdeyse
Sizleri seviyorum
Rabbim en kisa zamanda bizlere tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin
Amiiinn
gul1982 / B.GÜL
canım duanı okudum mevlam kabul etsin dileğini...
sağolun kızlar ALLAH razı olsun RABBİM sizinde dileklerini kabul etsin İNŞALLAH...b.gülcüm duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin amin
Hoşgeldin Özlemcim, iyiz sen nasılsın?
anacım ceeee diyip kaçıveriyorsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?