- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.721
Cileksurat: akibeti belli değil
Serap serap 38 : burdurda yaşiyor hamile degil, silkelenen diğer serap
Oğlu olacak olan sündüz tatlim, zuperz bu topikte uzun süredir yazmiyor ama komşu topiklerden hamile oldugunu duyduk, hayirli olsun
Ecrin uzun zamandir yoktu sanirim doktor doktor gezmekten gelememis evet haklisin böbreginde sorun varmiş Allah şifa versin
ışte böyle tatlim, sende kendini özletme, cok öptüm ve kaçtım
iyi akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim canım sağol,sadece grip oldum gene,onun dışında bişi yok.geömişi okuyordum hamişler değerlerini;göbüşlerini,bebişlerini,cicişlerini paylaşmışlar.Tüm imrenim duygularımla maşallah;Allah bizede nasip eder inşallah diyerek okudum.sonra ismimin altındaki, 6 yıl 6 ay 6 gün yazısına takıldım derin bir offffffffffff çektim sonra kocacığıma sarılıp'nankörlük etme çok şükür Rabbime' dedim.amaaaaaan öle işte
burcuuu zuperz daha bugün yazmış ya canım cık cık cık hiç iyi takip edemiyorsun sana 0 veriyorum hadi ben pek girmiyorum görmüyorum sen niye görmüyorsun bak sonra gelecekler sitem edecekler
sanırım burcuda özlemde çıktı.bende .çıkıyorum o zaman.haydin öpülünüz.ii geceler
seraaaappp nasılsın hemşom..eşine nasıl söyledin??günaydın bayanlarrrrrrrr
bu aralar çocuk olayını bi süreliğine rafa kaldırdım zayıflamam lazım bu halde hamile kalırsam herhalde bi 100 kg olurum zaten boyum kısa geçen gün baktımda 2011 ekim ayında yani ilk hamile kaldığım zamanla şimdiki kilom arasında 5 kg fark var bu gidişe dur demek lazım, artık etrafımdaki insanlarda kilomla ilgili yorum yapmaya başladılar beni sinir ettiler.
bende iyiyim canım sağol,sadece grip oldum gene,onun dışında bişi yok.geömişi okuyordum hamişler değerlerini;göbüşlerini,bebişlerini,cicişlerini paylaşmışlar.Tüm imrenim duygularımla maşallah;Allah bizede nasip eder inşallah diyerek okudum.sonra ismimin altındaki, 6 yıl 6 ay 6 gün yazısına takıldım derin bir offffffffffff çektim sonra kocacığıma sarılıp'nankörlük etme çok şükür Rabbime' dedim.amaaaaaan öle işte
günaydın bayanlarrrrrrrr
iyiyim hemşo..sen nasılsın kırmızıların erken teşrif etmiş..hayırdır...:
günaydın herkese..
seraaaappp nasılsın hemşom..eşine nasıl söyledin??
bi geceden bişey olmaz diyenlere ders olsun senin hamişliğin
kız doktoru da güldürmeyin zaten kime söylediysem yaparken gülme krizine girmişler..Günaydın taze gebişimm.. Bende silkeletcemm de aşılama yaptırcam yaa ben dr desem mi az da silkeler misiniz diyee masadaykenn
:)iyiyim hemşo..sen nasılsın kırmızıların erken teşrif etmiş..hayırdır...
cuam günü kan verdim canım 1467 çıkmış.bugün yine kana gitcem. okul çıkışı gittim sonucu aldım ve bir tane de mektup zarfı aldım..içerisine yerleştirdim..
akşam eve geldi sana mektup var dedim..kimden gelmiş dedi..üzerinde birşey yazmıyor dedim açmadın mı dedi bende niye açayım dedim.
