- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.341
canim hayirli olsun.tebrik eederim.Rabbim saglik versin insallah...Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadım anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasında hiç birşey yapamadığımızı da...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi silkeletin....
işte de fotolarımız....
Eki Görüntüle 632566 Eki Görüntüle 632567
amin canım önemli olan o...sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam....canim hayirli olsun.tebrik eederim.Rabbim saglik versin insallah...
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
dayanamadım anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasında hiç birşey yapamadığımızı da...neyse gelecek ay bakarız dedi....
işte de fotolarımız....
Selam hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz gorusmeyeli inşallah..
Serappppppp oyyy maşallah canım yaa ama varya süper pozitif bir insandın ben senden inanki umutluydum yaaa, işte bak evrene pozitif mesajlar gönderdin, dünyanın çivisini salladın işte hamilesin maşallah yaaaKızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
işte de fotolarımız....
aaaa seni görüpte hiç cevap vermez olurmuyum yaa, valla görmedim , ayy sen şuna bak yaa birde hıh demiş gitmmiş, yerim ben seniceee dedim kimse cevap vermedi bedriye ve sen vardın sadece bekledim bekledim hıııh dedim bunlar beni unutmuş çıktım bende, işyerinde bulunduğum yer yol geçen hanı gibi durmadan birileri gelip geçiyor o yüzden fazla takılamıyorum, bu hafta eşim akşam vardiyasında,o geç geldiği için işten gelince annemlere geçiyorum o yüzden takılamıyorum malesef.
ayyyy tatlım çok sevindim yaaa, canım benim elbette yumoşların olabilir, çünkü adet tarihi düzensiz olan insanlarda yumurtlamanın ne zaman olacağı belli değildir, sendeki şansa bak ki, tam zamanında gitmişsin dr a, senin şimdi yumoşlar oluşacak, sonra ALlahın izniyle çatlayacak, eğer tutarsa hamile olacaksın, tutmaz ise de tahminen 14 gün sonra filan adet olacaksın.kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? İyisinizdir inşaallah. böyle cok zor oluyor yavvv kımseden haber alamamakk :S :S
kızlar belkı blıne vardır ben dun ıtıbarıyle bakırköY çamlık hastanesi belma hanıma gıdıyorum. :)) 50 gundur adet olmadım halaaa
daktır baktı ve sol yumurtalıgımda 3 tane yumoş gördü 8mm sagda 1 tane( cok kucukmuss oo... rahım kalınlıgı 6mm 1 hafta sonra yumurtlıycaksın dedı sasırdımmm daha adet olmadım artık yumurtlamamam lazım degılmıı??? nasıl 1 hafta snra yumurtluyorum anlamadım :s:S kan testı verdım fsh snclarımı aldım sonuclar ıyı gibi dua edın. dua edecegım arkadalsrında ısımlerını aldım :)) oyle duzenlı gıremıycem bellıkı bu aralar yarında doktora gdyrm Allah emnet olun muckkkk
işte de fotolarımız....
Çiğdem, Nazan, canlarım günaydın, bugün enerjili başladık güne serap sayesinde, ayy nekadar sevindim yaaa.
işte de fotolarımız....
işte de fotolarımız....
Çiğdem, Nazan, canlarım günaydın, bugün enerjili başladık güne serap sayesinde, ayy nekadar sevindim yaaa.
Herkese günaydın....Sizi takip ediyorum ama cepten girdiğim için yazmıyordum bugün evime kavuştum çok şükür...
Babannemi ameliyat etmediler değerleri düşünce taburcu oldu ama durumu pek iyi değil halam bıkmış artık bakmak istemiyor oysa sadece yemek veriyor tuvaletine falan babannem kendi gidiyor ben eve getircektim babam izin vermedi 25 senedir annen bakıyor şurda bi kaç ay bakacaklar bakıversinler bi zahmet dedi...
Ben iyiyim kanamam çok fazla yarın için doktora randevu aldım.Gidip tekrardan bir muayane olacağım.Ben bıktım artık doktor hastane bebek işini uzun süreli rafa kaldırıp bir daha bu konunun üstünde durmak istemiyorum...
Buketcim resimlerini gördüm..Hiçte zayıf değilsin çok güzel bir hatunsun boy pos maşallah
Sedacım senin resmine bayıldım kız sen hiç yaşını göstermiyon ya 18, 19 gibi duruyon
buket gelince anlatsın, o iyi anlatırgünaydın şekerim şaşkınım dogrusu kızz biri su silkelemeyi anlatsın nasıl oluyomuş hahahaha
Selam hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz gorusmeyeli inşallah..
Buketcim resimlerini gördüm..Hiçte zayıf değilsin çok güzel bir hatunsun boy pos maşallah
Sedacım senin resmine bayıldım kız sen hiç yaşını göstermiyon ya 18, 19 gibi duruyon
Günaydın Yasmincim, benimde görünce neşem geldiii
Tümay'cım Allah ölümün bile hayırlısı versin, benim babaannem hep şöyle dua ederdi: 2 yatak 3.gün toprak.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, Annesi bile olsa bak halan bakmak istemiyor yazık yaa kadıncağıza üzüldüm şimdi. bizim yaşlanınca ne olacağımız belli mi sanki.. Allah merhemet versin ne diyelim.. Sende sıkma canını her ailede var böyleleri, sen iyi ol yeter..
