- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.781
çok teşekkür ederim canım darısı başınıza ama ben inanıyorum canım bu topic hamilelerle dolacak :)sağol canım benim..hamilelerin duası kabul olmuş..seninde canı gönülden dua ettiğini biliyorum..
yüzün zayıfsa ve kabarıklık istiyorsan katlı kestireceksin..saç yıkamaya üşenme durumu hepimizde var.. ovulasyon testi yaptıgına ve artık bu işin peşine düştüğüne göre sık beraberlik önemli..yani anlayacağın saçlarını kazıtsan iyi edersin..:)))sen o günleri kaçırma..zaten haftada iki olması gereken..ne kadar sık sa şann o kadar artar..spermlerin içerde 3 gün yaşadıklarını unutmayın..tutunmaları için nar suyu için..senin nezdinde genel konuşuyorumm..ben genelde hayal ediyorum ..şimdi içerdeler..engelleri aşıyolar.. benim vücudum onlara göre çok asitli..asitlerimi geri çektiğimi yada kistlerimi sağa sola kaydırdığımı felan düşünüyorumbenden de bu beklenir.. malum psikolojiğim ya..
canım benim hayırlı olsun takvimin gebeliğin..peşpeşe dizildiniz yine inci gibi..bu topik uğurlu topik..inşallah ilk sayfadaki liste de bekleyen kimse kalmayacak.:)))
Insaallah Insaallah Rabbim dualarimizi kabul etsin.sağol canım benim..hamilelerin duası kabul olmuş..seninde canı gönülden dua ettiğini biliyorum..
yüzün zayıfsa ve kabarıklık istiyorsan katlı kestireceksin..saç yıkamaya üşenme durumu hepimizde var.. ovulasyon testi yaptıgına ve artık bu işin peşine düştüğüne göre sık beraberlik önemli..yani anlayacağın saçlarını kazıtsan iyi edersin..:)))sen o günleri kaçırma..zaten haftada iki olması gereken..ne kadar sık sa şann o kadar artar..spermlerin içerde 3 gün yaşadıklarını unutmayın..tutunmaları için nar suyu için..senin nezdinde genel konuşuyorumm..ben genelde hayal ediyorum ..şimdi içerdeler..engelleri aşıyolar.. benim vücudum onlara göre çok asitli..asitlerimi geri çektiğimi yada kistlerimi sağa sola kaydırdığımı felan düşünüyorumbenden de bu beklenir.. malum psikolojiğim ya..
canım benim hayırlı olsun takvimin gebeliğin..peşpeşe dizildiniz yine inci gibi..bu topik uğurlu topik..inşallah ilk sayfadaki liste de bekleyen kimse kalmayacak.:)))
canim benim bildigim bukadar erken belirti vermez belirtilerin cogu adet gecikmesinden itibaren baslar cok nadir adetten önce belirtiler vardir ama 12gün önce baslamaz diye biliyorum. benim tahminimce yumurtlamayla alakali bi durum olabilir belki bu ay gec yumurtluyorsundur . yinede degerlendirmeni tavsiye ederim bu günleriArkadaşlar size bir sorum olacak bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Adet günüme daha 12 gün var ama benim kasığımda şişme, ağrı, özellikle sol yumurtamda batma, bacakalrımda özellikle sol bacağımda kasılma, karnımda şişlik, iştah açıklığı (özellikle son iki gündür inanılmaz zeytin tükettim), bazal ataşimde çok az artış var. Ama uyku durumum yok. yani denildiği gibi çok uykum gelmiyor. Ama yatınca sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum. Yüzüstü kasığımda sırtüstü de çok hafif belimde ağrı oluyor. Çok arada da kalçamda ağrı oluyor.
Sizce hamile miyim? birde belirtileri bu kadar erken çıkar mı?
