Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

desene herkesi karıştırmışm yaa ben isimleri tutamıyorum aklımda isimlerden ziyade nick midir ne haltsa onları tutamıyorum aklımda halbuki herkes benim gibi adını yazsa hiç hatırlamak sorun olmayacak
bende seni öptüm canım iyi geceler.

burcuuu zuperz daha bugün yazmış ya canım cık cık cık hiç iyi takip edemiyorsun sana 0 veriyorum hadi ben pek girmiyorum görmüyorum sen niye görmüyorsun bak sonra gelecekler sitem edecekler

iyi akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın

bende iyiyim canım sağol,sadece grip oldum gene,onun dışında bişi yok.geömişi okuyordum hamişler değerlerini;göbüşlerini,bebişlerini,cicişlerini paylaşmışlar.Tüm imrenim duygularımla maşallah;Allah bizede nasip eder inşallah diyerek okudum.sonra ismimin altındaki, 6 yıl 6 ay 6 gün yazısına takıldım derin bir offffffffffff çektim sonra kocacığıma sarılıp'nankörlük etme çok şükür Rabbime' dedim.amaaaaaan öle işte

zeynepcim geçmiş olsun canım Allah şifa versin, rabbim hayırlısı ile hayırlı zamanda bizlerede nasip etsin inşallah o zaman biz çekeriz göbüşleri cicileri bizim kızlarda o zamana doğurmuş olurlar bize bakıp bakıp eski hamilelik günlerini yaad ederler

burcuuu zuperz daha bugün yazmış ya canım cık cık cık hiç iyi takip edemiyorsun sana 0 veriyorum hadi ben pek girmiyorum görmüyorum sen niye görmüyorsun bak sonra gelecekler sitem edecekler

Hadi yaa :26: desene zuperz'den bir azar yeriz artık

sanırım burcuda özlemde çıktı.bende .çıkıyorum o zaman.haydin öpülünüz.ii geceler

Zeynepcim akşam seni görmemişim canim, cok gecmış olsun, Allah kocalarimizi başimizdan eksit etmesin

kızlar dün ve cuma günü hiç giremedim.dün bedriyenin duasını da okuyamadım..bugün okuycam asınınkiyle birlikte..hakkınızı helal edin ..bende silkeletmeye gerek kalmadan adet oldum çok sağolsun beni terketmedi...eşim burada hala o yüzden keyfim yerimde ama karnım çok ağırıyo:))

canım sağlığın için vermen lazım tabii gebelikte zor bir durum ama şöyle de bir şey var biliyor musun kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyorlar geneld zayııf kalanlar daha çok alıyor vücut daha müsait oluyor kilo almaya birden abanınca. Benim teyzemin gelini baya baya kiloluydu düşün evlendiğinde kıyafet bulunumadı falan sonra hamşle kaldı ama o kadar kilo almadı. Sen nasıl rahat hissedecksen öyle yap çünkü şeker tansiyonda önemli gebelikte. Önce bizim sağlığımız sonra bebek.

canımm benimde 5.5 sene olacak 2 hafta sonra napalımm Rabbim büyük biz içimizi temiz tutup, ona sığındığmız sürece en iyisini verecektir bize. Hayırlısı olsun yeter ki hakkımızda. Böyle olması gerekiyormuş biraz uğraşmamız gerekiyormuş demek kki ben artık hiç takılmıyorm aşılamayı bile düşünmüyorum gün saymıyorum kaçıncı günüm onu bile unuttum regli olunca 2. aşılamaya başlıcam heyecan yok normal takılıyorum işyerinde yoğunum evde yoğunum onun da payı var. Çok şükür canımm eşlerimizden yana Allah razı olsun her zaman yanımızdalar olacaklar da.

günaydın bayanlarrrrrrrr

Günaydın taze gebişimm.. Bende silkeletcemm de aşılama yaptırcam yaa ben dr desem mi az da silkeler misiniz diyee masadaykenn

:
günaydın herkese..

