Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız midye kabuğu değil istiridye mantarı mı neydi krep içinde ama salatalık muhteşemdi yelkenlii.. Muhteşem bir sunumdu 114 kşiden mi ne oy aldı yaa rekor yani ahh nerde ben o kadar başarılı olamam yaa. Şimdi yemeklri yapıyoruz paylaşıyoruz haftaya çarşamba oylama olacak.

Anammmmmm ne güzel bir haberrrr desene silkeletmek işe yaradııı canımmm gözün aydın inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını sonra da kucağında görürsün bebişini çok çok çok tebrik ediyorum seniiii

Kızlarrrr ben geldimmmmmm hoşgeldimmmmm
Tümaycım canım babaannene acil şifalarr diliyorum
Sedacım seni de gördüm maşallah sana ama bu neya herkes resim paylaşıyo o zaman bende patlatıyım bi tane resimmmm birazdannn
Buketttttt kocanmı geldi ne mutlu sana canım bol bol silkelet kendiniiii

SEDAAA canımcımmm seni gördüm maşaAllah sen tam bir kuzucuksun.. minyon güzeli.. gözlerinede maşaAllah diyorum dedim..

ne güzel ya Buketimi biliyoruz, Sedacımı biliyoruz artık yüzyüze konuşuyor gibi yazışacağız.. bende hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım resim yükleyeceğim neden onunla onu bağdaştırdım bilmiyorum ama o zaman koyayım dedim işte..

Bedriyecim hoşgeldin tatlım.
yani şu göğüslerinin sayısını anlatmana hayran kaldım resmen gülmekten öldürdün beni. çok ilginç bir vucudun var yani, sayısı bir aalıyor bir çoğalıyor heralde, bugün itibari ile 2 tane olmuş demek, hayırlısı olsun
Valla benimde heyecan dorukta, inşallah bukadar heyecanlandığımıza değen bişey çıkar, kayda değer bişeyse zaten kesinlikle resmini çeker koyarım
yaaa bende merak ettim sizin şu yemek yarışmanız hangi forumda yahu bende bi gelip bakayım, benimde güzel sunumlarım vardır,hafife almayın benide haaa
Kızlarrrr ben geldimmmmmm hoşgeldimmmmm
Sedacım seni de gördüm maşallah sana ama bu neya herkes resim paylaşıyo o zaman bende patlatıyım bi tane resimmmm birazdannn
ooooooooooooo süpperrr hemen haber ver ilk yorumu ben yapıcam hee

Bedriyecim varya bunuda buna bağlamana pes diyorum kız bugün süpersin çok güldürdün beni yaaa, ama varya sen resmini koy, ben seni avcılarda bulmazsam ne olim :))))))))

yasemiinnnnnnnimmm kuzumm sen beni görmek istediğin anda şurda "ol" de olurum.. dünde e-5 te giderken içimden dedim ki bu kadar evin içinde ışıkları yanan evlerden bahsediyorum ayy yaseminimmm belki şu gördüğüm camın arkasında diye geçirdim içimmden.. bugun karışık duygulardayım karışık yazıyorum sanıyorum.. ama emin değilimm sanırım öyle.. ya varya bu arada neleri kalp atışına bağladım bilsen ütü yapmıyorum, temizlik sıfır.. pazar günü kahvaltıya gidelim diyor eşim ya bi dur diyorum kalp atışını görelim kısmetse.. kafam doluyken bişey yapmak istemiyorum herşeyi o kontrole kilitlemiş gibi oldumm.. size şimdi daha da saçma bir soru sorucamm benimle iligli iyi düşünceler geçiyor mu içinizden ama doğru deyin haa..

Canım yemekteyiz benim mutfağım başlığının içinde deniz ürünleri topiği açıldı şimdi 3. kategori bu. Diğer ikisine ben katılmadım buna katılıcam yemeğim yaptım bu akşam paylaşıcam bu hafta çarşambaya kadar tarif paylaşma çarşambadan itibaren 1 haftada oya açılıyor anket şeklinde oy veriliyor o ankette ayrı olacak açılıyor. ben link veririm

bazen banada oluyor, birini görüyorum, diyorum ki, şu kız şimdi bedriye olsa ne şaşırırım hee diyorum. bazen iş dönüşü paspal oluyorum, aklıma geliyor, ya topikten biri ile karşılaşsam, bu çöp kılıklı kız mıymış yasemin diyecekler yaa şu halime bak diyorum
ayrıca herşeyi kalp atışlarına bağlamana da hak veriyorum kuşum, insan bişeyi aklına takınca o olmadan hiçbirşeyden tat almıyor. ama sen kendine hakim olmaya çalış yinede bu konuda. busefer kocaları bıktırıyoruz böyle yapınca. Adam ne güzel dışarı çıkmak, senle bişey paylaşıp keyif almak istiyor, sen hemen onu ikinci üçüncü plana atmış olduğunu hissettirip, başka önemli bahanelerini sununca kalbi de kırılır bence yani. Dengeyi bulmaya çalış canım benim.

