- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.761
teşekkür ederim canım oldu galiba bilmiyorum bakalım
ayy yasemin..oturduğum yerde kahkaha attırdınn.. iktidarsız haa..tövbe Allahım yaa..Allah da seni güldürsün..mesir macunu da ye..afrodizyak etkisi varmış:)))ay bunlar erkekler için....
teşekkür ederim canım oldu galiba bilmiyorum bakalım
canım duanı okudum dun kusruma bakma girib yazamadım bir türliarkadaşlar dün benim dua günümdü başta tek tek hepinize teşekkür etmeye çalıştım ama yok olmadı ipin ucu kaçtı yakalayamadım şimdi burdan hepinize teşekkür etmek istedim, hepinizden Allah razı olsun rabbim dualarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah, ağzınıza yüreğinize sağlık, inşallah çok yakın zamanda hepiniz burda bizimle mutlu haberlerinizi paylaşırsınız rabbim hiç birinize acı günler yaşatmasın hep mutlu olun yüzünüz hep gülsün inşallah.
canım duanı okudum dun kusruma bakma girib yazamadım bir türli
olmuş seninde takvimin bizimkiyle aynı allah allah hepimiz aynı gün doğuracağız galiba
Canımm sakin oooolll hele bi, kistin öyle belirtileri olmaazzz. Kistler kanamayı yani adetini etkiler. Panik yapmana gerek yok
Belki üşütmüşsündür, belki yediklerindendir, belki yumurtluyosundur, belkide gebesindir... Belkide hamile olmak istediğin için vücudunu çok fazla dinliyorsundur ve oda seni kandırmak için böyle tepkiler veriyor olabilir. İhtimaller zinciri böyle uzaaaar gider işte
Bekleyelim ve görelim
canım kist değilmiş zaten ilerleyen saatlerde idrar yapaken ağrım oldu sabah kalktım doktora gittim enfksyon şüphsyle tahlil yaptırdım 2 den sonra alacacm inşallah mühm birşy yoktur da hamileysem etklmez .ilaçta kullnmamam lzm nolur nılmaz diye :2:dua edin bana kızlaaarr
BUketim hoşgeldin aramıza, hakkatyen belkide bu dönüşün daha hayırlı olur senin için, ilaçlarını içerken belkide normal yolla hamiş olursun ve tüpe filan ihtiyaç kalmaz inşallah.
ben hergün saat 11 gibi testlerimi yapıcam gülcüm sende yap, testlerimizi karşılaştırırız burda
merakla bekliyorum mervecim hayırlı haberlerle dön inşallah.
geçen ay bu belirtilerin tıpa tıp aynısı bende de olmuştu canım, %50 ihtimalle benim gibi hayali hamilelik tribine girmiş olabilrisin
canım google chrome iyi fikir, bunu hiç düşünmemiştim süpersintatlım zaten senle fikirlerimiz genel olarak hep aynı oluyor kardeşmiyiz yoksa çift yumurta ikizimiyiz
canım benim hemen düzeltiyorum, nerden de uydurmuşum onu ben
süper benimde herkese tavsiye ettiğim şey bu ayşecim
Allah yolunu açık etsin kazasız sağlıkla git gel inşallah gülcüm
kızllaaarr günaydınnn...
nasılsınız? Ya ben uçağa bineceğim ya çok heyecanlı çok korkar durumdayım.. uçağa bindikçe daha çok korkan bi ben varımdır heralde.. hiç tadım yok.. resmen tatil modunda değilim.. gitmeyelim diyorum eşime.. ayyyyyyyyyy çokk korkuyorum.. Allah ım hayırlara çıkarsın.
günaydin canim hamd olsun iyiym sen nasilsin?. hamilelik takvimin hayirli olsun cokta yakistigünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün ?
Amiiin Amiiin Aminnnnbugun benimde dua günüm.. bi arkadaşımla beraber.. Yer gök dua ile.. ben çok inanıyorum Hayırlısıyla Allah ım bu okunan duaların hürmetine yüzümüzü güldürecek. Hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip edip, sağlıklı evlat vericek.. Allah ım hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın, bu dünyadan gittiğimizde arkamızdaN bize dua edicek, bu dünyada hayırlı tez vakitlerde hayırlı sağlıklı bir evlat ver bizlere, sana el açan biz kullarının elllerini boş çevirme Yarabbim.. Amin.
