- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.781
Günaydın kızlar, şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için, açlık kanımı aldılar içtim o şekerli suyu bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan alıcaklar sonrada oğlumu göreceğimmm :))
Gelden giriyorum Gül 'cüm tacını göremedim ama eminim güzel olmuştur sen yaptın çünkü becerikli anniş :)))
Şu 1 saatlik boşlukta duaları okuyayım bari, Aslıcımdan sonrasınj okuyanadım..
bende yeni katıldım aranıza inşallah sağlıklı sığatli bi evladın olur canım inş benimde olurhepiciğinize günaydın...
Benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık...Yasemin sana ayrıca tesekkür ederim babanneciğime şifa için de yazmışsın listeye...Ben dualara bugün başladım hakkınızı helal edin durumlar malum...
Cuma doktora gittim rahim temizlenmiş parça falan yokmuş aşırı kanamam strestenmiş.Bi kaç doktorla görüştüm yapılabilecek bütün testlerim yapılmış benim düşüklerimin sebepsiz düşükmüş...Doktor ümitsiz konuştu denemek istersen dene dedi tıbbında yetersiz kaldığı yerler var...Bazı arkadaşlar normal yoldan hamile kalamıyor diye üzülmüş özelliklede Buket ağlamış canım bırakın normal olmasın tüp olsun yeterki sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Tedaviylede olsa bi şansınız var benim gibi göle maya çalmıycaksınız ya tutarsa diye
Sündüz oğlun olucakmış maşallah ya çok sevindim...
Serapcım değerin çok güzel topiğimizin ilk ikizi mi geliyor acaba
canım tebrik ederim ben yeni katıldım senin adına sevindim inş herşey yolunda gider inş bi gün bizde ogünleri görürüz
inşallahhhHoşgeldin canım aramıza, teşekkür ederim iyi dileklerin için, Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
günaydın canım sabah sabah sinirlendim okuyunca kadın olacak bi de... ay bugünlerde isyanlardayım zatenüzmesinler benim dünürümü
Aslıcım canım duanı okudum tatlım inşallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda ( tabi önce doktora gitmen gerekiyor)
mrb herkesee
aslıcım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
herkese merabalar mutlu güzel haftasonları diliyorum...
bedriye ve aslı dualarınızı okudum canlar rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah
ecrinn07 / ASLIcım duanı okudum allah kabul etsin
ecrinn07 / ASLI
canım duanı okudum Mevlam dileğini kabul etsin..
maşallah sağlıkla gelsin, annesini hiç üzmesin hayırlı bir evlat olsun inşallah
ASLIcım duanı okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin veeee hayirli sağlikli bebekler versin inşallah
OZLEEEEEEEM ne yapiyon ??? Bi görünüp hemen gidiyorsun, bi özel geç ne var ne yok hayatında????
gul1982 / B.GÜL
13.02.2013 çarşamba
sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tb_fb / TUBA
14.02.2013 perşembe
sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
bdroner / BEDRİYE
15.02.2013 cuma
sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinn07 / ASLI
16.02.2013 cumartesi
sağlıklı sorunsuz hamilelik
canlar hepinizin duasını okudum.Allah hayırlısı ile kabul etsin inşallah
Kızlar dualarınızı okudum
Aslıcım, Tümaycım ve Nazancım...
Allah kabul etsin inşallah.
Tümay yazınca aklıma geldi, Sündüzcüm oğluşun sağlıkla gelir inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz hepimiz. Aylincim dünürümde bir öğrense bariii bende meraktayımm :)))
btskn canım sen de mi erzurumdasın...
Kızlar dualarınızı okudum
Aslıcım, Tümaycım ve Nazancım...
Allah kabul etsin inşallah.
Tümay yazınca aklıma geldi, Sündüzcüm oğluşun sağlıkla gelir inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz hepimiz. Aylincim dünürümde bir öğrense bariii bende meraktayımm :)))
Aslı, Tümay, Nazan dualarınızı okudum, Allah hepinizi bu hafta hayırlsıyla hamile etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?