Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende henüz hamiş olmadığım için bilemiyorum ama aynur yada özlem gelince sana tarif eder

Bedriyecim ve İpekcim, ikinizinde tesbihlerini çektim , ALlahım kabul etsin inşallah tez vakitte hayırlısı ile

eee ben ilk akşam Gül'e tesbih çektim, dün akşamda Özlem ve Bedriye İçin çektim sen bugün mü Bedriye'ye çektin. Bugün kimler için yapılacak.

Listede bugünden başlatılmış iki kişiye okuma. Dün Özlem tek gözküyor ama ben dün Özlem ve Bedriye'ye çektim herneyse ben öyle iki iki giderim kendime göre.

Bedriyecim bütün bildiğin duaları oku, sonrada tut eşinin elinden lay lay lom moduna girmeye çalış, insan kendi psikolojisini yönlendirebiliyor çoğu zaman, öyle yapmayı dene canımcım

Tatlım ben dün akşam test yapmadım ama yinede geceyi değerlendirdim zar zor aman ALlahım yaa ne engeller çıktı yapmiyim diye ama engelleri aştım deldim, gelen giden arayan soran vs vs bakalım hergün saat 11 de testi tekrarlayacağım inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi yakalarım, ve sende inşallah yakalarsın. ayrıca tatilde insan relax olduğu için birççok kişi tatilde hamiş kalıyor, çok iyi değerlendir bence. mesela bizim topikteki alaraburcu tatilde hamiş kalanlardan nereye gitmeyi planladınız?[/QUOTE]

Yaseminn ben yol boyu hep dua ediyorum uçakta. inanır mısın belki en çok duayı uçakta yapıyorumdur.. hatta akşam düşündümki zikirlerimide uçakta mı yapsam.. ama çok korkuyorum.. temmuzda bindim uçağa işte o zaman hamileydim birde ailem çevrem hepsi uçak korkumdan dolayı düşürdüğüme inanıyor bebeğimi.. doktor alakası yok dedi ama bende olma ihtiMALİ yüksek diyorum.. ya ben aslında yükseklik korkusu yaşıyorumda o kadar yoğun değil.. benim korkum o kapılar kapanıyor ve inene kadar açılmaması gerektiğini biliyorum ya o mahfediyor beni..otobüs mesela iniceğim kardeşim dur desem durur, ciddi bir korkum var ya hakkımızda hayırlısını diliyorum. bu arada Antalya ya gidiyoruz kısmetse de.. hiç tatil modum yok.. inşAllah hayırlısıyla iyi geçer.. ben tatil de gebe kalamam ki yumurtlama günlerim biticek galiba.. ayrıca yasemin ben yapı itibariyle genelde evhamlı bir tipim o yüzden benim tatildeyim rahatım luksum yok.. panik enteresan bir hal var üzerimde.

Yaseminn ben yol boyu hep dua ediyorum uçakta. inanır mısın belki en çok duayı uçakta yapıyorumdur.. hatta akşam düşündümki zikirlerimide uçakta mı yapsam.. ama çok korkuyorum.. temmuzda bindim uçağa işte o zaman hamileydim birde ailem çevrem hepsi uçak korkumdan dolayı düşürdüğüme inanıyor bebeğimi.. doktor alakası yok dedi ama bende olma ihtiMALİ yüksek diyorum.. ya ben aslında yükseklik korkusu yaşıyorumda o kadar yoğun değil.. benim korkum o kapılar kapanıyor ve inene kadar açılmaması gerektiğini biliyorum ya o mahfediyor beni..otobüs mesela iniceğim kardeşim dur desem durur, ciddi bir korkum var ya hakkımızda hayırlısını diliyorum. bu arada Antalya ya gidiyoruz kısmetse de.. hiç tatil modum yok.. inşAllah hayırlısıyla iyi geçer.. ben tatil de gebe kalamam ki yumurtlama günlerim biticek galiba.. ayrıca yasemin ben yapı itibariyle genelde evhamlı bir tipim o yüzden benim tatildeyim rahatım luksum yok.. panik enteresan bir hal var üzerimde.[/QUOTE]

