Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm belli olmaz bu işler ama bir dr gitsen iyi olur canım yaa..

ayy ne güzell az kaldı şurada cumartesiye sabret iyidir paşamız keyfi yerndedir ohhh
ayyy İNŞALLAH canım bakalım görücez ..
canım ben bildirmemiştim yani aslında bildirilcenide bilmiodum onlarda hangi hastaneye fln gittiğim görünüomuş hemşire geldi evime dedi gel sağlık ocağına kayıt ol öyle gittim yani istersen onlar seni bulmadan sen git :)) eninde sonunda gidicen çünküü

Son düzenleme:

çigdemimmm ayy hepinizi bunaltıyorum ama ne yapayımmm bunaldımm inan ki.. idare edin azcık.. siz benim yazdıklarımı görmeyin takılayım ben şööle kenarda

hahahahahahaha ya ikizim biz senle aynı anda hamile kalıcazzz konuşmadıkmı aşkolsun tatlımmm ya ne hamile Yasemin yaaa yok öle bişeeeyyyy dedim ya benim kistler yer değiştiriyolarrr

tamam canım gidecem ama yarınnn inşallah bakalımmm ama yarına iyileşirsem gitmicem

ohhoooo sen ilişkiye u gözle bakarsan daha çok yanılırsın.. benim önceki iki gebeliğim mi yalan olmasın teki mi ne tek ilişkiyle oluştlar.. tek geçtik..

Ohh kurtuldun sen ben şimdi o ağrıyı yine çekicemm
Evet canım arada bir adet olcakmışım ki gibi ağrıyo sonra kendiliğnden geçiyo çok dinlememeye çalışıyorum kendimi,
ama geçen burayada yazmıştım adet olcakmışın ağrıyo hatta adet mi oldum diye boş boş düşünüyorum sonra diyorum ki ben hamileyim olamam..
Sormam gereken çok soru var benimde; 1- ellerim ayaklarım şişiyor 2-baş kasık vs. ağrılarım 3-çatlak için ne yapayım 4- doğuma gelcek misiniz 5- şimdilik boş

yok canım öyle ev temizliği değil kendimi temizlemem lazım

ayyyyy sen ne fenasınnnnnnnnnnn sorarım ben sanaaaaa

yolarımm kızz seniii heeeee, temizlikte aradan çıkmış oluurrrr hihiii

Az önce kardeşime diyorum hafta sonu beni temizlesene ben göremiyorumm

Çok doğru tespittt katılıyorumm Yasmine,
Aslııııııııı sen kesin hamilesiiinnnn anacım

Evet canım sağlık ocağına gitmen lazım ama geç kalmadın meraketme kayıt yapıcaklar seni kilona fşn bakıcaklar sonra aşı zamanın gelince arayıp çağırıyolar.
Hatta bir devlet hastanesinde de kaydını açtırırsan çok faydasını görürsün sonra dediler bana, bende pazartesi gününe Halkalı'da kanuni sultan süleyman araş. hast. var oradan randevu aldım bir kere gidip muayene olmak yetiyormuş, eğer bebişimizin (allah korusun) bir hastalığı veya küveyde kalma olasılığı olursa devlet karşılıyormuş hiç kayıtın olmayınca doğum yaptığın hastaneye gönderiyorlarmış ilgilenmiyorlarmış. Haberiniz olsun..

çigdemimmm ayy hepinizi bunaltıyorum ama ne yapayımmm bunaldımm inan ki.. idare edin azcık.. siz benim yazdıklarımı görmeyin takılayım ben şööle kenarda
tatlım kenarda beklerkende profiline resmini ekliyiver, ben sana bebeğinin kime benzeyeceğini söyliyim, bak kimseye yapmam bu jesti, içimden geldi
hahahahahahaha ya ikizim biz senle aynı anda hamile kalıcazzz konuşmadıkmı aşkolsun tatlımmm ya ne hamile Yasemin yaaa yok öle bişeeeyyyy dedim ya benim kistler yer değiştiriyolarrr
:
anacım kistlerimiz bile aynı, yok yok biz senle kesin ikiziz. bende 3 gündür hafif kanamalarla kistlerimi düşürüyorum buket duymasın valla tıbbi terimleri katlediyoruz diye kızıcak bize
Az önce kardeşime diyorum hafta sonu beni temizlesene ben göremiyorumm

heheheh hakkaten hee, senin şimdi öyle bir sorunun da var artık, göbüşlüüü göbüşlüüü azıcık alay edeyimde benim de başıma gelsin lülülüllüüüü koca göbekliiii

