- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.801
valla canım ben oy çokluğuna uyarım ben genelde toplu okuyorum zaten...Arkadaşlar size bir sorum ve önerim olacak;
Haftasonları genelde topiğin birçoğu nete girmiyor veya yoğun oluyor, veya geziyor vs vs. böyle oluncada dua günü "cumartesi ve pazar" gününe denk gelen kişilerin duaları büyük çoğunlukla gününde okunamıyor, şahsen ben bile okuyamıyorum.
Önerim şu olacak; bundan sonraki dua listemizde, "cumartesi - pazar" günlerini boş bırakalım mı acaba?
Bu fikri beğenenler ve böyle olmasını isteyenler bu mesajımı beğensin lütfen, yada gereksiz görüyorsanız beğenmeyin, ona göre bende diğer dua listesinde sizin oylarınıza göre hareket edeceğim.
Arkadaşlar size bir sorum ve önerim olacak;
Haftasonları genelde topiğin birçoğu nete girmiyor veya yoğun oluyor, veya geziyor vs vs. böyle oluncada dua günü "cumartesi ve pazar" gününe denk gelen kişilerin duaları büyük çoğunlukla gününde okunamıyor, şahsen ben bile okuyamıyorum.
Önerim şu olacak; bundan sonraki dua listemizde, "cumartesi - pazar" günlerini boş bırakalım mı acaba?
Bu fikri beğenenler ve böyle olmasını isteyenler bu mesajımı beğensin lütfen, yada gereksiz görüyorsanız beğenmeyin, ona göre bende diğer dua listesinde sizin oylarınıza göre hareket edeceğim.
Özlem canım burdaki herkes mutlaka seni ve uzun zaman girmeyenleri aklından geciriyordur da yazmiyordur, ama küsmediğine cook sevindim, inşallah sende en kısa zamanda hamilelikten alıngan olursun
Bak şimdi aklımdan gecnleri ve uzun zamandir buraya gelmeyenleri bi özel geceyim
Cileksurat
Serap serap 38
Ecrin23
Kader
Zuper. Valla anacım bunlardan ses soluk yok nerdeler ne yer ne içerler ki merak ettim
çileksurat sadece kısa bir süre geldi sonrasında yoktu yanlışmı hatırlıyorum,serap serap hamile değilmi o giriyor yoksa o o değilmi benmi yanlış hatırlıyorum hani şu silkeleten arkadaş,ecrin girmiş sanırım az önce geçmişi okurken okudum taş varmış sanırım hastaneye falan gidip geliyormuş, kader bayadır yok,zuperz oğlum olack yazmış Allah Allah yoksa ben isimlerimi karıştırıyorum
Cileksurat: akibeti belli değil
Serap serap 38 : burdurda yaşiyor hamile degil, silkelenen diğer serap
Oğlu olacak olan sündüz tatlim, zuperz bu topikte uzun süredir yazmiyor ama komşu topiklerden hamile oldugunu duyduk, hayirli olsun
Ecrin uzun zamandir yoktu sanirim doktor doktor gezmekten gelememis evet haklisin böbreginde sorun varmiş Allah şifa versin
ışte böyle tatlim, sende kendini özletme, cok öptüm ve kaçtım
kızlar oğluşum geliyor
Günaydın hayırlı haftalar canlar...
Nazancım duanı okudum canım...
Kızlar dualarınızı okudum
Aslıcım, Tümaycım ve Nazancım...
Allah kabul etsin inşallah.
Tümay yazınca aklıma geldi, Sündüzcüm oğluşun sağlıkla gelir inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz hepimiz. Aylincim dünürümde bir öğrense bariii bende meraktayımm :)))
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]
bdroner / BEDRİYE[/TD]
[TD]15.02.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07 / ASLI[/TD]
[TD]16.02.2013 cumartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / TÜMAY[/TD]
[TD]17.02.2013 pazar[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828 / NAZAN[/TD]
[TD]18.02.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aslı, Tümay, Nazan dualarınızı okudum, Allah hepinizi bu hafta hayırlsıyla hamile etsin inşallah
tümay ve nazan dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah amin. kızlar bu arada şimdi farkettim benim dua günüm doğum günüme denk geliyo
melek2828 / NAZAN
canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul etsin
canım ben buradayım topiğe giriyorum takip ediyorum sürekli aşk olsun nasıl fark etmezsin beniiii
canım benim bebişin cinsiyet belli olmadı daha karıştırmışın herşe bi yana üzüldüm valla ben sürekli topikteyim takipteyim bilgilerimi de paylaşıyorum üstelik dua listesinde de varım nasıl görmezsiniz beni darıldım valla
ben ilk bu topikte açıkladım hamile olduğumu canım... yine de saol rabbim herkese nasip etsin inşallah. ama gerçekten üzüldüm beni görmemenize. ilk gebe kaldıgım haftalarda rahatsızdım bi süre giremeyeceğimi söylemiştim burda. sonra çok şükür düzelince geri geldim düzenli girip takip ediyorum canım dua listesinde de varım nasıl oluyo da görmemişiniz helal valla. küstüm işte hıh
çok sevindim canım benim hayırlısıyla kucağına da alırsın prensini inş.
