Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlar, şu an hastanedeyim şeker yüklemesi için, açlık kanımı aldılar içtim o şekerli suyu bekliyorum 1 saat sonra tekrar kan alıcaklar sonrada oğlumu göreceğimmm :))

Gelden giriyorum Gül 'cüm tacını göremedim ama eminim güzel olmuştur sen yaptın çünkü becerikli anniş :)))
Şu 1 saatlik boşlukta duaları okuyayım bari, Aslıcımdan sonrasınj okuyanadım..

hepiciğinize günaydın...
Benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık...Yasemin sana ayrıca tesekkür ederim babanneciğime şifa için de yazmışsın listeye...Ben dualara bugün başladım hakkınızı helal edin durumlar malum...
Cuma doktora gittim rahim temizlenmiş parça falan yokmuş aşırı kanamam strestenmiş.Bi kaç doktorla görüştüm yapılabilecek bütün testlerim yapılmış benim düşüklerimin sebepsiz düşükmüş...Doktor ümitsiz konuştu denemek istersen dene dedi tıbbında yetersiz kaldığı yerler var...Bazı arkadaşlar normal yoldan hamile kalamıyor diye üzülmüş özelliklede Buket ağlamış canım bırakın normal olmasın tüp olsun yeterki sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Tedaviylede olsa bi şansınız var benim gibi göle maya çalmıycaksınız ya tutarsa diye
Sündüz oğlun olucakmış maşallah ya çok sevindim...
Serapcım değerin çok güzel topiğimizin ilk ikizi mi geliyor acaba

canım tebrik ederim ben yeni katıldım senin adına sevindim inş herşey yolunda gider inş bi gün bizde ogünleri görürüz

bende yeni katıldım aranıza inşallah sağlıklı sığatli bi evladın olur canım inş benimde olur

Kızlar dualarınızı okudum
Aslıcım, Tümaycım ve Nazancım...
Allah kabul etsin inşallah.

Tümay yazınca aklıma geldi, Sündüzcüm oğluşun sağlıkla gelir inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz hepimiz. Aylincim dünürümde bir öğrense bariii bende meraktayımm :)))

mrb herkesee

aslıcım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

herkese merabalar mutlu güzel haftasonları diliyorum...

bedriye ve aslı dualarınızı okudum canlar rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah

ecrinn07 / ASLIcım duanı okudum allah kabul etsin

ecrinn07 / ASLI
canım duanı okudum Mevlam dileğini kabul etsin..

canlarımmmmmm Allah hepinizden razı olsunnnn Allah ne muradınız varsa versin seviyorum sizleriiiiiii
Herkese iyi haftalarrrrrrr....

Can'lar merhaba;
Hafta sonu giremedim.. kızlaaarrr benim perşembe ve cuma mı unuttun şimdi lekelenmem oldu, kahverengiydi.. gerçi işle ilgili sıkıntı yaşadımm ve hemmen lekelenme geldi.. Allah tan ki durdu..

Seraapp maşaAllah kuzumm değerlerin çok yüksek.. hayırlısı olsun inşAllah..

Tümayy geçmişteki yazdıklarını okudum, göle maya çalmak demişsin ya kuzum bu hepimizin başında ama napalım kısmet işte.. benimde düşüklerin sebebleri yok, şimdi de ööle duruyorum.. Allah tan umudu kesmiyeceğiz. mesela bana da herhangi bir düşük önleyici vermedi doktor.. bir yerde herşey vesile Cenab-ı Allah "ol" desin olucak inşAllah.. Hepimizin olucak hayırlısıyla..

veben duaları tuba mın kini okudum Rabbim kabul etsin inşAllah..

ctesi pazar okuyamadım şimdi okurumm..

kızlaaarr.. ben ctesi doktora gideceğim kısmetse.. bakalım hayırlısıyla pıtpıtlar oluşmuş olucak mı? inşAllah güzel haberler alırız hayırlısıyla..

Günaydınn, herkeslere hayırlı haftalar olsun inşallah
Tümaycım rabbim içine ferahlık versin inşallah kendini üzmemeye çalış canım benim, Allah "ol" deyince olacak, bunun başka bir açıklaması yok hepimiz için durum aynı, benimde sebepsiz infertilite denen olaydan sebep olmuyor, benimde olmaması için hiçbir sebep yokmmuş ama , Allah henüz yazmamış demekki alnımıza.
Bedriyecim heyecanlı bekleyiş sürüyor demek haa ayyy çok fena meraktayım
Serapcığımın değerleri maşallah hızla yükseliyor, hakkaten çoğul gebelik olabilir diye düşünüyorum bende
daha fazla geçmişi henüz okuyamadım onun için henüz yorum yapamıyorum.

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]
bdroner / BEDRİYE[/TD]
[TD]15.02.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / ASLI[/TD]
[TD]16.02.2013 cumartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / TÜMAY[/TD]
[TD]17.02.2013 pazar[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828 / NAZAN[/TD]
[TD]18.02.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar size bir sorum ve önerim olacak;

Haftasonları genelde topiğin birçoğu nete girmiyor veya yoğun oluyor, veya geziyor vs vs. böyle oluncada dua günü "cumartesi ve pazar" gününe denk gelen kişilerin duaları büyük çoğunlukla gününde okunamıyor, şahsen ben bile okuyamıyorum.

Önerim şu olacak; bundan sonraki dua listemizde, "cumartesi - pazar" günlerini boş bırakalım mı acaba?
Bu fikri beğenenler ve böyle olmasını isteyenler bu mesajımı beğensin lütfen, yada gereksiz görüyorsanız beğenmeyin, ona göre bende diğer dua listesinde sizin oylarınıza göre hareket edeceğim.

tatlım sorma ben de ölecem meraktan ama 16. haftanın sonunda gel dedi doktor 3 lü test için fazla ultrason da iyi olmayabilirmiş en azından bebeği rahatsız ettiği biliniyormuş yurtdışında sorun yoksa 3 defa ultrasona izin varmış falan... bunları duyunca sırf merakımı gidermek için bebişimi rahatsız etmeyeyim diyorum babamız da çok pimpirikli zaten bekliyoruz anlıycan... az kaldı gerçi en geç 2 hafta sonra (tabi gösterirse bızdıkım) öğrenicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…