- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.821
Tümay..
Iki gündür giremiyorum..senin yazdıklarını şimdi burcunun alıntısından okuyabildim..tabiki haklısın..sende haklısın bende haklıyom, oda haklı buda şuda haklı:)))
herşeyin başı sağlık..herkste türlü türlü dert var..burcunun yazdığı hikayelerde güzel..özellikle senin için ümit verici..ama doktorların ümitsiz konuşmasına kulak asma..sana her türlü test yapılmış ama sen hertürlü doktora gitmedin daha..daha yolun var, yolumuz var..yollarımız var..bekleyecez naapalım.. Elden bişey gelmez..
Nazan sana ne oldu..şimdi niye kendine mendebur diyorsun ki haksızlık ediyorsun:)
yahu kızlar herkese bi hal oldu bu günlerde ya..
Bi özeleştiri yapayım..bi hamile haberi duyuyor çok seviniyor sonrada kendi halimize bakıp yine bunalıma mı giriyoruz:))((serapcım seni tenzih ederim, ruh halimi açıklamaya çalışıyorum):)
bundan sonra herkese hamile kalmayı yasaklıyorum:)))deeeeeeeeeeerr miiiiiii şiiiiiim..
ikinci bir emra kadar hamileliker kaldırıldı..
özlemmmm napirsin??/
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar biz napcezzzzzzzzz...süpersin bencede kaldırılsın hamilelikte neymiş
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar biz napcezzzzzzzzz...
hmmmm peki ozaman :)) yarın 2li hanelere düşüyoruz kısmetse 99eski hamilelerde sorun yok yeni kalacak olanları yasaklıyoruz dimi bukeeeet
bundan sonra herkese hamile kalmayı yasaklıyorum:)))deeeeeeeeeeerr miiiiiii şiiiiiim..
oh yaaa nedir bu arkadaş, biz sakınsak ne oluyor acaba, bak görün benim şu sıralar bi ev yerleştirme işlerim filan var, eşyalar kalkıyor iniyor tüller çıkıyor takılıyor, yerler siliniyor vs vs bu böyle 1 ay kadar sürecek tadilat var yani, bakın nasıl cengaver gibi her işin altına giricem. nasıl olsa Allah "sen oraya tutun yavrucuk" dediyse, o velet oraya tutunur arkadaş!!!evet yaa ben şu beş aydır acayip rahatım hiç düşünmüyorum hamileiyim değilmiyim ayy ilaç içsemmi içmesemmi oooh be hayat böyle güzel hamile kalıncada her tuvalete gittiğinde kanamamı var bişeymi oldu düşünmekten yiyip bitiriyosun kendini en iyisi arada vücudu dinlendirmek hemde beynimiz dinlenir
hmmmm peki ozaman :)) yarın 2li hanelere düşüyoruz kısmetse 99
evt canım şaka maka 180 günü devirdik 2li hanelere geciyoruz oyyyyy bide doğurduğumuzu görsek iii olucak..oyy bebeğim hamileler hariç size herşey serbest, ama sonuçta zaten hamile olduğunuz için nasıl olsa birdaha hamile kalamazsınız şu dönemde, o yüzden sizide kapsıyor bu yasak, kendini dış kapının mandalı hissetme, oyy 100 günün kalmış yerim ben seni yaa
iyiyim canım benim sen nasılsın
hmmmm peki ozaman :)) yarın 2li hanelere düşüyoruz kısmetse 99
kızlar bişey soracağım size şimdi ben beklemedeyim ya bu ay sonu aslında bitiyor (tabi biri çıkıpta 6 ay bekle demezse) ben zayıflamak istiyorum diye daha da ertelemek istiyordum ama bugün itibari ile fazla geciktirmemek daha iyi olur diye düşünüyorum ömür gidiyor yaş oldu 30 (yıl itibari ile, aslında henüz 29) bugün sabah birden dedimki bekle bekle nereye kadar yaş geçiyor martta hamile kalsam 12. aya anca doğururum (tabi Allah nasip ederse) ki ha deyince hamile kalamayacağım için 2013'ü de boş geçirmek olası o yüzden elimi çabuk tutsammı diye düşündüm, sizin bu konudaki fikriniz nedir acaba bekleyip biraz kilo mu vermeliyim yoksa artık çalışmalara başlamalımıyım,tabi öncelikle bi doktor bularak.
iyi diyelim iyi olalım..
size bişey olmaz..
kız ikili haneler neki diye sorcektim ki yaso açıklamış..hadi bakalım şafak batan güneş:))
benim doktora git..nede olsa sen ankaradasın..ama özel klinik..
