- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.501
YASEMIN gecen rüyamda beni kocaman şişko bir inek kovalıyorduvalla
YASEMIN hediyeni aldın mı beğendin mi kuşum ??????
Günaydın, Hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu haftayıda bitiriyoruz çok şükür.
Öncelikle Gamzeciğimin haberini okudum, Allah sana sabır, metanet, ve bunu kaldırma gücü versin canım benim. Yaşadığın durum eminimki çok acı ve zor bir durum, ne desem ne söylesem bunun yanında anlamsız kifayetsiz kalır. ağzından duayı hiç düşürme, Allahtan süğrekli sabır dile canım benim
bebeğim sen benle hahahaha diye alay edersen olacağı buydu, dua etki dinazorlar kovalamamış seni
dün akşam hediyemi aldım kızlarrr, ayyy nasıl ilginç egzantrik bişey, daha açılmamış istiridye kutusunun içinden, o kabuğu kırarak inciyi çıkarttık, sonra kırmızı istiridye şeklindeki kutunun içinden çıkan bir adet kolya ve inci küpeler vardı, o istiridyeden çıkarttığımız inciyi, o kolyenin içine taktık filan, çok ekşınlı bir hediyeydi, ama ev nasıl ölü balık koktu bi bilseniz
cnm ondan benım eşimde alıştı çok değişik birseydi cidden ama insan kendini özel hissediyor birde onun çikolatası vardı kalpli seninde varmıydıGünaydın, Hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu haftayıda bitiriyoruz çok şükür.
Öncelikle Gamzeciğimin haberini okudum, Allah sana sabır, metanet, ve bunu kaldırma gücü versin canım benim. Yaşadığın durum eminimki çok acı ve zor bir durum, ne desem ne söylesem bunun yanında anlamsız kifayetsiz kalır. ağzından duayı hiç düşürme, Allahtan süğrekli sabır dile canım benim
bebeğim sen benle hahahaha diye alay edersen olacağı buydu, dua etki dinazorlar kovalamamış seni
dün akşam hediyemi aldım kızlarrr, ayyy nasıl ilginç egzantrik bişey, daha açılmamış istiridye kutusunun içinden, o kabuğu kırarak inciyi çıkarttık, sonra kırmızı istiridye şeklindeki kutunun içinden çıkan bir adet kolya ve inci küpeler vardı, o istiridyeden çıkarttığımız inciyi, o kolyenin içine taktık filan, çok ekşınlı bir hediyeydi, ama ev nasıl ölü balık koktu bi bilseniz
Aylinnnnn maşallahhh sizeeemutluluğunuz ömür boyu sürsün canım çok mutlu olsun bebişlerinizle:)))
Bedriyeeee duanı okudum canımmmm benimmmmm
Günaydın, Hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu haftayıda bitiriyoruz çok şükür.
yasemin canım ne hoş anlatmışsın hediyeni... benim kociş de dün beni odaya kapattı 1 saat salonla mutfağa giremedim yemek yapmış şamdan yapmış portakalları oymuş falan baya uğraşmış canım benim
CANIM BEN ona karşılık ne ruhsuz bir hediye almışım gör ki, pantolon almıştım, pantolonları bitti her seferinde sık sık yıkamak zorunda kalıyorum diye ayy utandım vallagüle güle kullan yasemincim hediyen çok güzelmiş sen ne aldın peki
aaaa benimkinin çikolatası yoktu yaaa, yemişmi yoksa bak ben sorarım ona :)))cnm ondan benım eşimde alıştı çok değişik birseydi cidden ama insan kendini özel hissediyor birde onun çikolatası vardı kalpli seninde varmıydı
oooo kuşum yaaa maşallah senin eşin pek becerikliymiş, portakalı soymuş, başucuna koymuşyasemin canım ne hoş anlatmışsın hediyeni... benim kociş de dün beni odaya kapattı 1 saat salonla mutfağa giremedim yemek yapmış şamdan yapmış portakalları oymuş falan baya uğraşmış canım benim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
deniz ürünleri yarışması başladı. Tariflere bu linkten bakabilirsin bende katıldım bu sefer. Oylama Çarşamba günü başlayacak. Desteklediiniz kişiye o zaman oy kullanabilirsiniz.