Canıım niye böylesin ki rahatla biraz tatil yaacaksın kafan boşalacak. Acaba bir psikolğa mı gitsen sen anlatırsın o dinler bizden daha iyi çözümler sunar sana ama herşey sende bitiyor rahatlaman lazım gebe kalamamanın çoğu nedeni psikolojik canım. sen yine de çalışma yap belki kaçmamış olur yumurtlama daha belli olmaz hem Allah nasip ettikten sonra tek ilişki ile bile hamile kalırsın yeter ki ol desin.
bende az önce senin testini sormustum.Bugün kacinci günündesin canim?Kızlar bugünkü ovulasyon testimi yaptım yine dünkü ile aynı çıktı, silik çizgi bakalım gelen günler ne gösterecek, Allahtan hayırlısı
yaptığım testlerin üstüne tarih atıyorum saklıyorum, birbirleriyle kıyaslıyayım diye bakalım git gide koyulaşacakmı yada açılacakmı
Canımm sakin oooolll hele bi, kistin öyle belirtileri olmaazzz. Kistler kanamayı yani adetini etkiler. Panik yapmana gerek yok
Belki üşütmüşsündür, belki yediklerindendir, belki yumurtluyosundur, belkide gebesindir... Belkide hamile olmak istediğin için vücudunu çok fazla dinliyorsundur ve oda seni kandırmak için böyle tepkiler veriyor olabilir. İhtimaller zinciri böyle uzaaaar gider işte
Bekleyelim ve görelim
canım kist değilmiş zaten ilerleyen saatlerde idrar yapaken ağrım oldu sabah kalktım doktora gittim enfksyon şüphsyle tahlil yaptırdım 2 den sonra alacacm inşallah mühm birşy yoktur da hamileysem etklmez .ilaçta kullnmamam lzm nolur nılmaz diye :2:dua edin bana kızlaaarr
Allah güzel haberlerle sevindirsin seni canim. Cuma günün hürmetine Hayirli haberlerle gelirsin Insallah
öle olcak galiba canım, oğlum olursa kızını alırım haberin olsun :)
canım benim dün sana cevap yazıyordum internetim kesildi gönderemedim, öncelikle duan için teşekkür ederim Allah razı olsun, bu ay nasip olmamış hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın, önce senin sağlığın önemli bebişin nasıl olsa gelecek
he yaa napim hakkaten mesir macuniyesi yiyim bende bari keyfime düşkünüm ya, üşeniyorum saçlarımı kurutmaya kızlar ya, şimdi saç modellerine bakıyordum ne yapsam acaba diye. benim yüzüm zayıf, aslında dalgalı saçlarım olsa bana çok yakışıyor bikere perma yaptırmıştım bekarken, ilk başlarda güzel oluyorda sonra koyun tüyü gibi karmaşıklaşıyor güzelliği kaçıyor ilerleyen zamanlarda. acaba küt mü kestirsem diyorum, onada cesaret edemedim, hep saçlarım uzundu uzunu severim ama açıp böyle bırakıyormusun dersniz hayır, hep tepeden toplu duruyor, çünkü enseme deyince sıcaklıyorum bi cesaret bi değişiklik yapmak istiyorum ama ne yapsam acaba, hem kısaltırsam belki yıkanmaya üşenmem iktidarıma kavuşurum yine, ne dersin buketcim
süpper olmuş, hadi hayırlı uğurlu olsun tontişim, oh yaaa şöyle hamiş olduğun belkli olsun yahu
canım benim hayırlı olsun takvimin gebeliğin..peşpeşe dizildiniz yine inci gibi..bu topik uğurlu topik..inşallah ilk sayfadaki liste de bekleyen kimse kalmayacak.:)))öle olcak galiba canım, oğlum olursa kızını alırım haberin olsun :)
AYşecim bugün 11. günüm, testi yapmaya bildiğin gibi dün başladım bakalım ilerleyen günlerde neler gösterecek. yerim ben seni yaa nasılda biliyorsun test saatimi tontişim benimbende az önce senin testini sormustum.Bugün kacinci günündesin canim?
Özlem, Aynur, Sibel hepiniz aynı hastanede doğurunda bari size gelip 3'ü 1 arada takayım=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?