- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.381
sen yaparsında ben beyenmezmiyim..emin ol beğenirim..geçen mezelerde midye kabuğunda yelkenli bilmem ne tarifiyde(adını düzemedim şimdi çok uzundu..ben onu beğenmiştim..oyda verdim ve kız birinci oldu) benim oyladığım birinci oluyo haberin olaa..
Kızlar siz gelmeden ben müjdeyi patlatıvereyim dedim...
hamileyim yavrular hamileyim......
dayanamadım anacım uyku muyku tutmadı saat 5 ve ben birde yatmışım kalktım test aldım ve yaptım ikinci çizgi hemencecik çıktı...
fotoyu ekliyorum...bugün yoğunum pek fazla giremem..8 buçukta dişçide randevum var 9 buçukta okulda olmam lazım..toplantı varmış yarım gün ders işleyeceğiz...1 de toplantım var..boşkaldıkça gireceğim...ve ayriyetten bugün nöbetçiyim...
sizleri çok seviyorum ya eşimin haberi yok zavallım 10 gün sonra hasta olacağımı düşünüyor...ve bu ay kardeşim geldiği için yumoş haftasında hiç birşey yapamadığımızı da...neyse gelecek ay bakarız dedi....
şimdilik hepinizi öpüyorum...silkeletin anacım kendinizi silkeletin....
işte de fotolarımız....
Eki Görüntüle 632566 Eki Görüntüle 632567
kız midye kabuğu değil istiridye mantarı mı neydi krep içinde ama salatalık muhteşemdi yelkenlii.. Muhteşem bir sunumdu 114 kşiden mi ne oy aldı yaa rekor yani ahh nerde ben o kadar başarılı olamam yaa. Şimdi yemeklri yapıyoruz paylaşıyoruz haftaya çarşamba oylama olacak.
Bedriyecim hoşgeldin tatlım.kızlar selamlaaarr.. nabersiniz?
seraaapp çııımm gözün aydın canım benimmm Allah tamamına erdirsin inşAllah..
Özlemim sen gelmişsinde ben görmedim canım benimm ya.. ben normalde işteyim ya hani giriş yapıyorum sonra alta alıyorum sonra vakit geçiyor sistem beni dışarı atmış oluyor sonra tekrar giriş yapıyorum.. görmemişim yani birşekilde kusura bakma lutfen.. bende bu sabah çok huysuz uyandım bi kalktım tüm göğüslerimdeki yani hepi topu 2 göğsümdekiağrım gitmiş.. ona canım sıkıldı ama duralım bakalım dedim hayırlısı Allah tan ne diyim..
Tümay babannenle ilgili gelişmeleri okudum herşeyin hayırlısı Cenab-ı Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Hayırlı şifalar versin inşAllah..
Yaseminnn biz eşimle sevgililer gününde hediyeleşmiyoruz ama ben zaten kendimi bıraktım senin hediyenin peşine düştümm.. aş erdim resmen hediyeni alınca bizi haberdar et hemen...
yaaa bende merak ettim sizin şu yemek yarışmanız hangi forumda yahu bende bi gelip bakayım, benimde güzel sunumlarım vardır,hafife almayın benide haaakız midye kabuğu değil istiridye mantarı mı neydi krep içinde ama salatalık muhteşemdi yelkenlii.. Muhteşem bir sunumdu 114 kşiden mi ne oy aldı yaa rekor yani ahh nerde ben o kadar başarılı olamam yaa. Şimdi yemeklri yapıyoruz paylaşıyoruz haftaya çarşamba oylama olacak.
ooooooooooooo süpperrr hemen haber ver ilk yorumu ben yapıcam heeKızlarrrr ben geldimmmmmm hoşgeldimmmmm
Sedacım seni de gördüm maşallah sana ama bu neya herkes resim paylaşıyo o zaman bende patlatıyım bi tane resimmmmbirazdannn
ne güzel ya Buketimi biliyoruz, Sedacımı biliyoruz artık yüzyüze konuşuyor gibi yazışacağız.. bende hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım resim yükleyeceğim neden onunla onu bağdaştırdım bilmiyorum ama o zaman koyayım dedim işte..
Bedriyecim hoşgeldin tatlım.
yani şu göğüslerinin sayısını anlatmana hayran kaldım resmengülmekten öldürdün beni. çok ilginç bir vucudun var yani, sayısı bir aalıyor bir çoğalıyor heralde, bugün itibari ile 2 tane olmuş demek, hayırlısı olsun
Valla benimde heyecan dorukta, inşallah bukadar heyecanlandığımıza değen bişey çıkar, kayda değer bişeyse zaten kesinlikle resmini çeker koyarım
yaaa bende merak ettim sizin şu yemek yarışmanız hangi forumda yahu bende bi gelip bakayım, benimde güzel sunumlarım vardır,hafife almayın benide haaa
ooooooooooooo süpperrr hemen haber ver ilk yorumu ben yapıcam hee
Bedriyecim varya bunuda buna bağlamana pes diyorum kız bugün süpersin çok güldürdün beni yaaa, ama varya sen resmini koy, ben seni avcılarda bulmazsam ne olim :))))))))
Bedriyecim hoşgeldin tatlım.
