- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.441
ayyy İNŞALLAH canım bakalım görücez ..
canım ben bildirmemiştim yani aslında bildirilcenide bilmiodum onlarda hangi hastaneye fln gittiğim görünüomuş hemşire geldi evime dedi gel sağlık ocağına kayıt ol öyle gittim yani istersen onlar seni bulmadan sen git :)) eninde sonunda gidicen çünküü
Evet canım sağlık ocağına gitmen lazım ama geç kalmadın meraketme kayıt yapıcaklar seni kilona fşn bakıcaklar sonra aşı zamanın gelince arayıp çağırıyolar.
Hatta bir devlet hastanesinde de kaydını açtırırsan çok faydasını görürsün sonra dediler bana, bende pazartesi gününe Halkalı'da kanuni sultan süleyman araş. hast. var oradan randevu aldım bir kere gidip muayene olmak yetiyormuş, eğer bebişimizin (allah korusun) bir hastalığı veya küveyde kalma olasılığı olursa devlet karşılıyormuş hiç kayıtın olmayınca doğum yaptığın hastaneye gönderiyorlarmış ilgilenmiyorlarmış. Haberiniz olsun..
yaa seni Allah iyi etsin emi, aslıya yaptığın yorumlar hem çok komik hem bi okadar iğrenç yaa, kulaklarından fışkırtmış, burnundan akıtmışsın kızın kistlerinivarya birdaha kist lafı duyasım kalmadı sayende, ıyyy bütün organlarını dolaşmış, mikrobik bir hal almış , ıyyy kusucam şimdi, aslı bu yorumu okuduktan sonra kusmazsa daha da bişey olmaz kızcağızıa :))))))))))
Ayrıca sen oranı da mı lazer yaptırdın kızzz anammm ne güzel hiç çıkmıyormu hakkaten, ömür boyu pırıl pırıl mı geziyorsun ohhh
Buketcimmmmmmm canımmmm benimmmmmm
Canımcım şimdik benim hailelikle ilgili hiççççççççç umudum yok ama yine de eve giderken bir adet test alıcam umut dünyası aklıma soktunuz ayollll acaba demeye başladımmmmeğer yarına da böle olursam doktorumu arıcam gidicemm tamammm
ayyyy tamam kızlar çok üstüme geldiniz ama doktor doktorrr olmazkiiiii canımmm küçücük kızın üstüne bu kadar da gelinmezkiii
(((
ASLI ASLI ASLI ASLI ASLI ASLI ASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Aslı senin bu kistler mutasyon geçirmiş öyle..he geçirmiş anasını satiyim...hatta oynuyolar amuda kalkıyolar, önce yumurtalıktan bağırsaklyarına geçtiler ondan karnın ağırdı, sonra bağırsaklarından midene geçtiler(hijyeni sen düşün artıkın:)) ondan miden bulanıyo, şimdide kafatasına kadar çıktılar ondan başın dönüyo yakından kulaklarından çıkıp kendilerini boşluğa bırakacaklar..ee kistlerde bıktı naapsınlar oradan oraya atladılar zıpladılar ama bi doktora gitmedin..