açarken üzerinde pul mulyok diyo benim arkam dönük kıkır kıkır gülüyorum açtı baktı bu ne dedi... bende ne ne dedim...bu dedi...sonra yandaki değerlere bakınca anladı..başladı ağlamaya...eşim beklemiyordu canım yumoş haftasında o çok stresli oluyordu olacak mı olmayacak mı diye... bende bu ay azcık yalan söyledim...yumoş haftamızın şubatın dördünde başladığını söyledim halbu ki şubat 3 de benim yumoş haftam bitmişti.. şubatın 5inde de kardeşim geldi erzurumdan...öyle olunca çarpışma falan olmadı...kafaya takmıştı kaç gündür. bu ayda olmayacak çalışma olmadı diye...tabi açıkladım gerçeği o ayrı bir mesele...napayım dedimo hafta stres oluyon..
canım bende takarım ama eşim benden daha fazla takar...onun ailessinde ilk torun olacak baskı var ailesinden yana...ben fazla takmam o konularda ama eşim çok takar ve ben çocuklara bir düşkünsem eşim 10 düşkündür...belki de babasız büyümenin etkisi bilemiyorum...sabah kalktım kahvaltı hazırladım gel yanıma da azcık bebişimi seveyim diyor..deli misin divane misin dedim senin bebişin şimdi bir kan pıhtısı..olsun o beni duyar diyo..yaw bi git dedim...bu ay ben birazcık şu silkeleme işinden dolayı tiye aldım hamişliği...gül gül öldük...:)
anam kız..niye ağlattın adamı:))ay hiç dayanamam erkeklerin ağlamasınaa..demekki stres büyük bi faktör..iyiki sen stres yapmamışsında adamın stresini almışsın:))benimki hiç stres mitres yapmaz..çok rahattır..ohoooooooooo:)bizim oralarda bi laf varya anam inek yayla yürek..elbetteki üzülüyodur ama belli etmez..bizim tarzlarımız çok farklı...birazda ben rahatlasam...bu ay bende 2.denemeden sonra belimin altına yastık koydum..belim ağırdı..kaldırdım attım..sanki bi halta yarayacakta geri zekalı buket dedim kendi kendime..sonra başladım ağlamaya..tabi eşim yanımda..sarıldı bana sadece naapsınn..ay ben ne çok geri zekalıyım yaaa...
ovu movu kesmez beni:)) yumurtalarım çatlamıyoki benim(luf deniyor) tüp den başka şansım yok yani:) yazarken bile kötü oluyorum..kötü olduğum şey başka şansım olmadığını bile bile yinede zorluyorum..sonrada oturup kendime acıyorumm...neyse boşver...canım bende takarım ama eşim benden daha fazla takar...onun ailessinde ilk torun olacak baskı var ailesinden yana...ben fazla takmam o konularda ama eşim çok takar ve ben çocuklara bir düşkünsem eşim 10 düşkündür...belki de babasız büyümenin etkisi bilemiyorum...sabah kalktım kahvaltı hazırladım gel yanıma da azcık bebişimi seveyim diyor..deli misin divane misin dedim senin bebişin şimdi bir kan pıhtısı..olsun o beni duyar diyo..yaw bi git dedim...bu ay ben birazcık şu silkeleme işinden dolayı tiye aldım hamişliği...gül gül öldük...
canım ovu testini kullandın mı hiç sen..gerçi eşinle ayrı şehirlerdesin bildiğim kadarıyla..o sıkıntıyı geçen sene ben çektim seni çok iyi anlayabiliyorum.. yollarda geçti ömrüm benim geçen sene.Rabbim yan yana getirirde tez vakitte sizi, senden de güzel haberler alırız inşallah..
ovu movu kesmez beni:)) yumurtalarım çatlamıyoki benim(luf deniyor) tüp den başka şansım yok yani:) yazarken bile kötü oluyorum..kötü olduğum şey başka şansım olmadığını bile bile yinede zorluyorum..sonrada oturup kendime acıyorumm...neyse boşver...
bırak sevsin adam bebişini..babasız büyüyen senmisin o mu anlamadım ama anormal bi durum değilki..sevmiyor nefret ediyor değilsin ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?