Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ohh maşallah AYlincim
çok şükür yaa, şöyle güzel tadından yenmeyecek bir hamilelik dönemine başladın artık inşallah, sen yemene içmene hareketlerine dikkat etki minişinde seni rahatsız etmesin, herşey karşılıklı şekerim

ayy bu istenmeden doğan çocuklar sonradan çok kıymetli oluyor zaten, benide annem hiç istememiş, babam sinirli yapılı biriymiş heleki gençken esip gürlermiş, "annemde , bu adama ne çocuk yapıcam be" diye düşünerekten istememiş beni, ben doğunca da "e bulaşıklarımı yıkar bari" diyivermiş

BUket bende duanı okudum, inşallah tez zamanda hayırlısıyla eşinle aynı şehirde yaşamaya başlayıp , hamile olursun, o da her akşam iş dönüşü göbeğini sever öper

BUKET duanı ederken önce hayırlısıyla ankaraya tayini cıksın sonra hemen peşine hayırlı bebekleri olsun diye ettim, Rabbim inşallah kabul eder, öptüm

buketdemet / BUKET hemşooooo duanı okudum.....Mevlam kabul ede dileklerini
tez vakitte eşine kavuşasın sonrada çifter çifter bebişlerin ola inşallah....

günaydınlar..bugün benim günümmüş..neyse okuduğum dua benim olur..bu gün dolmuştu gelene kadar bi baktımki yarısına kadar önceki duayo okumuşum.rabbi hebli... sonra çevirdim:))

bu araaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eşimin tayini çıktı.:))dün itibariyle tebliği etti..bende dün tayin dilekçemi verdim..şimdilik müdürün masasında bekliyo:)))

bende durum bu..

bendirye sen cumartesi mi gidecektin??

tümay dün sana yine bişeler yazacaktım da çıkmışsın..rahmin temizlenmiş sevindim..hayırlısı hakkımızda..sabah sabah aklıma sen geldin..ümitliyim bugün ben yine..sendende bendende , yasodanda öözlemdende, burcudanda, aşyedende,nazandanda(silkeletmişte) topikdende..:==))

hadi öptüm heppinizi..

tesbih çekip dua eden herkesten Allah razı olsun..Ağzı dert,, şeyi de adet görmesin:))((((((((aaaaaaaaaayy cümle kuracamya güya bağlamak için böyle şeyttim)))

bendirye diye benden bahsediyorsun sanırım.. tüm ipuçları bana uyuyor ve evet ctesi günü gideceğim yüreğim ağzımda ve kızlar dünden beri çok gerginim..

çiğdem çok geçmiş olsun Allah korumuş vallahi. kırık çıkık yok heleki o yaşlarda Allah muhafaza.
bugün bende kayıp düşüyordum az kalsın son anda dengede kaldım
Aman canim dikkat et Allah esirgesin, oku üfle evden cıkmadan

benimde hemşehrim varmışya burdaaa
Evet guzum kayseriiii kayseriii, silkelenmen hayırlı ve bereketli olsun canim

BUket hayırlı olsun canım seninki de hayırlısıyla sonuçlanır insallah

YASEMIn günaydın kuzum, maşallah enerji dolusun, günün bereketli gecsin canım

bendirye diye benden bahsediyorsun sanırım.. Tüm ipuçları bana uyuyor Ve evet ctesi günü gideceğim yüreğim ağzımda ve kızlar dünden beri çok gerginim..

bendirye bendirmiye,
gün ola gerdirmiye,
yarın doktora gittiğinde,
gergin gergin gerginmiye:))

bendirye gebe kalmış,
kocası denize dalmış,
denizindibine varınca,
yüreğini ağzından almış,

bendirye doktora gitmiş,
doktor onun karnını germiş,
içindeki pıtpıtları duyunca,
bendirye ağzı açık kalmış,

...

Devamı yarın

:84::84::84: bende istiremmmm :84::84::84:

HAYATIMDA duyduğummm ennn harikaa sözler bunlar, telif hakkını bana sat sezen aksu bu şarkıyı patlatsın tümmm türkiye bu şarkıyla çalkalansınn... yaşa bukett dümen saraçoğlu ellerine, beynine, yüreğine, aklına, kalemine, parmak uçlarına sağlık..

süüüüüperrrrrrrr topiğimizin şairi

Kızlar Günaydınnnnn
Tümaycım,Nazancım ve Buketcim canlarım dualarınızı okudum Allah kabul eder inşallah tez vakitte hayırlısıyla yavrularınızı kavuşursunuz inşallahhhhh

Serap_ Serap seraba dalmış
kendini bu kız rüyada sanmış,
kocası bunu silkeleyince
uyanmış birden gerçeğe aymış;;

.....................

günaydın kızlarrrrr....

Adetten 3 gün önce kahverengi akıntım oldu sonra adetim geldi 2 gün sürdü.bugün adetten 10 gün geçti ilk önce pembe sonra kahverengi lekelenmem var sizce nedir bu?
clanım lekelenme yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı ?

sağolasın canım ALLAH razı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…