bedriyecim duanı okudum allah kabul etsin günahlarını affetsin rabbim hayırlı sıhhatli evlat nasip etsin kucağına almayı nasip etsin amin
Aylinnnnn maşallahhh sizeeemutluluğunuz ömür boyu sürsün canım çok mutlu olsun bebişlerinizle:)))
Bedriyeeee duanı okudum canımmmm benimmmmm
Aminn canım hepimizin mutluluğu hiç bozulmasın inşallah tatlım...
canlarımm benimm Allah dualarımızı kabul etsin, her zaman duaya ihtiyacımız var ama benim bugunlerde biraz daha fazla sanki, kendimi çok darda hissediyorum ya bugun de bana dua ediyorsunuz Rabbim inşAllah hepimizin dualarını kabul etsin. Bu mubarek günün hatrına tüm muratlarımıza kavuştursun inşAllah. Gamze bende senin için dua ediyorum canım Rabbim sabır versin inan akşamdan beri hep aklımdasın.. ben inanıyorum ki bir sonrakinde Rabbim hayırlısıyla güldürecek yüzünüzü.. İNŞALLAH Yarabbim..
Kızlar an itibariyle durumumu bildiriyorum, göğüs hassasiyetim yok, mide bulantım yok.. ve bugun adete göre 5+2 deyim.. Allah ım inşAllah güldürür yüzümüzü.. aslında aralarda midem bulanır gibi oluyor ama ben mi yapıyorum belli değil.. Allah korktuklarımızdan korusun hepimizi..
Aslııı dün sen kendini bukete gösterirken iki dkda ben de gördüm seni, maşaAllah dedimm fıstık gibisin..
Ayliinnn o ne romantikliktir öyle Allah evladını size bağışlasın, hep mutlu, sağlıklı, huzurlu bir arada uzzuuuunn bir ömür yaşayın inşAllah..
Yaseminnniimmin eşide maşaAllah pek romantikhediyen harikaymış, getir aralarda bizde takalım güle güle kullan canım benimm..
ya kızlar yaa, kızıyorsunuz biliyorum ama göğüs hassasiyetim resmen yok, sizde de böyle olmuş muydu he.. önce sızı sonra bişey yok mu olmuştu..
o sizin güzelliğiniz Bedriyecim demek sende gördün beni içim rahat etmedi kaldırdım resimleri :)))
canım içini ferah tut inşallah güzel olacak herşey istediğin dua falan varsa okuyum canım ogün burcuya oku diodun heralde isteğin olursa söle seve seve okurum
sedacım resimler yokmu? sadece tarifmi var ben deniz ürünleri bölümünde göremedim bişey :S
canlarımm benimm Allah dualarımızı kabul etsin, her zaman duaya ihtiyacımız var ama benim bugunlerde biraz daha fazla sanki, kendimi çok darda hissediyorum ya bugun de bana dua ediyorsunuz Rabbim inşAllah hepimizin dualarını kabul etsin. Bu mubarek günün hatrına tüm muratlarımıza kavuştursun inşAllah. Gamze bende senin için dua ediyorum canım Rabbim sabır versin inan akşamdan beri hep aklımdasın.. ben inanıyorum ki bir sonrakinde Rabbim hayırlısıyla güldürecek yüzünüzü.. İNŞALLAH Yarabbim..
Kızlar an itibariyle durumumu bildiriyorum, göğüs hassasiyetim yok, mide bulantım yok.. ve bugun adete göre 5+2 deyim.. Allah ım inşAllah güldürür yüzümüzü.. aslında aralarda midem bulanır gibi oluyor ama ben mi yapıyorum belli değil.. Allah korktuklarımızdan korusun hepimizi..
Aslııı dün sen kendini bukete gösterirken iki dkda ben de gördüm seni, maşaAllah dedimm fıstık gibisin..
Ayliinnn o ne romantikliktir öyle Allah evladını size bağışlasın, hep mutlu, sağlıklı, huzurlu bir arada uzzuuuunn bir ömür yaşayın inşAllah..
Yaseminnniimmin eşide maşaAllah pek romantikhediyen harikaymış, getir aralarda bizde takalım güle güle kullan canım benimm..
ya kızlar yaa, kızıyorsunuz biliyorum ama göğüs hassasiyetim resmen yok, sizde de böyle olmuş muydu he.. önce sızı sonra bişey yok mu olmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?