AYşecim bugün 11. günüm, testi yapmaya bildiğin gibi dün başladım bakalım ilerleyen günlerde neler gösterecek. yerim ben seni yaa nasılda biliyorsun test saatimi tontişim benim
kalp kalbe karşıymış demekki tam ben yazarken sende sormuşsun
ben aydın da oturuyorum canım ama canım sorun değil siz nerdeyseniz ben oraya gelirim doğuma :)
çok teşekkür ederim canım darısı başınıza ama ben inanıyorum canım bu topic hamilelerle dolacak :)
yasemin ov. testlerin hayirli olsun saat 11 gecti canim testini bekliyorum
cift cizgiyi görmüsmüydün sen en son testi yaptiginda?
canim ucaga binmeden önce güzel seyler düsün seni mutlu edecek seyler düsün, güzel hayaller kur ve gerceklesecegine inan, yada ucakta heyecanli güzel bir kitap oku, esinle sohbet etmeye calis yani demek istedigim korkuyorum, panikliyorum düsüncesini atmaya calis kafandan.
sana cok özendim ben simdi ne güzel tatile gidiyorsunuz ve umarim esinle cooook güzel bir vakit gecirip tatilin tadini cikarirsiniz
günaydin canim hamd olsun iyiym sen nasilsin?. hamilelik takvimin hayirli olsun cokta yakisti
Amiiin Amiiin Aminnnn
canımsın benimm.. ben psikiyatrı ye gittim.. 3-4 sene önce.. o zaman mesela bana bi kan testi yaptı ve dediki insanların normalde kanında bi değer varmış o değer sağlıklı bir insanda 60-70 arasında oluyormuş bende o 25 falanmış sonra o antidepresan değilde değişik bir ilaç verdi o zamnalar o değer yükseldi sonra ben rahatladım o dönem.. mesela yüzemiyordum falan yüzmeye falan başladım.. asansöre falan binebiliyorum.. çok faydası oldu.. ama yapı olarak ben hep paniğimde.. şu son dış gebelik ve 2 düşükten sonra sürekli bir panik haldeyim yüreğim hep pır pır hep korku halindeyim.. dün bi doktorun yazısını okudum yine o da demiş ki stres bırakın düşük sebebi olmasını tüm hayatınızın gidişatını etkiler.. bende çok isterdim rahat, gamsız, soğukkanlı olayım ama yok olamıyorum.. inan sıkıntı duaları, cesaret duaları ne bulursam okumaya ezberlemeye çalışıyorum faydası oluyordur mutlaka yani inşAllah.. tatile gitmeyelim diye yalvara yalvara bi hal oldum eşime.. o da akşam diyor ki seni çok şımartıyorum ben hep üzerine çok düştüğüm için belkide bu hale ben getiriyorum seni diyor.. ki alakası yok.. son yaşadıklarım Allah beterinden korusun çok etkiledi beni.. hayırlısıyla sağlığımla sıhhatimle bir gebe kalıp doğurabilsem sağlıklı bir bebeğim olsa hayırlısıyla inanıyorum ki tüm korkularımdan sıyrılacağım.. güçleneceğim.. yumurtlama konusunda aslında çok haklısın ki doktor bana dedi ki yumurtlama gününü sayma.. sen arama onu bırak o seni bulsun.. sağlıklısı bulucaktır inşAllah o zaman dedi.. hesap yapmak değil senin işin, sen dile Allah'tan sonrada ilişkiye gir.. yumurtlama döneminde şansın çok gebe kalmak için ama diğer zamanlarda da var gebelik şansın dedi de çok da hak verdim ama kafamda sürekli matematik hesabı.. oysa sadece bu durum tüketiyor insanı.. Allah ım hayırlısını versin.
valla ben hep oğlum olur diye düşünüyorum tersi olursa seninki kız olursa ben seninkini alırım asıl senin haberin olsun
Bende ankaradayım, bak yasemin bu işide hallettik, sana kolaylık oldu sen şimdiden hazırla 3 ü bir yerdelerimizi
Arkadaşlar size bir sorum olacak bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Adet günüme daha 12 gün var ama benim kasığımda şişme, ağrı, özellikle sol yumurtamda batma, bacakalrımda özellikle sol bacağımda kasılma, karnımda şişlik, iştah açıklığı (özellikle son iki gündür inanılmaz zeytin tükettim), bazal ataşimde çok az artış var. Ama uyku durumum yok. yani denildiği gibi çok uykum gelmiyor. Ama yatınca sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum. Yüzüstü kasığımda sırtüstü de çok hafif belimde ağrı oluyor. Çok arada da kalçamda ağrı oluyor.
