- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.961
ohh gelsin paralar gitsin çekler, akşama kadar gözlerinin içinde "$" işaretleri beliriyordur ozaman
desene ahh birde bana sor, zor iş yaa her iş kendi çapında zor ama , muhasebe ayrı bir mesuliyet ALlah yardımcın olsun.
yahuu siz adet dönemi öncesi yamyam gibi acıkıyormusunuz sürekli, yoksa bana has bir durum mu??
merhaba tatlım hoşgeldin, sefa geldinMerhaba
Bende aranıza katılabilir miyim acaba?
Dua diye duyunca hemen atladım,en makbul dua ne de olsa
müminin mümin kardeşine duası.. :)
ayy soğan suyu bir mucize yaa, onun sayesinde Allahın izni ile içim temizlendi ya, her ay bakteri, her ay mikrobik bir durum oluyordu bitrlü tedaviye geçemiyorduk birde bol su için kızlar, hakikaten bol su herşeyin ilacı, çişiniz bile tertemiz oluyor benden söylemesi, e tabi öyle olunca mikropsuz bir rahimde inşallah hamilelikte olur.aynen canım para para parabutun gun kafam allak bullak oluyor ama ben işimi seviyorum kuzummm amin Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bende acıkıyorum ama 1 ay böyleydim malum soğan suyu içtim ondan süphelendim
merhaba tatlım hoşgeldin, sefa geldin
elbette katılabilirsin ne demek. dua etkinliğimiz 12 gün önce başladı, tabi haliyle 12 kişi için dua okundu, eğer ben o kişiler için okurum dersen senide eklerim listeye.
yani 12 kişi x 100 adet = 1200 kere ilk sayfada yazan "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin" duasını okurum dersen hemen eklerim. çünkü haksızlık olmasın, herkes senin için okuyacak ya, sende herkes için okumuş ol diye
ayy soğan suyu bir mucize yaa, onun sayesinde Allahın izni ile içim temizlendi ya, her ay bakteri, her ay mikrobik bir durum oluyordu bitrlü tedaviye geçemiyorduk birde bol su için kızlar, hakikaten bol su herşeyin ilacı, çişiniz bile tertemiz oluyor benden söylemesi, e tabi öyle olunca mikropsuz bir rahimde inşallah hamilelikte olur.
serabın topiğinden aldım..ay çok hoş yaaa..tümaaaaay hanım oku bunları okuuuuuu....bak belkide bebeğin kendini feda ediyo senin çin:)
ne diye Allalh a isyan edelim.. cenin hayatta kalabilmek için anneyi iyileşütiriyo diyo yaaa..varmı böyle bişey..şok şok şok yanii.
merhaba tatlım hoşgeldin, sefa geldin
elbette katılabilirsin ne demek. dua etkinliğimiz 12 gün önce başladı, tabi haliyle 12 kişi için dua okundu, eğer ben o kişiler için okurum dersen senide eklerim listeye.
yani 12 kişi x 100 adet = 1200 kere ilk sayfada yazan "la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin" duasını okurum dersen hemen eklerim. çünkü haksızlık olmasın, herkes senin için okuyacak ya, sende herkes için okumuş ol diye
Tamamdır..
Hemen başlıyorum okumaya..
1200 olunca mesaj atarım inş..
ayyy mucize bişey yaa, florosanlı bebeklerimiz olacak desene ayy çok heyecanlı, ben geceleri karnıma bakarım yeşil ışık görmek içinserabın topiğinden aldım..ay çok hoş yaaa..tümaaaaay hanım oku bunları okuuuuuu....bak belkide bebeğin kendini feda ediyo senin çin:)
ne diye Allalh a isyan edelim.. cenin hayatta kalabilmek için anneyi iyileşütiriyo diyo yaaa..varmı böyle bişey..şok şok şok yanii.
ohhh yap yap, nekadar çiş, okadar az mikrop demektir, gitsin kötülükler şırıl şırılbu soğan suyu wc yede çok çıkarttırıyor yahuinşallah şifamız olur bekleyip görücez cnm
Tamamdır..
Hemen başlıyorum okumaya..
