Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

salı günü gideceğim canım doktora belli olur mu artık bilemem..kese görünür herhalde canım değil mi 7000lerde..

Canim daha 5. Haftadasin görünmezse bile stres yapma, 6. Haftyada kesin görünür, ikiz olunca deger böyle yüksek cıkarmış hadi hayirlsi, belirtilerin nedir?

gögüslerde acı var canım arada bir mide bulantısı vuruyor ayakta fazla kalınca da belim ağrıyor birde kaıktan sancı vuruyor arada bir...başka birşey yok
Canim daha 5. Haftadasin görünmezse bile stres yapma, 6. Haftyada kesin görünür, ikiz olunca deger böyle yüksek cıkarmış hadi hayirlsi, belirtilerin nedir?

gögüslerde acı var canım arada bir mide bulantısı vuruyor ayakta fazla kalınca da belim ağrıyor birde kaıktan sancı vuruyor arada bir...başka birşey yok

Ohhhh süper belirtiler harika, kasık agrin normal rahim büyüyor, ikiz hamileliklerde beta hcg degerlerine baktin mi tatlim?

tmyomr / TÜMAYcım duanı okudum allah izniyle sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa nasip etsin rabbim günahlarını afetsin amin

Kuzum çoğul gebelilklerde ilk kan testi 1500 civarı olurmuş, hadi hayirlisi, sağlıklı olsunda Allah'ın izniyle 2-3 farketmez, valla merak ettim, ayyyy serap
bilmem canım bat günü 1500 çıktı...

bakalım canım salı günü çıkar ortaya...

tmyomr / TÜMAY canım bende duanı okudum.Rabbim hAYırlısı ile dualarımızı kabul etsin;sana tez vakitte bi bebiş,babaannenede şifalar versin

canımm benimde 5.5 sene olacak 2 hafta sonra napalımm Rabbim büyük biz içimizi temiz tutup, ona sığındığmız sürece en iyisini verecektir bize. Hayırlısı olsun yeter ki hakkımızda. Böyle olması gerekiyormuş biraz uğraşmamız gerekiyormuş demek kki ben artık hiç takılmıyorm aşılamayı bile düşünmüyorum gün saymıyorum kaçıncı günüm onu bile unuttum regli olunca 2. aşılamaya başlıcam heyecan yok normal takılıyorum işyerinde yoğunum evde yoğunum onun da payı var. Çok şükür canımm eşlerimizden yana Allah razı olsun her zaman yanımızdalar olacaklar da.

Çok şükür canım.Hayatta en çok şükrettiğim şey zaten.bende aynen senin gibi yapıyorum hatta etkilenmemek için topice bile girmiyorum.sadece duaları okuyup yazıyorum.Ama bazen böyle dayanamayıp acaba o noldu bu noldu diye okuyorum.Sonra da ne bilim işte insan kötü oluyo(hamile arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın onlara hep maşallah diyorum,onlar adına seviniyorum ) bu farklı bi duygu hamile haberi alınca ilk baktığım şey ne kadarlık evli olduğu.Ve sanırım topicte en eski ben varım

al benden de o kadar buket.Aynı sahneyi bizde kaç defa yaşadık.Napalım bizim de sınavımız buymuş demekki.Şükür ki eşimizle ,ailemizle yada evladımızla değil evlat özlemiyle sınanıyoruz.Özlemin dediği gibi biz duyduğumuz öğrendiğimiz herşeyi denemye devam edicez,Allah tan ümidimizi kesmicezki Rabbim hayırlısı ile bizim de duamızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…