- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.741
canım hiçüzülme inan Rabbimden de ümidini kesme...eşinle hele yan yana gel...gerisinde beraber yol çizersiniz eşinle...ama sana birşey anlatayım benim ailemde oldu bu olay..babamın amcasının kızı 17 yıllık evliler ve bebekleri olmuyordu..o kadar doktor falan gezdiler olmadı en son ankarada bir doktor buldular ve tüp bebek için ankaraya gittiler tam tedaviye başlayacaklar hamile olduğunu öğrendiler...hepimiz şok olduk..çYani anlayacağın Rabbim ol dedikten sonra ne yumurtanın çatlamaması ne spoşların ulaşmaması...önüne hiç birşey geçemez...herşey bir sebebe bağlı...o yüzden kendini üzmek yok...söz mü...bak kırarım kafanı yoksa ... bu arada söyleyeyim elim ağırdır
babasız büyüyen eşim canım 7 yaşındayken babasını kaybetmiş eşim o yüzden daha değişik davranıyor çocuklara karşı...
:)
anam kız..niye ağlattın adamı:))ay hiç dayanamam erkeklerin ağlamasınaa..demekki stres büyük bi faktör..iyiki sen stres yapmamışsında adamın stresini almışsın:))benimki hiç stres mitres yapmaz..çok rahattır..ohoooooooooo:)bizim oralarda bi laf varya anam inek yayla yürek..elbetteki üzülüyodur ama belli etmez..bizim tarzlarımız çok farklı...birazda ben rahatlasam...bu ay bende 2.denemeden sonra belimin altına yastık koydum..belim ağırdı..kaldırdım attım..sanki bi halta yarayacakta geri zekalı buket dedim kendi kendime..sonra başladım ağlamaya..tabi eşim yanımda..sarıldı bana sadece naapsınn..ay ben ne çok geri zekalıyım yaaa...
hayırlısı tüp bebegide yaza bıraktım..aslında ertelemek doğrumu bilmiyorum ama kışın zor bu işler..git geller çok..zaten oraya gelene kadar iki üç işlem daha var..bakalım hayırlısı zaten şimdi önümde tayin taşınma yeni bi işe başlama ve ankaraya alışma olayları var..bakalım hayırlısı:)
ayyy cnm allah sana bağışlasın kucağına almayıda nasip etsinkızlar oğluşum geliyor
hayırlısı tüp bebegide yaza bıraktım..aslında ertelemek doğrumu bilmiyorum ama kışın zor bu işler..git geller çok..zaten oraya gelene kadar iki üç işlem daha var..bakalım hayırlısı zaten şimdi önümde tayin taşınma yeni bi işe başlama ve ankaraya alışma olayları var..bakalım hayırlısı:)
bukeet yapma böyle yumurtalarım çatlamıyor diye düşünüyorsun ama bellimi olur, ne olmaz denilen şeyler oluyor hayatta belki senin de yumurtaların kendiliğinden çatlar sen yinede yap elinden geleni yastıkta koy, bacaklarını da kaldır havaya kendini de silkelet belki bunlardan biri vesile olacak hamile kalmana kimse bilemez, üzme kendini lütfeeeen
canım hele tayinin çıksın eşinin yanına git...sonra başlarsınız tüp bebek tedavisine..belki de bu arada bebeğin senden habersiz gelir...ne biliyon...
cnm bugün bende silkelettim yuppy zorla yaptırdım valla yalvara yalvaragünaydın bayanlarrrrrrrr
Günaydin buket-serap-özlem gününüz güzel gecsin cicikuşlar
Serapcım eşine söyleme şeklin çok hoş, maşallah Rabbim nazar değdirmesin, şimdi seni yerlere bastırmaz hicbir is yaptirmaz valla, sende şimar iyice :)
Buket canım, kırmızı kartı görmüşsünhayırlisi olsun boşveeeeer kocanla zaten kısıtlı bir zamanda görüşüyorsun tadıni çıkar, yemeğe git, sinemaya git, evde yumuş yumuş birbirinize sarılın film izleyin, romantik olsun :)) illa şey olacak diye birsey yok,Allah bozmasın Rabbim muhabbetinizi daha cok arttırsın inşallah, bebek nasıl olsa gelecek cok şükürki tüp şansın var şimdi gez toz, 'toz' deyince aklıma silkelenme geldi
gülme krizi tutmadı mı....silkelet silkelet canım inşallah senden de alırız güzel haberleri..cnm bugün bende silkelettim yuppy zorla yaptırdım valla yalvara yalvara
hayirli olsun canım, eger sende de tutarsa sağlik bakanlıgından onaylı ıso 9001 belgesi alacağımcnm bugün bende silkelettim yuppy zorla yaptırdım valla yalvara yalvara
tutarsa görürsünhayirli olsun canım, eger sende de tutarsa sağlik bakanlıgından onaylı ıso 9001 belgesi alacağım
iyiyim hemşo..sen nasılsın kırmızıların erken teşrif etmiş..hayırdır...
