- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.881
Yaseminn tatlim benim eşimde sivas şarkışlalı, hemşo sayiliriz :)) bende kayseriliym yani karı koca iç anadolu kültürüyle büyüdük :)
Canim nerelerdesin???yoksun uzun zamandir
hehehheheh yerim ben seni yaaa, nasılda havalısın böyle helal olsun yakışır tatlım
ben sivaslıyım, bende yani anadolunun bağrından kopup gelenlerdenim sizlere yakınım kuşum. bakma şimdi istanbullu olmuşuz artık ama "bende anadolu çocuğuyum" :))
Oyy oyy yerim ben seniSen öyle san ben hep buralardayım okuyorum yazdıklarınızı sonra içimden Allahım inşallah hepsi hepsi hamile kalır diye dua edip çıkıyorum topikten..
merak ettim simdi ben hemen bi ov test yapayim bu agri ondanmiymis
hemen geliyorum kizlar
Evet guzum, patrondan sivasli olunca nasil olur bilmiyorum, ama koca olunca iyi oluyorvaaay anadolunun bağrından koptun demek,benim patronlarda sivaslı
Evet ayşecim yumurtlarken ağrı olur dün ve bugün halvet olursa , tadından yenmez :)))))))) cok ağrı varsa kasıklarını sıcak tut canimkizlar ben catliyom galiba cok agrim var ya
dün ov test yapmistim cift cizgi gördüm yani ayni koyuluktaydi
simdi az önce yaptim ve diger cizgi silik cikti yani catliyorum
catlarken bukadar agri yaparmiki?
Oyy oyy yerim ben seni
insallah öyledir, eger öyleyse buraya gelme tatlım başka biryere git bence
Oyy oyy yerim ben seni
insallah öyledir, eger öyleyse buraya gelme tatlım başka biryere git bence
Evet guzum, patrondan sivasli olunca nasil olur bilmiyorum, ama koca olunca iyi oluyor
Evet ayşecim yumurtlarken ağrı olur dün ve bugün halvet olursa , tadından yenmez :)))))))) cok ağrı varsa kasıklarını sıcak tut canim
sen neler yapiyorsun görüsmeyeli????
Selam kızlar, çoookkk yoruldum ben bugün öldüm resmen..
Şeker yükleme sonucum yarın çıkacak, bebeğimi gördümm 830 gr. Olmuş maşallah, kocamannn olmuş saçları falan bile var resmini çektim yarın yüklerim sizde bakarsınız. Ordan sağlık ocapına gittim aşımı vuruldum bu kez çok ağrımadı kolum .
Sonra eve gidip kahvaltı yaptım hazırlandım arkadaşla birlikte devlet hastanesine gittik ( Allah kimseyi düşürmesin ) bekle babam bekle güya randevumuz var ama ne fayda, çokk kalabalıktı birde neyse orda da baktılar fln kayıt açtılar bir dosya verdiler öyle geldim saat 4 falandı geldiğimde çok yorulmuşum annemdeyim ( buarada annemde merdivenlerden yuvarlandı, kalçası morarmış Allaha şükür kırık çıkık yok ama yaşlı kadın sonuçta ağrısı var biraz, onun yanındayım) birlikte uyumuşuz şimdi yemek yicem, yarında işe gitmiyorum rapor aldım bugün çok yorulcağımj biliyodum çünkü, artık laf ederse de etsinler..
Öpüyorum herkesi allaha emanet olun.
aynen öyle canım kendimden örnek vereyim. biz 5 kız kardeşiz en küçükleri benim. annem bana hamile kaldığını öğrendiğinde istememiş, çünkü durumumuz çok kötüymüş 6 boğaz var zaten nasıl ederiz demiş ve beni düşürmek için aklına ne gelmişse yapmış. ablamı karnına bile çıkarmış okadar yani. ama nitekim olmamış yani Allah bir can verecekse hiç bir şey engel olmuyor. sonradan pişman olmuş tabi iyiki Allah seni verdi bana der hep. benim doğumumla da durumumuz daha iyi olmuş annem işe girmiş, yani Rabbim her çocuğun kısmetini gönderiyor gerçekten.oh yaaa nedir bu arkadaş, biz sakınsak ne oluyor acaba, bak görün benim şu sıralar bi ev yerleştirme işlerim filan var, eşyalar kalkıyor iniyor tüller çıkıyor takılıyor, yerler siliniyor vs vs bu böyle 1 ay kadar sürecek tadilat var yani, bakın nasıl cengaver gibi her işin altına giricem. nasıl olsa Allah "sen oraya tutun yavrucuk" dediyse, o velet oraya tutunur arkadaş!!!
Yaseminn tatlim benim eşimde sivas şarkışlalı, hemşo sayiliriz :)) bende kayseriliym yani karı koca iç anadolu kültürüyle büyüdük :)
Canim nerelerdesin???yoksun uzun zamandir
kizlar ben catliyom galiba cok agrim var ya
dün ov test yapmistim cift cizgi gördüm yani ayni koyuluktaydi
simdi az önce yaptim ve diger cizgi silik cikti yani catliyorum
catlarken bukadar agri yaparmiki?
Kübracım canım benim o sınav zaten herkes için kötü geçti aşşağı yukarı benim gördüğüm kadarıyla, sınav sistemini değiştirdiler herkes döküldü, millet kazanamasın diye elinden geleni yapıyorlar yaa ben anlamıyorum bu nedir yani!İyiyim çok şükür canım... Sınav sınav diyodum onuda atlattım gerçi pek iyi geçmedi ama bitti gitti işte..
Onun haricinde bi değişiklik yok be gülüm işe git, eve gel, işe git, eve gel bu düzen o kadar oturdu ki hayatıma sanki hep aynı şeyleri, aynı günleri yaşıyomuşum gibi hissediyorum.. Böyle bi heycan, bi atraksiyon yok yani anlayacağın..:90:
Sen nasılsın kuzummm
Hiç bi insan yoktur ki hayatta tamam benim istediğim herşeyim var, herşeye sahibim hiç bi istediğim, beklediğim yok desin..
İlla ki vardır.. Hayatımız güzeldir istediğimiz şeyler kısmen hayatımızdadır ama yinede bitmez isteklerimiz..
Çünkü Allah'a her an muhtacız.. Size baktıkca imreniyorum anne olmak bi kadının isteyebileceği en güzel şey.. bunun için sabredip, Dua ediyosunuz ya Allah mükafatını verir inşaAllah..
ah canım yaaa ALlah yardımcın olsun tatlım benim, sen vitamin filan iç bu sıra enerji güç versin bari sanaÇok yoğunum gelemiyorum yarında seminer var hizmet içi eğitim ona gidicem tüm gün oarada olucam çok yorgun geliyorum eve günde 400-450 kitaba demirbaş, okul mührü vuruyoruz ve sayı veriyoruz yardımcım olmasına rağmen belim kopuyor çünkü öğrenci işçiler 3 er saat geliyor ama ben tüm gn oradayım ben sürekliyim. O yüzden her akşam yorgun eve geliyorum bende durumlar böyle işte..
anam gülmekten öldürdün beni, "çatladım mı çatlayamadım mı" diye sorup durmuşsun, çok güldüm, çatlada patla inşallah emimerak ettim simdi ben hemen bi ov test yapayim bu agri ondanmiymis
hemen geliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?