- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.421
ayyy İNŞALLAH canım bakalım görücez ..canımm belli olmaz bu işler ama bir dr gitsen iyi olur canım yaa..
ayy ne güzell az kaldı şurada cumartesiye sabret iyidir paşamız keyfi yerndedir ohhh
canım ben bildirmemiştim yani aslında bildirilcenide bilmiodum onlarda hangi hastaneye fln gittiğim görünüomuş hemşire geldi evime dedi gel sağlık ocağına kayıt ol öyle gittim yani istersen onlar seni bulmadan sen git :)) eninde sonunda gidicen çünküübu kadar ısrar ilgi alaka yok anam yok bu kız nie söz dinlemiyoo ... git cnm hasta oldun mu yine gidersin ne olmuşkii yanii ... cnm gerçekten sonradan gitmediğine pişman olma cnm .. dinle azcık bizlerii bak herkes kızıyo heee :)
ayrıca benim sağlık ocağına gitmem lazımmı aile hekimine ? gebeliğimi bildirmem mi lazım geçmi kaldım acaba
Ayyy Bedriye öldürdün beniii ne alakası var kiiii, Ozmn bebeşin ultrason fotosunu yüklersin pıt potları duydum diye
Aslıııı ne oluyıor sana kuzum, gecirtime ne haftaya sı Allah aşkına git hemen izin al işten duramıyorum diye,
yada az daha bekle bayılırsın zaten onlar götürürler seniiÇabuk kalkk kızzzz kızıyorumm bak.
Aslı varya sen hamile değilsen yüzüme püüüühhhh diye tükür emi.
Zaten ben kime "ikiz doğuralım" yada "sen benim ikizimsin" desem, ardından kızın hamile olduğunuz öğreniyorum
Örnek 1: Bedriye
Örnek 2: Aslı
hahahahahahahaAslı varya sen hamile değilsen yüzüme püüüühhhh diye tükür emi.
Zaten ben kime "ikiz doğuralım" yada "sen benim ikizimsin" desem, ardından kızın hamile olduğunuz öğreniyorum
bu kadar ısrar ilgi alaka yok anam yok bu kız nie söz dinlemiyoo ... git cnm hasta oldun mu yine gidersin ne olmuşkii yanii ... cnm gerçekten sonradan gitmediğine pişman olma cnm .. dinle azcık bizlerii bak herkes kızıyo heee :)
ayrıca benim sağlık ocağına gitmem lazımmı aile hekimine ? gebeliğimi bildirmem mi lazım geçmi kaldım acaba
canım ikizim benimmmmmm
canım ilişki şöle oldu olmadı hastalıktan sonra bi kerecik oldu onda da olacağını sanmam oyüzden yok canım kanamam falan yokkolmasında zatennn amannn
Buket şimdi kızacak bana ama kistler mutasyona uğruyolar heraldeeeeBuketim böle demem de bi sakınca varmı acaba ??? bak patladı falan demedim yada kistler yer değiştiriyor da olabilirlerr sağdaki sola soldaki sağa falan :))) Buket hocam bu olabilirmi acaba
ohhoooo sen ilişkiye u gözle bakarsan daha çok yanılırsın..benim önceki iki gebeliğim mi yalan olmasın teki mi ne tek ilişkiyle oluştlar.. tek geçtik..
ben oldum aşımı :))) artık 6 ay sonra olcam 3.yü bende merak ediyorum büyümştür kiloda olmuştur paşam :))
sağlık olsun canım evde olmak bi dert olmamak bi bende çalışsam keşke diorumda işte şimdi bebekte olcak onu bırakıpta işede gidemem ben artık belli bi yaşa gelince kreşe veririm ancak öyle..AMİN canım İNŞALLAH olmayız..ya tatlım sende sancı oluyomu alttan alttan bazen regl olcakmışsın gibi bende oluyo cumartesi dr a sorcam yalancı sancımı acama 26. haftadan sonra başlarmış
yok canım öyle ev temizliği değil kendimi temizlemem lazım
ayyyyy sen ne fenasınnnnnnnnnnn sorarım ben sanaaaaa
Aslı varya sen hamile değilsen yüzüme püüüühhhh diye tükür emi.
