Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen canım para para para butun gun kafam allak bullak oluyor ama ben işimi seviyorum kuzummm amin Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bende acıkıyorum ama 1 ay böyleydim malum soğan suyu içtim ondan süphelendim

Merhaba
Bende aranıza katılabilir miyim acaba?
Dua diye duyunca hemen atladım,en makbul dua ne de olsa
müminin mümin kardeşine duası.. :)
merhaba tatlım hoşgeldin, sefa geldin
elbette katılabilirsin ne demek. dua etkinliğimiz 12 gün önce başladı, tabi haliyle 12 kişi için dua okundu, eğer ben o kişiler için okurum dersen senide eklerim listeye.
yani 12 kişi x 100 adet = 1200 kere ilk sayfada yazan "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin" duasını okurum dersen hemen eklerim. çünkü haksızlık olmasın, herkes senin için okuyacak ya, sende herkes için okumuş ol diye

ayy soğan suyu bir mucize yaa, onun sayesinde Allahın izni ile içim temizlendi ya, her ay bakteri, her ay mikrobik bir durum oluyordu bitrlü tedaviye geçemiyorduk birde bol su için kızlar, hakikaten bol su herşeyin ilacı, çişiniz bile tertemiz oluyor benden söylemesi, e tabi öyle olunca mikropsuz bir rahimde inşallah hamilelikte olur.

bu soğan suyu wc yede çok çıkarttırıyor yahu inşallah şifamız olur bekleyip görücez cnm

Bilim adamları batındaki (anne karnındaki) embriyonun kök hücre göndererek anneyi iyileştirdiğini tespit etti. ABD'nin New York kentindeki Mont Sinai Üniversitesi'nde yapılan araştırmada bilim adamları dişi farelerle bütün vücut hücrelerinde yeşil renkli floresan ışığı yayan protein bırakması için gen değişikliğine uğramış erkek fareleri çiftleştirdiler.

Bilim adamları bununla, anne karnındaki cenin dokularının ayırt edilmesini hedeflemişlerdir. Daha sonra hamile farenin kalp krizi geçirmesini sağlayan bilim adamları iki hafta sonra kalp dokularını muayene ettiklerinde annenin kalbinde cenine ait yeşil renkli hücrelere rastladılar. Araştırma sırasında bu hücrelerin yeni kalp hücrelerine dönüşerek, annenin kalbini "tedavi ettiği" görüldü. Araştırmacılar, ceninin annenin kalbinin koruyarak, hayatta kalmaya çalıştığını belirtti. Dahası, onlar hücrelerin plasentadan elde edilmesinin daha kolay olduğunu ve ayrıca bu hücrelerin kullanılmasının annenin bağışıklık sistemine hiçbir yan etkisi olmadığını kaydettiler.

Böylelikle plasentada olan cenin hücrelerinin kalp dokularının yenilenmesine yardım etmesinin ilk kez bu araştırma ile tespit edildiği ortaya koyuldu. Bu arada ceninlerin anneleri göğüs kanserine karşı koruyan hücreler ürettiği de keşfedildi. Bir hatırlatma yapalım. Bundan önce yapılan araştırmalarda hamile kadınların zarar görmüş beyin, karaciğer ve akciğer dokularında da cenin hücrelerine rastlanmıştı.

Kaynak: Anne Karnındaki Bebek Anneye Hayat Veriyor!

serabın topiğinden aldım..ay çok hoş yaaa..tümaaaaay hanım oku bunları okuuuuuu....bak belkide bebeğin kendini feda ediyo senin çin:)

ne diye Allalh a isyan edelim.. cenin hayatta kalabilmek için anneyi iyileşütiriyo diyo yaaa..varmı böyle bişey..şok şok şok yanii.

Buket duanı okudum..Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar, hayırlı tayinler, ailene de daima sürecek huzur mutluluk nasip etsin inşAllah. Amin.

ayyy mucize bişey yaa, florosanlı bebeklerimiz olacak desene ayy çok heyecanlı, ben geceleri karnıma bakarım yeşil ışık görmek için
bu soğan suyu wc yede çok çıkarttırıyor yahu inşallah şifamız olur bekleyip görücez cnm
ohhh yap yap, nekadar çiş, okadar az mikrop demektir, gitsin kötülükler şırıl şırıl
Tamamdır..
Hemen başlıyorum okumaya..
1200 olunca mesaj atarım inş..

canım benim, ozaman şöyle yapalaım;
seni önce arkadaş listemize ekleyeceğim, bazı bilgiler rica ediyorum senden, seni topikteki tüm arkadaşlarımızın daha iyi tanıyıp kaynaşabilmemiz için.
adın, yaşın, bat tarihin, evlilik yılın, kaç zamandır bebek istiyorsun, nerde yaşıyorsun şehir olarak, sorunun varmı, varsa nedir?
bunları bana yazarsan seni hemen ilk sayfada yazan arkadaş listemize eklerim.

ayrıca hani duaları okuyacaksın ya, yine ilk sayfada dua tablomuz var, orda kim için okunacağı yazıyor, ordaki isimlere okursun kuşum olurmu?

