- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.701
gözün aydın canım bi prensimiz daha oluyor desene :))kızlar oğluşum geliyor
evet canım şakınım biraz hep kız gibi gelmiştigözün aydın canım bi prensimiz daha oluyor desene :))
kızlar oğluşum geliyor
sağol canım rabbim sizlerede nasip etsinayyy çok sevindimm canımmm maşallahh yaaa
Günaydın kızlar, yine işteyim2 hafta önce bir dilekçe yazmıştım genel müdüre cumartesi günleri 12'de çıkıyoruz biz, gebelikten dolayı cumartesi günlerini idari izinli olarak talep ettim..
Tabii bu dilekçeyi kim götürdü benim uyuzzz müdirem artık gösterdi mi bilmiyorum ama şimdi haberini aldım, onaylanmamış...
bide diyor ki onaylanamyacağını sende biliyordun ama yazdın işte, dedim durumum ortada görüyorsunuz haftanın 6 günü çalışmak beni yoruyor, en azından 2 gün dinlenirsem hafta içi daha iyi bir performansım olurdu ama siz bilirsiniz dedim, zorlandığım yerde rapor alırım dedim ve çıktım..
Çok sinirim bozuldu, şirkette diğer 2 hamileye cumartesi günleri izin verdiler onlar idari işlere bağlı kendi müdrürleri izin veriyor. benimkide bana zülüm yapıyor işte..
ama ben yapacağımı biliyorum cuma'dan rapor alıcam her hafta cuma-c.tesi-pazar yatıcam görecekler!!!!
mesudecim valla hamilelikten böyle alıngansın, bak ÖZLEM'de küsmüş, valla bende size küsecemcanım ikinizide merak ettim kalbimden geçirdim eminimki bizim kızlarda geçirmiştir, ama yazmadık, amaaaaa ben ikinizide yanaktan öpüyorum belki o zaman afferdersiniz
nasılsın canım? sohbetllere yine devam mı? kuzun nasıl?
ya göremediim, silmeseniz olmaz mı zaten sadece arkadaş listesindekiler görebiliyorneyse beklerim bu sarışın hatun için beklenir
valla özlem neden küstü bilmiyorum ama ben küsmedim üzüldüm sadece merak edilmemşim diye ama canınız sağolsun ben küsmem sizlere herkesin bi derdi sıkıntısı var tabi bişey demiyorum ama şuda gerçekki gözden uzak gönülden de uzak oluyormuş
sağolasın tatlım bi iyi bi kötü yuvarlanıyoruz işte sen nasılsın burcucum yok ya bi yere gittiğim yok evdeyim valla
kızlar oğluşum geliyor
maşallah sağlıkla gelsin, annesini hiç üzmesin hayırlı bir evlat olsun inşallah
ASLIcım duanı okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin veeee hayirli sağlikli bebekler versin inşallah
OZLEEEEEEEM ne yapiyon ??? Bi görünüp hemen gidiyorsun, bi özel geç ne var ne yok hayatında????
ben gelince kimseler kalmıyor malum ben gece kuşuyum geceleri takılıyorum, hayatımda pek ilgi çekici şeyler yok uyuz uyuz hergün işe gidiyorum geliyorum hergün söylediğim tek şey "kadın dediğin evinde oturur benim burda ne işim var ben evimin kadını olmak istiyorum"diyorum bu arada diyet yapmaya çalışıyorum ne kadar sürecek bakalım şimdiden sıkılmaya başladım amaa 2 kg verdim kendimi tebrik ediyorum hergün tartıya çıkıp tartılıyorum
Özlem canım burdaki herkes mutlaka seni ve uzun zaman girmeyenleri aklından geciriyordur da yazmiyordur, ama küsmediğine cook sevindim, inşallah sende en kısa zamanda hamilelikten alıngan olursun
Bak şimdi aklımdan gecnleri ve uzun zamandir buraya gelmeyenleri bi özel geceyim
Cileksurat
Serap serap 38
Ecrin23
Kader
Zuper. Valla anacım bunlardan ses soluk yok nerdeler ne yer ne içerler ki merak ettim
Oyy oyy maşallah, ben diyet yaparken acıkınca soda iviryordum yada galeta yiyordum iyi geliyordu, gerci sadece 1 ay yaptim ama ölümüne yaptim 3 kilo vermiştim, sonra boğaza devam, ama insanın morali daha iyi oluyor
Bende göremedim çatladımdur hemen mesudeye bende bakayim , canım iş konusunda ben şöyle düşünüyorum, bende calisiyorum cunku mecburum, cok şükür ki bir işim var diyorum, Allah bu günlerimizi arattirmasin evde oturmakta bazen insani sıkar
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
çileksurat sadece kısa bir süre geldi sonrasında yoktu yanlışmı hatırlıyorum,serap serap hamile değilmi o giriyor yoksa o o değilmi benmi yanlış hatırlıyorum hani şu silkeleten arkadaş,ecrin girmiş sanırım az önce geçmişi okurken okudum taş varmış sanırım hastaneye falan gidip geliyormuş, kader bayadır yok,zuperz oğlum olack yazmış Allah Allah yoksa ben isimlerimi karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?