Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım valla bende iyiki yaptırmışım eşimle tanışmamıştık bile daha..:) evlenmeden yaptırmış oldum iyiki diorum :)
vakti zamanında baya pahalıya geldi komple ama olsun..

İyi yapmışsın canım sendeeee doğumdan sonra bende düşünebilirm bir ararştırayım bakimm,
inan ki çok zorlanıyorum çünküü..

İyi yapmışsın canım sendeeee doğumdan sonra bende düşünebilirm bir ararştırayım bakimm,
inan ki çok zorlanıyorum çünküü..
DOĞUMDAN ÖNCE YETİŞMEZ CM TEK SEANS DİİLKİ AYRICA DAHA HASSAS OLUYO CİLDİN DAYANABİLİrmİSİN COK ACIMIYO AMA YİNEDE Sen BİLİrSİN beNCE DOĞUMDAN SONRAYA KALIR..

anaaa süpermiş yaaa, hakkaten doktora verdiğimiz para kadar birde ağdaya veriyoruz yani önemli bir mevzu bitsin gitsin kökünden inşallah ohh iyi yapmışsın. Dediğin gibi alıştık açmaya nasılsa

doğumdan önce yetişmez cm tek seans diilki ayrıca daha hassas oluyo cildin dayanabilirmisin cok acımıyo ama yinede sen bilirsin bence doğumdan sonraya kalır..

doğumdan sonra diyo zatende hamilele olmuyor lazer..yaptırmayın:)

OTURDUĞUM YERDE 10 KERE ŞEKİL DEĞİŞTİRİYORUM CANIM :)kaburga gögüs altındaki ağrım hala devam edio diikkat veremiorumki :)
ama yerim ben onu yerimmmm

Valla haklısın tatlım ya bende akşamı zor ediyorum ayaklarımı bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum resmen yatıyorum yanii sırtımda da sandalye yastığı var ama yine şekilden şekile giriyorum ..
Bende yerim onuu yeriimmm
Şimdi çikolata yedim çok güzel tepikliyoo sıpamm

dün doktora gittik keseyi göremedik ve beta hcg istedi 29.25 çıktı kimyasal gebelik dedi...

5. bebeğimide kaybettim nasip değilmiş... doktor rahim kalınlığın güzel yumurtalaman güzel diyor amaanlıyamadı oda..

5. defadır dedim normal gebelik elde edemiyorum dedim.. sana yapılması gereken tüm testler yapılmış dedi.. ALLAH bilir dedi... anlıyamıyorum anlamveremiyorum nasip değilmiş.. İsyan etmek istemiyorum.. ama umutlarım tükenmeye başladı 2 ay dinlenin 2 ay sonra tekrar deneyin dedi.. tüp bebek yapalım dedim gerek yok dedi... kızlar kelimelirin tükendiği yerdeyimm.. bugün çok ağrım oldu ve parça düşürdüm 2 tane.. hala belim ve kasıklarım ağrıyor..
bana dua eden herkese çok teşekkür ederimm... ve hepinizden ALLAH razı olsun... hakkınızı helal edin.. bu defada nasip değilmiş..

hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.. ne denir ki Rabbimin bildiği var elbet de.. Sakın isyan etme.. Sen demek ki bunların üstesinden gelebilecek güçtesin ki Rabbim bu dertle sınıyor seni.. çok şükür gebelik elde edildi yaşında büyük değil, hayırlısıyla inşAllah olucak.. çok üzüldüm ne yalan söyliyim.. bütün tadım gitti..

bu arada eşinin değerlerine baktırıyor musunuz? onunkiler nasıl acaba? Gerçi gebelik elde edilince eşin durumuna iyi diyorlar ama ne biliyimm yaa.. Allah hayırlısını versin herşeyin.. Gamze mutlaka bunda da bir hayır vardır, selavat oku bol bol.. inan faydasını görüceksin inşAllah. Birde sabah namazından sonra yasin okunursa tüm dilekler hayırlısıyla gerçek olurmuş..

gamzecim çok üzüldüm gerçekten cnm her şeyin hayırlısı o bebek gelecek zamanında cnm allahın izniyle inşş... üzül tabiki ama yıpratma kendini çok düşünmemeye çalış allahımıza sığın cnm yapacak bişe yok..

ohh yarasın maşallah kankamızaa...
canım senin en son bhg kaç çıkmıştı 100 üzeriydi yanlış hatırlamıyosam...progestan vermemişmiydi dr..ALLAHtan hayırlısı..

Son düzenleme:

ne denirki..üzülmekten başka elden ne gelir ki??doktorda sana güzel konuşmuş..her türlü test yapılmış(sanırım genetik testide yaptırmıştın sen) hayırlısı Allahtan..Allah ın elbet bi bildiği var..

canım nolur çok yıpratma kendini hayırlısı böyleymiş demekki vardır Rabbimin bi bildiği ona sığın ona dua et ondan iste canım hakkımızda hayırlısı olsunn

seraaaaaaaaaap kızzzzz tebrikler anam maşallah , rabbim 9 ay biyunca sağlıkla tutunmasını nasip etsin büyüsün tosun olsun, eli ayağı düzgün olsun, aklı yerinde olsun kızzzzzzzzzzz ayyyy silkeletin ,kızlaaaaar silkeletin

MERVECIM doktora gitmişsin inşallah sonuçların cok iyi cıkar, soğan kürü yap tatlım kendine dikkat et

YASEMIN gecen rüyamda beni kocaman şişko bir inek kovalıyordu valla

BUKET bu akşam gelmezsin buralara, bak kocan ne güzel yapmış gelmiş, silkeletmeye tam gaz devam, baş göz yarmadan

TUMAYCIM canım rabbim sabır versin inşallah, hayatında öyle güzel gelişmeler olsun ki, böyle mutluluktan havalar uç inşallah

TUBA canim tespihini cektim insallah hayirlisiyla istanbula taşinırsınız veeeeee tompik sağlıklı bebeklerin olur

cnm allah sabır versin inan çok üzüldüm allah sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip eder cnm diyecek söz yok allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…