- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.761
salı günü gideceğim canım doktora belli olur mu artık bilemem..kese görünür herhalde canım değil mi 7000lerde..
selam kızlarr nasılsınız bakın lohusa tacıma nasıllEki Görüntüle 635167 ben yaptımmm :))))))))))
Canim daha 5. Haftadasin görünmezse bile stres yapma, 6. Haftyada kesin görünür, ikiz olunca deger böyle yüksek cıkarmış hadi hayirlsi, belirtilerin nedir?
maşallah kız senin bebeğin değerler 1000 er artıyor valla eee silkeletmedin kerameti3751 çıktı kızlar ikinci değerim....
maşallah kız senin bebeğin değerler 1000 er artıyor valla eee silkeletmedin kerameti
gögüslerde acı var canım arada bir mide bulantısı vuruyor ayakta fazla kalınca da belim ağrıyor birde kaıktan sancı vuruyor arada bir...başka birşey yok
Ohhhh süper belirtiler harika, kasık agrin normal rahim büyüyor, ikiz hamileliklerde beta hcg degerlerine baktin mi tatlim?
canımm bunu yaptımm can sıkıntısına yaptımm :)) kırmızı almıştım zaten :)Cok şeker, bunun kırmızısını yap , doğumdan sonra takarsın
MAŞALLAH canım baya yüksek değerin büyük ihtimal çoğul gebelik benim 3. haftada 790larda cıkmıştı başkada istememişti dr.3751 çıktı kızlar ikinci değerim....
yok bakmadım canım...
bilmem canım bat günü 1500 çıktı...Kuzum çoğul gebelilklerde ilk kan testi 1500 civarı olurmuş, hadi hayirlisi, sağlıklı olsunda Allah'ın izniyle 2-3 farketmez, valla merak ettim, ayyyy serap
bakalım canım salı günü çıkar ortaya...MAŞALLAH canım baya yüksek değerin büyük ihtimal çoğul gebelik benim 3. haftada 790larda cıkmıştı başkada istememişti dr.
3700 ve üstü genelde 7. haftalarda oluyo çünkü..hayırlısı olsun
bilmem canım bat günü 1500 çıktı...
bakalım canım salı günü çıkar ortaya...
:)
anam kız..niye ağlattın adamı:))ay hiç dayanamam erkeklerin ağlamasınaa..demekki stres büyük bi faktör..iyiki sen stres yapmamışsında adamın stresini almışsın:))benimki hiç stres mitres yapmaz..çok rahattır..ohoooooooooo:)bizim oralarda bi laf varya anam inek yayla yürek..elbetteki üzülüyodur ama belli etmez..bizim tarzlarımız çok farklı...birazda ben rahatlasam...bu ay bende 2.denemeden sonra belimin altına yastık koydum..belim ağırdı..kaldırdım attım..sanki bi halta yarayacakta geri zekalı buket dedim kendi kendime..sonra başladım ağlamaya..tabi eşim yanımda..sarıldı bana sadece naapsınn..ay ben ne çok geri zekalıyım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?