Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla ben zaten erzurumdayım da. Ankaraya gidersek(allahın izniyle) o zaman grecez:))

bizim burda istemediğin kadar erzurumlu var bizim işyerinde de var bi kız hatta babasıyla görüşmüştük karslı olduğumu öğrenince bana erzurumlularla karslıların hikayesini anlatmıştı birbirlerini sevmezler diye ben o zaman öğrendim

bizde konuşmuştuk bi ara bunları senle..

valla canım hiçte kendimi ezdirmem herşey bana bakıyor çünkü...bizim okulda bilgisayardan anlayan yok...bir idareciler birde ben idareciler sıkıştı mı acil olarak anons ediyor idare kattan bekleniyonuz diye tabi ben anlıyorum...haksızlığa gelemem..mide bulantılarım başladı..neymiş efendim hizmetliler bir wc az temizlesin diye ben taaa en alt kattaki wc.ye inecekmişim her mide bulantısında...olduuuu onların keyfini bekleyecem...açtırdım yıktım ortalığı...rehberlik hocasına da dedim..gider milli eğitime dilekçe veririm okulda ki wcleri kapatmışlar kullanamıyoruz diye..sonunda açtırdım...

OZLEEEEEM rejimda yap cocukta yap canım ikisinide erteleme, hem kilo verdikce daha iyi yumurtlarsin, sadece zayıflayacagım diye kendini cok kasma, porsiyonu azalt yürüyüş falan yap, yürüyüş yumurtlamayi arttiriyormuş , bende kilo vermek hamilelige yardimci olur, hem hamis oldugunu anlar analmaz birakirsin :))[/QUOTE]

yaa zaten öyle deli gibi yapmıyorum rejimi ama kendime bakınca rahatsız oluyorum hamile gibi göbeğim var vallahi çoğu hamileden daha büyüktür benim göbek artık eğilince rahatsız oluyorum

yok daha değil..ama yaza açılacak diyolar..dışardan çok güzel oldu..erzuruma gelecen mi bu aralar?yada tatil matil bişeyde:)
herif göndermiyo hamişlikten dolayı ama nisanda kaçmak istiyorum..kaçamazsam temmuzda getirir bırakır kendisi herhalde...bakalım 23 nisan haftası çok güzel denk geliyor...özledim anamı babamı..en son kurban bayramında gelmiştim...

çiğdemcim oyy maşallah yaa kocaman olmuş , onun saçları yeter beee, tipe bak sen, daha bukadarken mi çıkmış saçları, ozaman ilerde nasıl olur hiç düşünemiyorum maşallah.
Annene de Allah şifa versin canım benim ayy lafı bile kötü yaa, merdivenlerden yuvarlanmak ayyy yazık kadıncağıza ya (

benim kayınpederim ve kayınvalidem o iki birbirini sevmeyen şehirden :) demekki içinden birbirini sevenlerde çıkıyormuş
ama onların birleşiminden güzel çocuklar çıkıyor bence, örnek: eşim
o yüzden lütfen erzurumlular ve karslılar birbirleriyle evlensinler

yasemiiin sen nereliydin unutmuşum,karslılarla karslılardanda güzel çocuklar çıkıyor örnek ben, örnek eşim çocuğumuz olursa oda bir örnek olur

Tuba, Bedriye, Aslı, Tümay, Nazan, Buket..

Arkadaşlarım sizler için dualarımı yaptım, İnşaAllah Allah katında kabul olur duam ve sizlerde en güzel şekilde duaları yaşarsınız..

yasemiiin sen nereliydin unutmuşum,karslılarla karslılardanda güzel çocuklar çıkıyor örnek ben, örnek eşim çocuğumuz olursa oda bir örnek olur

hehehheheh yerim ben seni yaaa, nasılda havalısın böyle helal olsun yakışır tatlım
ben sivaslıyım, bende yani anadolunun bağrından kopup gelenlerdenim sizlere yakınım kuşum. bakma şimdi istanbullu olmuşuz artık ama "bende anadolu çocuğuyum" :))

dejavu_one / SEDA 08.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / BİRCAN 09.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
7VerenGul / K.GÜL 10.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik + kolay doğum
zakkumx / ZEYNEP 11.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / KÜBRA 12.02.2013 salı Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tb_fb / TUBA 14.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
bdroner / BEDRİYE 15.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinn07 / ASLI 16.02.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamilelik
tmyomr / TÜMAY 17.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa
melek2828 / NAZAN 18.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

Arkadaslar dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin Insaallah

bundan önceki dua listesinide bitirmistim haber veremedim. Allah hayirlisini nasip etsin Insaallah

benim sag kasigim cok agriyor kist agri yaparmi? yumurtlama günüm bügün ondanmi agriyor dersiniz? yada dölleniyormu acep

Yaseminn tatlim benim eşimde sivas şarkışlalı, hemşo sayiliriz :)) bende kayseriliym yani karı koca iç anadolu kültürüyle büyüdük :)

Tuba, Bedriye, Aslı, Tümay, Nazan, Buket..

Arkadaşlarım sizler için dualarımı yaptım, İnşaAllah Allah katında kabul olur duam ve sizlerde en güzel şekilde duaları yaşarsınız..

Canim nerelerdesin???yoksun uzun zamandir

canımm hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun hiç konuşamıyoruz

İyiyim çok şükür canım... Sınav sınav diyodum onuda atlattım gerçi pek iyi geçmedi ama bitti gitti işte..
Onun haricinde bi değişiklik yok be gülüm işe git, eve gel, işe git, eve gel bu düzen o kadar oturdu ki hayatıma sanki hep aynı şeyleri, aynı günleri yaşıyomuşum gibi hissediyorum.. Böyle bi heycan, bi atraksiyon yok yani anlayacağın..:90:

Sen nasılsın kuzummm

ecrinn07 / ASLI
tmyomr / TÜMAY
melek2828 / NAZAN

Kızlarr dualarınızı okudum Allah'ım kabul etsin İnşallahh..

Çok yoğunum gelemiyorum yarında seminer var hizmet içi eğitim ona gidicem tüm gün oarada olucam çok yorgun geliyorum eve günde 400-450 kitaba demirbaş, okul mührü vuruyoruz ve sayı veriyoruz yardımcım olmasına rağmen belim kopuyor çünkü öğrenci işçiler 3 er saat geliyor ama ben tüm gn oradayım ben sürekliyim. O yüzden her akşam yorgun eve geliyorum bende durumlar böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…