Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlarrr hayırlı haftalar hayırlı işler herkese...
valla canım ben oy çokluğuna uyarım ben genelde toplu okuyorum zaten...

Canım benim bana da uyar meselea ben tümay ve nazanın dualarını daha okuyamadım :26::26::26: kızlar kakkınızı helal edin akşam okuycam duaları abdestsiz olunca içime sinmiyo sabahta ojelerimi çıkartmayı unuttuğum için evden abdest almadan çıktım amaaa akşam okurum ve size boooollll booolllll dua ederrimmm

canım ben buradayım topiğe giriyorum takip ediyorum sürekli aşk olsun nasıl fark etmezsin beniiii

canım benim bebişin cinsiyet belli olmadı daha karıştırmışın herşe bi yana üzüldüm valla ben sürekli topikteyim takipteyim bilgilerimi de paylaşıyorum üstelik dua listesinde de varım nasıl görmezsiniz beni darıldım valla

ben ilk bu topikte açıkladım hamile olduğumu canım... yine de saol rabbim herkese nasip etsin inşallah. ama gerçekten üzüldüm beni görmemenize. ilk gebe kaldıgım haftalarda rahatsızdım bi süre giremeyeceğimi söylemiştim burda. sonra çok şükür düzelince geri geldim düzenli girip takip ediyorum canım dua listesinde de varım nasıl oluyo da görmemişiniz helal valla. küstüm işte hıh

kızlar oğluşum geliyor

çok sevindim canım benim hayırlısıyla kucağına da alırsın prensini inş.

melek2828 / NAZANcım duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin günahlarını affetsin

Günaydın hayırlı haftalar canlar...
Nazancım duanı okudum canım...

Aslı, Tümay, Nazan dualarınızı okudum, Allah hepinizi bu hafta hayırlsıyla hamile etsin inşallah

tümay ve nazan dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah amin. kızlar bu arada şimdi farkettim benim dua günüm doğum günüme denk geliyo

melek2828 / NAZAN
canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul etsin

duamı okuyan herkesten allah razı olsun dilleri dert söylemesinn rabbim ne muradınız varsa versin

Bebeğimden 26.hafta mektubu :)))

[h=4]Benim Canım Annem,[/h]Seni her zaman yanımda hissetmek bana o kadar güven veriyor ki...

Ben artık yiyeceklerden tat almaya başladım. Özellikle de çikolataya bayıldım! Şimdi küçük bir parça olsa ne güzel olurdu :)

Süt dişlerim oluşmaya başladı bile... Senin yanına gelmek için hızla büyümeye çalışıyorum.

Ama ben büyüdükçe buradaki alan daralıyor. Merak etme ben burada çok rahatım ama sen artık benim hareketlerimi daha sert hissedebilirsin.

Sen de yorgunluk ve bel ağrıları hissediyorsun. Ama çok az kaldı, çok yakında ben yanına geldiğimde beni bir kez öpünce tüm yorgunluklarını unutacaksın.

[h=4]Ufaklıktan Not: Acaba adım ne olacak?[/h]

Son düzenleme:
KIZLAR CUMARTESİ BEN DRDAAYKEN Bİ KADIN GELDİ HAMİLEYMİŞ KANAMASI BAŞLAMIŞ DAHA 1.5 AYI VARMIŞ KADIN ACİL GİRDİ DRUN YANINA BAKTI DR HERŞEYİ NORMAL DEDİ KADINA 2.750 GRMMIŞ MAŞALLAH :)) KADIN BEBEK İİYİMİ DEDİ DR İYİ BİRAZDAN DOĞURUNCA GÖRÜRSÜN DEDİ :))) DOĞUMA GÖNDERDİ KADINI :)

ebrucuğum canım kusura bakma, ben pek gelemediğim için aranıza kaçırabiliyorum, zaten gördüğün gibi bütüs isimleride birbirine katmışım, sanırım isim hafızam 0 sen kırılma darılma üzülme lütfen tamamen benim aptallığım

evet serapcım ben de erzurumdayım
erzurumlu değilim adanalıyım ama seviyorum erzurumu bana iyi geliyor.

kızlar okuldan giriyorum herkese tek tek cevap yazamadım güzel dilkeleriniz için teşekkürler mevlam tez vakitte sizlere de nasip eder inşallah...normalde yarın gidecektik ama doktorumuz pazartesi- salı- çarşamba yokmuş..perşembe de kardeşim erzuruma gidecek yolcu etcem o günde olmaz...kaldık cumaya..göbüştende rahatlıkla görünür herhealde cuma günü...ortalama değerim 22000 civarında olur..o zamanda görürüz minnakımızı inşallah...