tb_fb / TUBAcım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin ailenin mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla ist. taşınırsınız amin

Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm ((((((((((

tb_fb / TUBAcım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin ailenin mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla ist. taşınırsınız amin
tatlım hoşgeldin nasılsın görüşemiyoruz?
Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm ((((((((((

ayy Allahım şifa ver yarabbim yaa, ne oluyor sana böyle kuşum, ama doktorada gitmiyorsun arkadaş, kalk bi git bakalım, kız ne olur ne olmaz, tamam hamile olmasan bile kendi durumunu bilmek için git, zehirlendinmi, kist mi oluştu, nedir öğren bi. bazı kistler patlayınca böyle ağrılar baş dönmesi, bayılma bile yapıyormuş, herşey olabilir yani. git şu dr a da hepimizin içi rahat etsin canım, bukadar katı canlı olma, acı kendine aZICIK yavrum

Bilmiyorum ne oldu bana diyorum ya bunların hepsi bir haftayı geçti var ama bugün başımın dönmesinden ve mide bulantısından duramıyorumm doktora gelince giderim elbet Yasemin bakalımm

Bilmiyorum ne oldu bana diyorum ya bunların hepsi bir haftayı geçti var ama bugün başımın dönmesinden ve mide bulantısından duramıyorumm doktora gelince giderim elbet Yasemin bakalımm

CANIM BEN ARTIK KORKMAYA BAŞLADIM, ÇOK KUVVETLİ BELİRTİLER VAR ÇÜNKÜ, bugün yada engeç yarın git mutlaka, hatta şimdi ara randevunu al.

canım hamile bile olsan baş dönmesi mide bulantısı vs 7. haftadan sonra cıkıyor bencede bi dr git nedir ne değildir belli olsun..

CANIM BEN ARTIK KORKMAYA BAŞLADIM, ÇOK KUVVETLİ BELİRTİLER VAR ÇÜNKÜ, bugün yada engeç yarın git mutlaka, hatta şimdi ara randevunu al.

iyiyim ben iyiyim şükürler olsunnnnn ne hastanesi ne doktoru hem evrene olumlu mesajlar ne oldu ???
canım gidecem gidecem de şimdi değil haftaya hastalanınca

gidicem doktora amaaa hastalanınca :))) bişey olmaz yaaa ama bugünü akşam edemem ben heralll ayağa kalkamıyorum tuvalete gitcem gidemiyorum (((
tansiyon aleti vrasa tansiyonunu ölç tatlım düşmüş olabilir..gecmiş olsun dikkat et işin yoksa kalkma yat dinlen..

iyiyim ben iyiyim şükürler olsunnnnn ne hastanesi ne doktoru hem evrene olumlu mesajlar ne oldu ???
canım gidecem gidecem de şimdi değil haftaya hastalanınca

ayy zaten senle ben aynı ikiz kardeş gibiyiz varya, regl zamanlarımız, yumurtlama tarihlerimiz, doktora gitmemek konusundaki inatlarımız ve illaki o dediğimiz tarihe kadar çatlasakta patlasakta gitmemelerimiz
seni topikteki ikizim ilan ediyorum kabul ediyormusun

VAR YA cidden kızılıcak kadar varsın.. başın dönüyor miden bulanıyor ve ısrarla doktora gitmiyorsun neyi bekliyorsun acaba gitmek için.. bir an önce lutfen bugune yani git.. kanaman falan var mı canımcım senin. ayrıca neden gebelik olasılığın yok.. hiç mi ilişki olmadı..

Ayyy Bedriye öldürdün beniii ne alakası var kiiii, Ozmn bebeşin ultrason fotosunu yüklersin pıt potları duydum diye

Aslıııı ne oluyıor sana kuzum, gecirtime ne haftaya sı Allah aşkına git hemen izin al işten duramıyorum diye,
yada az daha bekle bayılırsın zaten onlar götürürler senii Çabuk kalkk kızzzz kızıyorumm bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…