Sizce hamile miyim? birde belirtileri bu kadar erken çıkar mı?
SEN İKİ YÜZLÜ DEĞİLİM DEMİŞİN BAN AMA İKİ YÜZLÜDENDE ÖTESİN NASIL GAMZEYE İSPİYONLARSIN BENİ BUMU SNEİN ARKADAŞLIK KAVRAMIN GELDİN MEGLE GAMZEYLE KAVGA ETTİN ONLARI BANA ATTIN TUTTUN ÖZEL ALANLARINI ANLATTIN BENDE SAF GİBİ İNNADIM SONRA BENİM HARCADIN DEDİN BEN SNEİNLE İLGİLİ KISIMLARI ANLATAYIMMI HERKESE KOVCANLA LANLARI KİMLERİN ARKASINDAN ATIP TUTTUĞUNUNU BEN SNEİN GİBİ ADİ KİİLİKSİZ DEĞİLİM SEDA HANIM SANA HAKKIM HARAM OLSUN BEN HAMİLE HALİMLE SAATLERCEBELİM AĞRIYA AĞRIYA GELDİM TOPİĞİNE BEKÇİLİK YAPTIM MSNEDE ÇENENEİ DİNLEDİM AYNI ŞEYLERİ ANLATTINANALRTTIN BIKMADAN DİNLEDİM EŞİMDEN AYRI OLDUMDA DİNLEİDM BUMUMU KARŞILIÜĞI ARMAIZDA SORUN OLDU DİYE İSPİYONCULUK ETMEKİMİ EDEBİNLE KAVGA ETMEYİ BİLE BECEREMEDİN TERBİYESİZSİNKİ ANLATAMAM KİŞİLİKSİZSİN ACIYORUM SANA İYİ KOCAN ÇEKİYO DERDİNİ EEVLİLİĞİN BİTECEKMİŞ SENDEKİ BU ART NİYET ÇİRKEFİLİK OLDUĞU SÜRECE HAYATTA ÇOK YALNIZ KALIRSIN BİRDE BAŞKA TOİPİKLERE GİRMİŞİN BENDE ORAYA GELİP BANA ANLTIKLAIRNI UZUN UZUN YAZIP SENİ REZİL EDİP GERÇK YÜZÜNÜ GÖSTEREYİMDE GÖR HİÇMİ UTANMADIN O TOPİKTE GAMZEYLE KAVGA ETTİM DİYE GELDİN FIRSATÇILIK YAPTIN MEGİN GAMZENİN ARKASINDAN ATTIN SAATLERCE DİNLEDİM SENİ NE KADAR İKİ YÜZLÜSDÜN BEE SNEİN İÇİN ARKANDAN GELDİK MELEĞİM DEİDM SALAK GİBİ DİNLEİDM HERKSEDE SENİN İÇİN GELDİ GELDİN SAYGISIZCA KONUŞTUN ALTTAN LALMADIK DİYE YAPTIKLARINA BAK SENDEN İĞRENİYORUM KALIBINA YAZIK YAŞININ ERİ OL BEE KAÇ YAŞIUNDASIN UĞRAŞTIĞIMN ŞEYLERE BAK AYIP UTAN UTAN KALBİNİN KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRSEYİM ZAMANINDA SENİN O AKLINA UYUPDA GAMZEYE O TOPİĞE HAKSIZLIK ETMEZDİM GÜNAHI VEBALI BOYNUNA aLLAHINDAN BUL İNŞ ETTİĞİM DULARA HARCADIĞIM ZAMANLARA YAZIK DEĞMEZMİŞİŞİN BENİM HAKKIMDA TEK KELİME İYYİ KÖTÜ ETME AĞZINA ALMA SAKIN BEN YADILARIN DURUYO GİRER HERKESE REZİL EDERİM KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖSTERİRİM YETER ÖÇEKEMEM SENİ BEN HAYATIMDA SNEİN GİBİSİNİ GÖRMEDİM aLLAH BAŞA VERMESİNdejavu_one .!.:Benim kimse yok değil topikte yazdığın gibi. Elbet arkadaşlarım var işyerinde de var, eşimin arkadaşlarının eşleri de var. Ben evde oturan biri değilim ki kimsme olmasın yazık olsun gerçekten ben sana tel laf etmedim çok kötüydüm patladım dedim özür dilerim dedim tek dediğim laf istemezsen gelemzsin oldu. Ama sen yalanımı ne iki yüzlülüğümü bıraktın. Ne alttan aldın ki beni sen topkte alttan alınacak başka ne yaptım ben dinledin sağol akıl verdin ama başıma