Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaseminn tatlim benim eşimde sivas şarkışlalı, hemşo sayiliriz :)) bende kayseriliym yani karı koca iç anadolu kültürüyle büyüdük :)

Canim nerelerdesin???yoksun uzun zamandir

Sen öyle san ben hep buralardayım okuyorum yazdıklarınızı sonra içimden Allahım inşallah hepsi hepsi hamile kalır diye dua edip çıkıyorum topikten..

vaaay anadolunun bağrından koptun demek,benim patronlarda sivaslı

kizlar ben catliyom galiba cok agrim var ya

dün ov test yapmistim cift cizgi gördüm yani ayni koyuluktaydi

simdi az önce yaptim ve diger cizgi silik cikti yani catliyorum
catlarken bukadar agri yaparmiki?

Sen öyle san ben hep buralardayım okuyorum yazdıklarınızı sonra içimden Allahım inşallah hepsi hepsi hamile kalır diye dua edip çıkıyorum topikten..
Oyy oyy yerim ben seni

merak ettim simdi ben hemen bi ov test yapayim bu agri ondanmiymis

hemen geliyorum kizlar

insallah öyledir, eger öyleyse buraya gelme tatlım başka biryere git bence

vaaay anadolunun bağrından koptun demek,benim patronlarda sivaslı
Evet guzum, patrondan sivasli olunca nasil olur bilmiyorum, ama koca olunca iyi oluyor

Evet ayşecim yumurtlarken ağrı olur dün ve bugün halvet olursa , tadından yenmez :)))))))) cok ağrı varsa kasıklarını sıcak tut canim

Oyy oyy yerim ben seni

insallah öyledir, eger öyleyse buraya gelme tatlım başka biryere git bence

Hiç bi insan yoktur ki hayatta tamam benim istediğim herşeyim var, herşeye sahibim hiç bi istediğim, beklediğim yok desin..
İlla ki vardır.. Hayatımız güzeldir istediğimiz şeyler kısmen hayatımızdadır ama yinede bitmez isteklerimiz..
Çünkü Allah'a her an muhtacız.. Size baktıkca imreniyorum anne olmak bi kadının isteyebileceği en güzel şey.. bunun için sabredip, Dua ediyosunuz ya Allah mükafatını verir inşaAllah..

dün oldu ama bugün adam evde yok bu saatde
dünkü ile idare edemezmiyiz acaba 1tane döllense bile yeter
simdi esim gelecekte bende cilve yapacamda da da da
nekadar tembel gördüm kendimi ya
o degilde ben banyo kismina eriniyorum

sen neler yapiyorsun görüsmeyeli????

Aysecim bana sordun sanirim, iyiyim canim, ve iş temizlik klasik bir memur hayati :))) bir ekşın yok :)) ahh o banyo kısmı yok mu, bide saçlari kurut falan inan bende eriniyorum, bir ovu zamani aslan kesiliyorum, onun disinda bende tembellim :))) dün olduysa güzel, bir an bile yeter Rabbim nasip ederse

Bu arada herkese günaydın cicikuşlarrrrrrrrrrrr

Canım benim anecine geçmişler olsunn allah korumuşş neyseki çok bişeyi yokmuş senide inş. souçlar iyi çıkar bebişin resimlerini bekliyoruz en kısa sürede

Günaydın fıstıklar...
Bulantılarım iyice hafifledi şükür ağrılarım vardı onlar da kalsiyum eksikliğindenmiş sanırım 2 gündür dikkat ediyorum sütüme yoğurduma onlar da oldukça azaldı mutluyum bugün anlıycanız ağrısız bulantısız güne başlamak çook güzelmişşş
Buketcim duanı okudum canım en kısa zamanda karnında bebişinle kocişinin yanına ankaraya kalıcı gidersin inşallah canım...

aynen öyle canım kendimden örnek vereyim. biz 5 kız kardeşiz en küçükleri benim. annem bana hamile kaldığını öğrendiğinde istememiş, çünkü durumumuz çok kötüymüş 6 boğaz var zaten nasıl ederiz demiş ve beni düşürmek için aklına ne gelmişse yapmış. ablamı karnına bile çıkarmış okadar yani. ama nitekim olmamış yani Allah bir can verecekse hiç bir şey engel olmuyor. sonradan pişman olmuş tabi iyiki Allah seni verdi bana der hep. benim doğumumla da durumumuz daha iyi olmuş annem işe girmiş, yani Rabbim her çocuğun kısmetini gönderiyor gerçekten.

çiğdem çok geçmiş olsun Allah korumuş vallahi. kırık çıkık yok heleki o yaşlarda Allah muhafaza.
bugün bende kayıp düşüyordum az kalsın son anda dengede kaldım

olabilir canım benimde çatlama yakın 12.gündeyim totomun üstüne pat die oturdum dun ay nasıl baskı yaptı nasıl agrıdı bendede var yani

Kübracım canım benim o sınav zaten herkes için kötü geçti aşşağı yukarı benim gördüğüm kadarıyla, sınav sistemini değiştirdiler herkes döküldü, millet kazanamasın diye elinden geleni yapıyorlar yaa ben anlamıyorum bu nedir yani!
Ayrıca bizler için canı gönülden ne güzel dualar etmişsin Allah razı olsun senden, inşallah sen 4-4 lük bir evlilik yaptıktan sonra hayırlısı ile bizler gibi beklemeden meleğine de kavuşursun, evliliği bekledin ama bari çocuğu bekleme kuşum

ah canım yaaa ALlah yardımcın olsun tatlım benim, sen vitamin filan iç bu sıra enerji güç versin bari sana
merak ettim simdi ben hemen bi ov test yapayim bu agri ondanmiymis
hemen geliyorum kizlar
anam gülmekten öldürdün beni, "çatladım mı çatlayamadım mı" diye sorup durmuşsun, çok güldüm, çatlada patla inşallah emi

günaydın herkeseee

kızlarrr dün bende silkelettim allahım gülmekten öldüm adamcaz güldügüme bakıyo benle dalgamı geçiyon diyo yok dedim kıkır kıkır gülüştük 3 defaa silkeli gitti 40 dk yattım kalktım artık kısmet gerisi çok komikti yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…