bu kadar ısrar ilgi alaka yok anam yok bu kız nie söz dinlemiyoo ... git cnm hasta oldun mu yine gidersin ne olmuşkii yanii ... cnm gerçekten sonradan gitmediğine pişman olma cnm .. dinle azcık bizlerii bak herkes kızıyo heee :)
tatlım kenarda beklerkende profiline resmini ekliyiver, ben sana bebeğinin kime benzeyeceğini söyliyim, bak kimseye yapmam bu jesti, içimden geldiçigdemimmmayy hepinizi bunaltıyorum ama ne yapayımmm bunaldımm inan ki.. idare edin azcık.. siz benim yazdıklarımı görmeyin takılayım ben şööle kenarda
anacım kistlerimiz bile aynı, yok yok biz senle kesin ikiziz. bende 3 gündür hafif kanamalarla kistlerimi düşürüyorumhahahahahahahaya ikizim biz senle aynı anda hamile kalıcazzz konuşmadıkmı aşkolsun tatlımmm ya ne hamile Yasemin yaaa yok öle bişeeeyyyy dedim ya benim kistler yer değiştiriyolarrr
:
Az önce kardeşime diyorum hafta sonu beni temizlesene ben göremiyorumm
çigdemimmmayy hepinizi bunaltıyorum ama ne yapayımmm bunaldımm inan ki.. idare edin azcık.. siz benim yazdıklarımı görmeyin takılayım ben şööle kenarda
canım öncelikle bu aşıda önceki gibi ağrım olmadıOhh kurtuldun sen ben şimdi o ağrıyı yine çekicemm
Evet canım arada bir adet olcakmışım ki gibi ağrıyo sonra kendiliğnden geçiyo çok dinlememeye çalışıyorum kendimi,
ama geçen burayada yazmıştım adet olcakmışın ağrıyo hatta adet mi oldum diye boş boş düşünüyorum sonra diyorum ki ben hamileyimolamam..
Sormam gereken çok soru var benimde; 1- ellerim ayaklarım şişiyor 2-baş kasık vs. ağrılarım 3-çatlak için ne yapayım 4- doğuma gelcek misiniz 5- şimdilik boş
Anammmmmm ne güzel bir haberrrr desene silkeletmek işe yaradııı canımmm gözün aydın inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını sonra da kucağında görürsün bebişini çok çok çok tebrik ediyorum seniiii
Kızlarrrr ben geldimmmmmm hoşgeldimmmmm
Tümaycım canım babaannene acil şifalarr diliyorum
Sedacım seni de gördüm maşallah sana ama bu neya herkes resim paylaşıyo o zaman bende patlatıyım bi tane resimmmmbirazdannn
Buketttttt kocanmı geldi ne mutlu sana canım bol bol silkelet kendiniiii
kız midye kabuğu değil istiridye mantarı mı neydi krep içinde ama salatalık muhteşemdi yelkenlii.. Muhteşem bir sunumdu 114 kşiden mi ne oy aldı yaa rekor yani ahh nerde ben o kadar başarılı olamam yaa. Şimdi yemeklri yapıyoruz paylaşıyoruz haftaya çarşamba oylama olacak.
Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm((((((((((
canım ikizim benimmmmmm
canım ilişki şöle oldu olmadı hastalıktan sonra bi kerecik oldu onda da olacağını sanmam oyüzden yok canım kanamam falan yokkolmasında zatennn amannn
Buket şimdi kızacak bana ama kistler mutasyona uğruyolar heraldeeeeBuketim böle demem de bi sakınca varmı acaba ??? bak patladı falan demedim yada kistler yer değiştiriyor da olabilirlerr sağdaki sola soldaki sağa falan :))) Buket hocam bu olabilirmi acaba
,canlar bulantım coştu bugün başım da ağrıyorneyse çok zırlamayayım ben seviyorum sizi iyi olun Tubacımın duasını okudum onu haber vereyim dedim
canım şöleki adetim bitti bir hafta sonra faln oldu sonra da bida olmadı zatennn ya benim hamilellikle ilgili pek umudum yok açıkcası adetime de 10 gün varrr hemen hemen, ben kistciklerime bişey olmasından korkuyorum (burda Buketin affına sığınıyorum) ne bilim öle işteee ama bak Gül aklıma sokuyosun acaa acaba ben hamilemiyimmm
tatlım kenarda beklerkende profiline resmini ekliyiver, ben sana bebeğinin kime benzeyeceğini söyliyim, bak kimseye yapmam bu jesti, içimden geldi
anacım kistlerimiz bile aynı, yok yok biz senle kesin ikiziz. bende 3 gündür hafif kanamalarla kistlerimi düşürüyorumbuket duymasın valla tıbbi terimleri katlediyoruz diye kızıcak bize
heheheh hakkaten hee, senin şimdi öyle bir sorunun da var artık, göbüşlüüü göbüşlüüüazıcık alay edeyimde benim de başıma gelsin lülülüllüüüü koca göbekliiii
Aynen yaa geçen ay zorla yaptım kaç tane aynayla yaptım bende bilmiyorum düşün artıkkk
Çok yorulmuştum daha yapamam dedim, öyle kuaföre gitme huyumda yoktur kaşımı falan kendim alırım eşimde eski kuaför (biz tanışınca meslekten koparttım, bizim şirkete aldırdımm hihiikıskancım anacım napıyım ) saçımı falan o boyar istediğim zaman, kuaföre gidemem yani oyüzden kız kardeşime söyledim bakalım nasıl yapcak utanırım ama napıyım
Yasminciimm şöyle bir strateji oluşturdum kafamda hep sen seçiyorsun ya ikizini o hamiş kalıyor sen bekliyorsun, biride seni seçsiiinnn sen hamiş ollllll artıkkkkk bende senle dalga geçeyiimm
hee inşallah bu gün yakasına yapışacam silkele beni diye:))
ne bilim anacım zaten uzundu adı..ama o salatalıktan benyaparım..yaaaa..
