- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.901
ohh maşallah AYlincimGünaydın fıstıklar...
Bulantılarım iyice hafifledi şükür ağrılarım vardı onlar da kalsiyum eksikliğindenmiş sanırım 2 gündür dikkat ediyorum sütüme yoğurduma onlar da oldukça azaldı mutluyum bugün anlıycanız ağrısız bulantısız güne başlamak çook güzelmişşş
Buketcim duanı okudum canım en kısa zamanda karnında bebişinle kocişinin yanına ankaraya kalıcı gidersin inşallah canım...
aynen öyle canım kendimden örnek vereyim. biz 5 kız kardeşiz en küçükleri benim. annem bana hamile kaldığını öğrendiğinde istememiş, çünkü durumumuz çok kötüymüş 6 boğaz var zaten nasıl ederiz demiş ve beni düşürmek için aklına ne gelmişse yapmış. ablamı karnına bile çıkarmış okadar yani. ama nitekim olmamış yani Allah bir can verecekse hiç bir şey engel olmuyor. sonradan pişman olmuş tabi iyiki Allah seni verdi bana der hep. benim doğumumla da durumumuz daha iyi olmuş annem işe girmiş, yani Rabbim her çocuğun kısmetini gönderiyor gerçekten.
günaydınlar..bugün benim günümmüş..neyse okuduğum dua benim olur..bu gün dolmuştu gelene kadar bi baktımki yarısına kadar önceki duayo okumuşum.rabbi hebli... sonra çevirdim:))
bu araaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eşimin tayini çıktı.:))dün itibariyle tebliği etti..bende dün tayin dilekçemi verdim..şimdilik müdürün masasında bekliyo:)))
bende durum bu..
bendirye sen cumartesi mi gidecektin??
tümay dün sana yine bişeler yazacaktım da çıkmışsın..rahmin temizlenmiş sevindim..hayırlısı hakkımızda..sabah sabah aklıma sen geldin..ümitliyim bugün ben yine..sendende bendende , yasodanda öözlemdende, burcudanda, aşyedende,nazandanda(silkeletmişte) topikdende..:==))
hadi öptüm heppinizi..
Aman canim dikkat et Allah esirgesin, oku üfle evden cıkmadançiğdem çok geçmiş olsun Allah korumuş vallahi. kırık çıkık yok heleki o yaşlarda Allah muhafaza.
bugün bende kayıp düşüyordum az kalsın son anda dengede kaldım
Evet guzum kayseriiii kayseriii, silkelenmen hayırlı ve bereketli olsun canimbenimde hemşehrim varmışya burdaaa
bendirye diye benden bahsediyorsun sanırım.. Tüm ipuçları bana uyuyorVe evet ctesi günü gideceğim yüreğim ağzımda ve kızlar dünden beri çok gerginim..
bendirye bendirmiye,
gün ola gerdirmiye,
yarın doktora gittiğinde,
gergin gergin gerginmiye:))
bendirye gebe kalmış,
kocası denize dalmış,
denizindibine varınca,
yüreğini ağzından almış,
bendirye doktora gitmiş,
doktor onun karnını germiş,
içindeki pıtpıtları duyunca,
bendirye ağzı açık kalmış,
...
Devamı yarın
bendirye bendirmiye,
gün ola gerdirmiye,
bendirye gebe kalmış,
kocası denize dalmış,
denizindibine varınca,
yüreğini ağzından almış,
bendirye doktora gitmiş,
...
Devamı yarın
bendirye bendirmiye,
gün ola gerdirmiye,
bendirye gebe kalmış,
kocası denize dalmış,
denizindibine varınca,
yüreğini ağzından almış,
bendirye doktora gitmiş,
...
Devamı yarın
Serap_ Serap seraba dalmış
kendini bu kız rüyada sanmış,
kocası bunu silkeleyince
uyanmış birden gerçeğe aymış;;
.....................
clanım lekelenme yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı ?Adetten 3 gün önce kahverengi akıntım oldu sonra adetim geldi 2 gün sürdü.bugün adetten 10 gün geçti ilk önce pembe sonra kahverengi lekelenmem var sizce nedir bu?
sağolasın canım ALLAH razı olsunndejavu_one / SEDA 08.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / BİRCAN 09.02.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
7VerenGul / K.GÜL 10.02.2013 pazar sağlıklı hamişlik + kolay doğum
zakkumx / ZEYNEP 11.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / KÜBRA 12.02.2013 salı Günahlarının Affı ve Dualarının Kabulu ve Hayırlı bir evlilik İçin
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tb_fb / TUBA 14.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
bdroner / BEDRİYE 15.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinn07 / ASLI 16.02.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamilelik
tmyomr / TÜMAY 17.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa
melek2828 / NAZAN 18.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
Arkadaslar dualarinizi okudum Rabbim kabul etsin Insaallah
bundan önceki dua listesinide bitirmistim haber veremedim. Allah hayirlisini nasip etsin Insaallah
benim sag kasigim cok agriyor kist agri yaparmi? yumurtlama günüm bügün ondanmi agriyor dersiniz? yada dölleniyormu acep
Serap_ Serap seraba dalmış
kendini bu kız rüyada sanmış,
kocası bunu silkeleyince
uyanmış birden gerçeğe aymış;;
.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?