özlemcim bu ara bende araştırıyorum diyetle ilgili dün birsey okudum onu uygulamaya başladım allahın izniyle gider kilolar her öğünden yarım saat önce yarım greyfut yiyorsun sonra yemegını yiyorsun kadın bu yöntemle 3 ayda 10 kilo vermiş tabi yemek miktarınada dikkat ediyorsun
şşşştttt sayın hamile adayları, öyle yok greyfurt, yok metabolizma çalıştıran çay, yok yeşil çay, yok bilmemne filan...
arkadaşlar sapıtmayın hepsini bırakın, çocuk orda size tutunmaya çalışıyor, siz onu kaydırıp atmanın yollarını arıyor gibi şeyler yazmışsınız
valla bukete söylerim yolar sizi haa
daha gitmeyecem canım kan vermeye...artış normaldi..ikincisinde..belki de giderim benim sağım solum belli olmaz...serapcım cuma karındankesin görürsün, cumadan önce acıle git bir daha değerine baktır, hem doktorun artışı görmüş olur, ayy biz cumaya kadar nasıl bekleyeceğizzzzzz
iyi kuyruktan yakaladık yoksa emir gelmiş olacaktı ve ben hamiş kalamayacaktım...Tümay..
Iki gündür giremiyorum..senin yazdıklarını şimdi burcunun alıntısından okuyabildim..tabiki haklısın..sende haklısın bende haklıyom, oda haklı buda şuda haklı:)))
herşeyin başı sağlık..herkste türlü türlü dert var..burcunun yazdığı hikayelerde güzel..özellikle senin için ümit verici..ama doktorların ümitsiz konuşmasına kulak asma..sana her türlü test yapılmış ama sen hertürlü doktora gitmedin daha..daha yolun var, yolumuz var..yollarımız var..bekleyecez naapalım.. Elden bişey gelmez..
Nazan sana ne oldu..şimdi niye kendine mendebur diyorsun ki haksızlık ediyorsun:)
yahu kızlar herkese bi hal oldu bu günlerde ya..
Bi özeleştiri yapayım..bi hamile haberi duyuyor çok seviniyor sonrada kendi halimize bakıp yine bunalıma mı giriyoruz:))((serapcım seni tenzih ederim, ruh halimi açıklamaya çalışıyorum):)
ben doktoruma sormuştum canım diğer gebelikle bu gebeliğe aynı kiloda başladım 72 ile...diyetisyene gideyim mi dedim özel bir beslenme programı verse olur mu diye fazla kilo almak istemiyorum diye...doktorum kilolu hamile kalanlar zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alıyorlar takma kafana demişti... ama yine de ben bu hamişlikte gideceğim beslenme uzmanına...kızlar bişey soracağım size şimdi ben beklemedeyim ya bu ay sonu aslında bitiyor (tabi biri çıkıpta 6 ay bekle demezse) ben zayıflamak istiyorum diye daha da ertelemek istiyordum ama bugün itibari ile fazla geciktirmemek daha iyi olur diye düşünüyorum ömür gidiyor yaş oldu 30 (yıl itibari ile, aslında henüz 29) bugün sabah birden dedimki bekle bekle nereye kadar yaş geçiyor martta hamile kalsam 12. aya anca doğururum (tabi Allah nasip ederse) ki ha deyince hamile kalamayacağım için 2013'ü de boş geçirmek olası o yüzden elimi çabuk tutsammı diye düşündüm, sizin bu konudaki fikriniz nedir acaba bekleyip biraz kilo mu vermeliyim yoksa artık çalışmalara başlamalımıyım,tabi öncelikle bi doktor bularak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?