Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ikizim benimmmmmm

canım ilişki şöle oldu olmadı hastalıktan sonra bi kerecik oldu onda da olacağını sanmam oyüzden yok canım kanamam falan yokk olmasında zatennn amannn
Buket şimdi kızacak bana ama kistler mutasyona uğruyolar heraldeeee Buketim böle demem de bi sakınca varmı acaba ??? bak patladı falan demedim yada kistler yer değiştiriyor da olabilirlerr sağdaki sola soldaki sağa falan :))) Buket hocam bu olabilirmi acaba

ben bi anlayabilsem ne olduğunu size de anlatacammm ya tammm zaten hafta sonu giriyo araya haftaya giderim ben böle de mutluyum amnn bayılmayımm şekerim böle hastaneye gidemem önce temizlik yapmam lazım yani bayılsam da gitmem bu halde hastaneye falan

canım öncelikle adet bitiminden sonra kaçıncı gün ilişki oldu 8.16. gün arası tutma olasılığı yüksek adetine kaç gün var 1 hafta öncesi adet sancısı başlamıştı bende hamileliğimin neredeyse 2. ayına kadar bel ve kasık ağrım devam etti..

cumartesi gelsede oğluşumu görsem...

Oyy yesinler siziii , bende çokk özledim yaa 1 ay oldu görmeyelii, pazartesi benimde randevum ve iğnem var

a.s müstakbel kayınvalideciği hapşuruyoruz şimdi damadınla.. az portakal sıktım ıhlamurla karıştırıp içiyoruz şifa niyetine :))

ühüü ühüüüüü bende evimde olmak istiyorumm çok imrendim şimdiii Gül sana yaa

Afiyet olsun tabikii yarasın inşallah hasta olmayın..

temizlik fln yapcaksan ağır fln kaldırma canım tmm mı nolur nolmaz

Sen tam dayaklıksın heeeee BUkeeeettttttttttttt Demeeeeeetttttttttttttt nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn gel ve şu laf anlamayan Aslı'ya durumunun ciddiyetini anlattttttttt, Kız onaaaaa, bağırrrrrrrrrrrrrrrrrrr Buuuukkeeeeeettttttttttt duy sesimiiiiiiiii

canlar bulantım coştu bugün başım da ağrıyor neyse çok zırlamayayım ben seviyorum sizi iyi olun Tubacımın duasını okudum onu haber vereyim dedim

canım şöleki adetim bitti bir hafta sonra faln oldu sonra da bida olmadı zatennn ya benim hamilellikle ilgili pek umudum yok açıkcası adetime de 10 gün varrr hemen hemen, ben kistciklerime bişey olmasından korkuyorum (burda Buketin affına sığınıyorum) ne bilim öle işteee ama bak Gül aklıma sokuyosun acaa acaba ben hamilemiyimmm

ben oldum aşımı :))) artık 6 ay sonra olcam 3.yü bende merak ediyorum büyümştür kiloda olmuştur paşam :))

sağlık olsun canım evde olmak bi dert olmamak bi bende çalışsam keşke diorumda işte şimdi bebekte olcak onu bırakıpta işede gidemem ben artık belli bi yaşa gelince kreşe veririm ancak öyle..AMİN canım İNŞALLAH olmayız..ya tatlım sende sancı oluyomu alttan alttan bazen regl olcakmışsın gibi bende oluyo cumartesi dr a sorcam yalancı sancımı acama 26. haftadan sonra başlarmış

valla canım olur mu olur kimi zaman hergün denersin kalamassın bi bakmışsın 1 gün denemişsin olmuş şans yanii denk geldiyse neden olmasın o yüzden sen yinede tedbiri elden bırakma

temizlik fln yapcaksan ağır fln kaldırma canım tmm mı nolur nolmaz
yok canım öyle ev temizliği değil kendimi temizlemem lazım

ayyyyy sen ne fenasınnnnnnnnnnn sorarım ben sanaaaaa

Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm ((((((((((

canımm belli olmaz bu işler ama bir dr gitsen iyi olur canım yaa..

cumartesi gelsede oğluşumu görsem...

ayy ne güzell az kaldı şurada cumartesiye sabret iyidir paşamız keyfi yerndedir ohhh

hee tabi seyahat ediyorlar vücudunda ordan oraya.. kzıım git bir baktır yaaa...

canlar bulantım coştu bugün başım da ağrıyor neyse çok zırlamayayım ben seviyorum sizi iyi olun Tubacımın duasını okudum onu haber vereyim dedim

canımm dikkat et kendine tuzlu kraker falan iyi gelir bir de elma. Geçecek inşallah canımm..

Ya ne çok merak edildimm haa topkten arkadaşlık isteği gönderen gönderene resmimi mi koymam lazımdı istek yollamanız için kızlarr

Ya neden daha önce eklemedik ki birbirimizi ekli olanlar vardı zaten de. Ayy merak ettiğiniz gibi değilim yaa ama arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar hepsine çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz canlarımmm

Aslı varya sen hamile değilsen yüzüme püüüühhhh diye tükür emi.
Zaten ben kime "ikiz doğuralım" yada "sen benim ikizimsin" desem, ardından kızın hamile olduğunuz öğreniyorum
Örnek 1: Bedriye
Örnek 2: Aslı

bu kadar ısrar ilgi alaka yok anam yok bu kız nie söz dinlemiyoo ... git cnm hasta oldun mu yine gidersin ne olmuşkii yanii ... cnm gerçekten sonradan gitmediğine pişman olma cnm .. dinle azcık bizlerii bak herkes kızıyo heee :)

ayrıca benim sağlık ocağına gitmem lazımmı aile hekimine ? gebeliğimi bildirmem mi lazım geçmi kaldım acaba

merak eden edene desene :))) ama canım insan merak ediyo ben 3 aydır burdayımmm konuştuğun bişeler paylaştığın kişiler ister istemez bi merak uyandırıyor :))) ama Sedacım pek bi güzelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…