yani şu göğüslerinin sayısını anlatmana hayran kaldım resmengülmekten öldürdün beni. çok ilginç bir vucudun var yani, sayısı bir aalıyor bir çoğalıyor heralde, bugün itibari ile 2 tane olmuş demek, hayırlısı olsun
Valla benimde heyecan dorukta, inşallah bukadar heyecanlandığımıza değen bişey çıkar, kayda değer bişeyse zaten kesinlikle resmini çeker koyarım
yaaa bende merak ettim sizin şu yemek yarışmanız hangi forumda yahu bende bi gelip bakayım, benimde güzel sunumlarım vardır,hafife almayın benide haaa
ooooooooooooo süpperrr hemen haber ver ilk yorumu ben yapıcam hee
Bedriyecim varya bunuda buna bağlamana pes diyorum kız bugün süpersin çok güldürdün beni yaaa, ama varya sen resmini koy, ben seni avcılarda bulmazsam ne olim :))))))))
yasemiinnnnnnnimmm kuzumm sen beni görmek istediğin anda şurda "ol" de olurum.. dünde e-5 te giderken içimden dedim ki bu kadar evin içinde ışıkları yanan evlerden bahsediyorumayy yaseminimmm belki şu gördüğüm camın arkasında diye geçirdim içimmden.. bugun karışık duygulardayım karışık yazıyorum sanıyorum.. ama emin değilimm sanırım öyle.. ya varya bu arada neleri kalp atışına bağladım bilsen ütü yapmıyorum, temizlik sıfır.. pazar günü kahvaltıya gidelim diyor eşim ya bi dur diyorum kalp atışını görelim kısmetse.. kafam doluyken bişey yapmak istemiyorum herşeyi o kontrole kilitlemiş gibi oldumm.. size şimdi daha da saçma bir soru sorucamm benimle iligli iyi düşünceler geçiyor mu içinizden ama doğru deyin haa..
tatlım hoşgeldin nasılsın görüşemiyoruz?tb_fb / TUBAcım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin ailenin mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla ist. taşınırsınız amin
Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm((((((((((
tatlım hoşgeldin nasılsın görüşemiyoruz?
ayy Allahım şifa ver yarabbim yaa, ne oluyor sana böyle kuşum, ama doktorada gitmiyorsun arkadaş, kalk bi git bakalım, kız ne olur ne olmaz, tamam hamile olmasan bile kendi durumunu bilmek için git, zehirlendinmi, kist mi oluştu, nedir öğren bi. bazı kistler patlayınca böyle ağrılar baş dönmesi, bayılma bile yapıyormuş, herşey olabilir yani. git şu dr a da hepimizin içi rahat etsin canım, bukadar katı canlı olma, acı kendine aZICIK yavrum
Bilmiyorum ne oldu bana diyorum ya bunların hepsi bir haftayı geçti var ama bugün başımın dönmesinden ve mide bulantısından duramıyorumm doktora gelince giderim elbet Yasemin bakalımm
canım hamile bile olsan baş dönmesi mide bulantısı vs 7. haftadan sonra cıkıyor bencede bi dr git nedir ne değildir belli olsun..Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm((((((((((
CANIM BEN ARTIK KORKMAYA BAŞLADIM, ÇOK KUVVETLİ BELİRTİLER VAR ÇÜNKÜ, bugün yada engeç yarın git mutlaka, hatta şimdi ara randevunu al.
canım hamile bile olsan baş dönmesi mide bulantısı vs 7. haftadan sonra cıkıyor bencede bi dr git nedir ne değildir belli olsun..
tansiyon aleti vrasa tansiyonunu ölç tatlım düşmüş olabilir..gecmiş olsun dikkat et işin yoksa kalkma yat dinlen..gidicem doktora amaaa hastalanınca :))) bişey olmaz yaaa ama bugünü akşam edemem ben heralll ayağa kalkamıyorum tuvalete gitcem gidemiyorum(((
iyiyim ben iyiyim şükürler olsunnnnn ne hastanesi ne doktoru hem evrene olumlu mesajlar ne oldu ???
canım gidecem gidecem de şimdi değil haftaya hastalanınca
Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm((((((((((
SEDAAA canımcımmm seni gördümmaşaAllah sen tam bir kuzucuksun.. minyon güzeli.. gözlerinede maşaAllah diyorum dedim..
ne güzel ya Buketimi biliyoruz, Sedacımı biliyoruz artık yüzyüze konuşuyor gibi yazışacağız.. bende hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım resim yükleyeceğim neden onunla onu bağdaştırdım bilmiyorum ama o zaman koyayım dedim işte..
Bilmiyorum ne oldu bana diyorum ya bunların hepsi bir haftayı geçti var ama bugün başımın dönmesinden ve mide bulantısından duramıyorumm doktora gelince giderim elbet Yasemin bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?