Birinci ihtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr....!!!!!!!!!!
ikinci ihtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:!!!!!!!!!!!!!
,
e boşuna mı dönüyo..içinde bebek var senin..hihihihi:)
üçüncü ihtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.!!!!!!!!!!!!!!hakkın doldu aslı
Aynen yaa geçen ay zorla yaptım kaç tane aynayla yaptım bende bilmiyorum düşün artıkkk
Çok yorulmuştum daha yapamam dedim, öyle kuaföre gitme huyumda yoktur kaşımı falan kendim alırım eşimde eski kuaför (biz tanışınca meslekten koparttım, bizim şirkete aldırdımm hihiikıskancım anacım napıyım ) saçımı falan o boyar istediğim zaman, kuaföre gidemem yani oyüzden kız kardeşime söyledim bakalım nasıl yapcak utanırım ama napıyım
Yasminciimm şöyle bir strateji oluşturdum kafamda hep sen seçiyorsun ya ikizini o hamiş kalıyor sen bekliyorsun, biride seni seçsiiinnn sen hamiş ollllll artıkkkkk bende senle dalga geçeyiimm
Allahtan ben lazer yaptırmışım:))
şimdi sizin karnınızdan burnunuzun ucunuda göremezsiniz demi:))hahaha:))bugün hamişlerle dalga geçme günü ilan ediyorum..büyük konuşalımda başımıza gelsin:))
aslı senin bu kestler mutasyon geçirmiş öyle..he geçirmiş anasını satiyim...hatta oynuyolar amuda kalkıyolar, önce yumurtalıktan bağırsaklyarına geçtiler ondan karnın ağırdı, sonra bağırsaklarından midene geçtiler(hijyeni sen düşün artıkın:)) ondan miden bulanıyo, şimdide kafatasına kadar çıktılar ondan başın dönüyo yakından kulaklarından çıkıp kendilerini boşluğa bırakacaklar..ee kistlerde bıktı naapsınlar oradan oraya atladılar zıpladılar ama bi doktora gitmedin..
şya ne demek hem başın dönüyo hem miden bulanıyo ve sen hala buradasın..kocan haberar mı bu durumdan:))
bana bak aslı sen en iyi ihtimalle hamilesin en kötü ihtimalle kuvvetli hastasın..bunlardan biri değilse bende arnould şıvart zanagerim...:))
yaa adetten sonra bikere oldu nedemek..zaten bi seferden hamile kalınmıyomu.??tutarsa kalıyosun tutmazsa kalmıyosun..yok herif aylık olarak spermlerini senin içinde biriktiyo, sonrada onlar lego gibi bir araya gelip voltran ı oluşturuyolar diyosan bilemem..voltran voltran voltran..belki voltran güçleri delici matkaba dönüşüm senin önce kistlerini sonrada yumurtalarını patlatmışta olabilirler aslı,,sben sana söyleyim(futbol yorumcusu gibi konuştum) bak ben sana söyliyim, kesin senin içine kaçan spermler ya kistini deldi, yada kistler spermlerden korkup kaçıp kafa tasına kadar çıktlar..bak bu durum teorimi doğrular:)) yakında burnundan kist akarsa şaşırma aslı:))
yaa seni Allah iyi etsin emi, aslıya yaptığın yorumlar hem çok komik hem bi okadar iğrenç yaa, kulaklarından fışkırtmış, burnundan akıtmışsın kızın kistlerinivarya birdaha kist lafı duyasım kalmadı sayende, ıyyy bütün organlarını dolaşmış, mikrobik bir hal almış , ıyyy kusucam şimdi, aslı bu yorumu okuduktan sonra kusmazsa daha da bişey olmaz kızcağızıa :))))))))))
Ayrıca sen oranı da mı lazer yaptırdın kızzz anammm ne güzel hiç çıkmıyormu hakkaten, ömür boyu pırıl pırıl mı geziyorsun ohhh
canım öncelikle bu aşıda önceki gibi ağrım olmadı
ellerim ayaklarım şişmedi daha ilerisini bilemem bol hareket et ve su iç
başım ve kasıklaım ara ara ağrıyo benimde ee ilerledik artkık bebiş büyüdükçe baskı yapıo
çatlak için benim henüz cıkmadı inşallah cıkmaz her banyodan sonra gögüs uclarıma ve karnıma badem yağı sürüyorum
doğuma kim gelcek kız :)))bende doğurcam hahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?