- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.401
cumartesi gelsede oğluşumu görsem...
ayy zaten senle ben aynı ikiz kardeş gibiyiz varya, regl zamanlarımız, yumurtlama tarihlerimiz, doktora gitmemek konusundaki inatlarımız ve illaki o dediğimiz tarihe kadar çatlasakta patlasakta gitmemelerimiz
seni topikteki ikizim ilan ediyorum kabul ediyormusun
VAR YA cidden kızılıcak kadar varsın..başın dönüyor miden bulanıyor ve ısrarla doktora gitmiyorsun neyi bekliyorsun acaba gitmek için.. bir an önce lutfen bugune yani git.. kanaman falan var mı canımcım senin. ayrıca neden gebelik olasılığın yok.. hiç mi ilişki olmadı..
a.s müstakbel kayınvalideciği hapşuruyoruz şimdi damadınla.. az portakal sıktım ıhlamurla karıştırıp içiyoruz şifa niyetine :))oyyy damadım benim, benden de selam söyle, yanaklarından öpüyorum sevgli damadımı.
Ayyy Bedriye öldürdün beniii ne alakası var kiiii, Ozmn bebeşin ultrason fotosunu yüklersin pıt potları duydum diye
Aslıııı ne oluyıor sana kuzum, gecirtime ne haftaya sı Allah aşkına git hemen izin al işten duramıyorum diye,
yada az daha bekle bayılırsın zaten onlar götürürler seniiÇabuk kalkk kızzzz kızıyorumm bak.
canım öncelikle adet bitiminden sonra kaçıncı gün ilişki oldu 8.16. gün arası tutma olasılığı yüksek adetine kaç gün var 1 hafta öncesi adet sancısı başlamıştı bende hamileliğimin neredeyse 2. ayına kadar bel ve kasık ağrım devam etti..canım ikizim benimmmmmm
canım ilişki şöle oldu olmadı hastalıktan sonra bi kerecik oldu onda da olacağını sanmam oyüzden yok canım kanamam falan yokkolmasında zatennn amannn
Buket şimdi kızacak bana ama kistler mutasyona uğruyolar heraldeeeeBuketim böle demem de bi sakınca varmı acaba ??? bak patladı falan demedim yada kistler yer değiştiriyor da olabilirlerr sağdaki sola soldaki sağa falan :))) Buket hocam bu olabilirmi acaba
a.s müstakbel kayınvalideciği hapşuruyoruz şimdi damadınla.. az portakal sıktım ıhlamurla karıştırıp içiyoruz şifa niyetine :))
temizlik fln yapcaksan ağır fln kaldırma canım tmm mı nolur nolmazben bi anlayabilsem ne olduğunu size de anlatacammmya tammm zaten hafta sonu giriyo araya haftaya giderim ben böle de mutluyum amnn bayılmayımm şekerim böle hastaneye gidemem önce temizlik yapmam lazım yani bayılsam da gitmem bu halde hastaneye falan
ben bi anlayabilsem ne olduğunu size de anlatacammmya tammm zaten hafta sonu giriyo araya haftaya giderim ben böle de mutluyum amnn bayılmayımm şekerim böle hastaneye gidemem önce temizlik yapmam lazım yani bayılsam da gitmem bu halde hastaneye falan
canım öncelikle adet bitiminden sonra kaçıncı gün ilişki oldu 8.16. gün arası tutma olasılığı yüksek adetine kaç gün var 1 hafta öncesi adet sancısı başlamıştı bende hamileliğimin neredeyse 2. ayına kadar bel ve kasık ağrım devam etti..
ben oldum aşımı :))) artık 6 ay sonra olcam 3.yü bende merak ediyorum büyümştür kiloda olmuştur paşam :))Oyy yesinler siziii , bende çokk özledim yaa 1 ay oldu görmeyelii, pazartesi benimde randevum ve iğnem var
ühüü ühüüüüü bende evimde olmak istiyorumm çok imrendim şimdiii Gül sana yaa
Afiyet olsun tabikii yarasın inşallah hasta olmayın..
valla canım olur mu olur kimi zaman hergün denersin kalamassın bi bakmışsın 1 gün denemişsin olmuş şans yanii denk geldiyse neden olmasın o yüzden sen yinede tedbiri elden bırakmacanım şöleki adetim bitti bir hafta sonra faln oldu sonra da bida olmadı zatennn ya benim hamilellikle ilgili pek umudum yok açıkcası adetime de 10 gün varrr hemen hemen, ben kistciklerime bişey olmasından korkuyorum (burda Buketin affına sığınıyorum) ne bilim öle işteee ama bak Gül aklıma sokuyosun acaa acaba ben hamilemiyimmm
yok canım öyle ev temizliği değil kendimi temizlemem lazımtemizlik fln yapcaksan ağır fln kaldırma canım tmm mı nolur nolmaz
Sen tam dayaklıksın heeeeeBUkeeeettttttttttttt Demeeeeeetttttttttttttt nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn gel ve şu laf anlamayan Aslı'ya durumunun ciddiyetini anlattttttttt, Kız onaaaaa, bağırrrrrrrrrrrrrrrrrrr Buuuukkeeeeeettttttttttt duy sesimiiiiiiiii
valla canım olur mu olur kimi zaman hergün denersin kalamassın bi bakmışsın 1 gün denemişsin olmuş şans yanii denk geldiyse neden olmasın o yüzden sen yinede tedbiri elden bırakma
hmmmmm tamam ozaman bende ev temizliği sandımmyok canım öyle ev temizliği değil kendimi temizlemem lazım
ayyyyy sen ne fenasınnnnnnnnnnn sorarım ben sanaaaaa
Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm((((((((((
canım ikizim benimmmmmm
canım ilişki şöle oldu olmadı hastalıktan sonra bi kerecik oldu onda da olacağını sanmam oyüzden yok canım kanamam falan yokkolmasında zatennn amannn
Buket şimdi kızacak bana ama kistler mutasyona uğruyolar heraldeeeeBuketim böle demem de bi sakınca varmı acaba ??? bak patladı falan demedim yada kistler yer değiştiriyor da olabilirlerr sağdaki sola soldaki sağa falan :))) Buket hocam bu olabilirmi acaba
canlar bulantım coştu bugün başım da ağrıyorneyse çok zırlamayayım ben seviyorum sizi iyi olun Tubacımın duasını okudum onu haber vereyim dedim
Ya ne çok merak edildimm haa topkten arkadaşlık isteği gönderen gönderene resmimi mi koymam lazımdı istek yollamanız için kızlarr
Ya neden daha önce eklemedik ki birbirimizi ekli olanlar vardı zaten de. Ayy merak ettiğiniz gibi değilim yaa ama arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmışlar hepsine çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?