Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tşkler arkadaşlar bi gidemedim ona bile üşeniyorum ... ben ilk gebeliğimi dewlette öğrendim kan testinde o yeterli oluyo mu acaba sadece tahlil sonucu yani ..? olsun dewlete de giderim bidaha ... ama doktorları sewmiyorum hepsini tanıyorum zıt aldım :))

benimle de eniştem dalga geçti teyzemin eşi :)) oda mı hamile kalsın haha :) kalkarken elim karnımdaydı yürürkende karnımı tutmuşum farketmeden istem dışı eniştem diyoki tutunca düşmeyecekmi D tik oldu herhalde bende şimdi ona dikkat eder oldum :)

ivit canım..erz de yaptırdım..koltuk altı ve genital..aslında bende utandım..utanmayıda geçen işin mahremiyet boyutunuda düşündüm ama, gördüğünüz gibi hamilelik var hastalık var, 3,5 senedir doktorlarda sürtüyorum, ha deyince müsait olamıyosun..malum almak için uzaması lazım..kaldıki benim derim sorunluydu..bende gittim yaktırdım kendimi lazerle:)))4 defa felan gittim, en son 2 ay önce gittim ki zaten çok azalmıştı..yaptırdıktan sonra 10 gün içinde dökülüyo, sonra iki ay misss..ha çıkanlarda oluyo, onlarıda renkleri öyle açıkki uzadığını farketmiyorun,,resmen 2 cm uzuyo görmüyosun farketmiyosun bile..tabi jilet kullanman gerek..ağda olmaz lazerde..koltuk altı ve genital seansı 100 tl, bir senedir gidiyorum çok azaldı..inşallah kökten kazınırlar..

çok konuşmaaaaaa çok konuşmaaaaaaa..doktora git diyoruz sana , çubuğa mı işe diyoruz..:))

Haaaaahhhhaaaaaa yaşasııınn Bukettttttttttt kraliçeliğiiiiiiiiii
Aldın mı ağzının payınıı Asllııı ohhhh yandan yandannn

tecribeli benim kardeşciğimm düğünde de son rötüşları o yapmıştıı garibim ne çekiyo benden

Gelsiiiinnnn emiiiiiii bebişin hep seni tepiklesinn inşallahhhhh

Tamam yawww çubuğada işemiyommm gidecem doktora yarına kadar geçmezseee

aldım ağzımın payını Çiğdemcimmmm gel ben yolayım seni kuzenim doğuma giderken ben yapmıştım bu konuda ytecrübem fazla şekerimmm ama küsüm ben sana

Ohh ne güzelll yaa, Bende evlenmeden önce çok düşündüm, sadece koltuk altımı yaptırdım orama ceseret edemedim ve dediğin gibi mahremiyet konusu canımı sktı dedim napalım Allah verdi bunu da vardır bir faydasıı aldırmadım ama dediğin gibi sen sürekli hastenelere gidiyosun oyüzden gerekliydi amannn ne bileyim ya, bak şimdi sıkıntı çekiyorum ama kardeşime açıyorum ne farkeder ki diye de düşünmüyo değilim biri azcık olumlu fetva verse gideceğim koşa koşaaa

Çubuğa işe demiyoruuuuzzzzzz, git diyoruzzzz ama nerdeeeeeeeeee

canımsın..çok sağol..
bu iş hoşuma gitti..bundan sonra başta hamileler olmak üzere , hamilelik şüphesi olupta doktora gitmeyen herkesle dalga geçecem..

güüüüüüüüüüüüüüüll

ogün senin göbüşün resmi gördüm bayağı dik..tam erkek bebeği karnı..şimdi senden önce göbeğin radara yakalanıyodur demi:)) hahahaha...şimdi hava alanında sana kırmızı çizginin yanında durdeseler, sen ister istemez çizgiyi geçersin:))) hahahah:)))

merdiven inerken zorlanıyomusunuzz:)))))ayağınızı boşluğu basıyomuş gibi oluyo mu??

anaaa süpermiş yaaa, hakkaten doktora verdiğimiz para kadar birde ağdaya veriyoruz yani önemli bir mevzu bitsin gitsin kökünden inşallah ohh iyi yapmışsın. dediğin gibi alıştık açmaya nasılsa

Küüüüüssssssss çok da tınnn kızım o doktora gidilecekkk o kadarrr ayrıca yolarken konuşmaya gerek yok işi hallet yeterrr

Koptumm yaa bu nasıl dalga geçme biçimidir

Son düzenleme:

valla çiğdemcim ben böyle şeyler günahtır diyemem..bence günah kelimesi büyük bir anlam içeriyor..yani günahın yanında mekruh var.. yani üç büyük günah diye bişey var..şirk koşmak kul hakkı yemek zina yapmak..vs vs..ben fetva makamı değilim tabi ama bunlar direkt olarak kuranla belirlenen sınırlar değil..bunun dışında dinde böyle şeyleri belirleyen mekanizmalar var.. haa Allah affetsin ama zinhar yaptırmayın günah diyen varmı bilmiyorum..diyanetin sitesine bakacam şimdi..ama birazda insanın içinde olacak..bazı şeyler
ha belki bi faydası vardır diyosnun ne faydası olacak pisliğinden kokusundan kaşıntısından kötü görüntüsünden başka.vardır elbet bi hikmeti..neden çıktığına dair hz ademle havvaya dayanan hikayeler var..

bde benimki öyle sorunluki..benim kaşım bile öyle..kıl kökleri resmen derim arasında yüzüyo..alınınca sivilce üstüne sivilce iltihaplar, kıl dönmeleri, batıklar ooo..daha sayayımmı..deri ince yumuşak kıllar içerde hapsolmuş çıkamamış, en ufak bir enfeksiyondan oradan patlak veriyo..ha bende durum bu ..ama yaptırdım oldumu bilemem..

yaaa ölüyorum gülmekten yaa, bu nasıl bir alay etmektir arkadaş, gül şimdi bunu okuyunca gülmekten altına edecek, kız zaten hamile, göbeği şeyine baskı yapıyor, bide böyle gülünce kesin şakır şakır sular seller götürecek aşşağı tarafı

Valla haklısın buket'cim aslında bende daha detaylı araştırmayı düşünüyorum şu an, inan ki hamilelikte daha zor, şimdi ay bir gidiyoruz doktora kontrole ama son aylarda haftada bir çağıracak ozaman ne yapacağım bunca senedir koruduğum jilet vurmadığım yere mecbur vurmak zorunda kalacağım..
Sen en iyisini yapmışsın canım bence..

serapcım topice ilk girdim hamilelik haberini okudum inan çok sewindim yazacaktım başka şeyler oldu unuttum rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş cnm gözün aydın olsunn :)))

ayyy kızlaarr ne sorucam size binbirgece gamze den haberiniz var mı ne oldu gelişmeleri gelip bildirdi mi? KEsesini görmeğe gidiyordu hani..

canım valla bende iyiki yaptırmışım eşimle tanışmamıştık bile daha..:) evlenmeden yaptırmış oldum iyiki diorum :)
vakti zamanında baya pahalıya geldi komple ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…