Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

süpersin bencede kaldırılsın hamilelikte neymiş

kızlar bişey soracağım size şimdi ben beklemedeyim ya bu ay sonu aslında bitiyor (tabi biri çıkıpta 6 ay bekle demezse) ben zayıflamak istiyorum diye daha da ertelemek istiyordum ama bugün itibari ile fazla geciktirmemek daha iyi olur diye düşünüyorum ömür gidiyor yaş oldu 30 (yıl itibari ile, aslında henüz 29 ) bugün sabah birden dedimki bekle bekle nereye kadar yaş geçiyor martta hamile kalsam 12. aya anca doğururum (tabi Allah nasip ederse) ki ha deyince hamile kalamayacağım için 2013'ü de boş geçirmek olası o yüzden elimi çabuk tutsammı diye düşündüm, sizin bu konudaki fikriniz nedir acaba bekleyip biraz kilo mu vermeliyim yoksa artık çalışmalara başlamalımıyım,tabi öncelikle bi doktor bularak.

bundan sonra herkese hamile kalmayı yasaklıyorum:)))deeeeeeeeeeerr miiiiiii şiiiiiim..
ikinci bir emra kadar hamileliker kaldırıldı..

helal olsun sana, önünde saygı ile eğiliyorum, en güzel karar bu oldu bence
oh yaaa nedir bu arkadaş, biz sakınsak ne oluyor acaba, bak görün benim şu sıralar bi ev yerleştirme işlerim filan var, eşyalar kalkıyor iniyor tüller çıkıyor takılıyor, yerler siliniyor vs vs bu böyle 1 ay kadar sürecek tadilat var yani, bakın nasıl cengaver gibi her işin altına giricem. nasıl olsa Allah "sen oraya tutun yavrucuk" dediyse, o velet oraya tutunur arkadaş!!!
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar biz napcezzzzzzzzz...

oyy bebeğim hamileler hariç size herşey serbest, ama sonuçta zaten hamile olduğunuz için nasıl olsa birdaha hamile kalamazsınız şu dönemde, o yüzden sizide kapsıyor bu yasak, kendini dış kapının mandalı hissetme, oyy 100 günün kalmış yerim ben seni yaa

evt canım şaka maka 180 günü devirdik 2li hanelere geciyoruz oyyyyy bide doğurduğumuzu görsek iii olucak..

iyiyim canım benim sen nasılsın

iyi diyelim iyi olalım..

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlar biz napcezzzzzzzzz...

size bişey olmaz..

hmmmm peki ozaman :)) yarın 2li hanelere düşüyoruz kısmetse 99

kız ikili haneler neki diye sorcektim ki yaso açıklamış..hadi bakalım şafak batan güneş:))

benim doktora git..nede olsa sen ankaradasın..ama özel klinik..

özlemcim bu ara bende araştırıyorum diyetle ilgili dün birsey okudum onu uygulamaya başladım allahın izniyle gider kilolar her öğünden yarım saat önce yarım greyfut yiyorsun sonra yemegını yiyorsun kadın bu yöntemle 3 ayda 10 kilo vermiş tabi yemek miktarınada dikkat ediyorsun

ben greyfurt yiyemem yaa, ben metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum,akşamları ekmek yemiyorum öğlende yemiyorum sabahta 1 yada 2 ince dilim birde bol yeşillik

aaaa özlemm, kız senin bu yazını ben okumamıştım, "diyet mi yapayım çocuk mu" demişsin.
tabiki çocuk yap şekerim, bak senle yaşıtız, bence tam vakti yani kim ne derse desin, napalım azıcık daha şişelim, nasılsa bebek doğunca bizi çok koşturmalı günler bekleyecek, uykusuz geceler filan, ozaman zayıflarsın anam sen başla çocuğa
ama stres yapmadan yani lay lay lom şeklinde

şşşştttt sayın hamile adayları, öyle yok greyfurt, yok metabolizma çalıştıran çay, yok yeşil çay, yok bilmemne filan...
arkadaşlar sapıtmayın hepsini bırakın, çocuk orda size tutunmaya çalışıyor, siz onu kaydırıp atmanın yollarını arıyor gibi şeyler yazmışsınız
valla bukete söylerim yolar sizi haa

sana cevap yazacam ama eve gidince, şimdi çıkmam lazım şimdilik iyi akşamlar.

ecrinn07 / ASLI 16.02.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamilelik
tmyomr / TÜMAY 17.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa
melek2828 / NAZAN 18.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

DUALARINIZI OKUDUMM..Rabbim inşAllah hayırlısıyla sorunsuz gebelikler nasip eder ayrıca Tümay babannene de Rabbim Hayırlısıyla inşAllah şifa versin..

kızlaaarrr selamlaarr ben bugun bir gergindim bir gergindim nedenini de anlayamadım ama sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi.. hani adet öncesi sinirli olunur ya aynen o misal.. sonra bişey farkettim kızlar ben düşüklerimi enn fazla 40.günde yaptım.. Nazar değdirmezsem inşAllah kendime bugun benim 40. günüm kanamam falan yok çok şükür.. Ayy kızlar ben bu sefer umutlanıyorum Allah ın izniyle inşAllah Rabbim kısmet edicek inşAllah hamişler kızıcaklar ama hala mide bulantım yok bu arada benimm.. ama ne demişlerdi 6.7. haftalarda oluyor.. o yüzden o zamanları bekliyorum.. Allah hiçbirimizi umutsuz bırakmasın ve hepimizzzz en yakın zamanda alalım müjdeli haberleri inşAllah.. takvim yapmak istiyorum ama ondan bile korkuyorum..

serapcım cuma karındankesin görürsün, cumadan önce acıle git bir daha değerine baktır, hem doktorun artışı görmüş olur, ayy biz cumaya kadar nasıl bekleyeceğizzzzzz
daha gitmeyecem canım kan vermeye...artış normaldi..ikincisinde..belki de giderim benim sağım solum belli olmaz...
valla bende nasıl dayanacam bilmiyorum ama bir günü atlattık şükür...

iyi kuyruktan yakaladık yoksa emir gelmiş olacaktı ve ben hamiş kalamayacaktım...

ben doktoruma sormuştum canım diğer gebelikle bu gebeliğe aynı kiloda başladım 72 ile...diyetisyene gideyim mi dedim özel bir beslenme programı verse olur mu diye fazla kilo almak istemiyorum diye...doktorum kilolu hamile kalanlar zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alıyorlar takma kafana demişti... ama yine de ben bu hamişlikte gideceğim beslenme uzmanına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…