- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.841
evet taa çankayada birlik mah.de..banada uzak ..herkesede uzak..:))250 tabi standart ücret de öyle ölü yiyen değiller arada almadıkları ve indirim yaptıkları oluyo..seninki bana çok uzak, bide muayene ücreti nedir?
şşşştttt sayın hamile adayları, öyle yok greyfurt, yok metabolizma çalıştıran çay, yok yeşil çay, yok bilmemne filan...
arkadaşlar sapıtmayın hepsini bırakın, çocuk orda size tutunmaya çalışıyor, siz onu kaydırıp atmanın yollarını arıyor gibi şeyler yazmışsınız
valla bukete söylerim yolar sizi haa
daha gitmeyecem canım kan vermeye...artış normaldi..ikincisinde..belki de giderim benim sağım solum belli olmaz...
valla bende nasıl dayanacam bilmiyorum ama bir günü atlattık şükür...
iyi kuyruktan yakaladık yoksa emir gelmiş olacaktı ve ben hamiş kalamayacaktım...
ben doktoruma sormuştum canım diğer gebelikle bu gebeliğe aynı kiloda başladım 72 ile...diyetisyene gideyim mi dedim özel bir beslenme programı verse olur mu diye fazla kilo almak istemiyorum diye...doktorum kilolu hamile kalanlar zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alıyorlar takma kafana demişti... ama yine de ben bu hamişlikte gideceğim beslenme uzmanına...
evet taa çankayada birlik mah.de..banada uzak ..herkesede uzak..:))250 tabi standart ücret de öyle ölü yiyen değiller arada almadıkları ve indirim yaptıkları oluyo..
maşallada buketde terminatör oldu çıktı...topiğin terminatörü benim
canımsın serap biliyo musun:)))
çok canımsın...:))nede olsa hemşomsun:)) ahahaha..
sende benim canımsın hemşomsun...buket kız sende beni geçtin hııı terminatörlükte...bugün bende okulda fırtına koparttım rüzgar estirdim ...wc.yi kapatmışlar açmıyorlar neymiş bir wc yetermiş temizlenmesinde hizmetlilere yük oluyormuş...yıktım estim geçtim ve kapıyı açtırdım..
vaayyyy..ben terminatör, sen şerminatör ol:))
allah seni davul etmeye e mi
seni etsin..davul ol..karnın şişsin şişsiiin en son patlasın içinden bebek çıksın:))
Selam kızlar, çoookkk yoruldum ben bugün öldüm resmen..
Şeker yükleme sonucum yarın çıkacak, bebeğimi gördümm 830 gr. Olmuş maşallah, kocamannn olmuş saçları falan bile var resmini çektim yarın yüklerim sizde bakarsınız. Ordan sağlık ocapına gittim aşımı vuruldum bu kez çok ağrımadı kolum .
Sonra eve gidip kahvaltı yaptım hazırlandım arkadaşla birlikte devlet hastanesine gittik ( Allah kimseyi düşürmesin ) bekle babam bekle güya randevumuz var ama ne fayda, çokk kalabalıktı birde neyse orda da baktılar fln kayıt açtılar bir dosya verdiler öyle geldim saat 4 falandı geldiğimde çok yorulmuşum annemdeyim ( buarada annemde merdivenlerden yuvarlandı, kalçası morarmış Allaha şükür kırık çıkık yok ama yaşlı kadın sonuçta ağrısı var biraz, onun yanındayım) birlikte uyumuşuz şimdi yemek yicem, yarında işe gitmiyorum rapor aldım bugün çok yorulcağımj biliyodum çünkü, artık laf ederse de etsinler..
Öpüyorum herkesi allaha emanet olun.
allah razı olsun canlar
burcu evet ya nedense içimden gelmiyo insan herseyimi erteler arkadaş hayatında bukadar bebege endeksli yaşadıgımın ben bile farkında deildim yanı çok mutsuzum yüzüm gülmüyo öceden neşeli keyifli bi insandım şimdi sinirli gudubet bi kadın oldum çıktım çocugu olmayan kadınlarda kendine acıma evresinede geçmiş bulunmaktayım rabbim yardım etsin ne diyim içime ferahlık versin işte
bunlar tatlı yorgunluklar....bizlerde görecek miyiz yafff..
kuzum bende bir dönem öyleydim, epliasyona gidecem bebek, spora gidecem bebek..bunaldim valla bunalima girdim, allah'a dua ettim ve saldım, her ay boş geciyor beklemenin bir anlami yok, bu ay aldigim bir karar hayatimi yasayacagim insallah, 2 haftadir cok rahatim zaten yaseminin dedigi gibi rabbim ol deyince tutanacak o bebek
he mi görecem ben dünyanın kaç bucak olduğunu...görürsün yaff görürsün..görecen sen daha gününü...
..
he mi görecem ben dünyanın kaç bucak olduğunu...