hepiciğinize günaydın...
Benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık...Yasemin sana ayrıca tesekkür ederim babanneciğime şifa için de yazmışsın listeye...Ben dualara bugün başladım hakkınızı helal edin durumlar malum...
Cuma doktora gittim rahim temizlenmiş parça falan yokmuş aşırı kanamam strestenmiş.Bi kaç doktorla görüştüm yapılabilecek bütün testlerim yapılmış benim düşüklerimin sebepsiz düşükmüş...Doktor ümitsiz konuştu denemek istersen dene dedi tıbbında yetersiz kaldığı yerler var...Bazı arkadaşlar normal yoldan hamile kalamıyor diye üzülmüş özelliklede Buket ağlamış canım bırakın normal olmasın tüp olsun yeterki sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Tedaviylede olsa bi şansınız var benim gibi göle maya çalmıycaksınız ya tutarsa diye
Sündüz oğlun olucakmış maşallah ya çok sevindim...
Serapcım değerin çok güzel topiğimizin ilk ikizi mi geliyor acaba
Can'lar merhaba;
Hafta sonu giremedim.. kızlaaarrr benim perşembe ve cuma mı unuttun şimdilekelenmem oldu, kahverengiydi.. gerçi işle ilgili sıkıntı yaşadımm ve hemmen lekelenme geldi.. Allah tan ki durdu..
Seraapp maşaAllah kuzumm değerlerin çok yüksek.. hayırlısı olsun inşAllah..
Tümayy geçmişteki yazdıklarını okudum, göle maya çalmak demişsin ya kuzum bu hepimizin başında ama napalım kısmet işte.. benimde düşüklerin sebebleri yok, şimdi de ööle duruyorum.. Allah tan umudu kesmiyeceğiz. mesela bana da herhangi bir düşük önleyici vermedi doktor.. bir yerde herşey vesile Cenab-ı Allah "ol" desin olucak inşAllah.. Hepimizin olucak hayırlısıyla..
veben duaları tuba mın kini okudum Rabbim kabul etsin inşAllah..
ctesi pazar okuyamadım şimdi okurumm..
kızlaaarr.. ben ctesi doktora gideceğim kısmetse.. bakalım hayırlısıyla pıtpıtlar oluşmuş olucak mı? inşAllah güzel haberler alırız hayırlısıyla..
evet serapcım ben de erzurumdayım
erzurumlu değilim adanalıyım ama seviyorum erzurumu bana iyi geliyor.
Günaydınn, herkeslere hayırlı haftalar olsun inşallah
Tümaycım rabbim içine ferahlık versin inşallah kendini üzmemeye çalış canım benim, Allah "ol" deyince olacak, bunun başka bir açıklaması yok hepimiz için durum aynı, benimde sebepsiz infertilite denen olaydan sebep olmuyor, benimde olmaması için hiçbir sebep yokmmuş ama , Allah henüz yazmamış demekki alnımıza.
Bedriyecim heyecanlı bekleyiş sürüyor demek haa ayyy çok fena meraktayım
Serapcığımın değerleri maşallah hızla yükseliyor, hakkaten çoğul gebelik olabilir diye düşünüyorum bende
daha fazla geçmişi henüz okuyamadım onun için henüz yorum yapamıyorum.
hepiciğinize günaydın...
Benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık...Yasemin sana ayrıca tesekkür ederim babanneciğime şifa için de yazmışsın listeye...Ben dualara bugün başladım hakkınızı helal edin durumlar malum...
