- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.741
iyiyiz kuşum seni sormalı, senin neden hala bir hamişlik takvimin yok yaaa, bebeğin gelişimini takip edemiyoruz ama olmazki canım
iyim canım bende sagol nasıl yapılayor hamilellik takvimi bilmiyorum ki ben
kızlaaaaar neredesinizz yardım edinnbugün annmlerdeydim tıka basa yemek yedm sonra da eve yürüyelim dedik Yürürken
afedersiniz biraz sıkıştım karnımın alt tarafında kasılmalar oldu(son zamanlarda sık sık oluyo)zor yürüdm keşke arabaya binseydim dedim.Eve gldikyen sonra tuvalte gittim.yine afedesiniz k. tvltimi yaparken sol tarafımda acı hiisstm .:26:ya telaş yaptım sizce neden byle olduu nolur birşey deyiin
bende henüz hamiş olmadığım için bilemiyorum ama aynur yada özlem gelince sana tarif eder
Bedriyecim ve İpekcim, ikinizinde tesbihlerini çektim , ALlahım kabul etsin inşallah tez vakitte hayırlısı ile
eee ben ilk akşam Gül'e tesbih çektim, dün akşamda Özlem ve Bedriye İçin çektim sen bugün mü Bedriye'ye çektin. Bugün kimler için yapılacak.
Bedriyecim bütün bildiğin duaları oku, sonrada tut eşinin elinden lay lay lom moduna girmeye çalış, insan kendi psikolojisini yönlendirebiliyor çoğu zaman, öyle yapmayı dene canımcım
Tatlım ben dün akşam test yapmadım ama yinede geceyi değerlendirdim zar zoraman ALlahım yaa ne engeller çıktı yapmiyim diye ama engelleri aştım deldim, gelen giden arayan soran vs vs bakalım hergün saat 11 de testi tekrarlayacağım inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi yakalarım, ve sende inşallah yakalarsın. ayrıca tatilde insan relax olduğu için birççok kişi tatilde hamiş kalıyor, çok iyi değerlendir bence. mesela bizim topikteki alaraburcu tatilde hamiş kalanlardan nereye gitmeyi planladınız?
CANIM BUGUN bedriye (ben yani) ve ipek arkadaşımız için çekiceğiz. Sen çekmişsin zaten Allah ım kabul etsin inşAllah.
evet canlarım,tüm gün miydemin halinden,halsizlikden aranlza düzenli katılamıyorum,ama aklım hep sizde ya,yine ne kaynatıyorlar acaba düşünüyorum hep.benim bulantılar iki gündü akşama doğru geçiyor,bu na da şükür ya,en azından akşamları rahat oluyorum.
gülcüm senin duanı dün okumuşdum ama burdan belirtmeyi unutmuşum,özlemcim seninki ni de okudum,Allahım kabul etsin inşalllllllah....
tatlım ben google chrome kullanıyorum arayıcıc olarak,o her sayfayı direk türkçeye çeviriyor,o yüzden çok kolay oluyor,zaten sonrasında ingilizceyi de rahatca kullana bilirsin,sen denemek istersen ben sana her konudan yardımcı olurum kuzummmmmmmm....
canım kardeşim ya,inanıyormusun ben de bu gün aynı şeyi düşündüm ya,şimdi bir bakmışım sen de öyle düşünmüşsün,çok iyi fikir bence,Allah dualarımız kabul etsin inşallah....
allllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah deriz kız ne diycez,ilahi...
evet ya biliyorumkuzum ormal ama,insanın bütün günün ele alıyor.senin için de hayırlısı belki bu tedavi güzelce sonuç vericek ve tüpe ihtiyaç kalmıycak kuzum,inşallah tatlım ya,umudunun olması çok güzel,zaten dün yeni gelen o arkadaşdan onun yazdıklarından sonra umudu kaybetmek çok saçma olur bence,her şey için,her zaman umut vardır...
