Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bu arada
Seda,Bircan,K.gül,Zeynep,Kübra,B.gül,Tuba,Bedriye,Aslı,Tümay,Nazan,Buket dualarınızı okudum.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)

yok tatlım erzurumda yaşıyorum. Eşim erzuruma atanmıştı bende eş durumundan yanına geldm

ooooo ikimizde soğuk memleketlere gitmişiz.
Adanalının kış ile imtihanı dedim bu yıl Ankarada:)
Ama herkes çok şanslı olduğumu uzun süredir bu kadar ılık kış geçirmediklerini söyledi :)

ooooo ikimizde soğuk memleketlere gitmişiz.
Adanalının kış ile imtihanı dedim bu yıl Ankarada:)
Ama herkes çok şanslı olduğumu uzun süredir bu kadar ılık kış geçirmediklerini söyledi :)

evet çok soğuk burası. 3 hafta önce adanaya gittim sıcacıktı. ama yazından nefret ediyorum. bunaltıyor. yazın erzurum harika

Aklıma gelmişken yazayım
Ben geçen ay çocuk istediğimize karar verdikten sonra internette bi yerde rastlamıştım
4 cuma üstüste 1000 defa Allahın Ya Evvel ismini çektim.
Ve güzel bir tevafukla 4. cuma bittikten sonra yaptığım testte pozitifi gördüm..
Kim bilir hangi dua neye kadir...Kabul olunan dualardan olsun inş.dualarımız...

Buketcim okudum cok guzel bir paylasim.Herseyde bir mucize vardir bir hikmet vardir.
Sen kizma bana kusum ben birazcik umutsuzluga kapildim biraz zaman gecsin toparlanirim.

Allah senden razı olsun. varya telefonuma not yazmışım, "ya evvel" diye. aylardır düşünüyorum bunu neden yazmışım ben diye. Kesin topikten biri söylemiştir yine , bende unutmiyim diye yazmışımdır, am sonra unuttum işte bu neydi diye. Şimdi sen yazınca ortaya çıktı, o yüzden Aallah razı olsun canım benim. telefonuma baktım taaa 27 kasım'da yazmışım notu, ma öylece kalmış. şimdi diyorum acaba bu bir işaretmi yaa, demekki Allah ozamanlar kısmet olmayacağı için unutturdu bana ve şimdi artık hamile olmamın vakti geldiği için senin vasıtn ile htırlattı okutacak bana belki diye düşündüm. Allah büyüktür...

bu yazdığını görmemiştim, sanırım ben çıkarken sen yazmışsın ben çok okuyup az yazıyorum

Buketcim okudum cok guzel bir paylasim.Herseyde bir mucize vardir bir hikmet vardir.
Sen kizma bana kusum ben birazcik umutsuzluga kapildim biraz zaman gecsin toparlanirim.

Ben sana ne kizacam.kurban olurum toparlanırım diyene:)(babannem gibi konuştum.bu arada babaannen nasıl?))Hayatta kalma istegi nasıl en insani istekse,doğurmak istegide öyle.gecen gazetede sevgililer gunünde bir hoca yazmıştı.böyle yaratılmışlar buna programlanmislar.her seferinde bunu istiycez yine bunu hep bunu.çünkü normal olan bu.öptüm seni

Ebruuuuu bizi affetmişsin cok mutlu oldum yuppi, bak yakın takipteyim, gel sık sık uğra, ayy çok mutluyum thanks

Bukeeeeet şiirlerine bayıldım, hatta çatladim , nasıl bir yaratıcılıktır, mega super :))) ya senin eşinin tayini nereye cıktı kuzum, ankara içinde başka bir yere mi? Bide senin tayin durumu ne zaman belli olacak? Eşin şimdi yaninda mi? Evet başka sorum yok yarışmaci arkadaşlara başarilar dilerim :))))

Yaseeeeeeemin ruyada kaka sıkıntıyı temsil ediyor, koca bir sıkıntın varmış ve hayırlısıyla gidiyorrrr, aslında cok güzel bir rüya, yani anlamı olarak :)))))

Aslııııııııı kırmızı kartı görmüşsün hayirli olsun insallah bu ay tatlim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…