Ayy kıyamam kız ben sanaaa duygulandım bak şimdii sen konuş yavrumm ya biz sıkılmayız arada bir takılırz sana iyi oluyor böyle senle uğraşıyoruz işte

canım öncelikle bu aşıda önceki gibi ağrım olmadı
ellerim ayaklarım şişmedi daha ilerisini bilemem bol hareket et ve su iç
başım ve kasıklaım ara ara ağrıyo benimde ee ilerledik artkık bebiş büyüdükçe baskı yapıo
çatlak için benim henüz cıkmadı inşallah cıkmaz her banyodan sonra gögüs uclarıma ve karnıma badem yağı sürüyorum
doğuma kim gelcek kız :)))bende doğurcam hahaaa

hee inşallah bu gün yakasına yapışacam silkele beni diye:))

ne bilim anacım zaten uzundu adı..ama o salatalıktan benyaparım..yaaaa..

Kızlar ben çok fenayım kasık ağrım mide bulantım ve çok fena baş dönmem var baştan söleyim hamile olamamm ama niye böyleyim anlamadım yaaaa ayağa bile kalkamıyorummmm ((((((((((

Birinci ihtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr....!!!!!!!!!!

ikinci ihtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:!!!!!!!!!!!!!

canlar bulantım coştu bugün başım da ağrıyor neyse çok zırlamayayım ben seviyorum sizi iyi olun Tubacımın duasını okudum onu haber vereyim dedim
,

e boşuna mı dönüyo..içinde bebek var senin..hihihihi:)

üçüncü ihtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.!!!!!!!!!!!!!!hakkın doldu aslı

Aynen yaa geçen ay zorla yaptım kaç tane aynayla yaptım bende bilmiyorum düşün artıkkk
Çok yorulmuştum daha yapamam dedim, öyle kuaföre gitme huyumda yoktur kaşımı falan kendim alırım eşimde eski kuaför (biz tanışınca meslekten koparttım, bizim şirkete aldırdımm hihii kıskancım anacım napıyım ) saçımı falan o boyar istediğim zaman, kuaföre gidemem yani oyüzden kız kardeşime söyledim bakalım nasıl yapcak utanırım ama napıyım

Yasminciimm şöyle bir strateji oluşturdum kafamda hep sen seçiyorsun ya ikizini o hamiş kalıyor sen bekliyorsun, biride seni seçsiiinnn sen hamiş ollllll artıkkkkk bende senle dalga geçeyiimm

ASLI ASLI ASLI ASLI ASLI ASLI ASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Aslı senin bu kistler mutasyon geçirmiş öyle..he geçirmiş anasını satiyim...hatta oynuyolar amuda kalkıyolar, önce yumurtalıktan bağırsaklyarına geçtiler ondan karnın ağırdı, sonra bağırsaklarından midene geçtiler(hijyeni sen düşün artıkın:)) ondan miden bulanıyo, şimdide kafatasına kadar çıktılar ondan başın dönüyo yakından kulaklarından çıkıp kendilerini boşluğa bırakacaklar..ee kistlerde bıktı naapsınlar oradan oraya atladılar zıpladılar ama bi doktora gitmedin..