kakacağını bilsem hiç dinletmezdim moonuna yazdıklarına inanamıyorum hakkımda. Herkes sorunun var belli ki düzelir derken sen hep üstüme geldin bak şimdide sen görmedin yazdıklarımı gittin dediğinde ben görmedim çıktım. Ben yaknız kalmam merak etme sen. Kendini haklı göstereceksin diye söylediklerimi bile gözün görmedi hep başka anlamlar çıkardın öyle işine geldi. İçimi çok acıttın ben orada senin içini acıtacak hiçbirşey demedim sem beni öyle suçladın ki hep yanında oldum da eşime sütlaç bile yapamadım da diye gelmeyebilirsin dedim ama gir bak sen bana neler demişsin. Hatayı üstüme de aldım ben patladım dedim ama yok olmadı patlamaya ahzır bomba gibiymişsin ve patladın sonunda. Bne topiği herkrsten tepki çekmek pahasına moondan, melisadan, asembten tepki görmek pahasına kapattım sen gelmeyeceksen anlamı da yok dedim ama anlayana. Yine kötü birşey demem sana yolun açık olsun sağol derdimi dinledin akıl verdin destek oldun. Sağlıkla al bebeğini kucağına başka birşey istemem hakkında hayırlısı olsun hoşçakal ama bil ki ben bunları haketmedim ben dn gece bir evliliği bitirmek üzereydm ölümü bile düşündüm inanılmaz şeyler yaşadım ama topikte demedim bile acındırmak istemedim bunun için geri dön istemedim. Aileler araya girdi çoktan gitmiştim yoksa ve o anda bunları yaşamak çok koydu bana o an inan bana arkadaşlık topik değil kendi canım bile gözümde değildi ama artık hiçbirşey farketmez bitti herşey..
Buketcim doğru diyorsun kestirmek ne kelime kazıtmak lazım madem öyleyüzün zayıfsa ve kabarıklık istiyorsan katlı kestireceksin..saç yıkamaya üşenme durumu hepimizde var.. ovulasyon testi yaptıgına ve artık bu işin peşine düştüğüne göre sık beraberlik önemli..yani anlayacağın saçlarını kazıtsan iyi edersin..:)))sen o günleri kaçırma..zaten haftada iki olması gereken..ne kadar sık sa şann o kadar artar..spermlerin içerde 3 gün yaşadıklarını unutmayın..tutunmaları için nar suyu için..senin nezdinde genel konuşuyorumm..ben genelde hayal ediyorum ..şimdi içerdeler..engelleri aşıyolar.. benim vücudum onlara göre çok asitli..asitlerimi geri çektiğimi yada kistlerimi sağa sola kaydırdığımı felan düşünüyorumbenden de bu beklenir.. malum psikolojiğim ya..
listede isteklerimi değiştirdiğin için teşekkürler..ailemizin moderatörü.. öpüyorum çok..
estağfurullah güzelim düzelttim hemenisteklerimiz seninle ayni sanirim
cok oluyorum biliyorum zahmet olmazsa
listede bizim icin saglikli hamilelik, hayirli evlat ve hayirli ev seklinde yazabilirmisin?
