Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy yasemin..oturduğum yerde kahkaha attırdınn.. iktidarsız haa..tövbe Allahım yaa..Allah da seni güldürsün..mesir macunu da ye..afrodizyak etkisi varmış:)))ay bunlar erkekler için....
he yaa napim hakkaten mesir macuniyesi yiyim bende bari keyfime düşkünüm ya, üşeniyorum saçlarımı kurutmaya kızlar ya, şimdi saç modellerine bakıyordum ne yapsam acaba diye. benim yüzüm zayıf, aslında dalgalı saçlarım olsa bana çok yakışıyor bikere perma yaptırmıştım bekarken, ilk başlarda güzel oluyorda sonra koyun tüyü gibi karmaşıklaşıyor güzelliği kaçıyor ilerleyen zamanlarda. acaba küt mü kestirsem diyorum, onada cesaret edemedim, hep saçlarım uzundu uzunu severim ama açıp böyle bırakıyormusun dersniz hayır, hep tepeden toplu duruyor, çünkü enseme deyince sıcaklıyorum bi cesaret bi değişiklik yapmak istiyorum ama ne yapsam acaba, hem kısaltırsam belki yıkanmaya üşenmem iktidarıma kavuşurum yine, ne dersin buketcim
teşekkür ederim canım oldu galiba bilmiyorum bakalım

süpper olmuş, hadi hayırlı uğurlu olsun tontişim, oh yaaa şöyle hamiş olduğun belkli olsun yahu

canım duanı okudum dun kusruma bakma girib yazamadım bir türli

Arkadaşlar size bir sorum olacak bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Adet günüme daha 12 gün var ama benim kasığımda şişme, ağrı, özellikle sol yumurtamda batma, bacakalrımda özellikle sol bacağımda kasılma, karnımda şişlik, iştah açıklığı (özellikle son iki gündür inanılmaz zeytin tükettim), bazal ataşimde çok az artış var. Ama uyku durumum yok. yani denildiği gibi çok uykum gelmiyor. Ama yatınca sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum. Yüzüstü kasığımda sırtüstü de çok hafif belimde ağrı oluyor. Çok arada da kalçamda ağrı oluyor.

Sizce hamile miyim? birde belirtileri bu kadar erken çıkar mı?

Kızlar bugünkü ovulasyon testimi yaptım yine dünkü ile aynı çıktı, silik çizgi bakalım gelen günler ne gösterecek, Allahtan hayırlısı
yaptığım testlerin üstüne tarih atıyorum saklıyorum, birbirleriyle kıyaslıyayım diye bakalım git gide koyulaşacakmı yada açılacakmı

yasemin ov. testlerin hayirli olsun saat 11 gecti canim testini bekliyorum
cift cizgiyi görmüsmüydün sen en son testi yaptiginda?

canim ucaga binmeden önce güzel seyler düsün seni mutlu edecek seyler düsün, güzel hayaller kur ve gerceklesecegine inan, yada ucakta heyecanli güzel bir kitap oku, esinle sohbet etmeye calis yani demek istedigim korkuyorum, panikliyorum düsüncesini atmaya calis kafandan.
sana cok özendim ben simdi ne güzel tatile gidiyorsunuz ve umarim esinle cooook güzel bir vakit gecirip tatilin tadini cikarirsiniz
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün ?
günaydin canim hamd olsun iyiym sen nasilsin?. hamilelik takvimin hayirli olsun cokta yakisti
Amiiin Amiiin Aminnnn

