- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.861
valla ben zaten erzurumdayım da. Ankaraya gidersek(allahın izniyle) o zaman grecez:))
valla ben zaten erzurumdayım da. Ankaraya gidersek(allahın izniyle) o zaman grecez:))
görecen görecen...cumhuriyet caddesinde fink atmayı özledim....caddede yeni alış veriş merkezi yapılıyordu açıldı mı canım orası...
bizim burda istemediğin kadar erzurumlu var bizim işyerinde de var bi kız hatta babasıyla görüşmüştük karslı olduğumu öğrenince bana erzurumlularla karslıların hikayesini anlatmıştı birbirlerini sevmezler diye ben o zaman öğrendim
BUKET gelmişsin cok şükür seni cok özlemiştim, epilasyona gidecegim insallah biraz netten araştırdım, kesin bisey demiyo, bat'a az kaldi, hemen ondan sonra gidecegim, ben utanmamda canım acıyacak diye coooook korkuyorum, ben kurtajdan sonra oramda hicbir ağrı ve acıya dayanamıyorum
Bakalım param var ama cesaretim yok :))
CIGDEM gecmiş olsun tatlım annen düşmüş, cok sükür birsey olmamis, sende bugün kuzunu görmüşsün, oyy maşallah
SERAP, meslektaşım, cumaya kadar bizde sende şişeriz artık, ben işe ilk başladığım zamanlarda cok eziktim,simde 7 yıl oldu cadoloz oldum biraz :)))) kuzulara dikkat et :)
OZLEEEEEM rejimda yap cocukta yap canım ikisinide erteleme, hem kilo verdikce daha iyi yumurtlarsin, sadece zayıflayacagım diye kendini cok kasma, porsiyonu azalt yürüyüş falan yap, yürüyüş yumurtlamayi arttiriyormuş , bende kilo vermek hamilelige yardimci olur, hem hamis oldugunu anlar analmaz birakirsin :))
herif göndermiyo hamişlikten dolayı ama nisanda kaçmak istiyorum..kaçamazsam temmuzda getirir bırakır kendisi herhalde...bakalım 23 nisan haftası çok güzel denk geliyor...özledim anamı babamı..en son kurban bayramında gelmiştim...yok daha değil..ama yaza açılacak diyolar..dışardan çok güzel oldu..erzuruma gelecen mi bu aralar?yada tatil matil bişeyde:)
bizde konuşmuştuk bi ara bunları senle..
çiğdemcim oyy maşallah yaa kocaman olmuş , onun saçları yeter beee, tipe bak sen, daha bukadarken mi çıkmış saçları, ozaman ilerde nasıl olur hiç düşünemiyorum maşallah.Selam kızlar, çoookkk yoruldum ben bugün öldüm resmen..
Şeker yükleme sonucum yarın çıkacak, bebeğimi gördümm 830 gr. Olmuş maşallah, kocamannn olmuş saçları falan bile var resmini çektim yarın yüklerim sizde bakarsınız. Ordan sağlık ocapına gittim aşımı vuruldum bu kez çok ağrımadı kolum .
Sonra eve gidip kahvaltı yaptım hazırlandım arkadaşla birlikte devlet hastanesine gittik ( Allah kimseyi düşürmesin ) bekle babam bekle güya randevumuz var ama ne fayda, çokk kalabalıktı birde neyse orda da baktılar fln kayıt açtılar bir dosya verdiler öyle geldim saat 4 falandı geldiğimde çok yorulmuşum annemdeyim ( buarada annemde merdivenlerden yuvarlandı, kalçası morarmış Allaha şükür kırık çıkık yok ama yaşlı kadın sonuçta ağrısı var biraz, onun yanındayım) birlikte uyumuşuz şimdi yemek yicem, yarında işe gitmiyorum rapor aldım bugün çok yorulcağımj biliyodum çünkü, artık laf ederse de etsinler..
Öpüyorum herkesi allaha emanet olun.
bizim burda istemediğin kadar erzurumlu var bizim işyerinde de var bi kız hatta babasıyla görüşmüştük karslı olduğumu öğrenince bana erzurumlularla karslıların hikayesini anlatmıştı birbirlerini sevmezler diye ben o zaman öğrendim
çiğdemcim oyy maşallah yaa kocaman olmuş , onun saçları yeter beee, tipe bak sen, daha bukadarken mi çıkmış saçları, ozaman ilerde nasıl olur hiç düşünemiyorum maşallah.
Annene de Allah şifa versin canım benim ayy lafı bile kötü yaa, merdivenlerden yuvarlanmak ayyy yazık kadıncağıza ya(
benim kayınpederim ve kayınvalidem o iki birbirini sevmeyen şehirden :) demekki içinden birbirini sevenlerde çıkıyormuş
ama onların birleşiminden güzel çocuklar çıkıyor bence, örnek: eşim
o yüzden lütfen erzurumlular ve karslılar birbirleriyle evlensinler
yasemiiin sen nereliydin unutmuşum,karslılarla karslılardanda güzel çocuklar çıkıyor örnek ben, örnek eşim çocuğumuz olursa oda bir örnek olur
Tuba, Bedriye, Aslı, Tümay, Nazan, Buket..
Arkadaşlarım sizler için dualarımı yaptım, İnşaAllah Allah katında kabul olur duam ve sizlerde en güzel şekilde duaları yaşarsınız..
Yaseminn tatlim benim eşimde sivas şarkışlalı, hemşo sayiliriz :)) bende kayseriliym yani karı koca iç anadolu kültürüyle büyüdük :)hehehheheh yerim ben seni yaaa, nasılda havalısın böyle helal olsun yakışır tatlım
ben sivaslıyım, bende yani anadolunun bağrından kopup gelenlerdenim sizlere yakınım kuşum. bakma şimdi istanbullu olmuşuz artık ama "bende anadolu çocuğuyum" :))
Tuba, Bedriye, Aslı, Tümay, Nazan, Buket..
Arkadaşlarım sizler için dualarımı yaptım, İnşaAllah Allah katında kabul olur duam ve sizlerde en güzel şekilde duaları yaşarsınız..
canımm hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun hiç konuşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?