Âmin canım inşallah öyle olur.ama biz 4aydir biliyorduk bu durumu.4aydirda ilaç kullandım.bu hastalığı hiç bilmezken 445 olan deger simdi600 e çıkmış.yani ilaç icmezken düşükte içerken sadece Ramazan'da aksatmisken neden yükseldi??insan soruyor kendine ama cuzi irademizle ve aklimizla buna cevap bulmamız pek mümkün durmuyor.yaratıcının vardır bı bildigi diyorumtanıdığımın da bebeği yoktu sonra onlarda uğraşırken troid sorununu farkettiler ameliyat oldu. doktor şimdi tüp bebeğe geçelim dedi.. ve gerek kalmadan hamile kaldı bebeğini doğurdu.. inşAllah sende öyle olursun yani ameliyata falan hayırlısıyla gerek kalmazda inşAllah. o kadar gittin ettin mutlaka vardır bir hayır.. inşAllah güzel haberler alıcağız senden yakın zamanda.
canım sana melisa çayını öneriyorum, bak uçağa binmeden evvel bi sallama melisa çayı iç bak nekadar relax olacaksın ALlahın izniyle, busefer bence bi deneYaseminn ben yol boyu hep dua ediyorum uçakta. inanır mısın belki en çok duayı uçakta yapıyorumdur.. hatta akşam düşündümki zikirlerimide uçakta mı yapsam.. ama çok korkuyorum.. temmuzda bindim uçağa işte o zaman hamileydim birde ailem çevrem hepsi uçak korkumdan dolayı düşürdüğüme inanıyor bebeğimi.. doktor alakası yok dedi ama bende olma ihtiMALİ yüksek diyorum.. ya ben aslında yükseklik korkusu yaşıyorumda o kadar yoğun değil.. benim korkum o kapılar kapanıyor ve inene kadar açılmaması gerektiğini biliyorum ya o mahfediyor beni..otobüs mesela iniceğim kardeşim dur desem durur, ciddi bir korkum var ya hakkımızda hayırlısını diliyorum. bu arada Antalya ya gidiyoruz kısmetse de.. hiç tatil modum yok.. inşAllah hayırlısıyla iyi geçer.. ben tatil de gebe kalamam ki yumurtlama günlerim biticek galiba.. ayrıca yasemin ben yapı itibariyle genelde evhamlı bir tipim o yüzden benim tatildeyim rahatım luksum yok.. panik enteresan bir hal var üzerimde.
evet tatlım en iyisi öyle, yarından itibaren normal düzene devam edersin kafan karışmamış olur.Ben bugün İpek'e okuyayım sadece o zaman sana dün okuduğuma göre yarın normal listeye göre gitmiş olurum karışmamış olur.
Âmin canım inşallah öyle olur.ama biz 4aydir biliyorduk bu durumu.4aydirda ilaç kullandım.bu hastalığı hiç bilmezken 445 olan deger simdi600 e çıkmış.yani ilaç icmezken düşükte içerken sadece Ramazan'da aksatmisken neden yükseldi??insan soruyor kendine ama cuzi irademizle ve aklimizla buna cevap bulmamız pek mümkün durmuyor.yaratıcının vardır bı bildigi diyorum
.hayırlısını istiyorum iyiye yoruyorum belki vAkti gelmedi daha dye ALlah bunu çıkardı karşıma diyorum.sonuçta kafaya koymuştum herseyimi hazırlamıştım yaptıracaktim.buna rağmen yaptırsaydım belki olmayacaktı bu sebep yüzünden yada sakat dogma ihtimali bille varmış.Allah'tan bu nedenle hayırlısını istiyoruz.Allahım simdi olsun demiyoruz hayırlı olsun diyoruz.