Kız ne oldu o gün ehliyet sınavı vardı görevliyiz..karslı bir arkadaş var benim okulda..giriş belgelerini kontrol ederken bir tane erzurumluya rastlamış..çıkarken bir yere kaybolma seni hemşona götürecem demiş...sınav bitti baktım tutmuş elinden bağırarak geliyo...kız sana hemşehrini buldum diye...meğerse bayanın da yeni tayini çıkmış yeni gelmiş buraya gardiyanmış kadın sarıldı nasıl ağladı...bunalım takılıyormuş kaç gündür..hiç tanıdık olmayınca telimi aldı görüşürüz dedi. Geçenlerde aramış napıyon hocam diyo...canın sıkılırsa çık gel dedim...tıkınıp kalma eve...
he yavvv..gurbet elde kimsesiz çok kötü oluyo:))
karslıda bizim sayılır..erzurumlular karslıları sevmez karslılarda erzurumluluarı da:)
şşşştttt sayın hamile adayları, öyle yok greyfurt, yok metabolizma çalıştıran çay, yok yeşil çay, yok bilmemne filan...
arkadaşlar sapıtmayın hepsini bırakın, çocuk orda size tutunmaya çalışıyor, siz onu kaydırıp atmanın yollarını arıyor gibi şeyler yazmışsınız
valla bukete söylerim yolar sizi haa
daha gitmeyecem canım kan vermeye...artış normaldi..ikincisinde..belki de giderim benim sağım solum belli olmaz...
valla bende nasıl dayanacam bilmiyorum ama bir günü atlattık şükür...
iyi kuyruktan yakaladık yoksa emir gelmiş olacaktı ve ben hamiş kalamayacaktım...
ben doktoruma sormuştum canım diğer gebelikle bu gebeliğe aynı kiloda başladım 72 ile...diyetisyene gideyim mi dedim özel bir beslenme programı verse olur mu diye fazla kilo almak istemiyorum diye...doktorum kilolu hamile kalanlar zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alıyorlar takma kafana demişti... ama yine de ben bu hamişlikte gideceğim beslenme uzmanına...
evet taa çankayada birlik mah.de..banada uzak ..herkesede uzak..:))250 tabi standart ücret de öyle ölü yiyen değiller arada almadıkları ve indirim yaptıkları oluyo..
maşallada buketde terminatör oldu çıktı...topiğin terminatörü benim
canımsın serap biliyo musun:)))
çok canımsın...:))nede olsa hemşomsun:)) ahahaha..
Selam kızlar, çoookkk yoruldum ben bugün öldüm resmen..
Şeker yükleme sonucum yarın çıkacak, bebeğimi gördümm 830 gr. Olmuş maşallah, kocamannn olmuş saçları falan bile var resmini çektim yarın yüklerim sizde bakarsınız. Ordan sağlık ocapına gittim aşımı vuruldum bu kez çok ağrımadı kolum .
Sonra eve gidip kahvaltı yaptım hazırlandım arkadaşla birlikte devlet hastanesine gittik ( Allah kimseyi düşürmesin ) bekle babam bekle güya randevumuz var ama ne fayda, çokk kalabalıktı birde neyse orda da baktılar fln kayıt açtılar bir dosya verdiler öyle geldim saat 4 falandı geldiğimde çok yorulmuşum annemdeyim ( buarada annemde merdivenlerden yuvarlandı, kalçası morarmış Allaha şükür kırık çıkık yok ama yaşlı kadın sonuçta ağrısı var biraz, onun yanındayım) birlikte uyumuşuz şimdi yemek yicem, yarında işe gitmiyorum rapor aldım bugün çok yorulcağımj biliyodum çünkü, artık laf ederse de etsinler..
Öpüyorum herkesi allaha emanet olun.
görürsün yaff görürsün..görecen sen daha gününü...
burcuucuum naaptın epilasyon işini..git bence paran varsa:))hahah..biraz utanıyon ama olsun..
valla kız huysuz değil tutarız birbirimizi...maraşlıların arasında azınlıktayız zaten...gerçi ben tek başıma yeterim hepsine
Geçen sene de urfada rastladım ben nenehatun mezunuyum..eşit ağırlıktaydım gördüğüm kişi sözeldeydi..kız urfanın caddesinde birden boynuma sarıldı eşim yanımda..bir tuhaf olmuştum...birde komutanlardan birisi erzurumluydu..duyunca oraya atandığımı o da yanıma sürekli gelirdi...
ben diyete sarmıştım şu iki aydır verdim aldım verdim aldım...en son 3 kilo verip kaldım..sonrada baktım gitmiyo hamişlik çalışmalarını daha sıkı tuttum ve bu ay oldu...hımm demek öyle, ya bugün arkadaş dediki iki kez uğraşacağına bir kez uğraş hamile kal zaten çok fazla kilolu değilsin doğumdan sonra tek seferde vermeye çalışırsın,zaten şimdi kilo versen bi daha alıcan sonra bidaha vermeye çalışıcan en azından 1 kere uğraşırsın.
he yavvv..gurbet elde kimsesiz çok kötü oluyo:))
karslıda bizim sayılır..erzurumlular karslıları sevmez karslılarda erzurumluluarı da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?