aslı ne demek hem başın dönüyo hem miden bulanıyo ve sen hala buradasın..kocan haberdar mı bu durumdan:))
bana bak aslı sen en iyi ihtimalle hamilesin en kötü ihtimalle kuvvetli hastasın..bunlardan biri değilse bende arnould şıvart zanagerim...:))
yaa adetten sonra bikere oldu nedemek..zaten bi seferden hamile kalınmıyomu.??tutarsa kalıyosun tutmazsa kalmıyosun..yok herif aylık olarak spermlerini senin içinde biriktiyo, sonrada onlar lego gibi bir araya gelip voltran ı oluşturuyolar diyosan bilemem..voltran voltran voltran..belki voltran güçleri delici matkaba dönüşüm senin önce kistlerini sonrada yumurtalarını patlatmışta olabilirler aslı,,sben sana söyleyim(futbol yorumcusu gibi konuştum) bak ben sana söyliyim, kesin senin içine kaçan spermler ya kistini deldi, yada kistler spermlerden korkup kaçıp kafa tasına kadar çıktlar..bak bu durum teorimi doğrular:)) yakında burnundan kist akarsa şaşırma aslı:))
Çİğdemcim varya, şuanda bu lafı burcu'ya söylemiş olsaydın "hay ağzını öpeyim" derdi sana
yahu sende hakkaten akıl fışkırıyor, nekadar doğru dedin yaa, evet evet biri beni kendiliğinden ikizi seçsin, yada ikiz doğuralım desin, yada ikizleşelim dedin vs vs ne bilim bişeyler desin artık
kardeşinede Allah yardım etsin valla, kız şlimdi seni ellemeye, bastırmaya filan da korkar bebek fırlamasın diye, nasıl yapacak hiç bilemiyorum
Allahtan ben lazer yaptırmışım:))
şimdi sizin karnınızdan burnunuzun ucunuda göremezsiniz demi:))hahaha:))bugün hamişlerle dalga geçme günü ilan ediyorum..büyük konuşalımda başımıza gelsin:))
ivit canım..erz de yaptırdım..koltuk altı ve genital..aslında bende utandım..utanmayıda geçen işin mahremiyet boyutunuda düşündüm ama, gördüğünüz gibi hamilelik var hastalık var, 3,5 senedir doktorlarda sürtüyorum, ha deyince müsait olamıyosun..malum almak için uzaması lazım..kaldıki benim derim sorunluydu..bende gittim yaktırdım kendimi lazerle:)))4 defa felan gittim, en son 2 ay önce gittim ki zaten çok azalmıştı..yaptırdıktan sonra 10 gün içinde dökülüyo, sonra iki ay misss..ha çıkanlarda oluyo, onlarıda renkleri öyle açıkki uzadığını farketmiyorun,,resmen 2 cm uzuyo görmüyosun farketmiyosun bile..tabi jilet kullanman gerek..ağda olmaz lazerde..koltuk altı ve genital seansı 100 tl, bir senedir gidiyorum çok azaldı..inşallah kökten kazınırlar..
çok konuşmaaaaaa çok konuşmaaaaaaa..doktora git diyoruz sana , çubuğa mı işe diyoruz..:))
Haaaaahhhhaaaaaa yaşasııınn Bukettttttttttt kraliçeliğiiiiiiiiii
Aldın mı ağzının payınıı Asllııı ohhhh yandan yandannn
tecribeli benim kardeşciğimm düğünde de son rötüşları o yapmıştııgaribim ne çekiyo benden
Gelsiiiinnnn emiiiiiii bebişin hep seni tepiklesinn inşallahhhhh
ivit canım..erz de yaptırdım..koltuk altı ve genital..aslında bende utandım..utanmayıda geçen işin mahremiyet boyutunuda düşündüm ama, gördüğünüz gibi hamilelik var hastalık var, 3,5 senedir doktorlarda sürtüyorum, ha deyince müsait olamıyosun..malum almak için uzaması lazım..kaldıki benim derim sorunluydu..bende gittim yaktırdım kendimi lazerle:)))4 defa felan gittim, en son 2 ay önce gittim ki zaten çok azalmıştı..yaptırdıktan sonra 10 gün içinde dökülüyo, sonra iki ay misss..ha çıkanlarda oluyo, onlarıda renkleri öyle açıkki uzadığını farketmiyorun,,resmen 2 cm uzuyo görmüyosun farketmiyosun bile..tabi jilet kullanman gerek..ağda olmaz lazerde..koltuk altı ve genital seansı 100 tl, bir senedir gidiyorum çok azaldı..inşallah kökten kazınırlar..
çok konuşmaaaaaa çok konuşmaaaaaaa..doktora git diyoruz sana , çubuğa mı işe diyoruz..:))
Haaaaahhhhaaaaaa yaşasııınn Bukettttttttttt kraliçeliğiiiiiiiiii
Aldın mı ağzının payınıı Asllııı ohhhh yandan yandannn
tecribeli benim kardeşciğimm düğünde de son rötüşları o yapmıştııgaribim ne çekiyo benden
Gelsiiiinnnn emiiiiiii bebişin hep seni tepiklesinn inşallahhhhh
Tamam yawww çubuğada işemiyommm gidecem doktora yarına kadar geçmezseee
aldım ağzımın payını Çiğdemcimmmm gel ben yolayım senikuzenim doğuma giderken ben yapmıştım bu konuda ytecrübem fazla şekerimmm ama küsüm ben sana
canımsın..çok sağol..
bu iş hoşuma gitti..bundan sonra başta hamileler olmak üzere , hamilelik şüphesi olupta doktora gitmeyen herkesle dalga geçecem..
güüüüüüüüüüüüüüüll
ogün senin göbüşün resmi gördüm bayağı dik..tam erkek bebeği karnı..şimdi senden önce göbeğin radara yakalanıyodur demi:)) hahahaha...şimdi hava alanında sana kırmızı çizginin yanında durdeseler, sen ister istemez çizgiyi geçersin:))) hahahah:)))
merdiven inerken zorlanıyomusunuzz:)))))ayağınızı boşluğu basıyomuş gibi oluyo mu??