Seda'nın resmini görmedim ben nerde kii?
buket gelince anlatsın, o iyi anlatıro varken ben ağzımı bile açamam:)))
Tümaycım canım benim, hadi bakalım git dr a inşallah bişekilde durdururlar şu kanamayı ya, nedir bizim bu şeylerimizden çektiğimiz arkadaş, bak sabah mavera49 bi dr ismi söylemiş, istersen birde ona görün benim hoşuma gitti valla.
Babaannen içinde ALlah yardımcısı olsun ya, yaşlı olmak çok zor, heleki istenmediğini de anlıyorsa onun o ruh halinin hesabını çok fena öderler halanlar filan.şurda sanki kaç sene daha yaşayacak, ALlah bakana da bakılanada sabır versşn canım.
Sedacım hoşgeldin canım, ALlah kolaylık versin işlerinde. Bu akşam sizin evde sallantı olacak desene
Canım babannem de öyle söylüyor ama daha dünyada çekcek çilesi var demek rabbim hayırlı kapılarını açsın...Çok üzülüyor benim ömrüm niye bu kadar uzun diye havalar biraz ısınsa memlekete götürcem orayı istiyor şimdi yollar kapanıyor sık sık bir hastalansa hatane çok uzak o yüzden burda yoksa babam burda bırakmaaz...kı sen nerelerdesin..dün aradım cevap vermedni?dün eşim geldi ankaradan..yemek yapıodum..sonrada kendimi silkeleteyim dedim adam üstüme güldü...ama bak serap hamile kalmış...bu sefer yakasını bırakmam..
teşekkür ederimde bende sedayı görmedim..nerede resmi var..
tuba duanı okudum..allah kabul etsin..
ooooo buketttt, sevgililer gününde adam kendisini getirmiş sana valla bilemiyorum yani, bu gece uzun olacak besbelliiii biliyorummmm, lodos fırtınaları kopacak yine taaa derinlerde biryerdeeeee, varsııınn olsun, varrrrsınn kopsunnnn
Canım babannem de öyle söylüyor ama daha dünyada çekcek çilesi var demek rabbim hayırlı kapılarını açsın...Çok üzülüyor benim ömrüm niye bu kadar uzun diye havalar biraz ısınsa memlekete götürcem orayı istiyor şimdi yollar kapanıyor sık sık bir hastalansa hatane çok uzak o yüzden burda yoksa babam burda bırakmaaz...
Sedanın profiline bakın resimleri orda :))Çok tatlı bayıldım sedaya
Herkese günaydın....Sizi takip ediyorum ama cepten girdiğim için yazmıyordum bugün evime kavuştum çok şükür...
Babannemi ameliyat etmediler değerleri düşünce taburcu oldu ama durumu pek iyi değil halam bıkmış artık bakmak istemiyor oysa sadece yemek veriyor tuvaletine falan babannem kendi gidiyor ben eve getircektim babam izin vermedi 25 senedir annen bakıyor şurda bi kaç ay bakacaklar bakıversinler bi zahmet dedi...
Ben iyiyim kanamam çok fazla yarın için doktora randevu aldım.Gidip tekrardan bir muayane olacağım.Ben bıktım artık doktor hastane bebek işini uzun süreli rafa kaldırıp bir daha bu konunun üstünde durmak istemiyorum...
Günaydın Yasmincim, benimde görünce neşem geldiii
Tümay'cım Allah ölümün bile hayırlısı versin, benim babaannem hep şöyle dua ederdi: 2 yatak 3.gün toprak.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, Annesi bile olsa bak halan bakmak istemiyor yazık yaa kadıncağıza üzüldüm şimdi. bizim yaşlanınca ne olacağımız belli mi sanki.. Allah merhemet versin ne diyelim.. Sende sıkma canını her ailede var böyleleri, sen iyi ol yeter..
Seda'nın resmini görmedim ben nerde kii?
ooooo buketttt, sevgililer gününde adam kendisini getirmiş sana valla bilemiyorum yani, bu gece uzun olacak besbelliiii biliyorummmm, lodos fırtınaları kopacak yine taaa derinlerde biryerdeeeee, varsııınn olsun, varrrrsınn kopsunnnn
Canım babannem de öyle söylüyor ama daha dünyada çekcek çilesi var demek rabbim hayırlı kapılarını açsın...Çok üzülüyor benim ömrüm niye bu kadar uzun diye havalar biraz ısınsa memlekete götürcem orayı istiyor şimdi yollar kapanıyor sık sık bir hastalansa hatane çok uzak o yüzden burda yoksa babam burda bırakmaaz...
Sedanın profiline bakın resimleri orda :))Çok tatlı bayıldım sedaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?