Cuma doktora gittim rahim temizlenmiş parça falan yokmuş aşırı kanamam strestenmiş.Bi kaç doktorla görüştüm yapılabilecek bütün testlerim yapılmış benim düşüklerimin sebepsiz düşükmüş...Doktor ümitsiz konuştu denemek istersen dene dedi tıbbında yetersiz kaldığı yerler var...Bazı arkadaşlar normal yoldan hamile kalamıyor diye üzülmüş özelliklede Buket ağlamış canım bırakın normal olmasın tüp olsun yeterki sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Tedaviylede olsa bi şansınız var benim gibi göle maya çalmıycaksınız ya tutarsa diye
Sündüz oğlun olucakmış maşallah ya çok sevindim...
Serapcım değerin çok güzel topiğimizin ilk ikizi mi geliyor acaba
bende yeni katıldım aranıza inşallah sağlıklı sığatli bi evladın olur canım inş benimde olur
canım ben buradayım topiğe giriyorum takip ediyorum sürekli aşk olsun nasıl fark etmezsin beniiii
canım benim bebişin cinsiyet belli olmadı daha karıştırmışın herşe bi yana üzüldüm valla ben sürekli topikteyim takipteyim bilgilerimi de paylaşıyorum üstelik dua listesinde de varım nasıl görmezsiniz beni darıldım valla
ben ilk bu topikte açıkladım hamile olduğumu canım... yine de saol rabbim herkese nasip etsin inşallah. ama gerçekten üzüldüm beni görmemenize. ilk gebe kaldıgım haftalarda rahatsızdım bi süre giremeyeceğimi söylemiştim burda. sonra çok şükür düzelince geri geldim düzenli girip takip ediyorum canım dua listesinde de varım nasıl oluyo da görmemişiniz helal valla. küstüm işte hıh
çok sevindim canım benim hayırlısıyla kucağına da alırsın prensini inş.
kızlar okuldan giriyorum herkese tek tek cevap yazamadım güzel dilkeleriniz için teşekkürler mevlam tez vakitte sizlere de nasip eder inşallah...normalde yarın gidecektik ama doktorumuz pazartesi- salı- çarşamba yokmuş..perşembe de kardeşim erzuruma gidecek yolcu etcem o günde olmaz...kaldık cumaya..göbüştende rahatlıkla görünür herhealde cuma günü...ortalama değerim 22000 civarında olur..o zamanda görürüz minnakımızı inşallah...
nazancım duanı okudum Rabbim kabul eder inşallah.
NAZAN DUANI OKUDUM CANIM RABBİM SAĞLIKLI HYAILI EVLATLAR VERDİN
yoksun bu aralar gözümden kaçmadı, özledim valla seni ,eskisi kadar sık gelmiyorsun, eskiden her açtığımda sen mutlaka buralar da olurdun, hayırdır guzum ?????
allah razı olsun canlar
burcu evet ya nedense içimden gelmiyo insan herseyimi erteler arkadaş hayatında bukadar bebege endeksli yaşadıgımın ben bile farkında deildim yanı çok mutsuzum yüzüm gülmüyo öceden neşeli keyifli bi insandım şimdi sinirli gudubet bi kadın oldum çıktım çocugu olmayan kadınlarda kendine acıma evresinede geçmiş bulunmaktayım rabbim yardım etsin ne diyim içime ferahlık versin işte
evet maalesef hayatımızı erteliyoruz az önce burda arkadaşla aynı şeyi konuşuyordum her ay belki hamileyimdir diye ilaç içmezdim tam da o zamanlarda stresten sanırım herbir yerim ağrırdı,diyet yapmak istesem yapmazdım hiç bişey yapamıyoruz herşeyi erteliyoruz
ooo kuzucum sen mi geldin hoşgeldin.
ayyy ne doğru söyledin varya 1senedir bebek yapıyorum ay hamileyim vs derken kaç kilo almışım, spor yapamadım, diyet yapamadım al sana göbek birikti tabi.
ohh varya ben bu ay doğum kontrol hapı içtim kistim vardı, gitsin diye, e tabi böyle olunca hamile olamayacağım kesin ya, aman ALlahım ne kadar rahattım varya, tepelere uzanıyorum, koltukları itiyorum, kaldırıyorum, perdeler asıyorum, yerlere yatarak yerleri siliyorum, dolapların altlarına uzanıyorum dip köşe ohhhh be dedim, bazen bişey oluyor annem diyoki aman dur sen bellimi olur diyor, "amannnnn beli belli yok bişey diyorum daha beter asılıyorum temel reis gibi" ayy ne relax bir ay geçirdim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?