cuam günü kan verdim canım 1467 çıkmış.bugün yine kana gitcem. okul çıkışı gittim sonucu aldım ve bir tane de mektup zarfı aldım..içerisine yerleştirdim..
akşam eve geldi sana mektup var dedim..kimden gelmiş dedi..üzerinde birşey yazmıyor dedim açmadın mı dedi bende niye açayım dedim.
açarken üzerinde pul mulyok diyo benim arkam dönük kıkır kıkır gülüyorum açtı baktı bu ne dedi... bende ne ne dedim...bu dedi...sonra yandaki değerlere bakınca anladı..başladı ağlamaya...eşim beklemiyordu canım yumoş haftasında o çok stresli oluyordu olacak mı olmayacak mı diye... bende bu ay azcık yalan söyledim...yumoş haftamızın şubatın dördünde başladığını söyledim halbu ki şubat 3 de benim yumoş haftam bitmişti.. şubatın 5inde de kardeşim geldi erzurumdan...öyle olunca çarpışma falan olmadı...kafaya takmıştı kaç gündür. bu ayda olmayacak çalışma olmadı diye...tabi açıkladım gerçeği o ayrı bir mesele...napayım dedimo hafta stres oluyon..
kız doktoru da güldürmeyin zaten kime söylediysem yaparken gülme krizine girmişler..
aşılaman hayırlı olsun canım...İnşallah tutar be seninde göbüşünde bebiş olur
inşallah sende güzel bir şekilde müjdeni verirsin canım..amin canım inşallah sağ salim kucağıma alırım..ayy ne güzel yaa ben öyle eşim bilmeden gebe kalamıcam çünkü tedavi oluyorum bilecek mecburen ama bende ona daha tst günü gelmedi deyip gidip gizliden kan testi yaptırablirim. En iyisi zaten eşlere yumurtlama gününü söylememek stres oluyorlar aslında biz de takip etmemeliyiz be ne ovular neler yaptım gerçi nornmal yolla olmazmış bizim zaten boşuna uğraşmışız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kaçıncı dileği söyleyşim sana bilmiyorum ama her gebe olanda her yazdığımda bunu ekliyorum ben ka. kere yazarsam yazayım. Yolun sonuna daa sağlıkla geleceksin inşallahh
inşallah bu sefer tutar canım sen iyi düşün ki herşey senin lehine olsun...insan hissediyor emin ol ben bu aydan çok ümitliydim..yaa dr deli galiba der banaCanım bir aşılama yaptırdım o tutmadı ara verdik bu reglim olsun 2. aşılama olacak umduum yok gerçi ben tüp bebeğe geçicem yazın yıllık iznimde gittiğim acıbadem hastanesinde tüp bebek merkezi de açılıyor süer oldu bu iğneleri olurken işe gidicem toplamadan itibaren izin alıcam dinlenmeye de vaktim olacak planlar hazır ama bakarsın aşılama tutar. Bu aralar gerçekten Rabbimden torpilli olduğmu düşünüyorum öyle şeyler yaşıyorum ki hayret ediyorum güzel Allah'ım yanımda beinmle olduğunu öyle güzel hissettiriyor ki bana o yüzden çok umutluyum Rabbim en iyisini bilir güzelim..
özlem tayinim çıkarsa gelecem ankaraya:)) bakalım ne zaman olur..
serap sende tadını çıkar bakalım:)
burcucum çok sağol canım benim bende öyle yapmaya çalışıyorum..evde eşin olmayınca evde ev değil..zaten şartlar zor bide zaman kısıtı insanı üzüyo.. bakalım zaten doktorum ankarada..ankaraya gidersem inşallah müdürüm anlayışlı çıkarda doktor için izin verir..hayırlısı bakalım..inşallah anlayışlı insanların eline düşerim:) buradaki amirlerim çok anlayıilıydı..inşallah ankarada olup da doktora gitmeye izin alamaz hale gelmem..
3751 çıktı kızlar ikinci değerim....
Kız seraaaaap ikiz mi ne valla, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?