Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ewettt Çiğdemle yarım kalan hesabımızı da kapatmış oluruz bu arada şekerim tarihimi değiştir lütfennnnn 19 marttttt anammmm 24 martta bizim kocişimile tanışma yıldönümüzüm 12. yılımız bitiyoooo

döngü kısaldıysa yaklaştın demektir..:))

kız çidemle birlikte çiğdemin patronunuda alında aranıza tam bi saçsaça başbaşa yoluş olsun..hem çido nun intikamınıda almış olursunuz..

yaklaştımmı diosun ağzını öperim senin çidenun patronu konusu da mantıklı onuda aradan çıkartalım demi Yaseminnnn

canım benim bat da senle aynı bukadar olur, ama ben geçen ay kist var diye doğum konrtol hapı içtim, o yüzden hamilelik şansım sıfır
tahminen adetimde erken olur heralde ama bilemiyorum bekleyişteyim, tatlım sen burayı aboneliklerine eklesene, hatta istersen seni arkadaş listemize dua listemize ekliyim bizede uğra diğer taraf sessiz olunca sanın sıkılmasın, ne dersin, hem sık sık görüşmüş oluruz
kız çidemle birlikte çiğdemin patronunuda alında aranıza tam bi saçsaça başbaşa yoluş olsun..hem çido nun intikamınıda almış olursunuz..

oooo o kadını ben varya ağzını burnunu kırarım çok sinirliyim ben ona, tam layığını bulur yani

hayırlısı olsun bebemmm nasıl ekleniyor aboneliğe cnm bilmiyorumki ben

DEĞİŞTİRDİM TATLIM TARİHİNİ. inşallah o tarihte çift çizgi haberini alırız
çiğdem burda olsa ellerimizden öperdi bizim çok eminim buna
hayırlısı olsun bebemmm nasıl ekleniyor aboneliğe cnm bilmiyorumki ben

canım ben ekliyorum, ilk sayfaya bak istersen orda arkadaş tablomuz var, yaşın, bat tarihin, adın, evlilik yılın, sorunun, yaşadığın şehir vs gibi bilgileri bana yazıyorsun buraya, bende seni o tabloya ekliyorum. topikteki arkadaşlar o şekilde çok daha iyi tanışmış oluyor, bu şekilde daha güzel kaynaşıyoruz. eğer istersen eklerim ben seni

dua listesinede ekleyebilirsin ne yapmam gerekiyor sa yaparım kuzumm

canım benim ozaman aramıza hoşşşşşgeldinnnnn
adın, yaşın, bat tarihin, evlilik yılın, yaşadığın şehir, hamişlikle ilgili sorunun.
bunları bana yaz hemen seni eklerim.

dua listemizde şöyle anlatim, biz dua listesini başlatalı çok oldu, eğer bugünün tarihinden öncekiler içinde 100'er tane okurum, size yetişirim diyorsan, hemen eklerim seni listeye, haksızlık olmasın, onlar senin için okuyacak, sende onlar için okumuş ol diye diyorum.
ama yok ben okadar dua okuyamam buseferlik dersen, seni mart ayında başlayacak olan yeni dua listemize yazarım. sen nasıl istersen yani

yasemin istersen benim rüya olaylarıma hiç girmeyelim..anlatırsam bitmek bilmez..

estağfurullah canım önemli deil

ayy kuzum kyamam sen bana küstünmü tatlım evet görmemişimçok özür, kıyamam ben sana, bundan sonra yakın takipçinim , affet lüfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

biraz sitem ettim canım beni de görürsünüz artıkın bundan sonra. topik gerçekten çok güzel canım takılkdım kaldım buraya o yüzden. hem bana çok uğurlu geldi çünkü bebişim bu topiğe geçtikten kısa bi süre sonra geldi.... her zaman buralardayım canım

canım ikisini bir yap tabi ki hem yürüyüş yap yediğine dikkat et sağlıklı beslen hem böylece hamile kalmana da yardımcı olur

canımmm çok güzel ya inşallah rabbim sana bağışlar bebeğini hayırlısıyla...

allah kavuştursun canım benim inş. pek rüya tabirlerinden anlamam ama hayra çıksın inş.

tb_fb / TUBA 14.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
bdroner / BEDRİYE 15.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinn07 / ASLI 16.02.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamilelik
tmyomr / TÜMAY 17.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa

dularaınızı okudum waktinde okuyamadım hakkınızı helal edin inş...rabbim kabul etsin tez wakiitte inş..

buketle nazancım inş bugün sizinde dualarınızı okucam hakkınızı helal edin..

kız bukett ne güzel yorumlamışsın ben de rüyamda sürekli kaçarım sabah uyandığımda eşime ben bir rüya gördüm diye başlasam " yine kimler kovaladı der" ben sıkıntıdan görüyorum derdim ama çok güzel yorumlamışsın.
bu arada duanı okudum Allah tez zamnda bebekle müjdelesin ve kocacığına kavuşasın inşallahhhhh

hoşbulduk kuşummmm

ebru yaşım 27 batım 25 şubat 06.06.2010 yılında evlendim istanbulda yaşıyorum tek sorunum bunyem kist yapıyor

canım şuanda dualarım var sen mart ayına ekle bebem öpüyorum çookk

Ebrucum canım benim ekledims eni arkadaş listemize, artık seni herkes tanır, 40 yıllık arkadaş gibi muhabbetlere dalabilirsin
ben şimdi duyuru da yapacam zaten yaygara koparıcam
seni bir sonraki dua listesine direk eklerim , dediğin gibi duaların vardır seninde sıkışma şimdi.
sen ne iş yapıyordun kuşum??

Arkadaşlar ebebebruli / ebru arkadaşımız bugün itibari ile aramıza katılmıştır, kendisini daha önce görüştüğümüz başka bir topikten tanıyordum, bugün karşılaştık yine o da bize katıldı sağolsun.
Bilginiz olsun cicişlerim

çok sağol canımmm benimmm tamam direkt dalıyorum
ben muhasebeciyim kuzummmm

çok sağol canımmm benimmm tamam direkt dalıyorum
ben muhasebeciyim kuzummmm

ohh gelsin paralar gitsin çekler, akşama kadar gözlerinin içinde "$" işaretleri beliriyordur ozaman
desene ahh birde bana sor, zor iş yaa her iş kendi çapında zor ama , muhasebe ayrı bir mesuliyet ALlah yardımcın olsun.

yahuu siz adet dönemi öncesi yamyam gibi acıkıyormusunuz sürekli, yoksa bana has bir durum mu??

ordaaaaaa bir özlemmm var uzaktaaaaa, o özleeemmm bizim özlemimizdiiiiiirrrr...
yazmasaaaa daaaaa, çizmeseeeee deeee, o özleeemmm bizim arkadaşımızdııırrrr

burcu ve özlem, sizleri görüyorum hayal mi görüyorum yoksa ses verin 1-2-3

Son düzenleme:
buketcim duanı okudum sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin eşinle birlikte huzurlu mutlu olacağınız bir yere çıkar

Merhaba
Bende aranıza katılabilir miyim acaba?
Dua diye duyunca hemen atladım,en makbul dua ne de olsa
müminin mümin kardeşine duası.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…