seraaaappp nasılsın hemşom..eşine nasıl söyledin??
bi geceden bişey olmaz diyenlere ders olsun senin hamişliğin
iyiyim hemşo..sen nasılsın kırmızıların erken teşrif etmiş..hayırdır...
cuam günü kan verdim canım 1467 çıkmış.bugün yine kana gitcem. okul çıkışı gittim sonucu aldım ve bir tane de mektup zarfı aldım..içerisine yerleştirdim..
akşam eve geldi sana mektup var dedim..kimden gelmiş dedi..üzerinde birşey yazmıyor dedim açmadın mı dedi bende niye açayım dedim.
açarken üzerinde pul mulyok diyo benim arkam dönük kıkır kıkır gülüyorum açtı baktı bu ne dedi... bende ne ne dedim...bu dedi...sonra yandaki değerlere bakınca anladı..başladı ağlamaya...eşim beklemiyordu canım yumoş haftasında o çok stresli oluyordu olacak mı olmayacak mı diye... bende bu ay azcık yalan söyledim...yumoş haftamızın şubatın dördünde başladığını söyledim halbu ki şubat 3 de benim yumoş haftam bitmişti.. şubatın 5inde de kardeşim geldi erzurumdan...öyle olunca çarpışma falan olmadı...kafaya takmıştı kaç gündür. bu ayda olmayacak çalışma olmadı diye...tabi açıkladım gerçeği o ayrı bir mesele... napayım dedimo hafta stres oluyon..

Günaydın taze gebişimm.. Bende silkeletcemm de aşılama yaptırcam yaa ben dr desem mi az da silkeler misiniz diyee masadaykenn
kız doktoru da güldürmeyin zaten kime söylediysem yaparken gülme krizine girmişler..
aşılaman hayırlı olsun canım...İnşallah tutar be seninde göbüşünde bebiş olur

:)
anam kız..niye ağlattın adamı:))ay hiç dayanamam erkeklerin ağlamasınaa..demekki stres büyük bi faktör..iyiki sen stres yapmamışsında adamın stresini almışsın:))benimki hiç stres mitres yapmaz..çok rahattır..ohoooooooooo:)bizim oralarda bi laf varya anam inek yayla yürek..elbetteki üzülüyodur ama belli etmez..bizim tarzlarımız çok farklı...birazda ben rahatlasam...bu ay bende 2.denemeden sonra belimin altına yastık koydum..belim ağırdı..kaldırdım attım..sanki bi halta yarayacakta geri zekalı buket dedim kendi kendime..sonra başladım ağlamaya..tabi eşim yanımda..sarıldı bana sadece naapsınn..ay ben ne çok geri zekalıyım yaaa...

canım bende takarım ama eşim benden daha fazla takar...onun ailessinde ilk torun olacak baskı var ailesinden yana...ben fazla takmam o konularda ama eşim çok takar ve ben çocuklara bir düşkünsem eşim 10 düşkündür...belki de babasız büyümenin etkisi bilemiyorum...sabah kalktım kahvaltı hazırladım gel yanıma da azcık bebişimi seveyim diyor..deli misin divane misin dedim senin bebişin şimdi bir kan pıhtısı..olsun o beni duyar diyo..yaw bi git dedim...bu ay ben birazcık şu silkeleme işinden dolayı tiye aldım hamişliği...gül gül öldük...

canım ovu testini kullandın mı hiç sen..gerçi eşinle ayrı şehirlerdesin bildiğim kadarıyla..o sıkıntıyı geçen sene ben çektim seni çok iyi anlayabiliyorum.. yollarda geçti ömrüm benim geçen sene.Rabbim yan yana getirirde tez vakitte sizi, senden de güzel haberler alırız inşallah..

ovu movu kesmez beni:)) yumurtalarım çatlamıyoki benim(luf deniyor) tüp den başka şansım yok yani:) yazarken bile kötü oluyorum..kötü olduğum şey başka şansım olmadığını bile bile yinede zorluyorum..sonrada oturup kendime acıyorumm...neyse boşver...

bırak sevsin adam bebişini..babasız büyüyen senmisin o mu anlamadım ama anormal bi durum değilki..sevmiyor nefret ediyor değilsin ki..

canım hiçüzülme inan Rabbimden de ümidini kesme...eşinle hele yan yana gel...gerisinde beraber yol çizersiniz eşinle...ama sana birşey anlatayım benim ailemde oldu bu olay..babamın amcasının kızı 17 yıllık evliler ve bebekleri olmuyordu..o kadar doktor falan gezdiler olmadı en son ankarada bir doktor buldular ve tüp bebek için ankaraya gittiler tam tedaviye başlayacaklar hamile olduğunu öğrendiler...hepimiz şok olduk..çYani anlayacağın Rabbim ol dedikten sonra ne yumurtanın çatlamaması ne spoşların ulaşmaması...önüne hiç birşey geçemez...herşey bir sebebe bağlı...o yüzden kendini üzmek yok...söz mü...bak kırarım kafanı yoksa ... bu arada söyleyeyim elim ağırdır
babasız büyüyen eşim canım 7 yaşındayken babasını kaybetmiş eşim o yüzden daha değişik davranıyor çocuklara karşı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…