- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.361
kız bi alemsin haa..ben zaten karşıyım hediyeye mediyeye..ne gerek var öle pırlattalara çikolatalara kırmızı kırmızı güllere:))
baktımda kaldırmış heralde..
ya bababnnen için Allah iman kuran versin ne diyelim.. Ölüm Allahın emri ama Allah baş yatakta ölüm versin, çektirmesin.. ömrüde varsa sağlıkda versin..inşallah..benim babannemde ben onu tanıdığımdan beri ben niye ölmüyom ben niye ölmüyon diyip dururdu..benim defterlerim mi kaybolmuş derdi..yaşlılar öle naapacan
kaldırmadım gülüm arkadaş listemdedekiler görüyor bir tek o yüzden göremeişsindir dur seni arkadaş listeme ekliyiö kabul et görürsün herkese açmadım resimleri
görmek isteyen varsa arkadaşlık isteği göndersinler bana ekliyim öyle görebiirler..
sedacım deprem değil depremler..artçılar martçılar:))ohooo..
bu arada yemek tarifini de bekliyorum..oyum şimdiden sanadır bilesin..torpil geçerim:))
bu arada yemek tarifini de bekliyorum..oyum şimdiden sanadır bilesin..torpil geçerim:))
tUBACIM DUANI OKUDUM AlLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
Seda canım Allah kolaylık versin görüşürüz öptüm minik kuşum
demet anlat şu silkelenme olayını akşam kocan silkeleyebildimi benimki taşıyamaz sanırım beni
canım sağolasın umarım gerçekten beğenip oy verirsin öncelikle beğenilmesini isterim bu akşam eklicem canımm
kuzum valla yer yerinden oynayacak desene kudurukeh benimde fotoları yemek yarışmasına eklemem gecikebilir bu akşamm
sağolo bitanemm benim..
Gülll duanı okudum tatlım, Allah hayırlı doğum ve sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin, Rabbim yuvana huzur mutluluk bereket versin. Amin.
sağolun kızlar ALLAH razı olsun...Gül yatmadan önce duanı okuyup öyle yatacağım inşaAllah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın..
canımm cok sevindimmm günün en anlamlı hediyesini almışsın MAŞALLAH..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..hemmennn dr gitmeni tavsiye eediyorumm..Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadım anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasında hiç birşey yapamadığımızı da...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi silkeletin....
işte de fotolarımız....
Eki Görüntüle 632566 Eki Görüntüle 632567
kız adam seni sırtlayacak değil..iki eliyle senin bacaklarını baldırdan kavrayıp seni yukarı kaldıracak..kafanın üstüne gibi..tabi adam ayağa kalkar sen yatakta yatarsın...sonra silkeleyesek..sağa sola yukarı aşağı..dün benimki yattığı yerden salladı sacece beni..bu sabah serabın haberinide aldımyya mail attım dedimki hiç kaçarın yok beni silkecen:))
sen yaparsında ben beyenmezmiyim..emin ol beğenirim..geçen mezelerde midye kabuğunda yelkenli bilmem ne tarifiyde(adını düzemedim şimdi çok uzundu..ben onu beğenmiştim..oyda verdim ve kız birinci oldu) benim oyladığım birinci oluyo haberin olaa..
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
dayanamadım anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasında hiç birşey yapamadığımızı da...neyse gelecek ay bakarız dedi....
işte de fotolarımız....
amin canım amin sağ salim kucağımıza aldığım günleri de görürüm inşallah...serapppppp işe yaradııııı deseneee
ayyyyy çok sevindimmmmmmm hayırlı olsunnn inşalahh kucağına aldığın günleri de görürüüüüzzz
tey tey teyyyyyy
:92::124::124::119::119::119:
valla canım pozitif bir insanım..insanları seviyorum..insanlığı seviyorum...ve de bebişimi seviyorum...mevlam herkese tattırsın o duyguyu...o çizgiyi görmek bile güzel herife bile göstermedim.demeyecem de...kalp atışlarını duymak nasip olursa doktorda öğrenmesini istiyorum...Serappppppp oyyy maşallah canım yaa ama varya süper pozitif bir insandın ben senden inanki umutluydum yaaa, işte bak evrene pozitif mesajlar gönderdin, dünyanın çivisini salladın işte hamilesin maşallah yaaa
:92::92::92::92::92::90::90::90::90::90::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
valla oldu...silkeletin diyecem artıkın herkese...yok artık hayırlı ugurlu olsun canım benimmmm sağlıkla alasın kucagına vay beee
valla wc.den çıkarkende sürütüverdim ve okuya okuya yatağa geldim ama ne yazık ki uyku tutmadı kalktım foruma girdim...herkese nasip etsin mevlam...Canım gözün aydın....Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...Ben şu silkeletme işine çok gülmüştüm açıkçası çok komik gelmişti bana ama bak işe yarıyormuşDoktora falan giderken ayağını sürüde yasemin,buket aslı ve diğer arkadailarda peşinden gelsin
evet canım açtık bu faydalı bilgiden herkes faydalansın istedik...canımm çok çok sevindim başlıkta açmışsın bununla ilgli gördüm ama yazamadım çok yoğunum işyerinde haftabaşından beri. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin demek ki silkeletmek lazım nevresim gibiii ben bu akşam uygulayayım bunu
ooo bulmuşken canım silkelettir sonunu düşün...salla erzurumu da buketi görsünler...kız adam seni sırtlayacak değil..iki eliyle senin bacaklarını baldırdan kavrayıp seni yukarı kaldıracak..kafanın üstüne gibi..tabi adam ayağa kalkar sen yatakta yatarsın...sonra silkeleyesek..sağa sola yukarı aşağı..dün benimki yattığı yerden salladı sacece beni..bu sabah serabın haberinide aldımyya mail attım dedimki hiç kaçarın yok beni silkecen:))
..
evet en anlamlı hediyeyi aldım..ama eşime demedim..bir yandan düşünüyorum demeyi..bir yandan kalp atımını dinlemeye gittiğimde dr seslesin içeriye orada duysun istiyorum bakalım çenemi tutabilirsem söylemeyecem...canımm cok sevindimmm günün en anlamlı hediyesini almışsın MAŞALLAH..RABBİM kucağına almayıda nasib etsin..hemmennn dr gitmeni tavsiye eediyorumm..
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
işte de fotolarımız....
valla canım ne et ettir silkelettir...eline mi yapışır yasilkelesin ne olcek...ayyy cnm çok sevindim valla ya ben ne yapıyorsam eşim beni silkelemiyor dün gece yalvardım valla ama yok diyo
silkeletme akımını başlatmış bulunuyoruz...yeni moda ...serap çok sevindim hayırlı ollsun..kızlar bu demek oluyorki bu ay hepimiz silkeletiyoruz. haydi popolar havaya
amin canım inşallah...canım benimmmmm gözün aydın günün en güzel haberi bu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokkkk sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?