Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben şuan erzurumdayım..daha önce ben tayin istedim çıktı eşiminki çıkmadı..tedavi ankarada sürdüğü için ankaraya istemiştik..
eşim 6 aydır ankaradaydı..bu arada biz yine tedaviye devam ettik.ama tüp bebekde başarısızlıkla sonuçlandı..şimdi eşimin tayini çıktı ankaraya..bende dilekçemi verdim ama henüz bir cevap yok..benimde başka cevabım yok..yarışmacı arkadaşlara bende başarılar dilerim..

gülden(whitchgril01) ve ebru(ebebebruli) topiğimize hoşgeldiniz:))
ben bu topiğin delisi, psikolojik hamile buket:))

bu da müştak:))

Son düzenleme:

ewetttttt kırmızı kartı gördümm hemde çok erken gördümmm nasılsın canım karşılaşamıyoruzzzz
Kızlarrrrrrr günaydınnnnn bana hala gün aydın olmadı çok uykum varrr (( çok yorrgunumm (( akşam misafirim vardı öldüm yorgunluktann
yeni arkadaşlarımız katılmış aramıza hoşgelmişlerrrrr
Dualara bugün itibariyle ara verdimmm hastalığım bitinceye kadarrr
Bukettttt ya belli olsun artık şu tayin işin gel Ankaraya hiç sorun etme yerleşmeyi falan ben sana gelir yardım ederim

anaam ben seni yirim yirim..ama ben bu sefer hiç bi işe karışmayacam, bu benim altıncı ev taşıyışım olacak..artık profesyonellerle çalışacam. özelliklede eşim taşıyacak bu sefer..herseferinde ben yırtılıyodum..bu seferde kendileri asansörle eşya taşıyan profesyonel bir ekiple çalışacakmışlar..çay kaşığına kadar toplamıyormuşsun..onlar aldıkları gibi getirip kuruyormuşlar.peh peh peh,,

Yaseeeeeeemin ruyada kaka sıkıntıyı temsil ediyor, koca bir sıkıntın varmış ve hayırlısıyla gidiyorrrr, aslında cok güzel bir rüya, yani anlamı olarak :)))))
CANIMMM bu ne güzel bir rüya tabiri böyle ağzından bal damlıyor kuşum ohhhhhh sefam olsun ne güzel rüya görmüşüm ben öyle
gunaydın kızlar nasılsınız
canımmm günaydınn, çok şükür iyiyim bugün regl oldum çok sevinçliyim sanırım o yüzden, yeni bir umut dolu ay başlıyor hayırlısıyla, stresli de olsa yinede insan umut dolu oluyor işte
Sanırım iyiyim ben..
iki gündür akşamları saçma sapan şeylere ağlama krizim tutuyor ama gündüzleri iyiyim :)

güldencim canımmm hamişlik belirtilerini yerim ben senin yaa, ayy ne güzel ağla ağla, at içindeki kötülükleri, miniğine yer açılsın

Buketim, sen yeterki taşın git kocanın yanına yaaa, gelip ben bile yardım ederim , sevenleri kavuşturmak sevaptır kuşum

Buket ve Aslı çok teşekkürler hoşbulduk ve memnun oldum :)
Ankaradasın demek Aslı.Ben 4 ay oldu geleli soğuğuna alışmaya çalışıyorum açıkçası.
en sevmediğim şehir derdim.büyük konuşmamak lazımmış :) artık seviyorum..

herkese günaydın kızlar
sabah ikili test için hastaneye gittim ultrason ve kan verdim geldim 1 hafta sonra sonuçları alıcam rabbimin izniyle güzel çıkar inş. bu arada bebişim el salladı bana ya kuzum nasıl hareket ediyodu maşallah. bu arada cinsiyetimiz hala belli deil ama dr kız olabilir dedi

hayırlısı olsun hakkımızda. benden şimdilik böyle canlar güne bebişimi görerek başladım çok mutluyum allahım olmayan kardeşlerimize
de versin inş.

hoş geldin canımm rabbim inşallah bi an önce bebişine kavuşturur seni de

Merhaba
Bende aranıza katılabilir miyim acaba?
Dua diye duyunca hemen atladım,en makbul dua ne de olsa
müminin mümin kardeşine duası.. :)

sende hoş geldin canım

ewet canım çok iyi oluyo ama yine de senin yapman gereken işler de oluyo kaçış yok ama sen unutma Ankara da ha deyince gelecek bi arkadaşın var amannn taşınmak zor iş bizde 1 yıl oldu taşınalıı ne feneydı yaaa bida taşınırsak ben kaçarım heraldeee

ayyy canım gurbetleremi geldinnn :) ben doğma büyüme ankaralıyımmm seviyorum bnede Ankarayı

teşekkürler..sağlıkla afiyetle kucağına al inşallah bebişini.her testi normal,herşeyi güzel olsun :)
benim bugün 6.haftaya girdi gibi görünüyor.dr gidip kese görünüyor mu diye baktırasım var ama korkuyorum,haftaya pazartesiyi bekleyip daha mı büyüse diye düşünüyorum..
gidipte kese görünmezse yine moralim bozulacak diye tedirginim...karışığım yaniii...sizce napayım ?

kızlar sizden bir ricam olacak..

yakın bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı..evelsi gün bebek rahatsızlanmış..elleri ayaklarını kasıp korkmuş..hemen doktora götürmüşler..beyin tomografisi, ekg eeg felan filan derken epilepsi olabilir bi ihtimal demişler..bu gün sonuçları bekleniyor..
sizden ricam 10 ar tane( on tane) "ya şafi" zikrini çekmeniz..

çok değil on tane..burada amaç Allahı şafi adıyla anmak ve bunu yaparkende farklı farklı kişilerin ağızlarıyla istemek..

az sonra arayıp sonucu soracam..inşallah hayırlı haber alırız..

ayyy maşallah tatlım çok sevindim, ooo tipe bak sen yaa, birde el sallamış yerim ben onun minik ellerini, daha parmakları bile ayrılmamıştır, perdeli parmaklarıyla sallamıştır oyy
canım bencede pazartesiyi bekle, şimdi kesin konuşamayabilir, boşu boşuna gitmiş olursun, hadi az daha sabır et ya Allah bismillah

Aslıııı bu sabah itibariyle sanırım kırmızıları yedim bende, eee nede olsa ikiziz, sen olursunda ben olmazmıyım
gerçi daha wc ye gitmedim, nasılsa hazırlıklıyım diye gelirse gelsin modundayım ama merak ediyorum heralde olmuşumdur, sıcak sıcak bişeyler oldu :)

canımm Allah şifa versin hemen çekiyorum, inşallah kendiliğinden gevşer rahatlar bebiş, Allah herşeye kadirdir, onu yine sağlığına kavuştuturu inşallah

evet kesenin belli bi haftadan sonra gözükmesi gerek ama büyüklüğü yada küçüklüğüde kişiyle alakalı..

eğer fırsatın ve imkanın varsa git derim. hem böylelikle Allah korusun olası bir sıkıntınında önüne geçmiş olursun..

boşuna ikiz değiliz Yasemincimmmm iyi yumurtlama dönemlerimi yie çakışır bu arada bende yarın sabaha doktorumdan randevu aldımmm amaaaa sonra da düşündüm gitmekten vazgeçtimmmm:18::18::18:

buketcim 100 tane çektim. Rabbim hayırlı şifalar versin. kimseyi evlatla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…