Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlısı tüp bebegide yaza bıraktım..aslında ertelemek doğrumu bilmiyorum ama kışın zor bu işler..git geller çok..zaten oraya gelene kadar iki üç işlem daha var..bakalım hayırlısı zaten şimdi önümde tayin taşınma yeni bi işe başlama ve ankaraya alışma olayları var..bakalım hayırlısı:)

bukeet yapma böyle yumurtalarım çatlamıyor diye düşünüyorsun ama bellimi olur, ne olmaz denilen şeyler oluyor hayatta belki senin de yumurtaların kendiliğinden çatlar sen yinede yap elinden geleni yastıkta koy, bacaklarını da kaldır havaya kendini de silkelet belki bunlardan biri vesile olacak hamile kalmana kimse bilemez, üzme kendini lütfeeeen

canım hele tayinin çıksın eşinin yanına git...sonra başlarsınız tüp bebek tedavisine..belki de bu arada bebeğin senden habersiz gelir...ne biliyon...

bukeeet sen ankarayamı geliyorsun anaaam çok sevindim ne zaman geleceksin

tabi..Allahın hikmetinin nereden tecelli edeceği bilinmez..bide üzülmemeyi baaşarabilsem:))

canım hele tayinin çıksın eşinin yanına git...sonra başlarsınız tüp bebek tedavisine..belki de bu arada bebeğin senden habersiz gelir...ne biliyon...

hayırlısı.tabi..inşallahh

Günaydin buket-serap-özlem gününüz güzel gecsin cicikuşlar

Serapcım eşine söyleme şeklin çok hoş, maşallah Rabbim nazar değdirmesin, şimdi seni yerlere bastırmaz hicbir is yaptirmaz valla, sende şimar iyice :)

Buket canım, kırmızı kartı görmüşsün hayırlisi olsun boşveeeeer kocanla zaten kısıtlı bir zamanda görüşüyorsun tadıni çıkar, yemeğe git, sinemaya git, evde yumuş yumuş birbirinize sarılın film izleyin, romantik olsun :)) illa şey olacak diye birsey yok,Allah bozmasın Rabbim muhabbetinizi daha cok arttırsın inşallah, bebek nasıl olsa gelecek cok şükürki tüp şansın var şimdi gez toz, 'toz' deyince aklıma silkelenme geldi

valla öyle oluyor canım zevkli gerçi tatmıştım bu duyguyu daha önce...ama şimdi daha temkinli eşim...yat uyu diyor ayağa bile kalkmayacaksın yeri gelirse hııı olur dedim..akşam dolaptan yoğurdu indirecem ayran yapmak için bağırıyor bekle ben gelip alayım sen alma..yaw bi saçmalama dedim...yoğurdu indirecem diye bebeğe ne olsun...yok tabakları rafa o yerleştirdi bardakları uzanmayacakmışım...iyi sen bilirsin dedim ben geçtim odaya o da mutfağı yerleştirdi...

cnm bugün bende silkelettim yuppy zorla yaptırdım valla yalvara yalvara
gülme krizi tutmadı mı....silkelet silkelet canım inşallah senden de alırız güzel haberleri..

özlem tayinim çıkarsa gelecem ankaraya:)) bakalım ne zaman olur..

serap sende tadını çıkar bakalım:)

burcucum çok sağol canım benim bende öyle yapmaya çalışıyorum..evde eşin olmayınca evde ev değil..zaten şartlar zor bide zaman kısıtı insanı üzüyo.. bakalım zaten doktorum ankarada..ankaraya gidersem inşallah müdürüm anlayışlı çıkarda doktor için izin verir..hayırlısı bakalım..inşallah anlayışlı insanların eline düşerim:) buradaki amirlerim çok anlayıilıydı..inşallah ankarada olup da doktora gitmeye izin alamaz hale gelmem..

ayy ne güzel yaa ben öyle eşim bilmeden gebe kalamıcam çünkü tedavi oluyorum bilecek mecburen ama bende ona daha tst günü gelmedi deyip gidip gizliden kan testi yaptırablirim. En iyisi zaten eşlere yumurtlama gününü söylememek stres oluyorlar aslında biz de takip etmemeliyiz be ne ovular neler yaptım gerçi nornmal yolla olmazmış bizim zaten boşuna uğraşmışız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kaçıncı dileği söyleyşim sana bilmiyorum ama her gebe olanda her yazdığımda bunu ekliyorum ben ka. kere yazarsam yazayım. Yolun sonuna daa sağlıkla geleceksin inşallahh

kız doktoru da güldürmeyin zaten kime söylediysem yaparken gülme krizine girmişler..
aşılaman hayırlı olsun canım...İnşallah tutar be seninde göbüşünde bebiş olur

yaa dr deli galiba der bana Canım bir aşılama yaptırdım o tutmadı ara verdik bu reglim olsun 2. aşılama olacak umduum yok gerçi ben tüp bebeğe geçicem yazın yıllık iznimde gittiğim acıbadem hastanesinde tüp bebek merkezi de açılıyor süer oldu bu iğneleri olurken işe gidicem toplamadan itibaren izin alıcam dinlenmeye de vaktim olacak planlar hazır ama bakarsın aşılama tutar. Bu aralar gerçekten Rabbimden torpilli olduğmu düşünüyorum öyle şeyler yaşıyorum ki hayret ediyorum güzel Allah'ım yanımda beinmle olduğunu öyle güzel hissettiriyor ki bana o yüzden çok umutluyum Rabbim en iyisini bilir güzelim..

inşallah sende güzel bir şekilde müjdeni verirsin canım..amin canım inşallah sağ salim kucağıma alırım..

inşallah bu sefer tutar canım sen iyi düşün ki herşey senin lehine olsun...insan hissediyor emin ol ben bu aydan çok ümitliydim..

Canım inşallah karşına adaletli ve merhametli insanlar cıkar, işiniz rast gider inşallah, sende sonsuza dek kocana kavuşursun, ondan sonra gelsin bebişler, çif çift ankara size huzur getirir inşallah, gelişmeleri yaz fırsatı oldukca, bide kac gündür yoksun ya,ben seni cooooook özledim

TUMAYcim duani okudum canim, Rabbim sabır versin, bu son sınavındır inşallah, rabbim bağışlasın ruhunu ferahlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…