- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.921
sonra da bebekini kucağına almış...
Alemsin kiz ay ne istahli istahli okuyup guldum ya
Rabbimde seni guldursun Insaallah
Duani okudum Allahim dualarini kabul etsin Insaallah senin gibi tatli sempatik bi evlat versin
Tayininizde neresi sizin icin hayirliysa orasi olsun.
benim bugün moralim çok düşük seviyelerde kızlar...
eşim dün gitti yine şehir dışına, perşembe gelecek inşallah. dün gece rüyamda sabaha kadar koştum durum, kovaladılar beni galiba hatırlayamıyorum.
bugün işyeri sessiz sedasız, zaten adet olma günlerim geldi çattı bekliyorum, üff eve gitsemde yatsam yatsam yatsam, kocam gelse uyansam
Allah kavuştursunn kuzuuummm.. canım benimmm belki rüyanda gelecek güzel evlatlı günlere koşuyordunn.. bende rüyamda polisler falan uğraşıyordum bende günlerden beridir silahlar polisler buyuk otelvari evler görüyorum.. bi mafya babasıyla mı tanışcaz naapıcam
eşim dün gitti yine şehir dışına, perşembe gelecek inşallah. dün gece rüyamda sabaha kadar koştum durum, kovaladılar beni galiba hatırlayamıyorum.
bugün işyeri sessiz sedasız, zaten adet olma günlerim geldi çattı bekliyorum, üff eve gitsemde yatsam yatsam yatsam, kocam gelse uyansam
günaydınlar..bugün benim günümmüş..neyse okuduğum dua benim olur..bu gün dolmuştu gelene kadar bi baktımki yarısına kadar önceki duayo okumuşum.rabbi hebli... sonra çevirdim:))
bu araaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eşimin tayini çıktı.:))dün itibariyle tebliği etti..bende dün tayin dilekçemi verdim..şimdilik müdürün masasında bekliyo:)))
bende durum bu..
bendirye sen cumartesi mi gidecektin??
tümay dün sana yine bişeler yazacaktım da çıkmışsın..rahmin temizlenmiş sevindim..hayırlısı hakkımızda..sabah sabah aklıma sen geldin..ümitliyim bugün ben yine..sendende bendende , yasodanda öözlemdende, burcudanda, aşyedende,nazandanda(silkeletmişte) topikdende..:==))
hadi öptüm heppinizi..
ayyy ne güzel yorumlamışsın yaa ALlah razı olsun kuşum benim, inşallah dediğin gibi olur.canımsın..stresin rüyalarına vuruyo...ama rüyada kaçış, yada firar Allah a yaklaşmaktır..kuran daki ayetlerle izah edilir bu yada peygamber efendimizin miraça çıkması gibi..
kaçıp allaha sığınmak gibi düşün..devam et..aynı yoldra yürümeye
ayyy ne güzel yorumlamışsın yaa ALlah razı olsun kuşum benim, inşallah dediğin gibi olur.
bugün işyerinde yanımda kimse de yok, konuşamıyorum, gerçi olsada konuşmazdım gıcık olurdum ama, ayy bu adet öncesi psikolojisi beni sinir ediyor ya.
Canım benim bende senden ümitliyim şu kocişle yan yana bi gelin herşey iyi olucak bebişiniz gelicek
ayyy ne güzel yorumlamışsın yaa ALlah razı olsun kuşum benim, inşallah dediğin gibi olur.
bugün işyerinde yanımda kimse de yok, konuşamıyorum, gerçi olsada konuşmazdım gıcık olurdum ama, ayy bu adet öncesi psikolojisi beni sinir ediyor ya.
Yasooooo ikizim ben an itibariyle hastalandım ayyy noluyo bana anlamadım ben hiççç eerken olmazdım döngüm değişti yawwww amannnn gelecek aylara umutla bakmaya devam edizcez artıkkkkzaten karnım da ağrımaya başladıııı çok değişik psikolojiler içindeyim birilerine çatasım var kavga edesim var yapı itibariyle sevmem böyle şeyleri ama bugün canım çok çekiyo birilerine sataşmayııı
Yasooooo ikizim ben an itibariyle hastalandım ayyy noluyo bana anlamadım ben hiççç eerken olmazdım döngüm değişti yawwww amannnn gelecek aylara umutla bakmaya devam edizcez artıkkkkzaten karnım da ağrımaya başladıııı çok değişik psikolojiler içindeyim birilerine çatasım var kavga edesim var yapı itibariyle sevmem böyle şeyleri ama bugün canım çok çekiyo birilerine sataşmayııı
ikizim ozaman bugün tam birbirimiz için yaratılmışız senle, gel saç saça baş başa bir yoluşalım, sende rahatla bende rahatliyim, hatta aramıza çiğdemi de alalım, biz saç yolarken sende onun şeyini yolarsın, o da aradan çıkar, kızcağız isteyip duruyorduayyyy varya hiç gülesim yoktu ayyy neşem geldi şuan itibariyle, lafı bile rahatlattı sanırım
bende seni kendime ikiz seçtim..bence senle ben beraber hamile kalacaz:))beraber düşürmeyecez, beraber doğuracaz:))
bu adet öncesi psikolojisini bende, topiğin psikolojik hamiles olarak çok şiddetli yaşıyorum..özellikle oto bota ağlamak şeklinde vuku buluyor bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?