Canıım niye böylesin ki rahatla biraz tatil yaacaksın kafan boşalacak. Acaba bir psikolğa mı gitsen sen anlatırsın o dinler bizden daha iyi çözümler sunar sana ama herşey sende bitiyor rahatlaman lazım gebe kalamamanın çoğu nedeni psikolojik canım. sen yine de çalışma yap belki kaçmamış olur yumurtlama daha belli olmaz hem Allah nasip ettikten sonra tek ilişki ile bile hamile kalırsın yeter ki ol desin.

CANIM BUGUN bedriye (ben yani) ve ipek arkadaşımız için çekiceğiz. Sen çekmişsin zaten Allah ım kabul etsin inşAllah.

Ben bugün İpek'e okuyayım sadece o zaman sana dün okuduğuma göre yarın normal listeye göre gitmiş olurum karışmamış olur.

teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun

Âmin canım inşallah öyle olur.ama biz 4aydir biliyorduk bu durumu.4aydirda ilaç kullandım.bu hastalığı hiç bilmezken 445 olan deger simdi600 e çıkmış.yani ilaç icmezken düşükte içerken sadece Ramazan'da aksatmisken neden yükseldi??insan soruyor kendine ama cuzi irademizle ve aklimizla buna cevap bulmamız pek mümkün durmuyor.yaratıcının vardır bı bildigi diyorum
.hayırlısını istiyorum iyiye yoruyorum belki vAkti gelmedi daha dye ALlah bunu çıkardı karşıma diyorum.sonuçta kafaya koymuştum herseyimi hazırlamıştım yaptıracaktim.buna rağmen yaptırsaydım belki olmayacaktı bu sebep yüzünden yada sakat dogma ihtimali bille varmış.Allah'tan bu nedenle hayırlısını istiyoruz.Allahım simdi olsun demiyoruz hayırlı olsun diyoruz.
Yasemincim ovulasyon testin hayırlı olsun.böyle zamanlarda hep bisey çıkar zaten.ama doktorların tavsiyesi bunu bir gorev olarak görmeyin diyorlar.sende öyle yap.bu arada benim bat 12 Eylül oldu.ve dua listesinede saglık ve huzuru da eklersen sevinirim.suan bunlar daha mühim benim icin.

canım sana melisa çayını öneriyorum, bak uçağa binmeden evvel bi sallama melisa çayı iç bak nekadar relax olacaksın ALlahın izniyle, busefer bence bi dene
Ben bugün İpek'e okuyayım sadece o zaman sana dün okuduğuma göre yarın normal listeye göre gitmiş olurum karışmamış olur.
evet tatlım en iyisi öyle, yarından itibaren normal düzene devam edersin kafan karışmamış olur.

evet kuşum herşeyin hayırlısını istiyoruz Allahtan aynen dediğin gibi herşeyde bir hayır olduğunu düşünüp ferahlıyoruz.
Ayrıca bunu bir görev olarak görmezsem eğer ben ayda 1 kere filan ancak canım çeker yani, iktidarsızmıyım neyim yaa ben bol bol badem fındık vs yiyim de isteğim gelsin bari