Küüüüüssssssss çok da tınnn kızım o doktora gidilecekkk o kadarrrayrıca yolarken konuşmaya gerek yok işi hallet yeterrr
Ohh ne güzelll yaa, Bende evlenmeden önce çok düşündüm, sadece koltuk altımı yaptırdım orama ceseret edemedim ve dediğin gibi mahremiyet konusu canımı sktı dedim napalım Allah verdi bunu da vardır bir faydasııaldırmadım ama dediğin gibi sen sürekli hastenelere gidiyosun oyüzden gerekliydi amannn ne bileyim ya, bak şimdi sıkıntı çekiyorum ama kardeşime açıyorum ne farkeder ki diye de düşünmüyo değilim biri azcık olumlu fetva verse gideceğim koşa koşaaa
Çubuğa işe demiyoruuuuzzzzzz, git diyoruzzzz ama nerdeeeeeeeeee
canımsın..çok sağol..
bu iş hoşuma gitti..bundan sonra başta hamileler olmak üzere , hamilelik şüphesi olupta doktora gitmeyen herkesle dalga geçecem..
güüüüüüüüüüüüüüüll
ogün senin göbüşün resmi gördüm bayağı dik..tam erkek bebeği karnı..şimdi senden önce göbeğin radara yakalanıyodur demi:)) hahahaha...şimdi hava alanında sana kırmızı çizginin yanında durdeseler, sen ister istemez çizgiyi geçersin:))) hahahah:)))
merdiven inerken zorlanıyomusunuzz:)))))ayağınızı boşluğu basıyomuş gibi oluyo mu??
valla çiğdemcim ben böyle şeyler günahtır diyemem..bence günah kelimesi büyük bir anlam içeriyor..yani günahın yanında mekruh var.. yani üç büyük günah diye bişey var..şirk koşmak kul hakkı yemek zina yapmak..vs vs..ben fetva makamı değilim tabi ama bunlar direkt olarak kuranla belirlenen sınırlar değil..bunun dışında dinde böyle şeyleri belirleyen mekanizmalar var.. haa Allah affetsin ama zinhar yaptırmayın günah diyen varmı bilmiyorum..diyanetin sitesine bakacam şimdi..ama birazda insanın içinde olacak..bazı şeyler
ha belki bi faydası vardır diyosnun ne faydası olacak pisliğinden kokusundan kaşıntısından kötü görüntüsünden başka.vardır elbet bi hikmeti..neden çıktığına dair hz ademle havvaya dayanan hikayeler var..
bde benimki öyle sorunluki..benim kaşım bile öyle..kıl kökleri resmen derim arasında yüzüyo..alınınca sivilce üstüne sivilce iltihaplar, kıl dönmeleri, batıklar ooo..daha sayayımmı..deri ince yumuşak kıllar içerde hapsolmuş çıkamamış, en ufak bir enfeksiyondan oradan patlak veriyo..ha bende durum bu ..ama yaptırdım oldumu bilemem..
yolucam seniiiii
Hadiii hadiii yolsanaaaaa yolsanaaaaYolamaz kiiii, yolamazzz kiiiii
canım valla bende iyiki yaptırmışım eşimle tanışmamıştık bile daha..:) evlenmeden yaptırmış oldum iyiki diorum :)valla haklısın buket'cim aslında bende daha detaylı araştırmayı düşünüyorum şu an, inan ki hamilelikte daha zor, şimdi ay bir gidiyoruz doktora kontrole ama son aylarda haftada bir çağıracak ozaman ne yapacağım bunca senedir koruduğum jilet vurmadığım yere mecbur vurmak zorunda kalacağım..
Sen en iyisini yapmışsın canım bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?