Son düzenleme:

canm ben böyle bir durumda şöyle düşünürdüm, kabul edip sabredince işler değişebilir, çünkü Allah'ın mucizesi heran vardır, hiç bilinmez, bir topikte okudum kadın 8 düşük yapmış sonra evladına kavuşmuş, inşallah sen o kadar da beklemezsin, hatta benim bir arkadaşım yıllarca uğraştı gebe kalamadı, en son doktor, sizin çocuğunuz olmaz gidin gezip tozun demiş, onlarda bu yaşananların üzerine tatile gitmişler kız orda hamile kaldı, yani mucizeler tükenmezAllah'ın bir bildiği var deyip sebat etmek lazım, rabbim güc versin. son bir hikaye daha bizim okuldaki hizmetli kendi anlattı adam azospermmiş, cocuğun olması mümkün değil demişler, adam gitmiş evlatlık almış, bir yıl sonra karısı hamile...yani herşey Allah'tan kuzum

bende yeni katıldım aranıza inşallah sağlıklı sığatli bi evladın olur canım inş benimde olur

hoşgeldim sefa buyurdun

ayy kuzum kyamam sen bana küstünmü tatlım evet görmemişimçok özür, kıyamam ben sana, bundan sonra yakın takipçinim , affet lüfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

serapcım cuma karındankesin görürsün, cumadan önce acıle git bir daha değerine baktır, hem doktorun artışı görmüş olur, ayy biz cumaya kadar nasıl bekleyeceğizzzzzz

NAZAN DUANI OKUDUM CANIM RABBİM SAĞLIKLI HYAILI EVLATLAR VERDİN

yoksun bu aralar gözümden kaçmadı, özledim valla seni ,eskisi kadar sık gelmiyorsun, eskiden her açtığımda sen mutlaka buralar da olurdun, hayırdır guzum ?????

nazancım duanı okudum Rabbim kabul eder inşallah.

allah razı olsun canlar

burcu evet ya nedense içimden gelmiyo insan herseyimi erteler arkadaş hayatında bukadar bebege endeksli yaşadıgımın ben bile farkında deildim yanı çok mutsuzum yüzüm gülmüyo öceden neşeli keyifli bi insandım şimdi sinirli gudubet bi kadın oldum çıktım çocugu olmayan kadınlarda kendine acıma evresinede geçmiş bulunmaktayım rabbim yardım etsin ne diyim içime ferahlık versin işte

evet maalesef hayatımızı erteliyoruz az önce burda arkadaşla aynı şeyi konuşuyordum her ay belki hamileyimdir diye ilaç içmezdim tam da o zamanlarda stresten sanırım herbir yerim ağrırdı,diyet yapmak istesem yapmazdım hiç bişey yapamıyoruz herşeyi erteliyoruz

ooo kuzucum sen mi geldin hoşgeldin.
ayyy ne doğru söyledin varya 1senedir bebek yapıyorum ay hamileyim vs derken kaç kilo almışım, spor yapamadım, diyet yapamadım al sana göbek birikti tabi.
ohh varya ben bu ay doğum kontrol hapı içtim kistim vardı, gitsin diye, e tabi böyle olunca hamile olamayacağım kesin ya, aman ALlahım ne kadar rahattım varya, tepelere uzanıyorum, koltukları itiyorum, kaldırıyorum, perdeler asıyorum, yerlere yatarak yerleri siliyorum, dolapların altlarına uzanıyorum dip köşe ohhhh be dedim, bazen bişey oluyor annem diyoki aman dur sen bellimi olur diyor, "amannnnn beli belli yok bişey diyorum daha beter asılıyorum temel reis gibi" ayy ne relax bir ay geçirdim yaa

Tümay..
Iki gündür giremiyorum..senin yazdıklarını şimdi burcunun alıntısından okuyabildim..tabiki haklısın..sende haklısın bende haklıyom, oda haklı buda şuda haklı:)))
herşeyin başı sağlık..herkste türlü türlü dert var..burcunun yazdığı hikayelerde güzel..özellikle senin için ümit verici..ama doktorların ümitsiz konuşmasına kulak asma..sana her türlü test yapılmış ama sen hertürlü doktora gitmedin daha..daha yolun var, yolumuz var..yollarımız var..bekleyecez naapalım.. Elden bişey gelmez..

Nazan sana ne oldu..şimdi niye kendine mendebur diyorsun ki haksızlık ediyorsun:)

yahu kızlar herkese bi hal oldu bu günlerde ya..

Bi özeleştiri yapayım..bi hamile haberi duyuyor çok seviniyor sonrada kendi halimize bakıp yine bunalıma mı giriyoruz:))((serapcım seni tenzih ederim, ruh halimi açıklamaya çalışıyorum):)

bundan sonra herkese hamile kalmayı yasaklıyorum:)))deeeeeeeeeeerr miiiiiii şiiiiiim..

ikinci bir emra kadar hamileliker kaldırıldı..

evet yaa ben şu beş aydır acayip rahatım hiç düşünmüyorum hamileiyim değilmiyim ayy ilaç içsemmi içmesemmi oooh be hayat böyle güzel hamile kalıncada her tuvalete gittiğinde kanamamı var bişeymi oldu düşünmekten yiyip bitiriyosun kendini en iyisi arada vücudu dinlendirmek hemde beynimiz dinlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…