aslı ne demek hem başın dönüyo hem miden bulanıyo ve sen hala buradasın..kocan haberdar mı bu durumdan:))

bana bak aslı sen en iyi ihtimalle hamilesin en kötü ihtimalle kuvvetli hastasın..bunlardan biri değilse bende arnould şıvart zanagerim...:))
yaa adetten sonra bikere oldu nedemek..zaten bi seferden hamile kalınmıyomu.??tutarsa kalıyosun tutmazsa kalmıyosun..yok herif aylık olarak spermlerini senin içinde biriktiyo, sonrada onlar lego gibi bir araya gelip voltran ı oluşturuyolar diyosan bilemem..voltran voltran voltran..belki voltran güçleri delici matkaba dönüşüm senin önce kistlerini sonrada yumurtalarını patlatmışta olabilirler aslı,,sben sana söyleyim(futbol yorumcusu gibi konuştum) bak ben sana söyliyim, kesin senin içine kaçan spermler ya kistini deldi, yada kistler spermlerden korkup kaçıp kafa tasına kadar çıktlar..bak bu durum teorimi doğrular:)) yakında burnundan kist akarsa şaşırma aslı:))

Son düzenleme:

Çİğdemcim varya, şuanda bu lafı burcu'ya söylemiş olsaydın "hay ağzını öpeyim" derdi sana
yahu sende hakkaten akıl fışkırıyor, nekadar doğru dedin yaa, evet evet biri beni kendiliğinden ikizi seçsin, yada ikiz doğuralım desin, yada ikizleşelim dedin vs vs ne bilim bişeyler desin artık
kardeşinede Allah yardım etsin valla, kız şlimdi seni ellemeye, bastırmaya filan da korkar bebek fırlamasın diye, nasıl yapacak hiç bilemiyorum

Buketttttttttttttttttt naaptımmmmmmmmmm bennnnnnn ????? benim bi suçum yokkkkkk

Allahtan ben lazer yaptırmışım:))
şimdi sizin karnınızdan burnunuzun ucunuda göremezsiniz demi:))hahaha:))bugün hamişlerle dalga geçme günü ilan ediyorum..büyük konuşalımda başımıza gelsin:))

yaa seni Allah iyi etsin emi, aslıya yaptığın yorumlar hem çok komik hem bi okadar iğrenç yaa, kulaklarından fışkırtmış, burnundan akıtmışsın kızın kistlerini varya birdaha kist lafı duyasım kalmadı sayende, ıyyy bütün organlarını dolaşmış, mikrobik bir hal almış , ıyyy kusucam şimdi, aslı bu yorumu okuduktan sonra kusmazsa daha da bişey olmaz kızcağızıa :))))))))))

Ayrıca sen oranı da mı lazer yaptırdın kızzz anammm ne güzel hiç çıkmıyormu hakkaten, ömür boyu pırıl pırıl mı geziyorsun ohhh

Buketcimmmmmmm canımmmm benimmmmmm
Canımcım şimdik benim hailelikle ilgili hiççççççççç umudum yok ama yine de eve giderken bir adet test alıcam umut dünyası aklıma soktunuz ayollll acaba demeye başladımmmm eğer yarına da böle olursam doktorumu arıcam gidicemm tamammm
ayyyy tamam kızlar çok üstüme geldiniz ama doktor doktorrr olmazkiiiii canımmm küçücük kızın üstüne bu kadar da gelinmezkiii
(((

demi ikizim yaa zaten midem ağzımda daha fena oldum yazık değilmikine bana ((

İnşallah benimde ağrım olmaz geçende çok ağrımıştı,
Hareket etmeye çalışıyorum zaten oturmaktan belim ağrıyo kalkıyorum sürekli su desen 2 litrelik şişe masamda akşama kadar bitiriyorum evde de var öyle bir şişem o da her odada yanımda su'dan yana sıkıntım yok.
Çatlak henüz benimde yok canım ama cildim çok kuru, olacak diye korkuyorum bende bebe yağı sürüyorum badem yağıyıyla karıştırıp, göğüs için lansinoh duydum ben ama ne derece iyi gelir bilmiyorum, şimdiden sürmek istiyorum bebeğimi emzirememezlik yaşamamak için..
Doktoruma soracağım şekerimm gece falan olursa gelirmisiniz diye? gündüz olursa hiç kaçarı yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…