Rabbim cümlemize hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah
anammmm sen yolda doğurursun ben sana diyim sibelcim, napim senin 3ü bir aradanı kargo ile otobana gönderirrim ben ozamanben aydın da oturuyorum canım ama canım sorun değil siz nerdeyseniz ben oraya gelirim doğuma :)
tatlım 28 - 30 günde bir filan oluyorum tahmini, ama son aylarda daha erken filan olmaya başladım o yüzden tam kestiremiyorum yumurtlama günümü, şimdi bu ovulastonlar bana bildirecek inşallah bakalım eğer yumurtluyorsamkac günde bir adet oluyorsun? sanirim bi 2güne kalmaz ayni koyulukta cift cizgileri görürsün Insaallah
evet yanaklarim tontistir nerden anladin:26:
evet ya kalb kalbe karsiymis hakikaten. ben sana yazarken düsünmüytüm ben yasemine testini soruyorum ama bu kiz simdi ilerleyen sayfalarda test cubugunu göstermistir bile diye düsündüm ki ne göreyim. test sonucunu aciklamis bile
ayyy hakkaten yaa, "avaz avaz doğuracaklar klubü" nasılevet bende inanıyorum hatta belki topiğimizin adını bile değiştiririz, yasemiiin şimdiden isim düşünmeye başlasakmı ne dersin
tatlım son aylarda bu tip şikayetleri çok kişiden duyuyorum havalardan, sanırım dengemiz bozuldu ama düzelicek ALlahın izniyle, bitkisel kürleri araştırmanı tavsiye ederim.Merhaba kızlar benim bir sorunum var yardımcı olurmusunuz çıldırmak üzereyim.En son 7 Temmuzda adet oldum bugüne kadar hala olmadım dün kan testi yaptırdım negatif çıktı sadece beyaz akıntım ve kasık ağrım var.Doktorumdan pazartesi gününe randevu aldım ama o güne kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum
buketcim hakkında hayırlısı olsun ben size şöyle bişey anlatayım hastaneye gitmiştim düşük için bir adam oturdu yanımıza ben ağlıyorum çok kötüyüm adam sordu ne oldu falan diye eşim anlattı adam dedi hiç üzülmeyin ben tam 15 yıl uğraştım 3 kere tüp bebek denedim bütün varımı yoğumu bu yola döktüm olmadı tam ümidi kestik herşeyi bi kenara bıraktık şimdi çok tatlı üç yaşında bi kızım var dedi eşim ikinciye hamile dedi..İnanın herşeyin zamanı var zamanı gelince olur takma kafaya tatlım...
valla orasını bilemem artık yasemincim kargoyla mı gönderirsin kendin gelir getirir misin bi kere söz verdin yani ona göre sen doğur bende 5 i bi yerde takıcam
yani biraz ivme kazandırmak lazım :)ooo yani sırf şu 5i 1 yerde için çocuk yapılır hee iştahlandım şimdi bak
Benim bu akşam gidip saçlarımı kestirmem farz oldu sibelcim, çalışmaları hızlandırmam lazım
Arkadaşlar şimdi ben size 3 tane saç önerisi sunacağım.
fakat bunları fönsüz olarak hayal edin normal günlük olarak kafada hangisi güzel dururhaliyle hergün fön çektirecek halim yok yani, zaten saçlarım düz. burdakiler fönlü olduğu için daha bi çekici kabarık canlı görünüyorlar, bunların hafif sönmüş halini hayal edin, hangisi güzel olur. ben saçlarımı toplarken genelde sağ ve sol tarafıma birer minik toka takıyorum küçük kız çocukları gigi , saçlarım yüzüme gelmesin diye sevimli oluyor
Eki Görüntüle 495270 Eki Görüntüle 495271 Eki Görüntüle 495272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?