Yasemincim ovulasyon testin hayırlı olsun.böyle zamanlarda hep bisey çıkar zaten.ama doktorların tavsiyesi bunu bir gorev olarak görmeyin diyorlar.sende öyle yap.bu arada benim bat 12 Eylül oldu.ve dua listesinede saglık ve huzuru da eklersen sevinirim.suan bunlar daha mühim benim icin.
iyim canım bende sagol nasıl yapılayor hamilellik takvimi bilmiyorum ki ben
Yaseminn ben yol boyu hep dua ediyorum uçakta. inanır mısın belki en çok duayı uçakta yapıyorumdur.. hatta akşam düşündümki zikirlerimide uçakta mı yapsam.. ama çok korkuyorum.. temmuzda bindim uçağa işte o zaman hamileydim birde ailem çevrem hepsi uçak korkumdan dolayı düşürdüğüme inanıyor bebeğimi.. doktor alakası yok dedi ama bende olma ihtiMALİ yüksek diyorum.. ya ben aslında yükseklik korkusu yaşıyorumda o kadar yoğun değil.. benim korkum o kapılar kapanıyor ve inene kadar açılmaması gerektiğini biliyorum ya o mahfediyor beni..otobüs mesela iniceğim kardeşim dur desem durur, ciddi bir korkum var ya hakkımızda hayırlısını diliyorum. bu arada Antalya ya gidiyoruz kısmetse de.. hiç tatil modum yok.. inşAllah hayırlısıyla iyi geçer.. ben tatil de gebe kalamam ki yumurtlama günlerim biticek galiba.. ayrıca yasemin ben yapı itibariyle genelde evhamlı bir tipim o yüzden benim tatildeyim rahatım luksum yok.. panik enteresan bir hal var üzerimde.
canım sana melisa çayını öneriyorum, bak uçağa binmeden evvel bi sallama melisa çayı iç bak nekadar relax olacaksın ALlahın izniyle, busefer bence bi dene
evet tatlım en iyisi öyle, yarından itibaren normal düzene devam edersin kafan karışmamış olur.
evet kuşum herşeyin hayırlısını istiyoruz Allahtan aynen dediğin gibi herşeyde bir hayır olduğunu düşünüp ferahlıyoruz.
Ayrıca bunu bir görev olarak görmezsem eğer ben ayda 1 kere filan ancak canım çeker yani, iktidarsızmıyım neyim yaaben bol bol badem fındık vs yiyim de isteğim gelsin bari
ben geldim..ama fazla kalamayacağım yine..bütün geçmişi okudum yine kaynatmışsınız...duanın ikişer kişi olması mantıklı..zaten kısa sürüyo..ben bugün özlemciğimin duasını yaptım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..inşallah..kalp atışarını da duymuş maşallah..
yasemin yumurtlama testin hayırlı olsun...hadi inşallah faydasını görürsün..aynur bütün sıkıntın hamilelikten..benim arkadaşımda senin gibiydi..ilk aylar sabretmek gerek..sonra düzeliyormuş inşallah düzelir..iştahın da keyfinde yerine gelir...
benim tüp bebek maceram başlamadan bitti..şimdi troid sorunumuzla uğraşacaz..Allah huzur mutluluk versin gerisi boş..biraz teslim olmak lazım..tabi elimizden geleni yaptıktan sonra..pazartesi işbaşı yapıcam..yarından sonra çok aktif olmayabilirim..çok kaynatmayın okuması zor oluyo yaaaaaaaaa
öpüyorum sizi heppininzi.umut meleklerim benim..beni sakın yalnız bırakmayın...........
NE UMUDUNUZU KAYBEDİN NE DE BENİM KAYBETMEME İZİN VERİN...BEN SİZİN KAYBETMENİZE İZİN VERMEYECEĞİM..EMİN OLABİLİRSİNİZ..MÜŞTAK DA ÖYLE DİYOO
ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZ MÜSTAKBEL ANNELER........
canım, benim takvimimin altında "hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın" yazıyor oraya tıkla zaten gerekli açıklamalar yazıyor orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?