Son düzenleme:

ay seni davul olma emi,,onu farelere yapmışlar..ceninin içine koymuşla..sonra farenin kalbine açıp bakmışlar..püüü

canım benim, ozaman şöyle yapalaım;
seni önce arkadaş listemize ekleyeceğim, bazı bilgiler rica ediyorum senden, seni topikteki tüm arkadaşlarımızın daha iyi tanıyıp kaynaşabilmemiz için.
adın, yaşın, bat tarihin, evlilik yılın, kaç zamandır bebek istiyorsun, nerde yaşıyorsun şehir olarak, sorunun varmı, varsa nedir?
bunları bana yazarsan seni hemen ilk sayfada yazan arkadaş listemize eklerim.

ayrıca hani duaları okuyacaksın ya, yine ilk sayfada dua tablomuz var, orda kim için okunacağı yazıyor, ordaki isimlere okursun kuşum olurmu?[/QUOTE]

hmmm anlaşıldı okuyup isimlerle hediyemi gönderirim inş.
adım Gülden
yaşım 29
Ankarada yaşıyorum
4 aylık evliyim
kesesini henüz göremedik ama 5 hafta 6 günlük hamileyim kısmetse...

ay seni davul olma emi,,onu farelere yapmışlar..ceninin içine koymuşla..sonra farenin kalbine açıp bakmışlar..püüü
ayyy tükürüklerinden önümü göremiyorum yaaa, tamam tamam anladım, sonuçta hep farelerin üzerinde deniyorlar insanlar için olan ilaçları filan,onlara uyan bizlere de uyuyor, demekki bizede takabilirler florasan onu demek istedim yani
hmmm anlaşıldı okuyup isimlerle hediyemi gönderirim inş.
adım Gülden
yaşım 29
Ankarada yaşıyorum
4 aylık evliyim
kesesini henüz göremedik ama 5 hafta 6 günlük hamileyim kısmetse...

ayyyy maaşallah ayyy canım yaa taze hamişsin sen desene, oyyy hoşgeldin kuzucuğunla birlikte tatlım, bizlerin arasına karışta, belki bizede bulaştırırsın bu hamileliği inşallah
seni hamileler listesine ekledim tatlım.
ayrıca dua listemizede ekledim. 04,03,2013 paartesi senin dua günün

Keseyi henüz görmediğimiz için biraz tedirginim.Dua arayışlarım ondan.Kızkardeşim 5 ay önce dış gebelik geçirdi onun psikolojisi sanırım birazda..
Ama sadece gebelik sorunu için dua ediliyorsa kızkardeşim adına katılabilirim.yani bana okunacak dua ona gider inş. Kızkardeşim pek netle ilgili değildir de..
Dua listesine şimdi bakınca yanlış birşey yapmadım inşallah dedim de:)

Sorularımın cevabı gelmiş :)
İnşallah Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı,afiyetli,göznuru olacak evlatlar bahşetsin...

aramıza hoşgeldiniz ebru ve gülden. İnşallah topik size uğur getirir
gülden adanalımısın.

cnm beni eklememişsin dua listene

yok tatlım hem hamileler hemde hamile olmayanlar için, hatta daha evli olmayan bir arkadaşımız bile var, herkes ne için istiyorsa onun için okunuyor.
ben kardeşinide ekliyim ozaman duanın yanına dur güncelliyorum.
aramıza hoşgeldiniz ebru ve gülden. İnşallah topik size uğur getirir
gülden adanalımısın.
vallahi helal olsun 01 den adanayı keşfettin, senden zeka fışkırıyor bebeğim helal
cnm beni eklememişsin dua listene

tatlım bu dua listesine ekleme demiştin ya??? bi sonrakine ekliycektim seni

anladım cnm tamam o zaman bu arada az önce wc ye gittim adet olmuşum anlamadım bile çok şükür yine kistim yok eğer kistim olsaydı ağrılı olurdum çok şükür rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…