Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ya bu müdüre çekemiyor seni sanırım takmış kafayı yaa bayan bayanın halinde anlar dimi ama nerdee daha çok köstek oluyorlar. Ben müdürün kabul etmeyeceğini sanmam kendin götüremiyor muydun illa bunun mu götürmesi gerekiyor dilekçeyi sende müdürü görürsen özellikle söyle bakalım ne diyecek durumunu da anlat yaa. Olmazsa dediğin gibi rapor al yanii.

Burcuuu canım mesude hamilelikten alıngansa acaba ben neden alınganım bende seni öpüyorum canım ama ben küsmedim kimseye, sadece sitemlerimi belirtiyorum şuraya gelmesek kimsenin umrunda değil hemen unutuveriyorsunuz cık cık cık olmaz ama böyle

yok anam küsmedim kimseye küssem gelirmiyim hiç

kızlar oğluşum geliyor

maşallah sağlıkla gelsin, annesini hiç üzmesin hayırlı bir evlat olsun inşallah

ASLIcım duanı okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin veeee hayirli sağlikli bebekler versin inşallah

OZLEEEEEEEM ne yapiyon ??? Bi görünüp hemen gidiyorsun, bi özel geç ne var ne yok hayatında????

kızlar kızıyorum size resimlerinizi koyup koyup kaldırıyorsunuz ben kimsecikleri göremiyorum geçen gün sedayı gördüm çıtı pıtı bi hatun seda sen hiç yaşlanmazsın haa, az önce mesudenin bi resmini gördüm sanada maşallah,çiğdemin göbeğini gördük demişsiniz ama ben görmedim sanırım hatırlamıyorum, bende geçengün birkaç resim koydum ama vazgeçtim geri sildim

ben gelince kimseler kalmıyor malum ben gece kuşuyum geceleri takılıyorum, hayatımda pek ilgi çekici şeyler yok uyuz uyuz hergün işe gidiyorum geliyorum hergün söylediğim tek şey "kadın dediğin evinde oturur benim burda ne işim var ben evimin kadını olmak istiyorum"diyorum bu arada diyet yapmaya çalışıyorum ne kadar sürecek bakalım şimdiden sıkılmaya başladım amaa 2 kg verdim kendimi tebrik ediyorum hergün tartıya çıkıp tartılıyorum

Özlem canım burdaki herkes mutlaka seni ve uzun zaman girmeyenleri aklından geciriyordur da yazmiyordur, ama küsmediğine cook sevindim, inşallah sende en kısa zamanda hamilelikten alıngan olursun

Bak şimdi aklımdan gecnleri ve uzun zamandir buraya gelmeyenleri bi özel geceyim
Cileksurat
Serap serap 38
Ecrin23
Kader
Zuper. Valla anacım bunlardan ses soluk yok nerdeler ne yer ne içerler ki merak ettim

Oyy oyy maşallah, ben diyet yaparken acıkınca soda iviryordum yada galeta yiyordum iyi geliyordu, gerci sadece 1 ay yaptim ama ölümüne yaptim 3 kilo vermiştim, sonra boğaza devam, ama insanın morali daha iyi oluyor
Bende göremedim çatladım dur hemen mesudeye bende bakayim , canım iş konusunda ben şöyle düşünüyorum, bende calisiyorum cunku mecburum, cok şükür ki bir işim var diyorum, Allah bu günlerimizi arattirmasin evde oturmakta bazen insani sıkar

çileksurat sadece kısa bir süre geldi sonrasında yoktu yanlışmı hatırlıyorum,serap serap hamile değilmi o giriyor yoksa o o değilmi benmi yanlış hatırlıyorum hani şu silkeleten arkadaş,ecrin girmiş sanırım az önce geçmişi okurken okudum taş varmış sanırım hastaneye falan gidip geliyormuş, kader bayadır yok,zuperz oğlum olack yazmış Allah Allah yoksa ben isimlerimi karıştırıyorum

gul1982 / B.GÜL

13.02.2013 çarşamba

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

tb_fb / TUBA

14.02.2013 perşembe

sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak

bdroner / BEDRİYE

15.02.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamişlik

ecrinn07 / ASLI

16.02.2013 cumartesi

sağlıklı sorunsuz hamilelik
canlar hepinizin duasını okudum.Allah hayırlısı ile kabul etsin inşallah

yaa evet çok şükür işimiz var benimkisi boş laf işte zaten evde oturamam, ben hiç evde oturmadım evde oturduğum zamanlar sıkılırım ama işyerindede bazen insanlara sinir oluyorum o yüzden böyle düşünüyorum, bazen ev hanımlarına imreniyorum birbirlerine oturmaya gidiyorlar pastalar börekler oooo, zaten çalışmasam geçinemeyiz kredi ödüyoruz eşimin maaşı yetmez,diyet olayına gelince hayatım boyunca hiç deli gibi diyet yapamadım sadece dikkat ediyorum diyelim çünkü ben açlığa hiç gelemem hemen elim ayağım titrer bu sefer daha fazla yemeye başlarım

Cileksurat: akibeti belli değil
Serap serap 38 : burdurda yaşiyor hamile degil, silkelenen diğer serap
Oğlu olacak olan sündüz tatlim, zuperz bu topikte uzun süredir yazmiyor ama komşu topiklerden hamile oldugunu duyduk, hayirli olsun
Ecrin uzun zamandir yoktu sanirim doktor doktor gezmekten gelememis evet haklisin böbreginde sorun varmiş Allah şifa versin

ışte böyle tatlim, sende kendini özletme, cok öptüm ve kaçtım

bu aralar çocuk olayını bi süreliğine rafa kaldırdım zayıflamam lazım bu halde hamile kalırsam herhalde bi 100 kg olurum zaten boyum kısa geçen gün baktımda 2011 ekim ayında yani ilk hamile kaldığım zamanla şimdiki kilom arasında 5 kg fark var bu gidişe dur demek lazım, artık etrafımdaki insanlarda kilomla ilgili yorum yapmaya başladılar beni sinir ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…