- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.481
gamzeciğim canım geçmiş olsun Allah sana sabır versin, umudunu yitirme lütfen.
serapcığım seninde gözün aydın maşallah,hayırlısı ile inşallah kucağına aldığın günleride görürsün
seraaaaaaaaaap kızzzzz tebrikleranam maşallah , rabbim 9 ay biyunca sağlıkla tutunmasını nasip etsin büyüsün tosun olsun, eli ayağı düzgün olsun, aklı yerinde olsun kızzzzzzzzzzz ayyyy silkeletin ,kızlaaaaar silkeletin
MERVECIM doktora gitmişsin inşallah sonuçların cok iyi cıkar, soğan kürü yap tatlım kendine dikkat et
YASEMIN gecen rüyamda beni kocaman şişko bir inek kovalıyorduvalla
BUKET bu akşam gelmezsin buralara, bak kocan ne güzel yapmış gelmiş, silkeletmeye tam gaz devam, baş göz yarmadan
TUMAYCIM canım rabbim sabır versin inşallah, hayatında öyle güzel gelişmeler olsun ki, böyle mutluluktan havalar uç inşallah
TUBA canim tespihini cektim insallah hayirlisiyla istanbula taşinırsınız veeeeee tompik sağlıklı bebeklerin olur
dün doktora gittik keseyi göremedik ve beta hcg istedi 29.25 çıktı kimyasal gebelik dedi...
5. bebeğimide kaybettim nasip değilmiş... doktor rahim kalınlığın güzel yumurtalaman güzel diyor amaanlıyamadı oda..
5. defadır dedim normal gebelik elde edemiyorum dedim.. sana yapılması gereken tüm testler yapılmış dedi.. ALLAH bilir dedi... anlıyamıyorum anlamveremiyorum nasip değilmiş.. İsyan etmek istemiyorum.. ama umutlarım tükenmeye başladı 2 ay dinlenin 2 ay sonra tekrar deneyin dedi.. tüp bebek yapalım dedim gerek yok dedi... kızlar kelimelirin tükendiği yerdeyimm.. bugün çok ağrım oldu ve parça düşürdüm 2 tane.. hala belim ve kasıklarım ağrıyor..
bana dua eden herkese çok teşekkür ederimm... ve hepinizden ALLAH razı olsun... hakkınızı helal edin.. bu defada nasip değilmiş..
dün doktora gittik keseyi göremedik ve beta hcg istedi 29.25 çıktı kimyasal gebelik dedi...
5. bebeğimide kaybettim nasip değilmiş... doktor rahim kalınlığın güzel yumurtalaman güzel diyor amaanlıyamadı oda..
5. defadır dedim normal gebelik elde edemiyorum dedim.. sana yapılması gereken tüm testler yapılmış dedi.. ALLAH bilir dedi... anlıyamıyorum anlamveremiyorum nasip değilmiş.. İsyan etmek istemiyorum.. ama umutlarım tükenmeye başladı 2 ay dinlenin 2 ay sonra tekrar deneyin dedi.. tüp bebek yapalım dedim gerek yok dedi... kızlar kelimelirin tükendiği yerdeyimm.. bugün çok ağrım oldu ve parça düşürdüm 2 tane.. hala belim ve kasıklarım ağrıyor..
bana dua eden herkese çok teşekkür ederimm... ve hepinizden ALLAH razı olsun... hakkınızı helal edin.. bu defada nasip değilmiş..
GAMZECIM canim sınavın zor , ne desek boş, ne yapmak istiyorsan öyle yap sıkma kendini, Allah sabır versin ve bu son olsun inşallah, Rabbim bundan sonra yüzünü hep güldürecek gelişmeler versin, zaman hemen su gibi akıp gitsin, Allah'a emanet ol
GÜnaydın kızlar Hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul eylesin elimizi boş çevirmesin inşallah..
Tubacım dün akşam okudum duanı ama yazamadım, Allah kabul etsin.
Bugün hiç neşem yok, Gamze'ye çok üzüldüm gerçekten kendimi onun yerine koyamıyorum bile Allah'ım nasıl bir sınav bu..
günaydın canım hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul etsin.
bende çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor inşallah hayırlısı ile tekrardan müjdeli haberler alır..
günaydın güzellikler...
Bedriyecim duanı okudum canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah...
Sedacım ne güzel anlatmışsın yemeklerini tebrikler tatlım
Gamzecim Allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda sağlıklıca kıymetli bebişine kavuşursun...
günaydın güzellikler...
Bedriyecim duanı okudum canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah...
Sedacım ne güzel anlatmışsın yemeklerini tebrikler tatlım
Gamzecim Allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda sağlıklıca kıymetli bebişine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?