1200 olunca mesaj atarım inş..
ayyy mucize bişey yaa, florosanlı bebeklerimiz olacak desene ayy çok heyecanlı, ben geceleri karnıma bakarım yeşil ışık görmek için
ohhh yap yap, nekadar çiş, okadar az mikrop demektir, gitsin kötülükler şırıl şırıl
canım benim, ozaman şöyle yapalaım;
seni önce arkadaş listemize ekleyeceğim, bazı bilgiler rica ediyorum senden, seni topikteki tüm arkadaşlarımızın daha iyi tanıyıp kaynaşabilmemiz için.
adın, yaşın, bat tarihin, evlilik yılın, kaç zamandır bebek istiyorsun, nerde yaşıyorsun şehir olarak, sorunun varmı, varsa nedir?
bunları bana yazarsan seni hemen ilk sayfada yazan arkadaş listemize eklerim.
ayrıca hani duaları okuyacaksın ya, yine ilk sayfada dua tablomuz var, orda kim için okunacağı yazıyor, ordaki isimlere okursun kuşum olurmu?
ayyy tükürüklerinden önümü göremiyorum yaaa, tamam tamam anladım, sonuçta hep farelerin üzerinde deniyorlar insanlar için olan ilaçları filan,onlara uyan bizlere de uyuyor, demekki bizede takabilirler florasan onu demek istedim yaniay seni davul olma emi,,onu farelere yapmışlar..ceninin içine koymuşla..sonra farenin kalbine açıp bakmışlar..püüü
hmmm anlaşıldı okuyup isimlerle hediyemi gönderirim inş.
adım Gülden
yaşım 29
Ankarada yaşıyorum
4 aylık evliyim
kesesini henüz göremedik ama 5 hafta 6 günlük hamileyim kısmetse...
ayyy tükürüklerinden önümü göremiyorum yaaa, tamam tamam anladım, sonuçta hep farelerin üzerinde deniyorlar insanlar için olan ilaçları filan,onlara uyan bizlere de uyuyor, demekki bizede takabilirler florasan onu demek istedim yani
ayyyy maaşallah ayyy canım yaa taze hamişsin sen desene, oyyy hoşgeldin kuzucuğunla birlikte tatlım, bizlerin arasına karışta, belki bizede bulaştırırsın bu hamileliği inşallah
seni hamileler listesine ekledim tatlım.
ayrıca dua listemizede ekledim. 04,03,2013 paartesi senin dua günün
Arkadaşlar ebebebruli / ebru arkadaşımız bugün itibari ile aramıza katılmıştır, kendisini daha önce görüştüğümüz başka bir topikten tanıyordum, bugün karşılaştık yine o da bize katıldı sağolsun.
Bilginiz olsun cicişlerim
ayyy tükürüklerinden önümü göremiyorum yaaa, tamam tamam anladım, sonuçta hep farelerin üzerinde deniyorlar insanlar için olan ilaçları filan,onlara uyan bizlere de uyuyor, demekki bizede takabilirler florasan onu demek istedim yani
ayyyy maaşallah ayyy canım yaa taze hamişsin sen desene, oyyy hoşgeldin kuzucuğunla birlikte tatlım, bizlerin arasına karışta, belki bizede bulaştırırsın bu hamileliği inşallah
seni hamileler listesine ekledim tatlım.
ayrıca dua listemizede ekledim. 04,03,2013 paartesi senin dua günün
aramıza hoşgeldiniz ebru ve gülden. İnşallah topik size uğur getirir
gülden adanalımısın.
aramıza hoşgeldiniz ebru ve gülden. İnşallah topik size uğur getirir
gülden adanalımısın.
yok tatlım hem hamileler hemde hamile olmayanlar için, hatta daha evli olmayan bir arkadaşımız bile var, herkes ne için istiyorsa onun için okunuyor.Keseyi henüz görmediğimiz için biraz tedirginim.Dua arayışlarım ondan.Kızkardeşim 5 ay önce dış gebelik geçirdi onun psikolojisi sanırım birazda..
Ama sadece gebelik sorunu için dua ediliyorsa kızkardeşim adına katılabilirim.yani bana okunacak dua ona gider inş. Kızkardeşim pek netle ilgili değildir de..
Dua listesine şimdi bakınca yanlış birşey yapmadım inşallah dedim de:)
vallahi helal olsun 01 den adanayı keşfettin, senden zeka fışkırıyor bebeğim helalaramıza hoşgeldiniz ebru ve gülden. İnşallah topik size uğur getirir
gülden adanalımısın.
cnm beni eklememişsin dua listene
yok tatlım hem hamileler hemde hamile olmayanlar için, hatta daha evli olmayan bir arkadaşımız bile var, herkes ne için istiyorsa onun için okunuyor.
ben kardeşinide ekliyim ozaman duanın yanına dur güncelliyorum.
vallahi helal olsun 01 den adanayı keşfettin, senden zeka fışkırıyor bebeğim helal
tatlım bu dua listesine ekleme demiştin ya??? bi sonrakine ekliycektim seni
anladım cnm tamam o zaman bu arada az önce wc ye gittim adet olmuşum anlamadım bile çok şükür yine kistim yok eğer kistim olsaydı ağrılı olurdum çok şükür rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?