Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kaldırmadım gülüm arkadaş listemdedekiler görüyor bir tek o yüzden göremeişsindir dur seni arkadaş listeme ekliyiö kabul et görürsün herkese açmadım resimleri

görmek isteyen varsa arkadaşlık isteği göndersinler bana ekliyim öyle görebiirler..

Canlarım kalıp muhabbet etmeyi çok isterdim ama kahvalyı etmedim yapayım da kitalara devam edeyim kod veriyoruz çok iş var ara ara gelir bakıcam öpüyorumm..

Bu arada duaları okuyorum bir tek dün akşam ve bu akşam kaldı akşam eve gidince okucam. Allah'ım kabul etsin İnşallahh..

sedacım deprem değil depremler..artçılar martçılar:))ohooo..

bu arada yemek tarifini de bekliyorum..oyum şimdiden sanadır bilesin..torpil geçerim:))

sedacım deprem değil depremler..artçılar martçılar:))ohooo..

bu arada yemek tarifini de bekliyorum..oyum şimdiden sanadır bilesin..torpil geçerim:))

canım sağolasın umarım gerçekten beğenip oy verirsin öncelikle beğenilmesini isterim bu akşam eklicem canımm

kuzum valla yer yerinden oynayacak desene kuduruk eh benimde fotoları yemek yarışmasına eklemem gecikebilir bu akşamm

tUBACIM DUANI OKUDUM AlLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.

Seda canım Allah kolaylık versin görüşürüz öptüm minik kuşum

sağolo bitanemm benim..

demet anlat şu silkelenme olayını akşam kocan silkeleyebildimi benimki taşıyamaz sanırım beni

kız adam seni sırtlayacak değil..iki eliyle senin bacaklarını baldırdan kavrayıp seni yukarı kaldıracak..kafanın üstüne gibi..tabi adam ayağa kalkar sen yatakta yatarsın...sonra silkeleyesek..sağa sola yukarı aşağı..dün benimki yattığı yerden salladı sacece beni..bu sabah serabın haberinide aldımyya mail attım dedimki hiç kaçarın yok beni silkecen:))

sen yaparsında ben beyenmezmiyim..emin ol beğenirim..geçen mezelerde midye kabuğunda yelkenli bilmem ne tarifiyde(adını düzemedim şimdi çok uzundu..ben onu beğenmiştim..oyda verdim ve kız birinci oldu) benim oyladığım birinci oluyo haberin olaa..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr sevgililer gününüz kutlu olsunnnn...

Gülll duanı okudum tatlım, Allah hayırlı doğum ve sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin, Rabbim yuvana huzur mutluluk bereket versin. Amin.

Gül yatmadan önce duanı okuyup öyle yatacağım inşaAllah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın..
sağolun kızlar ALLAH razı olsun...
canımm cok sevindimmm günün en anlamlı hediyesini almışsın MAŞALLAH..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..hemmennn dr gitmeni tavsiye eediyorumm..

buket gülmekten söyleyememde adama silkele die

kızlar benim gögüsüm regl bitti gene agrımaya başladı acaba bu ay erkenmi yumurtlıcam acabaki yaa offfffffff

ayyy cnm çok sevindim valla ya ben ne yapıyorsam eşim beni silkelemiyor dün gece yalvardım valla ama yok diyo

serapppppp işe yaradııııı deseneee
ayyyyy çok sevindimmmmmmm hayırlı olsunnn inşalahh kucağına aldığın günleri de görürüüüüzzz
tey tey teyyyyyy
:92::124::124::119::119::119:
amin canım amin sağ salim kucağımıza aldığım günleri de görürüm inşallah...

valla canım pozitif bir insanım..insanları seviyorum..insanlığı seviyorum...ve de bebişimi seviyorum...mevlam herkese tattırsın o duyguyu...o çizgiyi görmek bile güzel herife bile göstermedim.demeyecem de...kalp atışlarını duymak nasip olursa doktorda öğrenmesini istiyorum...

yok artık hayırlı ugurlu olsun canım benimmmm sağlıkla alasın kucagına vay beee
valla oldu...silkeletin diyecem artıkın herkese...

valla wc.den çıkarkende sürütüverdim ve okuya okuya yatağa geldim ama ne yazık ki uyku tutmadı kalktım foruma girdim...herkese nasip etsin mevlam...

evet canım açtık bu faydalı bilgiden herkes faydalansın istedik...

ooo bulmuşken canım silkelettir sonunu düşün...salla erzurumu da buketi görsünler...

canımm cok sevindimmm günün en anlamlı hediyesini almışsın MAŞALLAH..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..hemmennn dr gitmeni tavsiye eediyorumm..
evet en anlamlı hediyeyi aldım..ama eşime demedim..bir yandan düşünüyorum demeyi..bir yandan kalp atımını dinlemeye gittiğimde dr seslesin içeriye orada duysun istiyorum bakalım çenemi tutabilirsem söylemeyecem...

canım benimmmmm gözün aydın günün en güzel haberi bu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokkkk sevindim

ayyy cnm çok sevindim valla ya ben ne yapıyorsam eşim beni silkelemiyor dün gece yalvardım valla ama yok diyo
valla canım ne et ettir silkelettir...eline mi yapışır yasilkelesin ne olcek...

serap çok sevindim hayırlı ollsun.. kızlar bu demek oluyorki bu ay hepimiz silkeletiyoruz. haydi popolar havaya
silkeletme akımını başlatmış bulunuyoruz...yeni moda ...

kızlar selamlaaarr.. nabersiniz?
seraaapp çııımm gözün aydın canım benimmm Allah tamamına erdirsin inşAllah..

Özlemim sen gelmişsinde ben görmedim canım benimm ya.. ben normalde işteyim ya hani giriş yapıyorum sonra alta alıyorum sonra vakit geçiyor sistem beni dışarı atmış oluyor sonra tekrar giriş yapıyorum.. görmemişim yani birşekilde kusura bakma lutfen.. bende bu sabah çok huysuz uyandım bi kalktım tüm göğüslerimdeki yani hepi topu 2 göğsümdeki ağrım gitmiş.. ona canım sıkıldı ama duralım bakalım dedim hayırlısı Allah tan ne diyim..

Tümay babannenle ilgili gelişmeleri okudum herşeyin hayırlısı Cenab-ı Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Hayırlı şifalar versin inşAllah..

Yaseminnn biz eşimle sevgililer gününde hediyeleşmiyoruz ama ben zaten kendimi bıraktım senin hediyenin peşine düştümm.. aş erdim resmen hediyeni alınca bizi haberdar et hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…