Canıım niye böylesin ki rahatla biraz tatil yaacaksın kafan boşalacak. Acaba bir psikolğa mı gitsen sen anlatırsın o dinler bizden daha iyi çözümler sunar sana ama herşey sende bitiyor rahatlaman lazım gebe kalamamanın çoğu nedeni psikolojik canım. sen yine de çalışma yap belki kaçmamış olur yumurtlama daha belli olmaz hem Allah nasip ettikten sonra tek ilişki ile bile hamile kalırsın yeter ki ol desin.[/QUOTE]

canımsın benimm.. ben psikiyatrı ye gittim.. 3-4 sene önce.. o zaman mesela bana bi kan testi yaptı ve dediki insanların normalde kanında bi değer varmış o değer sağlıklı bir insanda 60-70 arasında oluyormuş bende o 25 falanmış sonra o antidepresan değilde değişik bir ilaç verdi o zamnalar o değer yükseldi sonra ben rahatladım o dönem.. mesela yüzemiyordum falan yüzmeye falan başladım.. asansöre falan binebiliyorum.. çok faydası oldu.. ama yapı olarak ben hep paniğimde.. şu son dış gebelik ve 2 düşükten sonra sürekli bir panik haldeyim yüreğim hep pır pır hep korku halindeyim.. dün bi doktorun yazısını okudum yine o da demiş ki stres bırakın düşük sebebi olmasını tüm hayatınızın gidişatını etkiler.. bende çok isterdim rahat, gamsız, soğukkanlı olayım ama yok olamıyorum.. inan sıkıntı duaları, cesaret duaları ne bulursam okumaya ezberlemeye çalışıyorum faydası oluyordur mutlaka yani inşAllah.. tatile gitmeyelim diye yalvara yalvara bi hal oldum eşime.. o da akşam diyor ki seni çok şımartıyorum ben hep üzerine çok düştüğüm için belkide bu hale ben getiriyorum seni diyor.. ki alakası yok.. son yaşadıklarım Allah beterinden korusun çok etkiledi beni.. hayırlısıyla sağlığımla sıhhatimle bir gebe kalıp doğurabilsem sağlıklı bir bebeğim olsa hayırlısıyla inanıyorum ki tüm korkularımdan sıyrılacağım.. güçleneceğim.. yumurtlama konusunda aslında çok haklısın ki doktor bana dedi ki yumurtlama gününü sayma.. sen arama onu bırak o seni bulsun.. sağlıklısı bulucaktır inşAllah o zaman dedi.. hesap yapmak değil senin işin, sen dile Allah'tan sonrada ilişkiye gir.. yumurtlama döneminde şansın çok gebe kalmak için ama diğer zamanlarda da var gebelik şansın dedi de çok da hak verdim ama kafamda sürekli matematik hesabı.. oysa sadece bu durum tüketiyor insanı.. Allah ım hayırlısını versin.

arkadaşlar 1-2 gündür size yetişemiyorum çok kaynatıyorsunuz yeter ama yaaaaa okuyamıyorum hepsini, yavaş olun biraz

arkadaşlar dün benim dua günümdü başta tek tek hepinize teşekkür etmeye çalıştım ama yok olmadı ipin ucu kaçtı yakalayamadım şimdi burdan hepinize teşekkür etmek istedim, hepinizden Allah razı olsun rabbim dualarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah, ağzınıza yüreğinize sağlık, inşallah çok yakın zamanda hepiniz burda bizimle mutlu haberlerinizi paylaşırsınız rabbim hiç birinize acı günler yaşatmasın hep mutlu olun yüzünüz hep gülsün inşallah.

ipek duanı okudum.. Allah sana hayırlı sağlıklı bir gebelik, sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin Mevlam sana.. Allah ım şu mübarek günlerde ettiğimiz duaları boş çıkarma, sen kabul et yarabbim.. Hayırlısıyla mevlam güldürsün hepimizin yüzünü..

ayy yasemin..oturduğum yerde kahkaha attırdınn.. iktidarsız haa..tövbe Allahım yaa..Allah da seni güldürsün..mesir macunu da ye..afrodizyak etkisi varmış:)))ay bunlar erkekler için....

canım benim dün sana cevap yazıyordum internetim kesildi gönderemedim, öncelikle duan için teşekkür ederim Allah razı olsun, bu ay nasip olmamış hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın, önce senin sağlığın önemli bebişin nasıl olsa gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…