canımsın benimm.. ben psikiyatrı ye gittim.. 3-4 sene önce.. o zaman mesela bana bi kan testi yaptı ve dediki insanların normalde kanında bi değer varmış o değer sağlıklı bir insanda 60-70 arasında oluyormuş bende o 25 falanmış sonra o antidepresan değilde değişik bir ilaç verdi o zamnalar o değer yükseldi sonra ben rahatladım o dönem.. mesela yüzemiyordum falan yüzmeye falan başladım.. asansöre falan binebiliyorum.. çok faydası oldu.. ama yapı olarak ben hep paniğimde.. şu son dış gebelik ve 2 düşükten sonra sürekli bir panik haldeyim yüreğim hep pır pır hep korku halindeyim.. dün bi doktorun yazısını okudum yine o da demiş ki stres bırakın düşük sebebi olmasını tüm hayatınızın gidişatını etkiler.. bende çok isterdim rahat, gamsız, soğukkanlı olayım ama yok olamıyorum.. inan sıkıntı duaları, cesaret duaları ne bulursam okumaya ezberlemeye çalışıyorum faydası oluyordur mutlaka yani inşAllah.. tatile gitmeyelim diye yalvara yalvara bi hal oldum eşime.. o da akşam diyor ki seni çok şımartıyorum ben hep üzerine çok düştüğüm için belkide bu hale ben getiriyorum seni diyor.. ki alakası yok.. son yaşadıklarım Allah beterinden korusun çok etkiledi beni.. hayırlısıyla sağlığımla sıhhatimle bir gebe kalıp doğurabilsem sağlıklı bir bebeğim olsa hayırlısıyla inanıyorum ki tüm korkularımdan sıyrılacağım.. güçleneceğim.. yumurtlama konusunda aslında çok haklısın ki doktor bana dedi ki yumurtlama gününü sayma.. sen arama onu bırak o seni bulsun.. sağlıklısı bulucaktır inşAllah o zaman dedi.. hesap yapmak değil senin işin, sen dile Allah'tan sonrada ilişkiye gir.. yumurtlama döneminde şansın çok gebe kalmak için ama diğer zamanlarda da var gebelik şansın dedi de çok da hak verdim ama kafamda sürekli matematik hesabı.. oysa sadece bu durum tüketiyor insanı.. Allah ım hayırlısını versin.[/QUOTE]

yasadiklarini unutmaya calis canim. yasadiklarini bir Allah bir sen iyi bilirsin ama sagligina bebegine kavusman icin gecmiste yasadiklarin iyi olmayan seni üzen seylerinin heeeeepsini unut güzelim.
bugün mutlulugumuzun, sagligimizin kiymetini bilme vaktimiz. yarinlarda daha güzel olacakInsaallah ben buna inaniyorum Allahin izniyle.

bende az önce senin testini sormustum.Bugün kacinci günündesin canim?

sağol canım benim..hamilelerin duası kabul olmuş..seninde canı gönülden dua ettiğini biliyorum..

yüzün zayıfsa ve kabarıklık istiyorsan katlı kestireceksin..saç yıkamaya üşenme durumu hepimizde var.. ovulasyon testi yaptıgına ve artık bu işin peşine düştüğüne göre sık beraberlik önemli..yani anlayacağın saçlarını kazıtsan iyi edersin..:)))sen o günleri kaçırma..zaten haftada iki olması gereken..ne kadar sık sa şann o kadar artar..spermlerin içerde 3 gün yaşadıklarını unutmayın..tutunmaları için nar suyu için..senin nezdinde genel konuşuyorumm..ben genelde hayal ediyorum ..şimdi içerdeler..engelleri aşıyolar.. benim vücudum onlara göre çok asitli..asitlerimi geri çektiğimi yada kistlerimi sağa sola kaydırdığımı felan düşünüyorumbenden de bu beklenir.. malum psikolojiğim ya..

öle olcak galiba canım, oğlum olursa kızını alırım haberin olsun :)
canım benim hayırlı olsun takvimin gebeliğin..peşpeşe dizildiniz yine inci gibi..bu topik uğurlu topik..inşallah ilk sayfadaki liste de bekleyen kimse kalmayacak.:)))

isteklerimiz seninle ayni sanirim
cok oluyorum biliyorum zahmet olmazsa
listede bizim icin saglikli hamilelik, hayirli evlat ve hayirli ev seklinde yazabilirmisin?

Rabbim cümlemize hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah

bende az önce senin testini sormustum.Bugün kacinci günündesin canim?
AYşecim bugün 11. günüm, testi yapmaya bildiğin gibi dün başladım bakalım ilerleyen günlerde neler gösterecek. yerim ben seni yaa nasılda biliyorsun test saatimi tontişim benim
kalp kalbe karşıymış demekki tam ben yazarken sende sormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…