- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.941
ikizim ozaman bugün tam birbirimiz için yaratılmışız senle, gel saç saça baş başa bir yoluşalım, sende rahatla bende rahatliyim, hatta aramıza çiğdemi de alalım, biz saç yolarken sende onun şeyini yolarsın, o da aradan çıkar, kızcağız isteyip duruyorduayyyy varya hiç gülesim yoktu ayyy neşem geldi şuan itibariyle, lafı bile rahatlattı sanırım
döngü kısaldıysa yaklaştın demektir..:))
kız çidemle birlikte çiğdemin patronunuda alında aranıza tam bi saçsaça başbaşa yoluş olsun..hem çido nun intikamınıda almış olursunuz..
canım benim bat da senle aynı bukadar olur, ama ben geçen ay kist var diye doğum konrtol hapı içtim, o yüzden hamilelik şansım sıfırAllah kavuştursun cnm benim hayır olsun inşallah rüyan moralin yüksek olsun bakalım hemen dua et kendine oku azcık tatlım rabbim şifa versin inşallah olmassın kuzum benimde batım 25 i hadi hayırlısı artık sende varmı belirti hiç öpüyorum çok
kız çidemle birlikte çiğdemin patronunuda alında aranıza tam bi saçsaça başbaşa yoluş olsun..hem çido nun intikamınıda almış olursunuz..
canım benim bat da senle aynı bukadar olur, ama ben geçen ay kist var diye doğum konrtol hapı içtim, o yüzden hamilelik şansım sıfır
tahminen adetimde erken olur heralde ama bilemiyorum bekleyişteyim, tatlım sen burayı aboneliklerine eklesene, hatta istersen seni arkadaş listemize dua listemize ekliyim bizede uğra diğer taraf sessiz olunca sanın sıkılmasın, ne dersin, hem sık sık görüşmüş oluruz
oooo o kadını ben varya ağzını burnunu kırarım çok sinirliyim ben ona, tam layığını bulur yani
DEĞİŞTİRDİM TATLIM TARİHİNİ. inşallah o tarihte çift çizgi haberini alırızewettt Çiğdemle yarım kalan hesabımızı da kapatmış oluruz bu arada şekerim tarihimi değiştir lütfennnnn 19 marttttt anammmm 24 martta bizim kocişimile tanışma yıldönümüzüm 12. yılımız bitiyoooo
yaklaştımmı diosun ağzını öperim seninçidenun patronu konusu da mantıklı onuda aradan çıkartalım demi Yaseminnnn
hayırlısı olsun bebemmm nasıl ekleniyor aboneliğe cnm bilmiyorumki ben
dua listesinede ekleyebilirsin ne yapmam gerekiyor sa yaparım kuzumm
ayyyyy ota boka deyince aklıma ne geldi ayy iğrenç , tamda yemek vaktinde olacak ama aklıma geldi napim anlatıcam
rüyamda koşuyorum koşuyorum, sonra tuvalete giriyorum makyaj yapim diye, hadi girmişken çişimide edim diyorum , ama klozetin içine bi bakıyorum, böyle nasıl tarif etsem 2,5 litrelik kola şişesinden daha büyük bir kaka var içinde, ayy diyorum iğrenç yaa kimin şeyinden çıkmış bu yaaaa diyorum devasa bişeysonra sifonu çekiyorum gitmiyor tabi, bakıyorum ortadan ikiye kırılıyor heh diyorum iyi bari şimdi sifonu çeksem gider artık diyorum, sonra birdaha çekiyorum gidiyor.
ayyyy iğrencim yaaa ne biçim rüya bu arkadaş yaaabuket senin yüzünden hatırladım hee
yasemin istersen benim rüya olaylarıma hiç girmeyelim..anlatırsam bitmek bilmez..
