Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GAMZECIM canim sınavın zor , ne desek boş, ne yapmak istiyorsan öyle yap sıkma kendini, Allah sabır versin ve bu son olsun inşallah, Rabbim bundan sonra yüzünü hep güldürecek gelişmeler versin, zaman hemen su gibi akıp gitsin, Allah'a emanet ol

gamzeciğim canım geçmiş olsun Allah sana sabır versin, umudunu yitirme lütfen.

serapcığım seninde gözün aydın maşallah,hayırlısı ile inşallah kucağına aldığın günleride görürsün

BUKEEEEEEEET inanki kaç gundür genital bölgeye epilasyon yaptrmayı düşünüyordum ayy kalbim temiz herhal :) haftasonu gidip yapan yerle görüşecegim insallah, bide en cok merak ettigim hamileyken yapılmıyo tamam okey de eğer ben hamile olduğumu bilmeden lazere girersem ne olcak??? Her gidişimde beta hcg mi yaptiracam, valla bu ay başlayayım diyorum şöyle yumuş yumuş olsun bi, daha ortada birsey yok nasıl olsa :))))

SEDAAAAAAA fotonu koymuşsun ben görmedim yaaaaa küsceeem :))
Bide bol şans tatlım, en iyi yemek seninki olsun :))))

ASLIIIIII tatlı hıç bekleme, normal değil bu belirtiler aman deyim!

YASEMIN hediyeni aldın mı beğendin mi kuşum ??????

BEDRIYEEEE günde kaç sigara içiyorsun söyle bakayım, kimse seni darlamamış bakıyorumda, kuzucun 4. Haftadan sonra senin yedigin ve ictigin herseyden faydalanacak ona göre, cocuga sigara icirmeyi düşünmuyorsun herhalde???????

teşekkürler kızlar..herkese ayrı ayrı cevap veremiyorum kusura bakmayın...hepinizi çok sefiyom...silkelettirin anacım silkelettirin diyorum başka da bişi demiyorum...

gamzecim çok geçmiş olsun tatlım her şey Allahtan ne yapalım karşısında her şeye razıyız. isyan etmek istemiyorum demişsin etme de zaten üzül ama etme. herkesin sınavı farklı işte. Allah sabır versin.

Gamze'cim Allah sabır versin demiyorum çünkü sabır diledikçe Allah daha çok sınıyor bizleri, dayanma gücü versin yuvana huzur versin inşallah bir gün evladını kucağına aldığın günleride göreceksiniz, herşey Allah'tan seninde kaderinde bunları yaşamak varmış, yavruların cennette seni bekliyor olacak nolur kendini yıpratma tevekkül et..

GÜnaydın kızlar Hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul eylesin elimizi boş çevirmesin inşallah..
Tubacım dün akşam okudum duanı ama yazamadım, Allah kabul etsin.
Bugün hiç neşem yok, Gamze'ye çok üzüldüm gerçekten kendimi onun yerine koyamıyorum bile Allah'ım nasıl bir sınav bu..

Gamzemm ne diyeceğimi bilemiyorumm sayfayı açar açmaz alıntıdan yazdıklarını gördümm çok üzüldmm. Ne diyeyim bilemiyorum ama artık araştırılsa detaylıca neden olur böyle niçin yaşanır bir sorun varsa çözümü bulunur tedavisi yapılır canım yaa.. Allah'ım senin sabrının mükafatını versin İnşallah tez zamanda bebeğini nasip etsin sana..

canımm arkadaş listemde ekli değilmişsin ekledim seni şimdi görebilirsinn

günaydın canım hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul etsin.
bende çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor inşallah hayırlısı ile tekrardan müjdeli haberler alır..

Günaydın canım,
Amiinn inşallah en kısa zamanda yüzü güler, bugün hususi dua edeceğim onun için.

günaydın güzellikler...
Bedriyecim duanı okudum canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah...
Sedacım ne güzel anlatmışsın yemeklerini tebrikler tatlım
Gamzecim Allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda sağlıklıca kıymetli bebişine kavuşursun...

Günaydınnn canımm ciğerim.. bugun dua günüm olduğu müjdesini senden aldım.. Duamıda okumuşsun Allah razı olsun.. Her duan hayırlısıyla kabul olsun inşAllah..
dün akşam çok canım sıkkındı benimde evde çok kötü oldum ama sonrasında kuran okudum biraz daha iyiyimm ya..

rabbim sabır versin canım inş. sağlıklısında asip etsin ne diyelimm çok üzüldümm

teşekkürler canımm beğenmene sevindimm

cnm benım cok gecmıs olsun senınle aynı seylerı yasadıgım ıcın cok ıyı anlıyorum rabbım hayırlısını nasıp etsın en yakın zamanda bıraz dınlen bakalım suan ben oyle yapıyorum cok yıprattık cunku kendımızı sende bıras zamana ve ınanırmısın korunuyorz suan kafamıza takmamamız ıcın rabbım ne zman nasıp ederse olucak elbet bırgun hıc umıdını kesme baska seylerle ugrasmaya calış.bılıyomusun sadece bebek ıcın beraber oldugumuzu fark ettım cok uzuldum ama bız evlenırken ılla bebek olucak dıye evlenmedıkkı .vaktı zamanı geldıgınde olucak tatlım bak ne gusel hıcbır problem yok denmış bendede aynı butun testler yapıldı esımdede bendede ama takdır ılahı beklıycez cnm rabbım emanetlerımızı verıcek en yakın zmanada morelını hıc bozma ama bıras ara ver derım tatlım ben gercekten ınsan cok rahatlıyor.sacımda beyazlar gordum bılıyomusun sırf bu bebek stresı yuzunden ınsan ıcıne cıkasım gelmıyodu ama sımdı sallaıyorum boşverrr kocanı sevıyosun sonucta guzel gunler gecırmeye calış bıras farklı seyler yapmaya calışın beraber hakıkaten yıpranıyoruz.neyse cok uzattım rabbım hayırlısını verısn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…