ebrucuğum canım kusura bakma, ben pek gelemediğim için aranıza kaçırabiliyorum, zaten gördüğün gibi bütüs isimleride birbirine katmışım, sanırım isim hafızam 0 sen kırılma darılma üzülme lütfen tamamen benim aptallığım
kızlar bişey soracağım size şimdi ben beklemedeyim ya bu ay sonu aslında bitiyor (tabi biri çıkıpta 6 ay bekle demezse) ben zayıflamak istiyorum diye daha da ertelemek istiyordum ama bugün itibari ile fazla geciktirmemek daha iyi olur diye düşünüyorum ömür gidiyor yaş oldu 30 (yıl itibari ile, aslında henüz 29) bugün sabah birden dedimki bekle bekle nereye kadar yaş geçiyor martta hamile kalsam 12. aya anca doğururum (tabi Allah nasip ederse) ki ha deyince hamile kalamayacağım için 2013'ü de boş geçirmek olası o yüzden elimi çabuk tutsammı diye düşündüm, sizin bu konudaki fikriniz nedir acaba bekleyip biraz kilo mu vermeliyim yoksa artık çalışmalara başlamalımıyım,tabi öncelikle bi doktor bularak.
kızlaaarrr selamlaarr ben bugun bir gergindim bir gergindim nedenini de anlayamadım ama sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi.. hani adet öncesi sinirli olunur ya aynen o misal.. sonra bişey farkettim kızlar ben düşüklerimi enn fazla 40.günde yaptım.. Nazar değdirmezsem inşAllah kendime bugun benim 40. günüm kanamam falan yok çok şükür.. Ayy kızlar ben bu sefer umutlanıyorum Allah ın izniyle inşAllah Rabbim kısmet edicek inşAllahhamişler kızıcaklar ama hala mide bulantım yok bu arada benimm.. ama ne demişlerdi 6.7. haftalarda oluyor.. o yüzden o zamanları bekliyorum.. Allah hiçbirimizi umutsuz bırakmasın ve hepimizzzz en yakın zamanda alalım müjdeli haberleri inşAllah.. takvim yapmak istiyorum ama ondan bile korkuyorum..
benim bugün moralim çok düşük seviyelerde kızlar...
eşim dün gitti yine şehir dışına, perşembe gelecek inşallah. dün gece rüyamda sabaha kadar koştum durum, kovaladılar beni galiba hatırlayamıyorum.
bugün işyeri sessiz sedasız, zaten adet olma günlerim geldi çattı bekliyorum, üff eve gitsemde yatsam yatsam yatsam, kocam gelse uyansam
canımsın..stresin rüyalarına vuruyo...ama rüyada kaçış, yada firar Allah a yaklaşmaktır..kuran daki ayetlerle izah edilir bu yada peygamber efendimizin miraça çıkması gibi..
kaçıp allaha sığınmak gibi düşün..devam et..aynı yoldra yürümeye
canım benim ozaman aramıza hoşşşşşgeldinnnnn
adın, yaşın, bat tarihin, evlilik yılın, yaşadığın şehir, hamişlikle ilgili sorunun.
bunları bana yaz hemen seni eklerim.
dua listemizde şöyle anlatim, biz dua listesini başlatalı çok oldu, eğer bugünün tarihinden öncekiler içinde 100'er tane okurum, size yetişirim diyorsan, hemen eklerim seni listeye, haksızlık olmasın, onlar senin için okuyacak, sende onlar için okumuş ol diye diyorum.
ama yok ben okadar dua okuyamam buseferlik dersen, seni mart ayında başlayacak olan yeni dua listemize yazarım. sen nasıl istersen yani
hoşbulduk kuşummmm
ebru yaşım 27 batım 25 şubat 06.06.2010 yılında evlendim istanbulda yaşıyorum tek sorunum bunyem kist yapıyor
canım şuanda dualarım var sen mart ayına ekle bebem öpüyorum çookk
Ebrucum canım benim ekledims eni arkadaş listemize, artık seni herkes tanır, 40 yıllık arkadaş gibi muhabbetlere dalabilirsin
ben şimdi duyuru da yapacam zaten yaygara koparıcam
seni bir sonraki dua listesine direk eklerim , dediğin gibi duaların vardır seninde sıkışma şimdi.
sen ne iş yapıyordun kuşum??
çok sağol canımmm benimmm tamam direkt dalıyorum
ben muhasebeciyim kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?